Semmi gond: [link]
MSN-t meg használd arra amire kitalálták 
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

Semmi gond: [link]
MSN-t meg használd arra amire kitalálták 
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

használ itt valaki msn webcam recordert?
régebben nem volt semmi bajom vele, de egy ideje egyszerűen nem talál streamet
mi lehet a gondja?
Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.
jé, olan is van?
én hypercam2-t használok, az müxik még most is

Hello!
Ugyanazokat a hibakódokat írja ki nekem is az MSN, pár órája még jól műdödött, aztán azóta elszállt... nálam csak a vezeték nélküli kapcsolatot nem pipálja ki. Neked mikor jött helyre? Mert ugyebár ms termékként szokott csinálni fura dolgokat, de aztán megjavul... eddig kábelmodem restarttal mindig helyrejött, most nem:S Ja és ezzel a hibávaal együtt feltűnt egy másik is,. érdekes módon az egyik kedvenc torrentoldalamra sem engedik hogy belépjek... biztos rosszul állnak a csillagok

"double the gun, double the fun"8-D / hazárdos aggyal bugosat álmodsz XD / Egységsugarú kocka barátnőjének a mellbősége?!->720p!!!/ HOLAFAFŐNÖK?! / v1.: Térdre g*cik, körintegrál!! -- v2.: Térdre g*cik, stackpointer!! (C, TM)
vagy csak egyszerűen tényleg van valami gebasz a netkapcsolatoddal...

Minden jól működik, a többi, chellos ismerősömnek is. Minden alkalmazásnál minden okés, csak az MSN vagy elszállva, meg az az 1 torrentoldal, ha meg pár napja a PH! nem hajlandó megjegyezni, hogy milyen sorrendet állítottam be neki a hsz megjelenítésnél, mindig visszarakja növekvőre, pedig nem nyúlok a cookiekhoz, gyorsítótárhoz, semmihez...
"double the gun, double the fun"8-D / hazárdos aggyal bugosat álmodsz XD / Egységsugarú kocka barátnőjének a mellbősége?!->720p!!!/ HOLAFAFŐNÖK?! / v1.: Térdre g*cik, körintegrál!! -- v2.: Térdre g*cik, stackpointer!! (C, TM)
esetleg más?
más is használja a gépet? neadjisten Trojan?
valami akkor is a nettel lesz sztem, több dolog egyszerre nem szokott szarakodni...

Közben megoldódott a probléma. Szerver oldali hiba volt, az imzers.com -on találtam rá egy fórumban a megoldásra... a tanácsuk az volt, hogy várjak, csak megjavul majd a dolog, és abban a pillanatban már ment is, ahogy ezt elolvastam

szerk.: Az msnen kívüli anomáliákra magyarázatot nem találtam, ellenben azok is visszaálltak a normális működésre...
[Szerkesztve]
akkor 100% hogy ideiglenes nethiba volt.

Üdv!
Már vagy 2 hete nem tok MSNbe belépni. Ezt a hibaüzenetet/kódot írja ki: 81000306
Nekem ez kínai,latin,alien... Valami hálózati cuccra vonatkozik, de mégis mire? Minden ugyan úgy van mint eddig azt most nem hajlandó belépni... Hibaelhárításnál Az IE offline beállítását és a Vezeték nélküli kapcsolat-ot hagyja ki vagy mi. Mivel nem rak elé se pipát, se x-et se kis sárga felkiáltójelet. Csak egy üres helyt hagy ott.
Megoldás?
csatlakozz a netre internet explolerrel (elindítod az IE-t és az automatikusan csatlakozzon)
utána próbéld meg
vagy nethiba, vagy időbeállítás, vagy MSN reinstall, ha az sem segít, akkor win reinstall...
[Szerkesztve]

Sziasztok! Nagyon új vagyok itt, én azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy van egy partnerem az msn-en, akit végleg törölni szeretnék a listáról , nemcsak letiltani, vagy ilyesmi, hanem mindörökre törölni, mintha ott sem lett volna soha. Akárhogyan próbáltam, max. áthelyezte a letiltott partnerekhez, vagy csak az e-mail címe jelent meg az engedélyezettnél, de végleg sehogy sem sikerült, ugyanis a ''törlés'' jelzés inaktív! Aki tud, kérlek segítsen! 
Előre is köszönöm!
El kell távolítani a ''Hotmail rendszerbeli'' partnerlistáról is...
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
igazából még onnan is vissza lehet hozni, csak kicsit már bonyolultabb... tökéletesen (nyomtalanul) csak akkor tudsz törölni vkit, ha ő is törölt már téged.
Ez így van!
De ha neki csak az a lényeg, h ne lássa a partnerlistáján az illetőt, akkor ez is elég...
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

a törlés jelzés csak akkor lesz aktív, ha ő is letiltott, és törölt téged.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Ramius: nem kell tiltania, elég törölnie, és ugyanezt mondtam 
Fero2: és mivel ő azt is jelezte, hogy a törlés jelzés inaktív, gondoltam onnan is törölni akarja, ezért azt is elmondtam ,hogy onnan mikor lehet.
[Szerkesztve]

www.msngeeks.com - lehet már ismeritek, itt lehet megtekinteni hogy titeket ki tiltott le 
...djane...

Köszönök szépen mindenkinek mindent, már próbáltam mindenhogyan, de én azt szeretném, hogy sem a partnerlistámon, sem az engedélyezett pertnereknél, sem a letiltottaknál ne legyen!!!!!!!!!!!!!! És hát értem, ez sajnos szerintetek csak úgy lehetséges, ha ő töröl először?
Ez nehéz ügy lesz!
Akkor hogyan lehetne másképpen megközelíteni a dolgot úgy, hogy az msn címem ugyanaz maradhasson, mert sokan azt tudják. Vagy csináljak újat, és minden régit vegyek fel újra?
( Kivéve persze azt az egyet!) És a régi regisztrációmat lehet-e véglegesen törölni, mint akár egy e-mail címet? Vagy ha nem lépek be, akkor egy idő után megszűnik-e úgy, mint az e-mail?
Jól elhalmoztalak kérdésekkel, csak hát nagyon szeretném valahogyan végleg kitörölni, mintha ott sem lett volna soha!!!!!!
Köszönöm a segítségeteket!

jóvanna nemfigyeltem 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
első hsz-ben benne van, még én rakattam bele... vagyis még előttem belerakatták csak én szerkesztettem át.
Ramius: np 
Bababb: szinte az összes kérdésedre ott van a válasz az első HSZ-ben.
[Szerkesztve]

tudja már vki h honnan leht megtudni a másik ip címét?
jöhet pm is!
nagyon fontos lenne!
köszi!

Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy ha felrakom a Plust, akkor következő msn indításkor eltünik... ujrainstalláltam már az msnt is, de semmi sem segített. WLM 8.1, Plus pedig alegujjabb, asszem 4.23. Előre is köszi segítségetket!
''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
fura, nem te vagy az első, akivel megtörtént, de még senkinek nem tudtunk választ adni... és senki nem jött, hogy megoldódott, és ezt meg ezt csinálta...

Gondoltam már arra is, hogy én winamp plugint használok a mit hallgatok-hoz, és nem lehet hogy az zavarja a Plust? elméletileg nem kellene, hogy zavarja, nem?
''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
egyáltalán nem kellene

De sok ilyet láttam már.
igazából sztem ez se műxik..
akit látom h be van jelentkezve, arra is azt nyomja h offline.
X

hali
nekem olyan problémám van h ma reggel újra raktam az msn-t mert olasz volt, sikerült is magyarrá tennem install után, csak utána meg nem tudnak rám írni, én tudok írni bárkire, de ők hiába írnak, én nem látom. ez volt 8.1-el 8.0val, és most 7.5el is. 
Two things what i hate. People that can't count...
reinstall és ima... 
cochy: nem sok van, de az benne van az első hsz-ben és ott is úgy (ahogy odairattam
) hogy az 50%-os hatékonyságot alulról közelíti meg...
[Szerkesztve]

reinstall megvolt, honnan tudnám még kitörölni az msn-t? program filesből megvan
hmm... sok sok helyen ott van... dokumentumokban van avgy 5 mappája...
fejből most fel nem sorolom mindet 
(#982) bajnokpityu válasza bajnokpityu (#949) üzenetére

hello!
#949 senki többet?
(
már felülirtam a teljes MSN könyvtárat,a doku.and.settingsben a localt,meg az applications,de semmi...
ugyanaz a hibaüzi...
valaki help plz
véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)
ez miért nem felel meg?
[link]
Nem kell dühöngeni, inkább arra haszbáld az MSN-t amire való... néha még arra se lehet...

Sziasztok!
Nemtom tapasztaltátok-e már, de nálam 2 partneremnél is az történik, hogy írok nekik, és hirtelen -nálam- a nevük helyett az msn címük jelenik meg, és azt írja ki a messenger a beszélgetés ablakába, hogy néhány szolgáltatás nem elérhető ebbe a beszélgetésbe. Tegnap elött még semmi ilyen baj nem volt, egyikőjük se telepített semmi programot.. egyszercsak elkezdte ezt csinálni. Ötlet? Lehet hogy a szolgáltatással van valami?
lehet, vagy pedig a régi MSN-en léptek be, vagy a tiéd szaródott el... az MSN megbízhatatlan progi, ezer oka lehet, sajnos nem lehet kikalkulálni, h ez most éppen mi... próbálkozz több dologgal...
szólj nekik, h reinstall. vagy te csináld meg az újratelepítést (két perces meló) utána... nemtom...

nekem ugyan ez van, csak épp velem történik. resinstall megvolt, mostmár nem csinálja olyan sűrűn. de néha amikor átvált az smn címemre akkor nemtudnak nekem írni.
akkor annak kell reinstallni, akinek nem működik egy-két funkciója és nem annak, aki ezt látja 
oké

8.1es live,flash anim játék inditásánál:
Kritikus hiba 2
A Messenger játékszolgáltatása nem ér el egy fontos fájlt. Zárja be ezt az ablakot, és indítson el egy új játékot.
write only üzemmódban vagy??

nem,olvastam mindent.
de az ujrainstall nem egyszerű,ugyanis nincs rendszergazda jogom,céges a gép.

erre meg azért nem irtam,mert nem döhöngök(bár annak látszott)
valamint ez a game nem ugyanaz mint haverommal MSNen keresztül tolni.
Létezhet olyan, hogy egy gépet letiltanak msn-ről?
Öcsém gépével nem lehet bejelentkezni, se Vista, se XP alól. Se wifi, se UTP, se direktbe a modemre kötve, se router mögül.
Ellenben, az alternatív kliensekkel megy (aMSN, pidgin).
Óra pontosan van beállítva, legfrissebb msn kliens, proxi nincs, winyóra egy szűz xp home felhúzva.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
minden lehetséges.
de az MSN-nél ezer más oka is lehet 
Na, balfasz voltam.. hirtelen megjelent egy partenrtől egy myphotoalbum2007 nevű csomagolt fájl, elfogadtam, és megnyitottam a benne lévő scr fájlt. ennek hatására ez a rohatt folyamatosan továbbküldi az csomagolt fájlt az összes elérhető partneremnek. Tapasztalta ezt már valaki? Mi a teendő ilyenkor?
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
Én kikapcsolnám a netet, az msn-tés elkezdenék vírust keresni...
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Sikerült megjavítani. Pár dll, meg registry kulcs kitörlésével már jól is működik a cucc 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
akkor te még könnyen meg is úsztad... nekem ugyanez volt már, és simán blokkolta a nod-ot és az antivirust, elindítani se lehetett őket, szal azóta valahogy megfordultak a partíciók a gépemen, és még msot is érződik némi utóhatás 
amúgy régebben én is figyelmeztettem erre a vírusra, nekem is dettó ugyanez volt.
ha pontosan leírnád a teendőket (amitől helyreállt a géped) megköszönném! ha esetleg mási is beszopná még út közben, akkor ő is 
kitesszük első hsz-be.
szeretném egy haveromat megviccelni msn segitségével
ilyeneket akarok csinlni vele mint dvd tálca kinyitása megprogramok elinditása vagy valami hasonlokat
tudtok ilyen scriptet vagy hálozatos valamit ?
Nem bonyolult. A windows könyvtárban rákeresel az album szóra, és amit kidob, azt mindet törlöd is. Valamint a windows\system32 könyvtárból az rdihost.dll, rdfhost.dll és rdshost.dll. A kulcsot már nem tudom pontosan, de van progi is a leszedésére:
[link]
[link]
mod:
na utánanéztem, és megvan a kulcs is:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windoes\CurrentVersion\ShellServiceObjectDelayLoad
Inenn elvileg kitörlöd az rdihost-ot, és az rdshostot, de jobb ha törlöd az egészet 
[Szerkesztve]
Trojan vírus, de mint vírus illegális, ne akarj te ilyenekkel viccelni...
Bandus: Ok köszi, ha megint fel fog merülni ez a vírus probléma több embernél is akkor keresek egy modit, aki kiteszi első hsz-be 
a leírtak alapján túl egyszerű
erre én nem jöttem rá 
U.i.: 1000.hsz! 
[Szerkesztve]