Jó, tudom, hogy benne volt, az előző hsz-em egy túlzás volt... 
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Asrock 760gm-gs3 UCC (magfeloldós) alaplap + Phenom II x2 555 Black Edition + 2x1GB Kingmag 1600Mhz
1hete vásárolt SanDisk SDHC ultra 16Gb 30MB/s class6 - ELADÓ
Eladó hibátlan, dobozos Gigabyte GTX 285 1GB --- ÁRCSÖKKENÉS 26 000 Ft ---
Acer v193hqv 19"-os LCD monitor csere nagyobbra értékegyeztetéssel
Jó, tudom, hogy benne volt, az előző hsz-em egy túlzás volt... 
oksa
na most a legújabb modosítás után már azt sem kell megkérdezni, hogy miért jött a hibaüzenet, mert azt is beletettem, hogy az álltalában az időbeállítás miatt van.
igaz, így le fog csökkenni a topic forgalma, és lehet, hogy elsűlyed, aminek következtében nyitnak pár újat
majd meglátjuk 
[Szerkesztve]

Sziasztok!
A legújabb frissítás óta (8.1.0178.00) olyan picik a betűk a partnerlistában. Nem tudja valaki, hogy ezt hol lehet átállítani?

de jo, hogy nem frissítettem...
próbáld meg itt, hátha más is pórul járt már...
[link]
Bencom ™: A Live! topic linkje is mehetne az #1-be, hátha valaki kiszúrja...
[ Szerkesztve ]

Ajjaj. Most látom, hogy lehet, hogy rossz helyre írtam. Sorry!
wáá XD
hát én már nem merek újabb móosítást kérni, a modos topic lassan tele van velem meg az MSN-es totyikkal, egyelőre még hadd gyűljön ,aztán majd megint egyszerre nyomom be őket...
eddig van a mutés link, meg a másik totyik linkje.
még gyűjtsünk egy keveset, aztán szólok... de amúgy tudsz ott szólni te is, nekem régebben volt már pár stiklim a túlbuzgóságom miatt, nem akarok még egy bant, egyelőre most pihenek XD

első hsz-be nem találtam, olyan problémám van hogy egy smileyt hozzadok msnhez és kurva kicsibe jelenik meg...hogy orvolsható ez?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
én a ph!-ból szedtem ki smileiket, és azok meg ormótlan nagyok és pixelesek lettek... nem tudom, mi alapján méretezi őket, szerintem hót halál random az egész, a megoldásra még nem jöttem rá 

ehh...
a PH!-s szmálylikat én sem tudtam átvenni anno... 
[ Szerkesztve ]

van valakinek tippje miért nem jegyzi meg a e-mail/jelszót?
bevan jelölve minden jelölőnyégyzet
egész addig frankó, amíg újra nem indítom a gépet, utána megint bekell írnom.. 
TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.vivalaresistance.hu/
cookie-k? mert ha be van pipálva minden, akkor elméletileg meg kell jegyeznie...
bejelölted azt is, hogy automata bejelentkezés? mert ha nem akkor lehet, hogy az a baj, hogy ''üresen'' indul (pl nincskijelölve alapértelmezett címnek) és ha beírod az első betűt, akkor viszont onnantól feldobja a belejentkezési címet és jelszót.
de nem tudom, velem még nem fordult elő ilyen... ha minden jól van kipipálva, akkor csak a cookiekkal lehet valami baj.
nem lehet, hogy resettel indítod újra? mert olyankor a beállítások elvesznek! jelentkezz ki, és aztán indísd újra, hátha akkor már jó!
[Szerkesztve]
na, unatkoztam, úgyhogy elküldtem az újabb módosítási kérvényt az első hsz ügyében, csak aztán ki ne vágjanak az állandó zaklatásért 

hónapok óta ez van 
mindig normális módon indítom újra a gépet, de ha leállítom a gépet, másnap este elindítom akkoris ugyanez van..
mondtam, minden kis négyzet be van jelölve..
az email címet sem jegyzi meg a helyén, mindig totál üres, hiába kezdem el begépelni, nem jelenik meg..
cookie-k? mire gondolsz? hol nézzem meg a messneger cookie-kat?
TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.vivalaresistance.hu/
hát nem tudom, az IE meg úgy tudom, a messenger is az originál cookikat használja, azoknak a beállításait kellene meglesni... asszem application data, meg stb... közvetlenül a temporay internet files mellett 
ha az se akkor nem tudom... vagy MSN vagy win vagy mindkettő reinstall ![;]](/dl/s/v1.gif)
hurrá, na, most már frissítve van az első hsz. remélem most már tényleg nem hagytam ki semmit! jó tallózgatást!
egyelőre ennyi módosítgatás legyen elég, mielőtt kiutálnak a modik XD

napersze, majd emiatt fogok win reinstall-t csinálni

msn reinstall már megvolt régebben, az sem segített..
amúgy az explorer sem jegyzi meg a jelszavakat 
most hogy próbáltam tűnt fel, mert nem használok alapban explorert-t 
én is FF-et használok... de akkor tényleg a cookiek lesznek.
szerintem

IE7 van a gépen, mit kell állítgatnom, hogy a cookie-kal kapcsolatos legyen és esetleg kiszűrjem hogy nem azokkal van-e a gond?
hááát.... mivel én se használok IE-t eze éve, ezért nem nagyon tudom... valahol az IE beállításánál ott van, hogy cookiek-be/kikapcsolása, de azzal max leellenőrizni tudod, hiszen az az MSNre elméletileg nincs közvetlen hatással... a cookiek-at viszont meg lehet találni könnyen, és ott meg kell nézni a beállításait, csak már nem tudom, hogy az előzményekben van e, vagy az ''internet tempory files''-ban?
amúgy tegnap este csak nekem halt meg a PH!? 

stuffpluginod fent van gondolom amiatt.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Sziasztok!
Nem tud valaki segíteni abban, hogy mitől lehet a következő jelenség:
Két napja este csinálta először az msn, hogy hibát észlelt, és kilépett.
Másnap egész nap nem tudtam belépni, ugyanaz a hibaüzenet fogadott, mint amikor kilépett. Uninstall, reinstall volt, nem segített...
Ekkor csináltam egy rendszervisszaállítást arra az időpontra, amikor még jó volt. Rendbe is jött a probléma, újra be tudtam lépni.
Ma reggel azonban újra hasonló hibaüzenet fogad... Azért minden nap nem akarok rendszert visszaállítani. Nem volt valakinek hasonló?
A hibaüzenet a következő: [link]
Köszi előre is a segítséget!
tipikus hibajelentés... win reinstall, más nem segít 
ha azt mondod, hogy az MSn nem ér annyit, akkro nyugodj meg, mással is fogja ezt csinálni ,csak idő kérdése.
az okát nem tudom.
de
windows...
nem tudom az miaz
elnézést a külön hsz-ért de nagyon szarakodik a PH! nálam 

Vírus, meg féreg hajtás.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

Köszi, én is ettől tartottam. Azt mondjuk nem tudom, hogy egy rendszer-visszaállítás után hogyan sikerül ugyanazt a vírust/férget beszopni...
Na mindegy, újabb rendszer-visszaállítás segített. Ha újra jön akkor, win reinstall.
Noxy: Nem tudsz valami programot ajánlani, ami az általad említett szutykokat hatékonyan kipucolja?

NOD32, Avast, Spybot - Search & Destroy, Agnitum.Outpost.Firewall.Pro, spy kergetője.
Kikapcs..rendszer-visszaállítás, mellet.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

Köszi!
Most, hogy mondod, a Spybot-ot egyszer már eredményesen használtam.
NOD sajnos nem jó, én MSN-en beszoptam egy vírust, ami kérdés nélkül települt, és a NOD-ot és az ANtivírust azonnal blokkolta: elindulni sem engedte, ha már futott, lelőtte, éssatöbbi 
Formálást sem engedte, elég sokáig tököltünk vele, mire le sikerült szedni 
egy link volt az én emailcímem kezdetével, mögé pedig egy phtoalbum szóval, amint kattintottam, meghalt minden.
azóta nem kattintok linkre kétszeri kérdés nélkül.
Hello
Van vmi plugin Winamphoz ami MSN Live alatt megjelenítí mit hallgatok?
"Csak úgy mondom"
első hsz...
Télleg, kösz és bocsi. 
"Csak úgy mondom"

egyszer aztmondod a cookie-kal van a baj, aztán semmi köze hozzá...
namostakkor, hogyha nincs köze az msn-nek a cookie-khoz akkor hogyan került szóba, hogy azokkal lehet a baj?

az MSN-nek az IE-hez nincs köze, nem a kukikhoz nem...
az IE-vel csak le lehet ellenőrizni, hogy tényleg a kukikkal van e baj?

Sziasztok!
Úgy tünik megoldódott a hibaüzenet-kilép problémám.
Viszont van egy újabb kérdésem: hogyan lehet az, hogy vki többféle személyes üzenetet ír be egyszerre. Úgy értem, hogy van öcsémmel egy közös ismerösünk, és egyidejüleg más személyes üzit lát öcsém az illetövel kapcsolatban, és mást látok én. Ez hogyan lehet?
Te előbb léptél be és a szerver nem frissítette, öcséd később lépett be, és az újabb üzenetet látta... Ez csak egy feltevés. Nekem a képekkel volt ilyen.

Először én is erre gondoltam, de mindketten többször ki és be is léptünk egyszerre, és nem változott az üzenet. Én nem azt láttam, amit öcsém. Ez érdekes...
Csak hirtelen az avatart néztem, és azt, hittem, hogy magamnak válaszoltam. 
Az MSN időnként szokott érdekes dolgokat csinálni...

sziasztok...
nem tudja valaki hogyan tudok más msn beszélgetésbe belenézni itthonról??

másnak se megy most az msn? vagy nálam van vmi gubanc?
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

nekem se megy....pedig a service status azt írja minden rendben.
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.

az ilyen felhasználó ki-be lépésekkor történnek ilyen furcsaságok, nekem múltkor a megosztott mappával voltak gondjaim, amikor mindketten próbáltunk frissiteni egy filet...

Üdv
Lenne egy problémám.Msn messenger 7.5 van.vissza akarom nézni a beszélgetéseket csak nem találom seholsemelyik mappába. Megtudnátok mondani hol keressem????
Kössz:szabi1111 
Csak akkor tudod visszanézni, ha feltetted a Plus!-t és bekapcsoltad a Naplózást.
Egyébként az MSN menüjéből elérhető Fájl/Üzenetek előzményeinek megtekintése
Dokumentumok/Naplózott beszélgetések mappába menti.
nem csak a plus tud naplózni.
azt meg hogy hova menti, a beállításoknál meg lehet nézni.

Üdv
Kössz a választ már csak egy a probléma azta plust honnan tom letölteni vagy beállítani
Kössz:szabi1111
Honnan lehet letölteni? Goggle is megmondja, de [link]. Beállításokat magától felkinálja, pofonegyszerű.
Bencom:Hát valóban tud naplózni alapból, de a Plus! naplózása sokkal jobb.
Igen, nem helyesen fogalmaztam... 
[Szerkesztve]
most egyelőre nem a mienségéről csak magáról a naplózásról volt szó... egyébként meg újoncok is megtanulhatnának olvasni!!!
Első hsz-ban minden benne van, hányszor írjam le?
[Szerkesztve]
A srác már a második hsz.-ébe a Plus!-t kérte. Egyébként én sem értem, ha megnyit egy topikot rögtön látja az első hsz-be...
nem feltétlenül... van akinek az uccsó jön fel először. be lehet állítani, csak én nem szeretem...