Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) Andie válasza Andie (#249) üzenetére

Andie
(őstag)
LOGOUT blog

Update : létrehoztam egy új accountot (ugyanolyan hotmailes cim, csak kicsit változtattam), és azzal meg beenged!
Lehetséges, hogy kitiltanak egy accountot? De miért? Semmit nem csináltam, ugyanúgy msnezek már évek óta...
Ja! A hotmailre be tudok jelentkezni, tehát létezik a mailcim, látom a leveleket, minden. Csak az msn-be beirva nem enged feljelentkezni...

[Szerkesztve]

Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100

(#252) Bencom ™ válasza cafat (#250) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

naggyon sokáig, ha fileokat nem küldözgetsz csak szöveget.

üzeneteket néha nem küldi el, főleg ha letiltottak téged, van ilyen!

(#253) cafat válasza Bencom ™ (#252) üzenetére

cafat
(fanatikus tag)

Fileokat nem küldözgetnék csak beszélgetésre használnám. Csak hétköznap használnám este max 3-4órát, így akkor van esély rá hogy elegendő lesz a 100mega 1hónapig?

(#254) Bencom ™ válasza cafat (#253) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem simán... de ez magánvélemény nem számoltam utána, de szerintem még sok is :)

(#255) cafat válasza Bencom ™ (#254) üzenetére

cafat
(fanatikus tag)

oké köszi a véleményed...februárba majd kiderül addig itt van a szélessávú net...

(#256) Bencom ™ válasza cafat (#255) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

ha csak úgy nem :DDD
én inkább szélessávúzok, mint mobilozok XD

(#257) cafat válasza Bencom ™ (#256) üzenetére

cafat
(fanatikus tag)

Hát én is inkább széessávozok de sajna a koleszba ez nem mindig adatik meg hogy hozzájussak ezért gondolkozok mobil netbe.

(#258) Bencom ™ válasza cafat (#257) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

jaa, de nem mobilon fogsz pötyögni :DDD
azt hittem :D
egyik ismerősnőm megcsinálta.... csodálkoztma, h a kis gyorsgépíró miért ír ilyen lassan? :DDD

(#259) Gee-X

Gee-X
(újonc)

MSN BackUp-ot ismeri valaki? pontosabban próbálta már valaki? tényleg működik?
[link]

Én nem tudok mást felmutatni, csak a középső ujjamat...

(#260) sj67

sj67
(újonc)

Azt szeretném megkérdezni, hogy mi lehet az oka annak, hogy a gép elindításakor csak az alap msn jelenik meg!
Holott az msn8 live plus-t telepítettem fel és azt is használom, melyet a kerio tűzfal véd, csak nem jelenik meg előszörre.
Többször is le kell futtatnom a spybotot,mert az internet exploreren át több kémprogi is befut. (egyébként a mozilla firefox az alpértelmezett!)
Ezután már bejön az msn8!
A beállításoknál kell valamit másképp, vagy mit kell tennem? :F
Előre is köszönöm!

(#261) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hali
mi lehet a gond?próbálom telepiteni a messengert de én a 7.5-öt szertetem letöltöm.aszondja telepités végén hogy nem sikerült telepiteni a messengert a program semmilyen véltoztatást nem hajtott végre.hibakód:1603.szedjem le szerinte a messenger.msn.com oldalról a legújabbat.rámegyek leszedem ugyanaz jelenik meg.ok na sima windows messenger fent van bejelizek mert egy üzletet sürge le kell bonyolitanom hátha az beenged.aszondja hogy nem enged be mert nincs rednbe a szolgáltatás vagy az én gépem fos.a konfig az adatoknál nem hiszem hogy kevés neki.eddig ment.ma telepitettem újra windowst és nem engedi

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#262) hdanesz válasza Andie (#251) üzenetére

hdanesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is ez a bajom...:( Megoldódott azóta?

http://tanarikonyha.blogspot.com

(#263) nándika

nándika
(senior tag)

Hy All!
Problémám következő lenne nem enged bejelentkezni az msn, internet szolgáltatóra fogja a hibát vagy a tűzfalra, mind a kettő müködik, most mi lehet a baja!
A tűzfalban engedélyezve nem tiltotam semmit :(

ui: 2 napja magától bedöglött :O

A bárányok hallgatnak!

(#264) Bencom ™ válasza nándika (#263) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

hibakód?

amúgy mint mindíg, most is az időbeálításra gyanakszm, az jólbeváltt dolog...

(#265) hdanesz válasza hdanesz (#262) üzenetére

hdanesz
(senior tag)
LOGOUT blog

Csodálatos módon magától megoldódott, tegnap olyan éjfél körül... :F
Még sosem csinált ilyet,remélem többet nem is fog. :DD

http://tanarikonyha.blogspot.com

(#266) warrior28

warrior28
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Kipróbáltam egy videókamerát webkameraként a messengerben, nekem zökkenőmentesen működött. Ugyanezt kipróbálta volna egy ismerősöm is, de neki nem ment. Felrakta a drivert (a videókameráét), föl is ismerte az XP. Az MSN Hangok és videó beállításainál ki lehetett választani a kamerát és a képet is mutatta, majd a varázslót bezárta. Ezután indítottuk a kamerás kapcsolatot, de neki azt írta az MSN, hogy nincs csatlakoztatva a kamera vagy nincs bekapcsolva, pedig mindennek megfelelt... Tudnátok ötletet adni, hogy mit tehetne még a működés érdekében? :(

[Szerkesztve]

(#267) _stick_

_stick_
(senior tag)

Sziasztok!

Mitől lehet az, hogy nem tudok játékot kezdeményezni, mert a játék lista nem érhető el. De mások meg tudnak velem játszani, ha ők hívnak meg engem?

(#268) nándika válasza Bencom ™ (#264) üzenetére

nándika
(senior tag)

most melózom, de valami 800xx vot a kód, de lehet, tényleg :W elszált a beállítás valamelyik nap!
Thx :R
de csak holnap derül ki :))

A bárányok hallgatnak!

(#269) Bencom ™ válasza nándika (#268) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

minden kód 800-val kezdődik :(:DDD

stick: passz :F

warrior28: mi van ha tényleg nem volt abban a pillában csatlakoztatva, esetleg véletlenül kihúzódott?

[Szerkesztve]

(#270) nándika válasza Bencom ™ (#269) üzenetére

nándika
(senior tag)

nem lehet igazad lesz az idő elszált ;] :R

A bárányok hallgatnak!

(#271) Bencom ™ válasza nándika (#270) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

oksa, az sokat be tud kavarni, az itt beírt hibák 70%-át eddig az okozta... pedig ez már a második topic...

(#272) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Legújabb Messenger Live van fent és a legújabb plusz mellette...ha felteszem sweetIM-et akkor a plusz eltűnik...más gépen is ezvan!Miért?!

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#273) nándika válasza Bencom ™ (#271) üzenetére

nándika
(senior tag)

:DDD az idő hát igen :(

A bárányok hallgatnak!

(#274) Bencom ™ válasza Tom5 (#272) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nem használok sweetIM-et, uh nem mondok inkább hülyeséget, de van egy tippem...

Nándika: az idő sokmindent megold :DDD

(#275) djtoomi

djtoomi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még mindig nem engedi msn-t felrakni de megoldottam másképp de eddig tudtam msn-ezni de egy órája nem enged.hibakód:81000306.és nem enged belépni.sermmilyen cimmel.haveromat a szomszéd házból beengedi.pedig csak egy kert választ el.

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#276) Bencom ™ válasza djtoomi (#275) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

akkor a jólbevált időbeállítást tudom javasolni XD eddig mindíg bevállt, ha nem, akkor nézd meg az MSN honlapján, hogy mit jelent ez a hibakód ;)

(#277) Sn00k

Sn00k
(őstag)

Hi!

Ha fel akarok venni valakit, csak úgy lehet ha van msn passport fiókja ?

Ugyanis ismerösöm felvett egy közös ismerősünket e-mail cím alapján, de mikor én is fel akarom venni ezt írja: nem vehető fel , mert nincs msn passport fiókja...

Akkor most ez , hogy is van? Esetleg számít, melyik verió van fent nekem?

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#278) Bencom ™ válasza Sn00k (#277) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

a régebbi MSN csak akko hajlandó felvenni valakit, ha van címe, az új viszont bármilyen szemetet fevesz... ha neki van, de nem negedi, akkor fogalmam sincs :F

(#279) Sn00k válasza Bencom ™ (#278) üzenetére

Sn00k
(őstag)

Nekem 7.5-os van, lehet ha felteszem az új live messengert akkor feltudom venni ?

Vagy az lehetséges, hogy ő feltud venni, ha neki nincs passport fiókja, de nekem van?

[Szerkesztve]

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#280) Arni

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy létrehoztam egy msn címet, de nem kaptam e-mail megerősítő üzenetet, hol lehetne kérni, hogy küldjék el újra?

Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

(#281) KL555

KL555
(lelkes újonc)

Hi!
Az lenne a problémám, hogy letöröltem az MSN toolbar-t (nem valószínű, hogy összefüggés van a kettő között), és azóta nem jó az MSN,csak a Windows Messenger (előtte a 8.0 volt fent).
Hiába telepítek akármit, újra meg vissza,nem jó csak ez a Messenger működik
Próbáltam már telepíteni a 7.0, 7.5, 8.1-es MSN-t is.
Próbáltam Windows javítást,meg IE patchet is, hátha a toolbar a probléma.
Ha el akarom indítani,akkor ezt írja ki:
[link]
Tudna valaki vmit tanácsolni (a win reinstallon kívül),hogy működjön újra,esetleg valakivel fordult elő már ez?
Előre is köszi a segítséget!

[Szerkesztve]

(#282) Bencom ™ válasza Sn00k (#279) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

mire velsz fel, ha nincs is MSN fiókja? :DDD
figy, live mindent felvesz (sajnos) a 7.5 az csak a létezőeket... lehet, hogy elírsz valamit (com helyett .hu, vagy valami apróságot elnézel) sosem lehettudni, nézd meg előbb, aztán ha nagyon nem akarja, akkor LIVE...

Arni: azt mindenképpen elküldik, csak lehet, hogy késik, vagy véletlenül kitörölted... de kérni is lehet valahol, mert ismertem olyan srácot, aki fél év múlva igazolta vissza az MSN címét csak.... dde hogy ő hogy csinálta, az számomra egyelőre rejtély... meg fogom tőle érdeklődni...

KL555: te ez a gép már a hibaüzenet alapján is úgy túl van bonyolítva hogy csak na...
sima winfos alatt nekem sose írt még hasonlót se... szeretjük az egyszerű dolgokat, azzal kevesebb a hiba, meg könnyebb is javítani...

[Szerkesztve]

(#283) EQMontoya válasza Bencom ™ (#282) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen, van, akinél mindent felvesz a live, de összességében semmivel nem vesz fel több embert, mint a 7.5, mert nálam a live senkit nem volt hajlandó.. megjelent a listában, de ha ráklikkeltem, h irok Neki, akkor adjam hozzá a partnereimhez... felül semmibe mutató kék link... (ide kattintva hozzáadhatja...)

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#284) warrior28 válasza Bencom ™ (#269) üzenetére

warrior28
(fanatikus tag)

Nem egyszer, nem kétszer próbáltuk így ki... sajna...

(#285) Bencom ™ válasza EQMontoya (#283) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

akkor meg valami bug lehet :F

mindkettőtöknek ezt írom :DDD

(#286) Arni válasza Arni (#280) üzenetére

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Megoldva: [link]
Ezen a címen lehet a profilodat módosítani, ill megerősítő üzenetet újrakérni.

Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

(#287) Admiralis

Admiralis
(újonc)

Sziasztok!
Egy ideje nem hajlandó bejelentkezni az MSN-em (Live 8.0, Build 8.0.0812.00) WIFIN keresztül. Ha kábelen keresztül csatlakozom, akkor probléma nélkül működik.
Hibakód: 80048820
Bővített hibakód: 80048439
A kapcsolódási hibaelhárító problámát jelez a kulcsfontosságú portoknál és javítja is, de bejelentkezni eztán sem tudok.
[link] Ez nemsegített. Tudtok valalmi jobbat?

dell power

(#288) kleinguru válasza Admiralis (#287) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

sziasztok, nekem is lenne egy kérdésem...

Miért van az, hogy ha webkamerát akarok használni msn-el /panasonic nvgs-180 kamera/ akkor az ace mega codec pakk zöld feliratot jelző pici ikonkája elkezd viloggno /megjelenik, eltűnik/ a tálcán és lefagy az msn...

de ha uninstallálom a kodek packot, akkor simán megy...

ez mé van_?!

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#289) pitete

pitete
(újonc)

Sziasztok!

Lenne egy egyszerű kérdésem, amire örülnék ha válaszolnátok :) Van ugye a beépített msn és rátelepítettem a live ot. Szeretném megtudni, hogy hogyan tudom kiiktatni a beépített msnt? Mert elég nekem csak a live!

Köszi a válaszokat!

Pitete

(#290) Bencom ™ válasza pitete (#289) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

pl msconfigból, vagy jobbklikk a régire, és kilépés... esetleg uninstall...

(#291) pitete válasza Bencom ™ (#290) üzenetére

pitete
(újonc)

Köszike!

Harcba állítottam az angol tudásomat, és megleltem a választ egy honlapon. Nekem a köv működött: megnéztem, hogy milyen szervízcsomag van a géphez és ha 1 vagy 2 es, akkor mehettem a progik hozzáfér/alapért hez és ott a windows os összetevőknél kiszedtem a pipát az msn nél. Hogy ez ennyire egyszerű legyen? :) Eddig senki nem tudta, akit kérdeztem, de hát végül is megoldódott. Köszi a választ!!! További szép napot!!!

(#292) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Sziasztok

Haver panaszkodik, hogy valaki ellopta az accountját, és a nevében írogat.. Állítása szerint sehol se hagyta ott a jelszavát (jegyeztette meg), szal nem érti, és többször is van, hogy nem engedi feljelentkezni az msn, mert más már belépett :F Próbálta megváltoztatni a jelszavát, de újra meghekkelték neki, és ezúttal már a másik valaki változtatta meg a jelszót, így haver egyáltalán nem tud már belépni..

Kérdés: meg lehet-e tudni, hogy ki az aki ezt tette, IP-címet, valamit vissza lehet-e keresni? Jó lenne visszaszerezni az accot, mert benne a rengeteg kontakt, és írogat hülyeségeket a baromarc.. :((

Köszi előre is a választ :R

Találmány gyártási joga eladó!

(#293) ekrisztian válasza God Vazzeg (#292) üzenetére

ekrisztian
(fanatikus tag)

Vissza tudja szerezni..sztem.. főleg ha az email jelszavát nem vették L...és ha lámer a lopinger a titkos kérdés úgy maradt és akkor van még esélye..

írj.. privit msnre God Vazzeg és megdumáljuk..

:R

[Szerkesztve]

Csak olyan gyorsan vezess, amilyen gyorsan az őrangyalod tud repülni! http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=ekrisztian

(#294) Admiralis válasza Admiralis (#287) üzenetére

Admiralis
(újonc)

Senki nem tud valamit? :)

dell power

(#295) Yeti910331

Yeti910331
(fanatikus tag)

Helló!
Regiztem magam új címmel az MSN-en. Szóval annyi lenne, hogy a regisztráció után a címem xy@hotmail.com helyett xy@example.com lett. Ez mitől van? És hogy lehet törölni a fiókot?
Előre is kösz.

Kizárt dolog, mert nem tudom. :)

(#296) Yeti910331 válasza Yeti910331 (#295) üzenetére

Yeti910331
(fanatikus tag)

UP!

(#297) Bencom ™ válasza Yeti910331 (#295) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nem tudom, de nem szokás uppolni ebben a topicban, főleg nem ilyen rövid idő elteltével, köszi.
ha valaki tud választ, és itt van, úgyis leírja, ha nincs itt, akkor meg hiába uppolsz.

(#298) Yeti910331

Yeti910331
(fanatikus tag)

bocsi. rossz szokásom a türelmetlenség :)

(#299) KL555 válasza KL555 (#281) üzenetére

KL555
(lelkes újonc)

Erre esetleg vki nem tud vmit mondani?

(#300) Spidee

Spidee
(senior tag)

Sziasztok!

Szeretnék e-mail címet változtani az MSN-ben, hogy tudom ezt megtenni, most hotmail-s, és gmail-re szeretném változtani, ugy hogy a partnerek megmaradjanak?

''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.