Szasztok, érdeklődöm, hogy hogy állunk, hátha valaki megkímél a bogarászástól, tudjátok a remény hal meg utoljára. Érdemes már lecserélni egy 2900Pro-t?
Nekem úgy tűnik igazam lett, és az új driver-rel simán lenyomta a 8800GTS-t, ahogy nézem, de azt nem vágom, hogy pölö a 8800GT mennyivel jobb, mert itt a péhán rögtön véleményt mondanak mindig mindenről és mint a vírus terjed a hülyeség, ahogy kijönnek a kártyák és senki nem gondolja végig, hogy az Ati fele annyi emberrel és tőkével fejleszt, mint az nvidia, naná, hogy később tudják optimalizálni a drivert és emiatt a tesztben ugye a 2900pro kártya szerepelt ugyan, de egy teljesen rossz, optimalizálatlan driver-rel és emiatt lett alacsonyabb az FPS és emiatt ki is hozták győztesnek ugye a tesztekben annó a 8800GTS 640-et, mára meg kiderült, hogy sehol sincs.
Azóta viszont nem figyelem, hogy mi újság van. Van már valami számottevő változás, ami miatt váltanom kéne?
Az Ati 3xxx és az Nvidia 9xxx sorozat mind ilyen középkategóriás cucc még?
Én annó egy 7900GTX-ről váltottam a 2900Pro-ra, most visszanyergelnék mondjuk 8800GTX-re, de ha még mindig az a duma megy, hogy az a nedugdki milyen jó kártya 100ezerér, akkor még várok.
Hardverlesen