Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#8451) noxon válasza noxon (#8450) üzenetére

noxon
(tag)

Feltettem, hát nem működik...

We live in a simulated world...

(#8452) Weaver válasza DeusHun (#8449) üzenetére

Weaver
(fanatikus tag)

köszönöm!

http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

(#8453) DeusHun válasza noxon (#8451) üzenetére

DeusHun
(senior tag)
LOGOUT blog

Bétához senki nem fejleszt semmit. A Plus sem kivétel míg meg nem jön a végleges.

KERESEK usb táppal ellátott 120 GB-s külső usb-s vinyót (2,5"-osat)!

(#8454) moonman válasza Pityke78 (#8446) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

http://g.live.com/1rewlive3/hu/wlsetup-all.exe

amúgy nem értem ezt a videóhívás problémát, lenémítod a mikrofont és kész is.

(#8455) bivalyolo válasza moonman (#8454) üzenetére

bivalyolo
(fanatikus tag)

engem finoman felvilágosítottak h az azért nem jó mert fagy tőle a gép..szóval ez nem ilyen egyszerű :)

(#8456) moonman válasza bivalyolo (#8455) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

a mikrofon-némítástól? vagy a videóhívástól? :F

(#8457) mukibuci válasza moonman (#8454) üzenetére

mukibuci
(őstag)

Sőt, videóhívást csak 1 partnerrel kezdeményezhetsz, míg a régi webkamerás kép küldésével több partnernek is küldheted a képed és fogadhatod is párhuzamosan.

A másik pedig, hogy ha a partneremnek nincs webkamerája, akkor nem az áthúzott webkamot akarom bámulni :U

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#8458) dethroner válasza moonman (#8454) üzenetére

dethroner
(fanatikus tag)

Ez is a legújabb verzsön, ezért kár volt. ;)

2001-ben nem történt semmi! 2001. a béke éve volt! Négy pilóta helyére ült négy másik. Rosszul landoltak, s volt néhány halott.

(#8459) bivalyolo válasza moonman (#8456) üzenetére

bivalyolo
(fanatikus tag)

az utóbbitól :D

dethroner: nadetélleghátmána az english most miért nem jó? :U

[ Szerkesztve ]

(#8460) moonman válasza bivalyolo (#8459) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

hát nekem egyiktől sem. úgyhogy szerintem nem a korábbi verziók levadászásával kéne szarakodni, hanem megnézni, hogy mi baja a rendszernek. de persze ez csak az én véleményem.

(#8461) dethroner válasza bivalyolo (#8459) üzenetére

dethroner
(fanatikus tag)

Ha már van belőle magyar, akkor legyen magyar :)

bivalyolo A rendszernek semmi baja, legfeljebb a microsoft programíróinál van a hiba. Ha visszanézed a hozzászólásokat számodra is kiderül hogy az új verzió csak a videóhívást támogatja.

2001-ben nem történt semmi! 2001. a béke éve volt! Négy pilóta helyére ült négy másik. Rosszul landoltak, s volt néhány halott.

(#8462) bivalyolo válasza dethroner (#8461) üzenetére

bivalyolo
(fanatikus tag)

oké h van belőle magyar csak hát abból meg nincs olyan verzió amivel működne a videokép küldése ergo sokra nem mész vele.

de még mindig azt mondom h szerintem az msnnél nem olyan fontos a nyelv mint egy védelmi proginál főleg ha előtte már használtad magyarul..amire kell arra tudod használni angolul éppúgy mint magyarul de ha ez a videokép cuccos olyan fontos akkor sajnos le kell nyelni a békát mert szenvedni lehet vele napokig de lehet okosabb és egyszerűbb megoldás lenne mégiscsak elfogadni azt az angol msn-t. :)

a hsz-ed másik felét meg szerintem férecímezted.. ;)

[ Szerkesztve ]

(#8463) dethroner válasza bivalyolo (#8462) üzenetére

dethroner
(fanatikus tag)

Majd holnap szánok rá néhány percet és keresek valami régi verziót ami tud magyarul is.
Igazad van, az első fele moonman-nak szólt :)

(#8464) bivalyolo válasza dethroner (#8463) üzenetére

bivalyolo
(fanatikus tag)

sok sikert ;]

(#8465) dethroner válasza bivalyolo (#8464) üzenetére

dethroner
(fanatikus tag)

mukibuci jóvoltából a helyzet megoldva :C :R

(#8466) azbest

azbest
(őstag)
LOGOUT blog

Az utóbbi néhány napban furcsán kezdett viselkedni az msn-em. Win7 64bit, a legújabb (..416 végű). Időnként úgy jelzi, mintha online lennék, pedig valójában nem. Ahogy állítok az állapotomon rögtön jelzi is hogy nincs kapcsolat. Ha nem nyúlok a messengerhez, akkor is előfordul, de volt már többször úgy is, hogy épp beszélgettem valakivel, s egyszer csak nem tudta elküldeni az üzeneteket. Főablakban állapotváltáskor pedig jelezte hogy nem vagyok bejelentkezve és újrakapcsolódik.

Lehet, hogy valami windows frissítéssel akad össze?

Az utóbbi napokban java jre, adobe flash, adobe acrobat és windows update frissítők kerültek fel. A flash úgy tapasztalom instabilabb, mint a régebbi ezért töröltem a gépről és csak az alternatív böngészős változatot raktam vissza, így az msn-ben nincs flash reklám (csak animált gif). Nincs semmilyen extra cucc rátelepítve msn-re.

Más érdekesség:
kerestem a kontaktok exportálását, de kiderült hogy erre már nincs lehetőség, hanem a live.com ("windows live hotmail") lehet bejelentkezni és ott exportálni a kontaktokat. Nekem nem hotmail címmel történt a regisztráció, így a hotmail fiók nem létezik. Ennek ellenére a messenger fül alól nem lehet exportálni a kontaktokat (hibát jelez a captcha beírása után export gombra), viszont a hotmail kontaktoknál lehet exportálni... áh úgy érzem kissé elbarmoltak valamit mostanában. Az külön vicces, hogy van egy új úzenet a hotmail inboxban, katt... nincs inboxom :DDD

[ Szerkesztve ]

Windows 7 Home/Prof magyar nyelvre váltás: http://tinyurl.com/win7mui || http://azbest.drag2web.com - 170 magyar rádió és 260 tv online

(#8467) _ATi_1

_ATi_1
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Nekem is elég érdekes dolgokat művel az MSN (2009 14.0.8089.726)
Pár nappal ezelőtt bejelentkezés után azt láttam, hogy az összes partnerem le van tiltva (kb. 750-800) :D
Erre van magyarázat? :F

(#8468) holika

holika
(újonc)

Nem rég szedtem le az új MSN 2011-et, de ez iszonyat rémes. Úgy érzem, verzióról verzióra egyre gügyébb az MSN...

(#8469) olloczky

olloczky
(kvázi-tag)

Hali

Van valami olyan trükk amivel mondjuk a kétszeresére növelhetném a személyes üzenet hosszát?

üdv: olloczky

Microsoft gives you Windows..Linux gives you the whole house :-)

(#8470) CptMisi

CptMisi
(őstag)

Srácok, segítségre lenne szükségem...
Kaptam egy kamu facebookos linket, magyarul volt a szöveg, megnyitottam, mert nem figyeltem, erre kisebb szünetekkel az összes elérhető ismerősömnek elküldi ezt a sz@rt....próbáltam Nod-dal, Malvarebytes anti m.-el, MSN Virus removal-lal eltávolítani, de ugyanúgy csinálja tovább....mit tudok csinálni? :W
Abba is belecsaphatna a villám, aki erre élvezkedik.... :(
Legyetek szívesek, segítsetek:)
Amíg ez nem oldódik meg, addig lőttek az MSN-nek :(
Köszönöm a segítséget. :R
Üdv!

Ui.: biztos volt már róla szó többször is, de keresővel is sok HSZ maradt :B

te akarsz engem komolyan kioktatni? csak egy szánalmas fórumozó számtech szolga aki hűen szolgálja a gépe alkatrész márkáit pfff

(#8471) kovy29

kovy29
(újonc)

Új Messengerben valahogy le lehet menteni a partnereket egy fájlba, hogy aztán egy másik címre ne egyesével kelljen felvenni mindenkit?

(#8472) azbest válasza kovy29 (#8471) üzenetére

azbest
(őstag)
LOGOUT blog

a programból nem lehet, de itt írtam hogyan lehet (szürke rész) live.com -on belépve lehet exportálni őket, majd másik accal belépve importálni

Windows 7 Home/Prof magyar nyelvre váltás: http://tinyurl.com/win7mui || http://azbest.drag2web.com - 170 magyar rádió és 260 tv online

(#8473) kovy29 válasza azbest (#8472) üzenetére

kovy29
(újonc)

Köszi szépen!! :R

(#8474) (Bundás) válasza _ATi_1 (#8467) üzenetére

(Bundás)
(PH! addikt)

nálam is, és szomszédnál is. :(

valakinek megoldás?

Notebook, laptop, netbook akkumulátorok jó áron http://tinyurl.com/yazr22b

(#8475) cellpeti

cellpeti
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szevasztok!

Az új MSN hova teszi a naplókat?

Cukros vagy?? -> Káposzta,káposzta,káposzta!

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.