Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) Ramius válasza Bencom ™ (#50) üzenetére

Ramius
(őstag)

Én úgy tudom (sejtem:D), hogy igen. De inkább próbáld ki egy haverral.

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#52) (Bundás)

(Bundás)
(PH! kedvence)

Ha kapok az E-mailemre egy ismerősnek tűnő E-mail címről egy MSN-es levelet, hogy XY beszélni szeretne veled, és töltsd le a LIVE-ot, akkor az micsoda? Mert LIVE van fent. Tán felakarta venni az E-Mail címem? :U

(#53) byomm

byomm
(újonc)

sziasztok! lenne egy fontos kérdésem

amikor bekapcsolom a gépet és belépek az msnbe akkor minden egyes alkalommal kell a plust telepítenem vagyis futtatnom különben nincs automatikusan. nem tudom hogy miért van ez csak kb 3 napja de nagyon idegesít.
remélem tudtok segíteni és előre is köszi!!

byom

(#54) Bencom ™ válasza (Bundás) (#52) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is küldtek ilyen levelet, mikor még új dolog volt a live, de mostanában nem kapok... nem tudom a miértjét, de ez még mindíg kevésbé idegesítő, minthogy osztálytárasam este részegen küldözgeti a nemtom milyen ismerkedős oldal ''tagged you'' lapját vagy mi a francot, és minden fiókomra hatszor elküldi... ahhoz képset egy-két MSN-es cucc még elmegy ;) :DDD

Ramirus: ki fogom próbálni

Byomm: nincs valami automata rendszervisszaállító? nem lehet, hogy amit három napja csinálsz, azt egyáltalán nem menti a gép, és nem csak az MSN-nel csinálja ezt? Valami nagy gebasznak kell lennie, ha valamit telepítettél, és működött, annak másnap is űködnie kell, kivéve, ha olyan plust töltöttél le ami 1napos triálverzió :))

[Szerkesztve]

(#55) Bencom ™ válasza Bencom ™ (#54) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

(Bundás): úgy értem, én ebből az MSN-es vacakból kb 3mat kaptam annak idején összvissz, és azt is olyanoktól, akik már felvettek, ill felvettem őket, és elég régóta rendszeresen dumáltam velük, szal nem hiszem, h megint felvettek volna és azért.

[Szerkesztve]

(#56) Grandi válasza byomm (#53) üzenetére

Grandi
(fanatikus tag)

Nem írtad milyen Messengerről van szó.
Tedd fel annak a Messengernek a hozzávaló legújabb Plus!-ját.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

(#57) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ma volt szerencsém a Plus!-hoz.
Nem szeretném feltenni a saját gépemre, csak egyet kérdeznék. Megoldható-e a Plus! feltelepítése nélkül a tabbed chat, vagyis a fülekre osztott beszélgetés?

...

(#58) koob válasza Viktor0610 (#57) üzenetére

koob
(senior tag)

miért ne mszeretnéd felteni?

(#59) koob válasza Bencom ™ (#39) üzenetére

koob
(senior tag)

de nem az MSN-en kellene élni a szexuális életet! :))

(#60) Viktor0610 válasza koob (#58) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Mert mikor először kijött, figyelmetlenek voltunk és feltelepített valami ....t, amit utána nem tudtunk leszedni, csak Win reinstallal.
(Most már okosabb v.ok, meg ha megint bénáznánk, le tudnám szedni, de nem érdekel, azóta látni sem akarom. Csak ma láttam, mire képes és ez az egy tulajdonsága megfogott...)

...

(#61) Bencom ™ válasza Viktor0610 (#57) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

csak plussal lehetséges sajnos, szóval jobb ha felteszed... amúgy arra gondolsz, hogy beírja magát mindenhová? emrt olvasd el a kezdő hsz-t amiben leírják, hogy vigyázz, mit ikszelsz be (mert van egy olyan, hogy szponzorfile telepítése... na az neked nem kell.)
szóval érdemes feltenni, mert ha sok olyan embert ismersz ,aki színezi a nevét, akkor színesen fogod látni, nem pedig kódokat helyette, meg ott lehet megcsinálni azt is hogy fülekre osztod a beszélgetést.
Ezt pedig úgy lehet, hogy telepítés után megnyitsz minimum 4 MSN ablakot, és akkor megkérdezi, hogy akarod e a fülekre osztás, és ki lehet választani azt is hogy felül legyen vagy oldalt.

Koob: miért, tán MSN-en kellene élni? Mostanában elszaporodtak a mutogatós bácsik és nénik, gondolom azt akarta felvenni :DDD

(#62) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

mostanában csak nekem kezdte el azt csnálni az MSN., hogy hirtleen nem tudok üzenetet írni ,azt írja, hogy nem vagyok bejelentkezve, megnézem, és épp úrjatárcsázni próbál, de nem csak nem tudok üzenetet írni, hanem amit az elmúlt 5 percben írtam, nem kapják meg :F
és nem hajlandó újracsatlakozni, míg ki nem lépek az MSN-ből és vissza...

(#63) Viktor0610 válasza Bencom ™ (#61) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Köszi az infót, azt reméltem, van külön plugin hozzá....
Mindegy, annyira nem fontos a dolog...

...

(#64) Bencom ™ válasza Viktor0610 (#63) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nem, az MSN-nel az van, hogy van hozzá egy plus, amiben ''minden'' bennevan, és azt frissítik meg bővítik, és nem tudok róla, hogy külön-külön meglennének az elemei... de itt az ideje megkérni valami PH!-s programozó mágust, hogy oldja meg :DDD

(#65) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

Hú, gyerekek... mondom kipróbálom már ezt a hypercamot, szerintem fergetegesen jó kis kütyü :) nem tudom, webcamképet hogy vesz fel, én csak így az asztalon játszadoztam vele, egyetlen hibája, hogy amíg nem legalás verzió, addig a sarokba ki lesz írva hogy unregistered akármicsoda, de nem triál verzió, és nem 30 napos, és nem is warez, a hivatalos magyar honlajáról töltöttem le, ajánlom figyelmébe mindenkinek :) engem megfogott :)

bármit le lehet vele filmezni, ha jól értelmeztem, akkor akár egy játékot is miközben nyomod!

(#66) @Töki15

@Töki15
(tag)

Hali próbálgatom az msn 8.1 beta versiot!Nem tudom de én nem sok különbséget látok mint a live messengernél!Bár itt sok mindent leirnak róla![link]
Nektek hogy tetszik?

(#67) Winner_hun válasza Bencom ™ (#65) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

CamStudio:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#68) Bencom ™ válasza Winner_hun (#67) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

?
a progi neve hypercam, vagy van egy ilyen is? kifejtenéd bővebben? :D

(#69) Yahoo

Yahoo
(fanatikus tag)

Sziasztok!Mivan abban az esetbenha, én vkit töröltem a partnerlistámról (nem tiltottam le) és most újra visszavettem ''új'' partnerként!Ő ebből mit lát?Újra megfgoja kapni azt az üzit amit ha új partner felvesz, és megjelenik?V hogy?Előre is köszi!üdv

(#70) Winner_hun válasza Bencom ™ (#68) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

van egy olyan is, amit leírtam és ingyenes. Googleba beírod és láss csodát:)

(#71) Ramius válasza Yahoo (#69) üzenetére

Ramius
(őstag)

Ha ő nem törölt téged akkor nem fogja észrevenni, hogy visszavetted. Az ö szempontjából nemis történt semmi :)

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#72) Bencom ™ válasza Ramius (#71) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

viszont ha ő is törölt, akkor megkapja az üzit, hogy felvetted megint, kivéve ha tiltott, de akkor meg nem tudsz vele szóba se állni...

Winner: és az mivel jobb, mint a hypercam? :F

(#73) Winner_hun válasza Bencom ™ (#72) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem kell regelni, nem lesz ott felirat.

(#74) Bencom ™ válasza Winner_hun (#73) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

hmmm... asszem kipróbálom azt is akkor :)

(#75) akasp

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

Problémém: live messengerem van fönn (hupsz, ezt lehet, hony nemide kéne írnom, nade mostmár mind1) szal live msg-m van és wmp11-em. beállítottam a mit hallgatok funkciót, de nem írja ki akkor se a szám címét ami wmp-be éppen hallgatok. Mi lehet a gond :F

(#76) Bencom ™ válasza akasp (#75) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

wmp-ben is be kell jelölni, hogy az MSN kiírja (bővitményeknél van) meg MSN-ben is ki kell pipálni

(#77) akasp válasza Bencom ™ (#76) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

de wmp-be hol jelölöm be?

(#78) MarKoo

MarKoo
(VIP)

Tud valaki megoldást arra, hogy eltűntessem a partnereim nevéből a Plussom által nem értelmezett színkódokat? 7.5.0322-es MSN-t használok, fent van hozzá a Plus is, de akik már Liveot használnak, azoknak a neve tele van olyan színkódokkal, amit én kódként látok. Nem szeretném őket törölni a listámról, sőt átnevezni sem, és ha már ezt az MSN-t integráltam a telepítőbe, akkor szeretném ezt használni, nem pedig Live-ot.

(#79) Bencom ™ válasza MarKoo (#78) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

a live és a régi MSN más kódokat használ, szóval sajna kénytelen leszel vagy feltenn az újat, vagy átnevezni őket, mert a régi plusz már nem fedi az új színkódokat... (rem érthető :DDD)

Wmp-ben van olyan, hogy MOST JÁTSZOTT, azon belül a beépülő modulok, és ott megtalálod szerintem az MSN-t ;)

(#80) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

ki kellene gyűjteni az első HSZ-ba az újionnan megállapított dolgokat... pl, hogy a WMP-ben is be kell jelölni (elérési utat megadva) hogy az MSN kiírja a számokat, és hogy a régi MSN és a live színkódjai nem fedik át egymást, a 81000stb hibakód pedig az időbeállítással függ össze... mert ezek a kérdések már ebben a topicban is feltevődtek kétszer is...
úgy látom modik is járnak erre, ha van kis szabad idejük, kiogyűjthetnék :)

(#81) rauschie

rauschie
(őstag)

[link]

ezmijez?? :F

lehet nagyon láma vagyok de kéne vissza a partnerlistám

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#82) Bencom ™ válasza rauschie (#81) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

ez igen... nem tudom hogy csináltad, de nekem olyan, mintha csak meg lenne fagyva, azért nem jön be... ha tévedtem ,akkor foggalmam nincs... de ha nincs partnered, ott kellene lenni, hogy hogy kell felvenni... nem értem...

(#83) rauschie válasza Bencom ™ (#82) üzenetére

rauschie
(őstag)

nemtom..kiéptem aztán vissza...újrakéne installákni de most lustavagyok....megakkor kéne a plugin is a winamphoz meg a plus.... :O

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#84) rauschie

rauschie
(őstag)

na telepitővel megjavittattam minden ok de iet még énse b@xtam...nemtom mivoltez

(#85) tuskooo válasza Polacsko (#48) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Van ilyen plus-plugin...nézd végig őket a plus oldalán, már nem emléxem a nevére sajna.

(#86) Csedit

Csedit
(fanatikus tag)

Segítsetek légyszi! Tegnap este kikapcsoláskor még minden ok. Ma reggel indítom a messengert és alul megjelent egy sor, hogy kereseés a weben......Mi a csuda tette azt oda, amikor napok óta nem telepítettem semmit? A rendszervisszaállítás sem segített. 7.5-ös messenger, plus, és a stuffplugin van fennt. Keresgéltem, de egyikben sem találtam erre utaló nyomokat, se engedélyezni, se letiltani.

(#87) Grandi válasza Csedit (#86) üzenetére

Grandi
(fanatikus tag)

Nekem fel sem tünt, hogy ott van... ( Live )
Nem hiszem,hogy annyira zavaró lenne az.
semmilyen progi nem rakta oda, az az MSN gyári keresője.
Szerintem vagy mindig ott volt, vagy amikor legutoljára frissitetted az MSN-t akkor került oda és csak most vetted észre.
Ne aggódj, kárt nem fog okozni.

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

(#88) Csedit válasza Grandi (#87) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Nem aggódom, ronda nem tetszik, nem való oda . És biztos, hogy újkeletű a dolog, mert a fiam gépén is reggelre jelent meg. Kíváncsi vagyok, a munkahelyi gépemre is fel kerül-e mert azon még tegnap minden ok volt. A reklámcsíkot a stuffal ki tudtam szedni, de erre még nem találtam megoldást. A Live-ből mess pach-al ki lehet biztosan szedni, de az ehhez való pach-ban még ez nincs benne. :((

[Szerkesztve]

(#89) Grandi válasza Csedit (#88) üzenetére

Grandi
(fanatikus tag)

Amúgy igazad van. Most, hogy így felhívtad rá a figyelmemet, tényleg nem volt még ott este.

(#90) Viktor0610 válasza Csedit (#88) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Sz.tem valamelyik Windows-frissítéssel került fel a gépre, mert nekem is most ''mászott'' oda ez a plusz gomb.
Sz.tem nem kell vele fglalkozni...

...

(#91) Dictator^ válasza Csedit (#88) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

engem is idegesit, nem kell óda, de még nem találtam semmit amivel el lehetne távolitani..és ha jól hallom a live-ba is ''bemászott''... :F

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#92) Csedit válasza Dictator^ (#91) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Sikerült!!! A messpatch leszedi.... :C :C

(#93) animatrix11

animatrix11
(őstag)

sziasztok

msn live 8.0 messengerem van plus nélkül, és néhány ember ekik eddig aktivan voltak teljesen eltüntek egyidőben, ez 1ik ilyen megvádolt hogy letiltottam, erre letöröltem és ujra felvettem akkor már láttuk egymást, mitől lehet ez :Y
vegyek fel mindenkit ujra :F
találkozott már valaki hasonlóval????? :((

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!!

(#94) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Ha csak a főablakban lene nem zavarna, de a küldés gomb alá is betettek egy keresés gombot, valamint ha írok akkor nem a saját betűtípusommal írja, csak akkor ha el is küldöm...

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#95) Bencom ™ válasza animatrix11 (#93) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

igen találkoztam nem is egyszer, én se láttam fenn mást, még néha engem sem láttak, nem tudok még rá megoldást...

nekem is betett most ien nemtommit... de eddig észre se vettem... had legyen, amíg gebaszt nem csinál, nem érdekel

[Szerkesztve]

(#96) Troy.

Troy.
(őstag)

Hello! Miért van az, hogy az msnen van legfelül a képernyőn. Bármit megnyitok, mindig mögé Kerül. :F remélem értitek.

''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

(#97) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

Nekem az a problémám, hogy a beszédablakban (gyk:ahová írkálok egy személyhez/csoporthoz) folyamatosan lentre dobja a nézetet, tehát ha pl. szeretnék megnézni egy x sorral feljebb lévő mondatot akkor tekerem a görgőt felfele, de azon nyomban dob vissza aululra az utolsó mondathoz...(kis ablakban szeretek msnezni) Biztos láma kérdés, de örömet okozna az a valaki aki segítene benne :)
(mármint abban hogy szabadon görgessem a szöveget oda ahova akarom, és se alapból se új üzenetnél ne dobjon le legalulra)

[Szerkesztve]

(#98) Bencom ™ válasza Troy. (#96) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

lehet, hogy van egy ilyen beállítás, mint a winmediánál, hogy mindíg az van legfelül, mindenesetre nekem még nem volt ilyen, uh kuka vagyok :F

Peat: MSN liveban benne van, hogy új üzenetnél nem ugrik le autómatán, csak elkezd villogni, hogy van egy új üzenet, amit még nem láthattál.
a régi MSn nekem is csinált oylat pl egy fájl átküldáse után (lehetett ez egy smile is) hogy mindíg ahhoz ugrott vissza: ez nem a szöveg legvége volt, hanem volt egy pont, ahova mindíg visszaugrott, ennél a szöveg végére ugrás még mindíg jobb, csináld azt, hogy megnyitod a naplózást, ott is vissza lehet olvasni, vagy tedd fel az MSN liveot, mert nekem azzal se a végére, se a közepére nem ugrott eddig még soha :)

[Szerkesztve]

(#99) Bencom ™ válasza Csedit (#92) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

honnan tölthető le ez? hátha vkit még zavar

(#100) Csedit válasza Bencom ™ (#99) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

www.mess.be oldalon van rajta. Felső menüsor: download, MSN addons & boots és ott a harmadik oldalon. Minden verzióhoz külön patch van, erre figyelni kell. ( Nem tudtam belinkelni, mert bárhová megyek az oldalon , a link mindig a főoldal marad)
Remove MSN Search Bar, Remove Send Button, ezt a két sort kell bepipálni ,akkor kiveszi a fő oldalról a keresési sort és a beszélgetési ablakból is a keresési gombot.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.