Alapból az első jön be, de hol lehet ezt beállítani?
- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.
Asrock 760gm-gs3 UCC (magfeloldós) alaplap + Phenom II x2 555 Black Edition + 2x1GB Kingmag 1600Mhz
1hete vásárolt SanDisk SDHC ultra 16Gb 30MB/s class6 - ELADÓ
Eladó hibátlan, dobozos Gigabyte GTX 285 1GB --- ÁRCSÖKKENÉS 26 000 Ft ---
Acer v193hqv 19"-os LCD monitor csere nagyobbra értékegyeztetéssel
Alapból az első jön be, de hol lehet ezt beállítani?

növekvő, csökkenő, én a kombináltat használom.
[link]
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
Bocs az OFFért. de a kombinált mit csinál? 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Hú most magyarázzam, egyszerűbb, ha kipróbálod.
Rendezés szerint a csökkenőre hasonlít.
Oldalanként fentről lefele futnak a postok. és az első hsz-től rendezi keretszám szerinti maximumra, egy oldalon.
Remélem érthetően és jól fogalmaztam.
[Szerkesztve]
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

Sosem értrettem, hogy miért kell egy log fájlnak is csillogni-villogni, rikítania a sok színtől.. 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Köszi 
Ramius: Sztem jobb... 
na látod azt én sem... nekem már a smileik is alapon le vannak tiltva, nem jeleníti meg egyiket sem mert vannak olyan ovodás színvonaló emberek, akiknek nem lehet kiolvasni, amit írnak...

Már énis jeleztem pár embernek, hogy majd szóbaállok vele akkor,ha kitörölte azt a sok mozgó szart 

én megoldottam... letiltottam a smileik megjelenését és kész 
csak néha mikor simán magába küldenek egy smileit, ami egyedi, az nagy fejtörést szokott okozni 

Sziasztok!
Én, mint egyáltalán-hozzá-nem-értő kérdezném, hogy:
mikor bejelentkezem a Messengerbe, és üzennék valakinek, ezt írja:
''Nem sikerült a beszélgetés megkezdése XY nevű partnerével. Megpróbálhatja újból.''
Én meg hiába próbálom, ugyanez van. Mit kell ilyenkor csinálni? (Ha teljesen egyszerű a megoldás, akkor sem ér kinevetni!
)
Előre is köszi!
kijelentkezel és be újra... néha van ilyen, az MSN egy megbízhatatlan és szar progi 
nem is biztos, h ettől megoldódik, de hátha...

Vagy igen, vagy nem, de az biztos. 
Rendületlenül próbálkozom.
nekem amúgy néha olyankor írja ki mikor épp kijelentkeztem a messengerből, hogy nem sikerült a beszélgetést megkezdeni, de kíváncsi vagyok, mien beszélgetést akartam én kezdeni kijelentkezés közben 

Nekem az a probléma lép fel mindig,h vagy mikor telefonálást kezdeményezek vagy engem hivak,vagy a beszélgetés befejezésekor kifagy az msn (már probálam a 8.0át és a 8.1et is),és akkor ugye feladatkezelö,bezár,ujraindit....de ez igy elég idegesitö. valaki tud erre orvosságot? 

Hy! Azt hol lehet beállítani h lássam az utolsó pár sort amii írtak/írtak? anélkül nem tok élni
plz help! na bye

Hy! Azt hol lehet beállítani hogy lássam az utolsó pár sort amit írtak/írtam? Anélkül nem tok élni
plz help! na bye

ezerszer lehetett már de kérdés:
A partnerek neveit szeretném beírkálni, mi a legegyszerűbb megoldás erre?
v7.5 (semmi Plus..)
[Szerkesztve]
Csak tisztán

Hali!
Most jelenleg live 8.1-et használlom, de lehet áttérnék msn 7.5-re... de előtte lenne pár kérdésem:
Megjeleníti rendesen a partnerek képeit? /live rendszerint elfelejti/
Nevet lehet alakítgatni benn /betűszín, árnyalat stb.../? haesetleg más kellene ehhez akkor mi?
Hangokat lehet vele küldeni fogadni ha a plus fent van?
Személyes üzenetet lehet beírni?
[Szerkesztve]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Képeket ugy mint a live, ha nem jelenik meg a listában, akkor meg kell nyitnod a chat ablakot...
betüszín plus!-szal...
hang plus!-szal biztos megy... (de...
)
személyes üzenet természetesen van...
[ Szerkesztve ]

nincs rá megoldás, vagy 7.5 + plus! vagy WLM....
plexike: plus! tud loggolni, ott meg tudod nézni...
[Szerkesztve]
[ Szerkesztve ]

van esetleg olyan szolgáltatás amit a live 8.1 tud és az msn 7.5 nem?
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
nem elérhető partnernek tudsz üzenetet írni a 8.0 és 8.1-ben... és biztos van még de annyira nm tartom számon...

Eszközök -> Beállítások -> Üzenetek -> Legyen pipa A legutóbbi beszélgetés megjelenítése az új beszélgetési ablakokban sor előtt.

egen, sharing folder, partnerek átnevezése, offline messaging, az adataid a serveren tárolódnak.... szerintem más nagyon fontos nincs... meg a MS szerint gyorsabb bejelentkezés, meg minden gyorsabb szebb és jobb...
[ Szerkesztve ]

Kéne egy kis segítség. Lelkes amatőr vagyok. Az msn-en történő beszélgetéseket elmenti valahová a gép?

Eszközök\Beállítások\Üzenetek Itt látod, ha elmenti az beszélgetéseket, akkor hova
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
Hello
Olyat lehet a Live-ban hogy valakinek beírok egy becenevet és amögé kiírja a nevét (ami ő adott magának)?
"Csak úgy mondom"

nem tudok róla, én ugy szoktam megnézni, hogy ha több tab van nyitva, akkor a tabok címe az az eredetileg beállított név... (plus!)
[ Szerkesztve ]

Üdv lenne egy olyan kérdésem, hogy hotmail-es fiókot le lehet cserélni másikra?
Van valami ilyen oldal?
Mert a login.live.com oldalon belépve a hotmail-es címet nem lehet változtatni. 
Előre is köszi.

Kijelentkezel MSN-ről, majd bejelentkezel másik címmel. Erre gondolsz, nem? A hotmail loginod konkrétan ahhoz a címhez tartozik, ahova épp bejelentkezel.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

arra gondolsz hogy nem a hotmailos cimmel akarsz msn-ezni, igaz?
[link]
itt regelhetsz új cimmel, partner listát át tudod vinni.
contacts menü\save contacts..
majd amikor megvan az uj msn fiokod oda: contacts\import... és beimportálja a kimentett partnereket.. (persze nekik el kell fogadni az uj cimedet amivel ''felvetted'' őket).
remélem erre gondoltál.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
hali
egy kis segítségre lenne szükségem nem tudom mért de valmié tegnap óta nem tudok belépni msn-be! egy ilyen hibaüzit kapok: [link]
Lefutattam a hibaelhárítóját: mindent kipiál kivéve a legalasót, javítani nem hajlandó! Újra is raktam a progit!
előre is köszi
Oakley cuccok bomba áron! Érdeklődni Priviben lehet!

tüzfal beállitsáokat is megnézted? ![;]](/dl/s/v1.gif)
ki van kapcoslva a tűzfalam 
[Szerkesztve]
időbeállítás, nem megfelelő netkapcsolat, vagy csak épp olyanja van hogy nem enged be. más lehetőség nem áll fenn 

ez a leggyakoribb, hogy csak hülye..., az idő ezt is megoldja...
[ Szerkesztve ]
a válasz az a dátum rosszúl volt be állítva tegnap tuning volt azt kellet egy cmos clear azt vissza állt 2006ra
hát igen... mindíg az időbeállítás a ludas ilyenkor
én szóltam! 
vagy mégse most jó volt de megen nem jó!!!

DE nézzél be a win xp kérdések topicba mert más baja is van a windózomnak lehet összefügg vele! Nincs kedvem itt is elmesélni 

na nálam lehalt az msn (7.5).
internet kapcsolatra panaszkodik..
81000306 os hiba.
nálatok se megy?

sok a virusod es/vagy spyware-ed... 
[ Szerkesztve ]

lenne egy problémám,remélem vki tud segíteni...az msn-t beállítottam,hogy ne mentse a beszélgetéseimet,de vki mindenről tud,hogy kivel beszéltem,s azt hogy mikor..hogy lehetséges ez?
Forza Italy!
megkérdezte tőlük. ha nem naplózol, akkor másképp (elméletileg) nem lehetséges... de a plus és az MSN külön is naplóz!

Hát végülis igen valami hasonlóra. Úgy néz ki, hogy a hotmail-es fiókot nem lehet átírni.
Akkor a contact listet, hogy lehet átvinni, ha nem akarok mindenkit újra felvenni?

Oh ha jól gondolom, akkor megvan. A menüben van egy olyan, hogy Azonnali üzenetváltási partnerek mentése és van egy importálás is. Gondolom itt lehet.
Na jól gondoltam, köszönöm szépen, megy rendesen a többiek meg majd vissza igazolnak.
[Szerkesztve]

[link] <itt tudod öket kimenteni, majd ha megvan az uj fiok akkor az kijelölt cucc alatt tudod öket beimportálni.
az uj msn cimedbe ha hozzáadtad őket, ugyanugy el kell fogadjanak téged mint az első profilba.
most már van ilyen, hogy MSN-es barátkozós Iwiwszerű szar, és hárman havernak jelöltek... ha rákattintasz (és nem fagy meg) akkor feljön ez a cuccos, és vissza tudod igazolni.

Aham, akkor leszarom 
én is így tettem XD
de egy idő után idegesített, és megnéztem, és először vagy kétszer megfaygtam, utána meg végre meg tudtam nézni, és kiderült, hogy pont egy olyan hülye picsa jelölt be akit kb fél éve letiltottam, meg utálommintállat... szóval visszautasítás lett belőle.
amúgy nem tudom mi a neve, talán valami Messenger Club vagy hasonló, és abban is úgy mint az iwiwen lehet ismerősöket jelölgetni, de én eleve hülyeségnek tartom, szóval....