de most őszintén, mit vártok? hány napja jött ki a progi? két másodperc alatt nem írnak hozzá plust!
Kis türelem, és hamarosan meglesz hozzá.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » OS, alkalmazások » MSN Messenger, Windows Live Messenger kérdések és válaszok (kiemelt téma)Hozzászólások

ThuG4LifE
(fanatikus tag)
nos, a plus az működik vele, hogy használni tudd a következőt tedd:
felvan telepítve alapba a gépeden mondjuk a 8.1es msn és hozzá a plus
feltelepíted a 8.5 bétát, ne uninstallálj semmit
ha kész van bemásolod a program files/windows live/messenger mappába a magyar file-t (.dll) és az előző messenger mappából (program files/msn messenger) meg ugyanide bemásolod a msimg32.dll nevű filet és működni fog a plus
ha valakinek a spanyoltelepítős van annak itt az angol verzió: [link]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
akkor már inkább kivárom, míg megjelenik a rendes hozzá 
de azért köszi 

maru
(fanatikus tag)
Kipucoltam teljesen a windows összetevők hozzáadása/eltávolítása alatt, majd felraktam egy MSN 8-t amely már tudja felejteni a felhasználót. 
Köszi a fáradozást.
ha csak simán feltetted volna, akkor is kb ugyanez lett volna a hatás (mert ha jól tudom, felülírja az előző verziókat)
de azt nem mondtad, hogy újabb verziót fel lehet rakni a benti gépre... 

Gyomman
(fanatikus tag)
MSN 8.0-som van, és semmilyen beszúrt szöveget nem tudok elküldeni a partnereknek. Például beszúrok egy linket, és azt nem kapja meg a címzett. Ez mitől lehet? Be kell állítani vmit külön? Msn Messenger Plus 4.0-ás van még feltelepívte...
Cogito ergo sum
ez érdekes 
én rendszeresen kopipésztelek, és eddig (szinte) mindíg elküldte... nem tudom, mi lehet a probléma 
Honnan másolod ki? word elméletileg el tudja érni, hogy ha kimásolsz vmit, akkor az ne legyen mások számára olvasható, illetve hová másolod? oda, ahová a rendes szövegeket írod be, és küldöd el ugyan úgy? (mást nem is tudnál csinálni, de azért biztos ami biztos
)

Gyomman
(fanatikus tag)
Firefoxból másolok linket meg szöveget. És egyik se megy el, bárhogy is küldöm (szóközök, beleírás...)...
Cogito ergo sum

ThuG4LifE
(fanatikus tag)
rakd fel 8.1et meg újabb plus-t
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
nem kellene attól függnie.
Ezt nem nagyon értem, hogy fordulhat elő... a hiba sztem nálad van, mert MSN-nél még csak hasonlóval sem találkoztam 
Esetleg win reinstall
u.i: ez gyomannak ment, csak tudom, miért neked posztoltam...

Gyomman
(fanatikus tag)
Ne, csak winnyó-reinstallt ne!
Most frissítettem mindent, ha így se jó, akkor megtanulok együtt élni a problémával...
Köszönöm az írásokat!
Cogito ergo sum
hát mint végső megoldást mondtam, de tényleg fogalmam nincs, mi csinálhatja... mondom, én még csak hasonlóval se találkoztam (van hogy nem küldi el a szövegeket, az az MSN hibája, de olyan még nem volt hogy csak a kopipészteltet nem küldi el, és azt sosem
)
Azt hol lehet belöni MSN-be, hogy a küldött fileokat automatikusan fogadja?
Szerk.: Ahhoz külön MSN Plus! kell, vagy megoldható a sima messengerben is? 
[Szerkesztve]
booty time booty time across the USA
Már semmi, megvan.

booty time booty time across the USA
látom közben rájöttél, de amúgy simán beállításokban kell rányomni egy pipát a megfelelő helyen, azonban nem javaslom neked ezt a funkciót, mert olyan szinten belehet vele szopni a vírusokat, hogy ihaly!

klambi
(őstag)
honnan took olyan jó kis rajzokat betenni a nevemhez....?pl 1-2 havernál volt konyhó,pálmafák cigi ilyesmi...

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"
mármint smile? mert íreni ascii kóddal lehet, a smileiket viszont csak simán ki kell írni, fejből azt tudom, hogy a (L) az egy szív, az (sn) meg egy csiga, de megnézed a smileiknál és látni fogod.

klambi
(őstag)
nem nemezek!!! ha velveszel vagy velveszlek akkor megmutatom! oksa?
http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"
a velveszel az felveszel akar lenni?
adataimnál megtalálod a címet
de három féle van. vagy a színes névre gondolsz, amihez kell a plus, meg vmi külön névcsinálós program, vagy pedig az ascii kódokból kirakott figurák (láttam már simán betükből pálmafás házikót, meg nagyon bonyolult ábrákat is) vagy pedig smileikat szúrt a nevébe, több lehetőség nincsen.
na, mint kiderült, valóban ascii kódokról volt szó, sejtettem, hogy erre gondolsz.

rii
(PH! nagyúr)
chiao.
megcisnátlam mindezeket, és tényéeg, close-olta is a mailcímet, de nem dobja vissza az erre a címre élrkező mailokat.
Próbáltam követni az eljárásodat, de az erase account-ra asszem nem találtam semmit
van valami ötleted?
akárkivót'tevótá

cochy
(tag)
Valaki próbálta már ezt a játssz és nyerj cuccot?
a legújabb plusban van, egy 700*700-as táblán kell pixelekben keresni a meglepiket..
jó szórakozás.
kéne egy olyan klikkelgetős progi, csak ez bonyeszabb egy kicsit..
5let ?
X

rii
(PH! nagyúr)
milyen címen kellene kérnem, hogy töröljék a hotmail-os címemet?
akárkivót'tevótá

cochy
(tag)
[link]
Explorer alatt, bejelentkezel, jobb felső sarok beállítás, és ott az általános műveleteknél fiók megszüntetése.
Ez msn-re tuti jó, remélehetőleg a hotmail fiókod is megszűnik.
X
ez az első hsz-ben is benne van, hogy hogy kell MSN fiókot törölni, de a hotmélfiók miért törlődne vele együtt?
Sziasztok!
7.5-ös MSN-t használok, és olyan kis kiegészítő érdekelne mellé, ami semmi mást nem csinál csak logolja hogy ki mikor jelentkezett be, esetleg váltott státuszt. Tudom hogy a Plus!-ban van ilyesmi, de azt nem igazán kedvelem, ezért nem szeretném felrakni.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

rii
(PH! nagyúr)
hu basszusss .... de nem egyszerűűű .. megincslátam amit mondtál .. és ezt dobta fel:![[kép] [kép]](http://img502.imageshack.us/img502/4103/0001go1.th.jpg)
[link]
A következő fiók nem szüntethető meg: knightofrr@hotmail.com.
A fiók megszüntetéséhez előbb meg kell oldania egy vagy több problémát a következők közül:
Egy vagy több díjköteles előfizetett szolgáltatás vagy egy Microsoft Points-fiók kapcsolódik fiókjához. A fiók megszüntetéséhez először mondja le az összes ilyen szolgáltatást, és szüntesse meg Microsoft Points-fiókját. Segítség ezzel kapcsolatban
Egy Microsoft e-mail fiók (Windows Live Mail vagy Hotmail) kapcsolódik fiókjához, ezért most azonnal nem szüntetheti meg Windows Live-fiókját. A Windows Live-fiók megszüntetéséhez először meg kell szüntetnie Microsoft e-mail fiókját. Megfelelő hosszúságú tétlen időszak után a rendszer automatikusan megszünteti majd Windows Live-fiókját. Szüntesse meg Microsoft e-mail fiókját. <- ez egy link már ... amit ''követni'' fogok .... köszi a segítséget ...
[Szerkesztve]
akárkivót'tevótá

szandisas
(őstag)
gondolom nemjó, ha ilyet kapok valakitől miközben nem elérhető 
[link]
[Szerkesztve]
aláírás
hát nemigazán
linkre sose kattints MSN szövegben, és ne fogadj el filet se, míg meg nem kérdezed, és meg nem válaszolják, hogy mi az!
én már szoptam be így vírust, linken keresztül, és blokkolt minden vírusírtót (nod és antivirust és pandát) szóval nem játék.

szandisas
(őstag)
tapasztaltam sajnos Én is, hogy ez komoly... egyszer kattintottam rá egyre, odaverte a rendszert, húzmom kellett egy újat
azóta semmire nem kattintok...
de annyira lehetne okos ez a szar, hogy olyan embertől küldi aki elérhető 
aláírás

Ramius
(őstag)
temeg szóljál gyorsan az illetőnek, hogy vírusa van
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

szandisas
(őstag)
szóltam már, de ezt a fiókot már régen nem használja, be se lépett egyáltalán hónapok óta 
ilyenkor természetes, hogy szólok 
aláírás

Ramius
(őstag)
akkor minek van még a listádon? 

szandisas
(őstag)
több, mint 200emberem volt, most is 170 fele járok, elkezdtem takarítani kifele a népet, mert már káosz kezdett lenni... vagyis az is volt 
csoportokba meg nem szeretem pakolni az illetőket 
aláírás
nekem a rekord egyszerre 340 ember volt, de semmi értelme, mert rendszeresen úgyis csak tízzel beszélgetek kb, most annyi van, nem is kell több. ha csak simán törlöd őket, attól még tudnak írni, nem kell tiltani, csak nem foglalják a helyet a listádon s átláthatóbb lesz 

szandisas
(őstag)
jaja pl tegnap is írt egy srác akit töröltem, meg is lepődtem, hogy mit keres itt 
találkoztam egy csajjal, neki valami 700embere volt
lehetséges ez? vagy kamu? 
aláírás

Ramius
(őstag)
nekem még nem volt több 50-nél sose 

szandisas
(őstag)
nekem átlagban annyian vannak fenn 
a népszerűség ára 
aláírás

Ramius
(őstag)
sose akartam népszerű lenni 

szandisas
(őstag)
én a múltkori PH! talin nagyon népszerű lettem, az én mondásaimmal volt tele az emberek aláírása, volt egy csomó kép, hanganyag fenn... bár nem voltam büszke rá
Szaombat akkor Kecskemét 
aláírás

Ramius
(őstag)
megint lesz csomó képanyag 
(általam)
Sziasztok,
ha vkivel chattelek, annak megtudhatom az IP címét?
feltörték az MSN-em jelszavát, kiváncsi lennék ki az, ezért csináltam egy új accountot, azt felvettem magamhoz, és most az újon belépve látom, h igen, az a ***** megint online az én acc-ommal... Gondolom, elkezdenék vele chattelni, ha van értelme. Lebuktatni nem akarom, amíg nem tudom, ki az.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
nem nézted a plus oldalán? hátha van hozzá ilyesmi kiegészítés!
Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4
van egy apróság, de ahhoz fileküldés kéne...
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
beszélgess vele aztán küldj egy képet h szia ez vagyok én vagy mittudom én! 
Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4
én beszéltem olyannal is, akinek 1000 fölött voltak a partnerei, de annak már tényleg semmi értelme, mert egyszerre fennvoltak vagy 500-an és senkire nem jutott ideje, az ilyen csak annyit ér el hogy jól megutáltatja magát aztán az ezerből senki nem fog neki írni...

Korcsii
(őstag)
Az MSN hol tárolja azokat az adatokat, amit az egyes partnereknél meg lehet adni?
Az aláírásomban találhatók miatt van egy csomó partnerem, és gondoltam nyáron kigyűjtöm a naplókból hogy kinek mi a felhasználóneve az oldalunkon, mi az oldalának a címe stb...
Viszont jó lenne ha egy esetleges Windows reinstall után nem kellene ezt megismételnem...
Szóval ha egy központi szerveren tárolja akkor minden ok... viszont ha a gépen akkor hogy lehet kimenteni/visszaállítani?
Előre is kösz 
tudtommal ergy központi szerver tárolja, ugyanis rengetegszer raktam már újra az MSN-t és minden beállítás megmaradt.
visznt amikor új verziót teszel fel, akkor úgy emlékszem, a régi adatok elvesznek (itt nem a pluszra gondolok)