Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#301) Bencom ™ válasza Spidee (#300) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

fentebb linkletek nekem egy oldalt, ahol jelszót lehet módsítani, ha jól emlékszem, akkor címet is lehetett ott, olvass vissza, és megtalálod!;)

(#302) JoHnni

JoHnni
(senior tag)

Üdv!!

webkamerával lenne az a probléma, hogy küldöm a felkérést a partner elfogadja de én nem látom, ha én küldöm akkora partner nem látja. nem mindig szokott elöjönni a probléma, de elég sokszor. mi lehet a megoldás?

...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

(#303) Bencom ™ válasza JoHnni (#302) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

kijelentkeztek mindketten, kis is léptek, és utána be újra... nekem is elő szokott fordulni ,az okára még nem jöttem rá :F

(#304) gajeraro

gajeraro
(újonc)

Na azt szeretném kérdezni töletek,h az msn plusot,hogyan állitom be ugy,h mindig fusson amikor bekapcsolom a gépet ne kelljen mindig telepíteni külön ha számit beta van!
Légyszíves segítseteg!!!!!!!!!

Elöre is Thx! :R

(#305) Bencom ™ válasza gajeraro (#304) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nekem automatán megy... szerintem az a bajod, h bétád van...
töltsd le a rendes MSN8-at vagy amit használsz és ne a béta verzióját, és ahhoz töltsd le a megfelelő plust...
nekem simán megy...

(#306) gajeraro

gajeraro
(újonc)

A 4.11es az jó lesz rá?

(#307) Bencom ™ válasza gajeraro (#306) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

mármint MSN vagy a plus verziószáma ez? :F

MSN-ből jó régi, sztem nem, ha meg a Plus, akkor nekem a 4.00-ás van meg, és az tökéletesen működik, azt tudom javasolni

(#308) WonderCSabo válasza gajeraro (#304) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én letöltöttem a rendes MSN 8-at (nem bétát), aztán a msgplus oldaláról a Plus!-t,
a legújabbat, így simán műkődött.

[Szerkesztve]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#309) torogyuri

torogyuri
(fanatikus tag)

haver msn-ére betört egy ismeretlen hacker és írogatott neki, haver felkapta a vizet és elkezdett utánanézegetni a dolgoknak és most ő képzeli magát istennek mert msn-en keresztül betör gépekre megnézi a beszélgetéseket írogat más nevében és a gépek tartalmát nézegeti meg email címeket tör fel és iwiw profilokat.

Hogyan lehetséges mindez msn-en keresztül?
Lehet ellene védekezni? :F

(#310) Andrewhouse

Andrewhouse
(fanatikus tag)

Sziasztok nekem az lenne kérdésem, hogy hogyan tudom kiszedni az Msn live 8. ból a smileykat???

Mert ugye nem ilyen gifbe, meg jpegbe tárolja...őket...........!

Valaki help!

Gigabyte P35C-DS3R 1.1 REV F11 BIOS, INTEL C2D E6550, EVGA 8800GTX, 4*1GB Geil Value, FSP400PNF, HP IPAQ914C, SANSACLIP

(#311) sekli válasza Andrewhouse (#310) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

próbáld itt... [link] ;)

[ Szerkesztve ]

(#312) Bencom ™ válasza torogyuri (#309) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

MSN-en kersztül? :F
jó kérdés.... ezt tőle kell megkérdezned...

(#313) torogyuri válasza Bencom ™ (#312) üzenetére

torogyuri
(fanatikus tag)

jah csak mondom nagymenőnek képzeli magát aztán hülye lenne elárulni...

(#314) WonderCSabo válasza torogyuri (#309) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És ezt bizonyította is ? :F Nem hiszem, hogy valójában megcsinálja a srác...

(#315) Bencom ™ válasza torogyuri (#313) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

a hackelést a törvény bűnteti... mondd meg hogy ha nem mondja el beperled XD

(#316) Ziog

Ziog
(fanatikus tag)

Egy olyan probléma lenne, hogy nem igazán akar menni az MSN és plus együtt.
Mind a kettőt a rendes oldalról töltöttem le, ergo nem beta verziókról van szó.

A hiba úgy jelentkezik, hogy a plus nem is indul el. Vagyis a nevekben levő színezések nem látszanak, viszont pl az működik, hogy Nincs a gépnél használatakor bejön az a bizonyos ablak. Az plus ikonja, amiben a beállításokat meg lehetne ejteni, menü sorban sem látszik.

Másik probléma, hogy nem tudok beszélgetéseket kezdeményezni és nekem sem tudnak írni, mert az a hibát írja ki, hogy Nem sikerült a beszélgetés megkezdése xy nevű partnerével megpróbálja újból! És mindösszesen egy ok-é gomb áll rendelkezésre.
Simán win messenger nem jelez semmilyen hibát.

Ha újra telepítem a messengert és a plust is, akkor minden jó megint egy ideig. Egy teljesen friss XP telepítésről van szó, úgyhigy szerintem vírusok és egyéb dolgok kizárhatóak.

Remélem érthető voltam, válaszokat előre is köszönöm

(#317) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

MSN-ből az ''üzenet'' jelző hangot hogy tudom kikapcsolni? Zene hallgatás közben nagyon zavar ha írnak! :((

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#318) Bencom ™ válasza AMD Power (#317) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

fenteb többször is kérdezték már...
vagy elfoglalt állapot, vagy a beállításoknál pipák kiszedése... ennyi

(#319) koob válasza torogyuri (#309) üzenetére

koob
(senior tag)

:F

(#320) torogyuri válasza WonderCSabo (#314) üzenetére

torogyuri
(fanatikus tag)

igen, bizonyította

(#321) sekli válasza AMD Power (#317) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

van egy script, amit plus-szal lehet hasznélni, ha beírodm hogy /mute, és akkor nincs hang, akár onlie, akár busy valaki... ha nem találod, akkor elküldöm szívesen...

[ Szerkesztve ]

(#322) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

Egyik barátnőmet megfenyegették, hogy feltörik az MSN fiókját, ami állítólag nem olyan nehéz, mert már van erre kitalált és létrehozott program... tud valaki erről? Vagy hogy hogy működik, esetleg hogy lehet védekezni ellene?

A csaj annyira nem fél a dologtól, de voltak már olyan ismerőseim, akiknek feltörték az MSN-jét és marhaságokat írkáltak mindenkinek, vagy épp iwiw/myvip tárra raktak fel kompromittáló vagy épp idétlen képeket töltögettek fel rá... azt is elméletileg MSN-en keresztül lehet, mint azt a kolléga jelezte, csak nem tudom hogyan :F

(#323) Hujikolp

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

a felpattano kis ablakait lelehet vahogy tiltani? mert ha elfoglalt vagyok, akkor ugye nemdobálja fel h épp ki jelentkezett be, de ha elérhetö vagyok akkor feldobálja, kilehet ezt vaéahogy kapcsolni, és ha kell akkor vissza?

(#324) Bencom ™ válasza Hujikolp (#323) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

igen... személyes beállításokban ott van minden.. eredetileg nem is ugranak fel, szóval te állítottad be hogy mégis megtegyék, úgyanott kel ki is szedni ;)

(#325) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Helló

olyan progi iránt érdeklődnék, amivel gyorsan tudok printscreent megosztani msn-en
Vagy az se rossz, ha csinálok egy printscreent, azt elmenti valahova, és kapásból rajta van a vágólapon.köszi

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#326) Bencom ™ válasza joergie (#325) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

paint nem jó? annál gyorsabbról nem tudok... tégy ki egy parancsikont kézre eső helyre, és az elég gyors lesz neked ;)
én is azt használom :)

(#327) raver válasza joergie (#325) üzenetére

raver
(senior tag)

[link]

Megadott formátumban, megadott helyre menti a képeket.

Aprónál küldj Privát Üzenetet (is), a termék megjelölésével! Tel: O6-3O/338-43-17 | http://href.hu/x/8hob

(#328) Grandi

Grandi
(fanatikus tag)

Ma reggelre megjelent egy olyan nálam ( bejelentkezve), hogy '' 1 függőben lévő felkérése van'', de mire? ez mi az Isten? :)

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

(#329) TIV

TIV
(tag)

alma kérdés következik: nincs vmi kis plus az MSNhez, amivel mutatja a rejtve kapcsolódott felhasználókat. van egy gyökér haverom és mindig rejtve van, mert nem szereti ha írnak neki, de ő azért kommunikálhat persze másokkal..én is beszélnék vele, de nem tudom rejtve van vagy off és kicsit unom már kikeresni a 150 nem elérhető partner közül.

kösziii

(#330) Bencom ™ válasza Grandi (#328) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nekem most este :D én is kíváncsi vagyok

amúgy kattintottam rá és azt mondja, hogy a mittoménminek a mittoménmilíe sikertelen :)

(#331) Hujikolp válasza Bencom ™ (#324) üzenetére

Hujikolp
(őstag)
LOGOUT blog

az csak akkor an ha az állapotom elfoglalt meg ilyenek, de én azt szeretném ha bármilyen az állapotom, akkor se dobálja fel... és h vissza is lehessen kapcsolni.

(#332) Bencom ™ válasza Hujikolp (#331) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

ha ki lehet szedni ,akkor vissza is lehet rakni, és nem nem csak olyan van h elfoglalt állapotban felugrást lehet... szerintem legalábbis, mert nekem a multkor még úgy volt.

(#333) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Egy ismerősnél nem megy a hangátvitel. Tűzfala nincs egyáltalán, a mikrofon üzemel, beállította a hangerőt, mégsem jó. Mi lehet még probléma?

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#334) Bencom ™ válasza Bibby (#333) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

vagyis? mi nem jó? nem indul el? nem halljátok vagy a másik nem hallja? mi nem jó?

(#335) Dictator^ válasza Bibby (#333) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

hangerőszabályzónál a felvételnél is be van állitva a mikrofon?
hangerőszabályzónál lejátszáskor ha nincs elnémitva a mikrofon akkor visszahallja magát a srác?

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#336) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Engem hall probléma nélkül, az ő oldaláról viszont néma. Tegnap este átváltottunk skype-ra és ott működött, meg tisztább is volt szóval maradunk ennél, csak furdal a kíváncsiság messengerben mi lehet a gond.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#337) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

Megjött a legújabb frissítés... nagyon megváltozott az MSN ez akár már MSN8.1 is lehetne, és nem sima 8 mert rengetegben változott

(#338) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

hogyan lehet jelszót változtatni?
ha nem hotméles címmel van csinálva az msn?

mit miótaaa???

(#339) Bencom ™ válasza concret_hp (#338) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

olvass vissza, már én kérdeztem, és választ is kaptam rá... mindjárt megkérek egy moderátort, hogy tegye bele az első hsz-ba!

(#340) gardener

gardener
(őstag)

Valaki homályostson már fel,
hogy is vannak most az épp aktuális messenger verziók?
Van MSN meg Microsoft,meg live, 7.5,8.0...
nekem MSN 7.5 van fenn, de hiányzik jópár számomra fontos opció.

(#341) Noxy válasza gardener (#340) üzenetére

Noxy
(senior tag)

Windows Live Messenger / 8.1.0168 B (magyar): [link]
Messenger Plus! Live: [link]

''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is''

(#342) gardener válasza Noxy (#341) üzenetére

gardener
(őstag)

Ohh.
Nagyon szépen köszönöm! :R

(#343) mazda626

mazda626
(PH! addikt)

Hali!
Ki lehet kapcsolni valahogy az MSN féle trillázást, amint üzenetet kapok? Annyira idegesít az MSN hang, hogy az már nagyon. ;] Előre is köszönöm! :R

(#344) Bencom ™ válasza mazda626 (#343) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

az előző 50 hsz-ben kb 10szer feltették fel ezt a kérdést, mi lenne ha picit visszaolvasnál? tényleg csak egy picit?

ezt is nemsokára ki fogom tetetni az első hszbe, csak összegyűjtöm az anyagot...

(#345) mazda626 válasza Bencom ™ (#344) üzenetére

mazda626
(PH! addikt)

Bocsi, de nem volt kedvem átfutni a topikot. Következőlebb körültekintőbb leszek!

(#346) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

Na, a moderátort keresek totyikba már be is tettem az új első Hszt, amit már csak meg kell várni hogy átírjanak, és akkor már abban benne lesz minden.

(#347) Bencom ™ válasza Bencom ™ (#346) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

Kész is ,abból már lehet tallózgatni! ;)
szóval először az első hsz-t olvassátok, aztán lehet kérdezni, ha nincs benne, és így ti is sokkal hamarabb megvagytok a problémamegoldással ;)

(#348) sekli válasza Bencom ™ (#347) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

na, látom bekerült a /mute is..., akkor mindjárt megkeresem a scriptet is, mert többen is kérték már privátban...:)

mod: Egy hosszú google keresés eredménye: [link] ;)

[Szerkesztve]

[ Szerkesztve ]

(#349) WonderCSabo válasza Bencom ™ (#347) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó lett az 1. hsz. Én is találtam választ egy probémámra :D . Így legalább nem lesz annyi ''hogyan lehet felrakni az MSN Plus!-t'' kérdés :)

(#350) Bencom ™ válasza WonderCSabo (#349) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nem akarlak kiábrándítani ,de az eddig is benne volt XD:DDD

sekli: még a legalja lemaradt, azt is betettem, de többet msot nem merek, mert kiutálnak a moderátort keresek topicból XD
nézd meg az utolsó pár hsz-t XDXD

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.