Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • td

    senior tag

    Hali!

    Nem tudom, ide illik-e a kérdés, de kíváncsi vagyok, találkozott-e már valaki ilyen furcsa esettel. Külső 2,5-es vinyóról van szó, write cache kikapcsolva, és amikor tunerkarihoz kapott programmal a TV-adásból képet mentenék le (egy gombnyomás), akkor 0 byte-os file kerül a lemezre, ha az épp pihenni volt abban a pillanatban. A file-ok módosítási idejéből is látszik az utóbbi tény. Amúgy rendesen működik a program, másik külső vinyóval is megnéztem (ott a leálláskori képmentés megakasztja a progit addig, amíg a vinyó magához nem tér).

    Volt olyan is, hogy nem került ki file egyáltalán, ez ha jól rémlik, akkor, amikor többet próbáltam egyszerre, amikor a vinyó még nem tért magához.

    Mi lehet ennek az oka? A HDD dobja el az adatot vagy a program nem kezeli le megfelelően a vinyó valamilyen visszajelzését? Esetleg a Windows a hibás?

    Ahogy már írtam, másik külsővel nem csinálja. Próbáltam előidézni ezt mással is: notepad-ben ott várakozott egy kis file a mentési ablakkal (a képfile-ok sem nagyok, néhány tíz KB-osak), majd pár perc múlva leokéztam, és az is rendben kiíródott.

    [ Szerkesztve ]

    ''Pre-visualization hardware by AMD Opteron processors.''

Új hozzászólás Aktív témák