Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#451) Csabipici

Csabipici
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Ide is felteszem a kérdést, mert egyszerűen nem jövök rá, hogy mi a probléma:
A helyzet az, hogy nem megy az MSN Live a Vista alatt.
Feltelepítem és nem tud bejelentkezni. Hibakód: 81000306
Az érdekes az, hogy ugyan ebben a gépben egy másik vinyón van XP és ha arról bootolok, akkor azon tökéletesen megy az MSN Live.
Nézegettem már tűzfal beállításokat stb. de nem találtam meg a megoldást. :(
Ha valakinek van tapasztalata, akkor kérem segítsen! :F

(#452) Bencom ™ válasza Csabipici (#451) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

tudom, sokszor írtam már de nem tudom megunni: időbeállítás.

(#453) Csabipici válasza Bencom ™ (#452) üzenetére

Csabipici
(fanatikus tag)

:F
Ha kérhetném egy kicsit konkrétabban! :R
Az dátum és az idő rendesen be van állítva. Időzona is. :F

(#454) Bencom ™ válasza Csabipici (#453) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

pedig az időbeállítás okozza a legtöbb galibát... vagy rossz az internetkapcsolat... a 8000 és a 8100-ás kódokat legtöbbször ez okozza, ha nem akkor így hirtelen nem tudom mi lehet még...

(#455) World-Soft

World-Soft
(tag)

Sziasztok!

Én egy igen érdekes problémával találkoztam.

Otthonra anyámhoz bevitettem a netet.
Jobb nem lévén T-Mobile Internet FIX szolgáltatás lett.

Okos fejjel kitaláltam, hogy én majd pestről szépen távsegítséggel felrakok mindent neki a gépre és megmutogatom neki, hogy is kel netezni.

Mivel T-Mobile Web'N'Walk szolgáltatásával már egyszer szívtam, mert nem jött létre a kapcsolat, mivel nem tudták a gépek feloldani egymás nevét, ezért okos módon tettem Open VPN-t is a gépekre.

De az amin a Web'N'Walk szolgáltatással ment az most nem akar összejönni.

Igazából nem is a kapcsolattal lehet a hiba, mivel már maga a felkérés szövege sem érkezik meg hozzám.

Az az érdekes, hogy beszélgetni meg tudunk MSN-ben.

Valakinek valami ötlete?

Előre is köszi.
Zoli

(#456) Csabipici válasza Bencom ™ (#454) üzenetére

Csabipici
(fanatikus tag)

Most mégegyszer leellenőriztem az időbeállítás, de sajnos nem javult a helyzet... :(

(#457) Bencom ™ válasza World-Soft (#455) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

MSN néha csinál ilyet.
Egy barátnőmmel akárhányszor akartunk webcamozni, vagy képet küldeni vagy bármit, amit el kell fogadni, nem jött meg a felkérés, hiába küldte, és ilyenkor kilépett kijelentkezett, aztán be újra, és egy ideig ment... lehet, hogy neked is megoldaná, elem személyesen ilyen nem volt, a csajnak meg nem tudtam volna innen tvolról segíteni, hogy mivel oldhatná még meg.

Csabi: akkor sajna nem tudok segíteni... de hátha valakinek van még ötlete!

[Szerkesztve]

(#458) chungee

chungee
(őstag)

Lehet 2 msn-t futatni 1xre?

(#459) Bencom ™ válasza chungee (#458) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

lehet, de bonyolult, és értelmetlen.

(#460) PazsitZ válasza chungee (#458) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Szerintem akkor már egyszerűbb, a webmessengert befogni másodiknak. Nem?

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#461) chungee

chungee
(őstag)

Csak azért mert 1gép van a családban és hárman használjuk az msn-t.

(#462) sekli válasza Bencom ™ (#459) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

plus!-ban van olyan, hogy opció, hogy többet futtathatsz, nem bonyolult....

[ Szerkesztve ]

(#463) Bencom ™ válasza sekli (#462) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

igen? haverom azt csinálta, hogy egyszerre futott a linux és a winfos, és mindkettőről egy-egy MSN-t megnyitott, de értelmét nem látom, hiszen csak egy klaviatúra van és egy monitor...

(#464) Csedit válasza Bencom ™ (#459) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Miért bonyolult? Live messenger, hozzá a plus és abban alapból benne van, hogy engedélyezni lehet az egyszerre több fiókhoz való csatlakozást. Aztán csak másodszor is elindítod a programot és kész. Ha régebbi , mondjuk 7.5-ös messengert használ valaki ,ott pedig különböző segédprogramokkal lehet a polygamit engedélyezni. Aztán ott is elindíthatod párhuzamosan kétszer a programot.

(#465) sekli válasza Bencom ™ (#463) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

de a tesojat meg ot is el lehet erni...;)

[ Szerkesztve ]

(#466) Csedit válasza Csedit (#464) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Nekem a saját gépemen egyszerre tud futni a 7.5-ös és a Live messenger is. Közben mindkettőn megy a hozzávaló plus is. (ehhez már egy kis bűvészkedésre is szükség volt) :Y

(#467) sekli válasza Csedit (#466) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

es ez miert jo? :U

[ Szerkesztve ]

(#468) Csedit válasza sekli (#467) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Alapból még a régi programot használom, mert nekem többet tud mint az új messenger.De azért szeretném próbálgatni az újjat is, ezért. És még nem békültem meg azzal sem a live-ban, hogy vagy kicsi bábu, vagy nagy és akkor van csak kép.

(#469) sekli válasza Csedit (#468) üzenetére

sekli
(PH! addikt)

szornyu....:DDD

[ Szerkesztve ]

(#470) Csedit válasza sekli (#469) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Aszzem valamit félreértettél, egyáltalán nem ezzel tud többet a 7.5, vagy nem csak ezzel......

(#471) rlazol

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

sziasztok,

mostanában a live gyakran fogad azzal, h ''Ön be van jeletkezve egy másik gépen, ott kilpétetjük ha itt belép'' meghogy ''Kiléptetjük, mert belépett egy másik gépen'' - attól tartok vki visszaél a fiókommal... Nyilván egy egszerű jelszóváltás ezt megoldaná, de én inkább kiváncsi lennék, ki az? Van rá mód, h pl egy ip ciímet kapjak arról, h hol vagyok épp belépve?

köszi

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#472) Csedit válasza rlazol (#471) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Pontosan így jártam valamelyik nap....Ilyenkor először is el kell gondolkozni,hogy léptél-e be valamikor idegen gépről, ott nem hagytad-e bejelölve az autamata bejelentkezést. Ha ezek kizárhatók, akkor tényleg valaki feltörte a jelszavad.
Csinálj egy másik fiókot, azt vedd fel a partnerlistádra, aztán, ha látod, hogy megint bejelentkeznének a nevedben, lépj fel az új fiókkal és szólítsd meg saját magad...... :C , hátha válaszol és kiderül valami.

(#473) Vapor

Vapor
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hogyan lehet beállítani azt, h. az a szöveg amit írok az színátmentettel legyen?
Addig jutottam el h. egy beszélgetésben Format panel azon belül rányomok a ''T''-re és ott az átmenetes szöveg elé teszem a pipát. De ettől még nem lesz átmenetes a szöveg... Mit kell még csinálnom? Vagy teljesen máshogy kell csinálni?
előre is köszi!

[Szerkesztve]

Denon AH-C260R fülhallgató eladó! | XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555

(#474) Vapor válasza Vapor (#473) üzenetére

Vapor
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Előző kérdésem messenger live-ra vonatkozott csak nem vettem észre, h. van külön topicja :B
bocsánat, máris takarodtam oda

Denon AH-C260R fülhallgató eladó! | XBOX Live / PSN ID: SaLa17 | http://www.flickr.com/photos/isasa7/ | Hirdetéseim: http://tinyurl.com/y886555

(#475) Bencom ™ válasza Vapor (#474) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

No comment :DDD

am én se tudom, pedig rengetegszer látom...

(#476) OLE-3

OLE-3
(fanatikus tag)

Hi all!

Létezik olyan plugin vagy akármi amivel örökre le lehet tiltani a custom emotionokat? Sajnos az msn-ben található ''egyéni hangulatjelek megjelenítése'' sokszor elfelejti mit állítottam be neki, aztan megint jönnek csőstül azok a rohadt jelek.

Eéőre is thx.

(#477) PazsitZ válasza OLE-3 (#476) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

A beállítások/üzenetek opcióban hangulatjelek megjeleníéséből szed ki a pipát.

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#478) OLE-3 válasza PazsitZ (#477) üzenetére

OLE-3
(fanatikus tag)

Ezt irtam eppen, hogy elfelejti ezt a beallitast.

(#479) Bencom ™ válasza OLE-3 (#478) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nekem nem.... lehet, hogy ez az egy funkciója nálam normálisan működik az MSN-nek? :DDD

(#480) Bagira01

Bagira01
(PH! kedvence)

Van valami olyan progi vag y valami cucc amivel egyzsrre több címen is fenn tudok lenni de sajna újratelepítéskor letörlődött nem tudja valaki mi az. Meg a plus-t feltelepítettem és először jó ha újraindítom a gépet akkor kampec mi lehet a gond?

Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

(#481) Bencom ™ válasza Bagira01 (#480) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

olvass vissza, alig pár hsz-szel fentebb volt...

ha meg a telepítés után nem működik, akkor reinstall, végső esetben win reinstall

[Szerkesztve]

(#482) OLE-3 válasza Bencom ™ (#479) üzenetére

OLE-3
(fanatikus tag)

Jó neked. Nekem minden ujraindításnál be kell ezt állítani. Egy kicsit nem figyelek oda, aztán már jönnek is azok a k***a gifek :)

(#483) Bencom ™ válasza OLE-3 (#482) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

lehet, hogy nem jó helyen szedted ki a pipát... én 3 helyen is kivettem, de így az alap smileikat se látom, és így teccik :))

(#484) Csabipici

Csabipici
(fanatikus tag)

A #451 -esre senkinek nincs 5lete? [link]

(#485) djkay

djkay
(fanatikus tag)

Hali
Nemtudok belépni.
A létező összes hibaelháritást próbáltam. :F tüzfal ok. virus nuku. de sem web messengeren se windows messengerben hibát ir ki. Password rendben. :F
Valakinek ötlete? ujratelepités is volt.
81000314 hiba van jelen. :F

[Szerkesztve]

mixcloud.com/hundjkay -telszám adataimnál ha kell vmi

(#486) koxkids

koxkids
(fanatikus tag)

Hali emberek..

Nekem egy olyan segitség kellene h milyen progival tom elérni h másiknak a cam.ját lássam a saját tudta nélkül? :)) :))

köszike
bye

www.flickr.com/kobalint || www.facebook.com/kovacsbalint.photography || HTC Desire S

(#487) Bencom ™ válasza koxkids (#486) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

nincs ilyen, és ez jó is így.

az előtted szólónak a régi jó lemez: időbeállítás?

(#488) Enclave

Enclave
(fanatikus tag)

Hi!

Bocsi,h. csak így megkérdem de sajnos nem tudtam végigolvasni az egész topicot de 2 kérdésem is lenne hirtelen...
Már évek óta használok msn-t de mostanában egyszerűen nem tudok néha kiigazodni az egész rendszeren...
Bár annyit hozzátennék az egészhez,h. msn 7.5 és alatt sosem fordultak elő nálam ilyesmik, csak amióta live-ot használok...A verzióhoz lehet valami köze?

1.Mostanában többször is előfordult,h. írtam vkinek és kiírkált olyanokat,h. ''nem sikerült az üzenetet a címzettnek kézbesíteni'' és hasonlók...(pedig az illető ''elérhető'')
Aztán,h. az ismerősöm írja másnap,h. amiker írkált nekem abból semmit sem kaptam meg pedig több tucat sort írt...
Vagy hogy netezgetek és közben az msn megy a háttérben majd azt veszem észre,h. senki állapota sem változik órákon keresztül, majd ki-be lépek és ''minden oké'' ; olyan volt mintha az msn elfelejtette volna frissíteni a partnerlistán levők állapotát egy x idő után... :F

2.Ma is kaptam egy érdekes üzenetet, amit még azelőtt soha:
''A következő üzenetet nem sikerült kézbesíteni, mert túllépte a percenként engedélyezett üzenetek számát. Később próbálja meg újból.''
Valaki találkozott már ilyen hibaüzenettel? Mert én még sosem és igencsak nagyot néztem amikor megláttam...
Már itt is korlátoznák az üzenetek számát? Vagy ez valami ''vicc'' ??? :F
(ehhez még annyit,h. nem írtam több ezer sort percenként ,hanem a ''szokásos tempóban'' úgyhogy totál nem érzem jogosnak ezt)

Más nem tapasztalt ilyesmiket?

THX előre is!

[Szerkesztve]

Semmi sem állandó, csak a változás.

(#489) Bencom ™ válasza Enclave (#488) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

az első felében lévőket sajna már tapasztaltam. mikor visszadobja, az a kissebb baj, az azért is lehet, mert a küldés pillanatában zárta be az ablakot, és azt legalább tudod, hogy nem kapta meg, nem úgy, mint azt a rengeteged, amit nem ír ki mégsem megy el...
egyszerűen az új MSN még nem stabil sajna, én is szívom a fogam miatta rendesen... partnerlistám mindíg frissítődik, viszont néha magától kijelentkezik az MSN-em. ez van :(

(#490) Nabu

Nabu
(fanatikus tag)

Stuffplug ( nálatok tartalmaz honosítást? Az oldalon azt írja igen, de feltelepítve már nincs benne... :F

Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))

(#491) Bencom ™ válasza Nabu (#490) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

mégis melyik? van egy pár!

(#492) Nabu válasza Bencom ™ (#491) üzenetére

Nabu
(fanatikus tag)

Én csak ezt ismerem, erre gondolok: [link]
Milyenek vannak még?

Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))

(#493) rlazol válasza Csedit (#472) üzenetére

rlazol
(őstag)
LOGOUT blog

Kizárható. Soha nem lépek be más gépen.
nekem sajnos ilyen várakozásra nincs időm - más megoldás?
pl h milyen ip-ről léptem be?

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#494) Bencom ™ válasza Nabu (#492) üzenetére

Bencom ™
(őstag)
LOGOUT blog

hát én úgy tudom, hogy a stuffplugin összetett dolog, és ha jól láttam, magán az oldalon is több dolgot lehetett letölteni közülük, de szóljon rám vki ha tévedek, emrt én a plusson kívül semmi cuccost nem használok

(#495) t1

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megy nektek ez a szar?
mert nekem nem akar bemmeni

(#496) Csedit válasza t1 (#495) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Nekem sem megy :((

(#497) t1 válasza Csedit (#496) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ekkora egy fost :((

(#498) Csedit válasza rlazol (#493) üzenetére

Csedit
(fanatikus tag)

Más ötletem sajnos nincs, én azóta rájöttem, hogy a címemmel hogyan tudtak belépni. Egy idegen notebookon windows messengerrel jelentkeztem be. A win messenger ,ha nem figyelek nagyon automatikusan menti a címet és a jelszót is az első bejelentkezéskor.

(#499) djyuri

djyuri
(őstag)

Nah jelentem gödön az msn megált.....ideg vok,mert sűrgős dolgom volt...így most gazdagítottam egy 10 perccel a pannont:(

Nah további szép vagy szebb napot

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

(#500) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Jelentem Borsod és Hajdú megye is leállt! :(

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.