Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#201) Dictator^ válasza Dictator^ (#198) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

letöltöttem a stuffplugint be is szopattam magam, mert két msn 7.5 lett közbe és mindkettő egymáson volt, igy kb mindig bejelentkeztem mert nem vettem észre hogy több msn fut, és a másik meg kilökött, amikor aztirja hogy opened a conv with you, az annyit jelent hogy nyitott egy ablakot vagy csak megnézte a képem? igen forditás szerint nyitott..de amugy? még mit tud a plugin? elfoglalt állapotba is irja ki nézi meg a cuccaimat?

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#202) Dictator^

Dictator^
(PH! addikt)

viszont most idegesit ez a két msn egyszerre :) és mind a kettö 7.5...be lehet állitani , hogy csak 1 menjen és minden modba irja ki a nézelödöket? beállitottam és azt irja hogy not configured yet..

(#203) Csedit válasza Dictator^ (#201) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Azt nem tudod megkülönböztetni, hogy a képed nézte, vagy tényleg beszélgetőablakot nyitott. Viszont kiderül, ha jelez a plugin, hogy nyit valaki és aztán rád is köszön, akkor ugye egyértemű, ha jelez és utána nem történik semmi, akkor csak a képedre voltak kíváncsiak.....Az elfoglalt állapotról nincsenek tapsztalataim, ezt ki kell próbálnod.Azt is tudná elméletileg, ha valaki bezárja a beszélgető ablakot, de ez egyáltalán nem pontos. Állítsd be ezt is és a használat során rájössz, hogy mikor jelez tévesen. Időbélyegzőt lehet kíratni vele a beszélgetési sorok elé, a fájlátvitel blokkolót kiiktatja, 3-nál több fájlt is küldhetsz egyszerre, engedélyezi, hogy a neved jóval hosszabb is lehet mint alapból ezek a lényegesebbek. Dehát tudsz angolul, bogarászd :C

(#204) Csedit válasza Dictator^ (#202) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Miért megy egyszerre két messenger? Csak akkor ha kétszer indítod el és a poligamy engedélyezve van. Akkor viszont egyszerre két névvel is fennt tudsz lenni és a stuff működik mindkét messengernél.

(#205) Dictator^ válasza Csedit (#203) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

a két msn-t el lehet tünteni? :D és a beállitásokat honnan érem el? sehol egy plusz menü :D csak mikor beléptem akkor ugrott fel..

na 2 msn-t látom el lehet tünteni fasza. most szedek egy uj verziot a stuffplug hivatalos oldaláról :)

[Szerkesztve]

(#206) Csedit válasza Dictator^ (#205) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Ha leszeded rossz lesz neked.... Az a live-hoz való, nehgy feltelepítsd. A beállításokba plus, beállítások , bővítmények és ott a stuffplugin, ott tudod állítgatni.

(#207) Dictator^ válasza Csedit (#206) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

hm nem irjak külön hogy melyik melyikhez van...és mindegyik béta..

(#208) Csedit válasza Dictator^ (#207) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Szerintem ha figyelmesen elolvasod írják. Hónapok óta erre várnak már akik live-t használnak, hogy kijőjjön végre a stuffplug 3. Jan 1-én adták ki.

(#209) Dictator^ válasza Csedit (#208) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

SPNG2.2.397.exe <ezt használom

de a 2.2 és 3.0 között nincs más?
amugy a bezáros dolgot elég későn mutatja meg...kb 30mp-e be voltam csukva és csak utána irta hogy xy left the converstation...

(#210) Csedit válasza Dictator^ (#209) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Igen ez az utolsó változat a 7.5-höz. Elfelejtették levenni róla a bétát...A bezárásra rá fogsz jönni, hogy nem sokat ér. Például kamerázom, megy mindkét kamera, egyszer csak kiírja, hogy a partner bezárta a beszélgetőablakot. Ha így lenne megyszakadna a kamerás kapcsolat. Örülök, hogy sikerült megtalálnod a beállításokat is :Y
Nekem mára ennyi , jó küzdést, megyek aludni.

(#211) Dictator^ válasza Csedit (#210) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

köszi szépen, sokat segitett, jóéjt neked
még annyit hogy a bezárás tényleg szar, előbb csak ablakot váltott az ember és arra is kiirta hogy left the conv...aztán irt a gyerek bemásolta, a folyamatosan szövegeket 3-mp alatt, szóval az bugosan müxik..mert neki rendesen volt a beszélgetés, nem hiszem hogy átvert volna.

(#212) koob

koob
(senior tag)

a 7.5-ben be lehet állítani valami megjegyzést a userekhez, urambocsá' a nevébe is belepiszkálni?
Valami kiegészítő vagy rejtett opsön? :D

(#213) hektor24

hektor24
(fanatikus tag)

Sziasztok!
MSN Messenger 7.5-öt használok. Érdekelne, hogy létezik-e olyan program, amivel tudom rögzíteni vmilyen videó formátumban annak az emberkének a bejövő webkamera képét, akivel éppen beszélek. Köszi a segítséget előre is!

A.T.I.

(#214) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sziasztok,az miért van,hogy msn live messengerből ha az új fiók létrehozását kiválasztva pölö asszonynak akarok egy msn acc-ot csinálni,akkor a reg-nél beírandó adatok beírása után ha elküldöm a regisztrációt,hibaüzenet fogad,hogy technikai hiba.bla-bla -bla munkatársaink dolgoznak a hiba javításán. otthoni géppel és melóhelyen is ugyanaz az eredmény...hgoy nincs eredmény.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#215) Csedit válasza hektor24 (#213) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

HyperCam

(#216) koob válasza koob (#212) üzenetére

koob
(senior tag)

ha esetleg nincs rá megoldás,
akkor melyiket telepítsem?

(#217) Csedit válasza koob (#216) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Ha 7.5-ös messengert használsz, akkor az ahhoz való plus tudja. Beállítások, partnerlista, saját partnernevek. Azt írsz be amit akarsz, olyanra szinezed amilyenre neked tetszik.

(#218) Dictator^ válasza Csedit (#210) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

lenne egy gondom, tegnap kikapcsoltam a gépet, és mára már nem megy a stuffplugin!? nem raktam fel semmit, nem állitottam semmit, söt ujra is telepitettem és nem megy...

(#219) Csedit válasza Dictator^ (#218) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Nézd meg a plusban, hogy engedélyezve van-e? Plus, beállítások , bővítmények, bővítmények betöltésének engedélyezése: pipa, stuffplug-ng pipa, alkalmaz.

(#220) Dictator^ válasza Csedit (#219) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

persze engedélyezve van mivel állitogattam ... nem vágom..

(#221) Csedit válasza Dictator^ (#220) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

És újra is indítottad a messengert..., de teljesen, tálcán ikon bezár

[Szerkesztve]

(#222) Dictator^ válasza Csedit (#221) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

jaja! az uj stuffplugin ami Live!hoz van nem lenne jó nekem is ? 7.5öt is támogatja nem? vagy speciálisan csak live!-ra van?

(#223) Csedit válasza Dictator^ (#222) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

StuffPlug 3.0.286 BETA
Downloads: 34838
Released: Friday 5 January 2007, 22:24
Filesize: 0.86 MB

Fixes all known bugs from 3.0.264, and all features are now fully functional. Still only compatible with WLM 8.1.

Ezt a stuffplug hivatalos oldaláról másoltam be ide. Tényleg sosem tanultam angolul, csak ami itt a gép előtt ragadt rám, de én úgy értelmezem, hogy csak a 8.1-es messengerrel működik.

(#224) Dictator^ válasza Csedit (#223) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

Hát ja, azt irja az összes ismert bugot javitották a 3.0.264-es veriozbol, és az összes tartozék (funkciója) teljesen müködik. Csak a 8,1.es WLM-el kompatibilis..

hát nem tudom akkor most mivan az enyémmel, lehet egész msn 7.5 ujrahuzom aztán rá a plus és a stuff plugin...de már a windows is szétesöben van..

majd jelentkezem ha megy :) vagy vmi hibám van addig probálom megoldani a dolgokat itt a rendszeren..

köszi mégegyszer a stuffplugint és a segitséget!

[Szerkesztve]

(#225) Csedit válasza Dictator^ (#224) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Szivesen :Y Szólj bármikor, ha gondod van, megpróbálok segíteni.

(#226) Bencom ™

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

ejnye de szószátyárok lettetek! :Y

a webcam képe hypercammal van camstudióval lementhető, de nem túl jó minőségben, ha meg mégis, akkor hatalmas formátum.
De nem csak azt lehet lementeni vele, hanem a monitor bármelyik kilyelölt részét, akár játék közben is ;)

a 7.5-ben plus kell az egyéni nevekhez, a 8-asban alapon benne van ez a funkció.

balintov: passz :F

(#227) Dictator^ válasza Csedit (#225) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

hopp..müködik igy...ujratelepitve minden , viszont elfoglaltba jól tudom hogy csak azt mutatja ha vki bezárt vagy ablakot váltott rólam...tehát amikor megnyitnak meg nézik a képem azt nem mutatja :S és semelyik beállitásba nem találom...:(

(#228) Csedit válasza Dictator^ (#227) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Ha kiveszed a messenger alapbeállításaiból, hogy egyáltalán ne legyen elfoglalt jelzésed? Szükséged van az elfoglalt jelzés használatára?

(#229) Dictator^ válasza Csedit (#228) üzenetére

Dictator^
(PH! addikt)

mindig elfoglalatba vagyok, akkor nincs hangjelzés meg semmi, hiába ir vki nem csipog, hiába küldenek hangüzenetet nem szól kapásból csak ha rákattintok... szóval ezért kell nekem :) bár onlinenál is ki lehet kapcsolni a hangot ha jol tudom..de viszont hangüzenet akkor is átjön, bár msn plus beállitásait még nem néztem meg nagyon..

(#230) Csedit válasza Dictator^ (#229) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Az összes alaphangot ki lehet venni a messenger beállításoknál és a plussal be lehet állítani, hogy csak annál a partnernél jelezzen, akár felugró ablak akár hangjelzés (bármilyen hang) amelyiknél te szeretnéd. Tehát csak ezért felesleges az elfoglalt jelzést használni.

(#231) adam_454 válasza Ramius (#51) üzenetére

adam_454
(kvázi-tag)

amikor én irtam 1 ilyen emberkének a live mindig visszadobta h a szolgáltatás nem elérhető mindenki másnak ment csak annak nem aztán kiderült h letiltott. persze néha szarakodik az msn szerverek és alapból nem megy de 1 jó tipp megnézni h letiltott e ha van az emberünknek spaceja és nem engedbe akkor letiltott vagy akár már törölt is...

[Szerkesztve]

(#232) Tele von Zsinór válasza adam_454 (#231) üzenetére

Tele von Zsinór
(őstag)
LOGOUT blog

Azt láttad, hogy amire válaszoltál, majd' egy hónapos? :)

http://maerlyn.eu/ | http://tibia.hu/

(#233) Bencom ™ válasza Tele von Zsinór (#232) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

hagyadmá' hiszen újonc, ahhoz képset válaszolt, és nem offolt ;)
ne mindnebe' a rosszat lásd! :D

(#234) adam_454 válasza Tele von Zsinór (#232) üzenetére

adam_454
(kvázi-tag)

lehet h 1 hónapos visziont a közelében nem találtam rá választ + tudom mien az h várni a segítségre de senki sem segít + más is kerülhet abba a helyzetbe

(#235) Bencom ™ válasza adam_454 (#234) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

pedig írtunk rá választ nem is egyszer, és többször is volt ez a kérdés, többször is megválaszoltuk, csak nem figyeltél.
de ez nem vita topic, arra ott a ring, úgyhogy shut down off

(#236) adam_454 válasza Bencom ™ (#235) üzenetére

adam_454
(kvázi-tag)

akkor bocs

off off

(#237) concret_hp

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

mostanában néha van olyan h észreveszem h belassul a gép. task manager és az msn ilyen 80-90%ra terheli a procit (a többit meg ugye befoglalja más). de úgy hog ymondjuk van nyitva 1 ablak, semmi ugrabugráló smile meg ilyenek. mitől lehet ez? :U (winxpsp2 és kb. 2hete letöltött live messenger)

mit miótaaa???

(#238) Grandi válasza concret_hp (#237) üzenetére

Grandi
(fanatikus tag)

a Task Managerben a folyamatok fülnél, mik azok amiknek magas a memóriahasználatuk és mennyi ?

[Szerkesztve]

Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™

(#239) akasp válasza concret_hp (#237) üzenetére

akasp
(senior tag)
LOGOUT blog

ilyenkor nem folytatsz beszélgetést?

esetleg vírus??

(#240) concret_hp válasza Grandi (#238) üzenetére

concret_hp
(őstag)
LOGOUT blog

nincs magas memóriahasználat, az egész rendszer eszik 250mb-t. winamppal, total commanderrel, msnel, stb. bot utána alapból 200mb körül van, szóval semmi kiugróan nagy memóriazabálás, csak proci.
nemhiszem h vírus lenne.

mit miótaaa???

(#241) joergie

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Hogy tudom outlookkal lehívni az msn-es leveleimet? egy pop3 és egy smtp szervernévre lenne szükségem :B Nem találtam sehol.

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#242) Benmartin válasza joergie (#241) üzenetére

Benmartin
(őstag)

mert nincs.

Windows Portal [http://winportal.net] | http://benmartin.winportal.net

(#243) Surmi

Surmi
(újonc)

Hello emberek, annyi kérdésem lenne, h a 7.5 ben használható (!WAT) parancsot(beirja a beszélgetési ablakba a winampon halgatott szám cimét előadóját) a Live Messengerben mivel lehet helyettesiteni vagy van e egyáltalán olyan ami ezt eredményezni.. ezért nem szeretem a Live messengert..
Ha tudtok segitsete :) köszi all.. :W

(#244) joergie válasza Surmi (#243) üzenetére

joergie
(senior tag)
LOGOUT blog

én (!MYMEDIA) -t szoktam írni de asszem az nem ugyanaz.

Hna, sikerült megoldanom, nem pop3 ( smtp ) alapú hanem http alapú az msn -es levelek letöltése.

Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589

(#245) Surmi

Surmi
(újonc)

Erre gondoltam pontosan...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ezer kösz ;)

(#246) almi

almi
(senior tag)

Sziasztok!
Az miért lehet h az msn címemmel men emged be az msn?
Azt írja h a szolgáltatás pillanatnyilag szünetel.Egy pár órája ezt írja.
Más címmel meg be tudok lépni.
Ilyenkor mit tudok tenni??
Vagy csak várni és valszeg jó lesz?

(#247) Bencom ™ válasza almi (#246) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

vagy várni, vagy próbálkozni folyamatosan, vagy időbeállítás, vagy visszaovasni ezt a topicot :U

(#248) smog86

smog86
(senior tag)

Csak nekem nem akarja elküldeni az üzeneteket MSNen? :F

RIP MALÉV

(#249) Andie

Andie
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem most per pillanat sem az ICQ sem az MSN nem enged felcsatlakozni :(
(még reggel az ICQ legalább ment)

Meebo-ról megyek, de ez indiferens. Valamit kavarnak a tcomosok? Vagy nemzetközileg lehet gond? :F

Samsung Galaxy S - Samsung UE46D6100

(#250) cafat

cafat
(fanatikus tag)

Sziasztok! A kérdésem az lenne hogy az msn mennyi adatforgalmat használ? GPRS internettel szeretném használni majd a koliba csak nem tudom hogy 100mega mennyi ideig lenne elég.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.