5750-re gondoltam.
[Ja hogy már a 4830-at se hajtja ki teljesen a procim?
]
~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje
(#50001) Archanon válasza 1hijjanhusz (#49999) üzenetére

5750-re gondoltam.
[Ja hogy már a 4830-at se hajtja ki teljesen a procim?
]
~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje
(#50002) 1hijjanhusz válasza Archanon (#50001) üzenetére
Ahhoz már húzni kell sztem. De nem nagy ügy. Elég a procid hozzá a tuningolod.
banderasz77: 5750
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
(#50003) Buda76 válasza banderasz77 (#50000) üzenetére
5750, néhol 1 kicsit talán meg is veri. Csak ugye a DX11 hiányzik belőle.

hali.
azt szeretném tudni hogy meik a jobb videókártya? 60.000Ft-m van
(cod4, codmw2, crysis,)
Gigabyte GTX 260 OC
Sapphire Radeon HD4850 Vapor-X 1GB 256bit DDR3
Asus ENGTS250 DK OC 512MB 256bit DDR3
vagy ebbe az árba van jobb mint a Gigabyte GTX260 OC nál?
[ Szerkesztve ]
.______.
gtx460 768mb - 50k körül van és az általad írt összes kártyát veri, nemkicsit. Plusz a CoD embertelenül az nvidiát preferálja: amúgy azonos teljesítményű ati és nvidia kártyáknál cod2-ben és 4ben is jóval magasabb FPS-t ad az nvidia.

Procid, tápod, monitorod felbontása? Buda76 hsz-vel egyetértek, bár 60k-ért szerencsénkre már 1GB-sat is kapni.
Az már egy megfelelő processzorral fullHD-ban is zsivány, az általad írt kártyákat pedig könnyfakasztóan veri.

Ennyire jó az a 4830?? O_O Én néztem egyet nvidia GTS250-et <-- Erről mi a véleményetek? Ezt is lezúzza a 4830? A tápot cserélem egy 560w-ra!
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
gts250 veri viszont az már egy 30ezer forintos, de igen elavult kártya, annyit meg nem ér. Akkor már inkább 4850 25 ért ami kb egy szint a 250el.

Nem, az a 4850-es környékén van (fent/lent), de nem is annyiba kerül mint a 4830-as az biztos. 
Mod: Bakker megelőztek.
Mod2: Milyen típus lenne az a táp?
[ Szerkesztve ]
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Szóval akk inkább 4850... nem kezdem el most keresgetni, de sztem jó minőségű, apámé volt neki jó volt!
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

Az egy tápnál édeskevés hogy "de sztem jó minőségű, apámé volt neki jó volt!" 
Mod: Rendben, most már úgy is későn van. 
[ Szerkesztve ]
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Tudom, de majd holnap elmondom mien, annyit tudok, hogy 560 wattos!
A topik betelt, a következő fejezetben lehet folytatni.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.