Qru-t se hagyd ki. 

═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Qru-t se hagyd ki. 

═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

ja tényleg, igazad van
köci Qru 
Sziasztok!
Minap írtam, hogy 10körül kéne egy videókártya. És hát újban nem volt nagy választék. Rábeszéltem illetőt, hogy akár használban is gondolkodjon. Akkor 10ért milyen használt kártyát ajánlotok? Mindegy hogy gf vagy ati. Lényeg, hogy pci 1.0ás lapba lesz és noname táphoz. Tehát ne kérjen plusz csatit. Bár gondolom ebben a kategóriában nem nagyon szoktak kérni...
klöszi
Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D
HD3850, de kívánja a tápcsatit. 4650/4670 is lehet, de az meg nem 10K (pedig annyit érne). 
[ Szerkesztve ]
Asszem egy 350es táp van hozzá. Bírná az a molex átalakítót? Ja és pci, azt elfelejtettem írni.

Márkafüggő, ha vmi gyenge noname akkor ajánlott a táp cseréje is vmi minőségibbre.
Most olvastam figyelmesebben és látom h noname táphoz. Mi a gép konfig amit elvisz jelenleg az a táp, mert akár még a vga-t is elviheti.
[ Szerkesztve ]
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Na ez jó kérdés. Asszem egy 2.5 körüli kétmagos athlon van benne. De majd utánanézek. (nem az én gépem)
Esetleg egy 8600GT, mondjuk gigabyte vagy asus , 10be belefér használtan és nem kér tápcsatit.Nekem inno3d volt annak nem kellett.
>> ЯeSpΞkT <<

Szerintetek melyik videókártyát érné meg jobban megvenni:
Nvidia PCI-e 9500 GT 1Gb GIGABYTE
vagy
Ati Radeon PCI-e HD4650 1Gb GIGABYTE
Sokan mondták nekem hogy ATI jobban megérné, de azért megkérdezem itt is.
:D Semmi :D
HD4650 jobb, ha 128 bites, de úgy látom az. 

35 KP környékén mit érdemes venni mostanság?Újonan 5770/512 vagy inkább használt 4870?Jól tudom hogy a két kártya teljesítménye nagyjából megegyezik?

Nagyon jó kártya a 4870, de az 5770-et vedd szerintem. már csak a fogyasztás végett is.
Battlefield 3: Gyufaaa "Miből van Sylvester Stallone agya? Rambó ..."

Eddig csak mosolyogtam ezen a fogyasztás dolgon de most számoltam egy kicsit. Az eredmény, hogy napi 4 óra számítógép használattal két év alatt meg is van a használt 4870>5770 árkülönbözet.
Akkor nem is érdemes használt 4870-et venni? 
[ Szerkesztve ]
Ha radeon közt kell választani akkor nem. Ha mondjuk egy gf meg ati közt vacillálnál azonos erő, de gfnél phisix akkor meg kell gondolni. De itt egyértelmű 5770.
köszi a válaszokat mindenkinek
Ez miért ennyire olcsó?
[link]
[ Szerkesztve ]
Mert régi és a kutya nem vesz már ilyet újonnan ált, mert játékra már nem kielégítő a teljesítménye. (bár GTA 4 nekem még lazán ment vele)
Amúgy meg az árgép sokszor csak vakítás,én ilyen szuperolcsó termékből sosem kaptam amikor venni akartam. 
>> ЯeSpΞkT <<
Mint írtam egy 7600gs helyett lenne. Annál jobb. Igazából a kérdés az, hogy ez valami hiperbutított változat, vagy csak ennyire ólcsó?

Teljesítményben mekkora különbség van köztük?4870/1 Gb vs 5770/512Mb?
(#48018) 1hijjanhusz válasza JHONNY 79 (#48017) üzenetére
4870 1Gb erősebb. 5770-et az 512mb hátráltatja már 1680-ban vagy fölötte. Bár a win7 és az ATi kari jól gazdálkodik a memóriával, de illik szerintem már 5770 esetén 1GB-os verzió.
Alapesetben 4870 gyorsabb, mint az 5770. Viszont 5770 kevesebbet eszik, hűvösebb, dx11 stb.
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
Ez a tesztecske kitűnően szemlélteti az erőviszonyokat. Jövőállóság szempontjából én is az 5770-est javaslom. 
(#48020) 1hijjanhusz válasza RootRulez (#48019) üzenetére
Abszolút. Teljesítmény szinte egyenlő. 5770 viszont tényleg időtállóbb és fejlettebb. 4870 csak nagyon jó ár esetén!
Vigyázz, mert apróban mostanság vannak eszement árú 4870-ek!!
(#48022) RootRulez válasza 1hijjanhusz (#48020) üzenetére
Mire vigyázzak? 
(#48023) 1hijjanhusz válasza RootRulez (#48022) üzenetére
Bocsi az nem Neked akart menni. 
(#48024) RootRulez válasza 1hijjanhusz (#48023) üzenetére
Akkor mit kötöd az ebet a karóhoz? 19 az egy híján húsz, nem?
mod: 
[ Szerkesztve ]
annál erősebb,a GT jelölés nem a gyenge verziót jelenti.Kompromisszumokkal a legfrissebb gamek is mennek rajta nagyrészt.Ha még gyűjtesz kb egy ötöst,vehetsz egy 9600gt-t is hasznaltan.
>> ЯeSpΞkT <<

Sziasztok!
Olvasgattam egy kicsit a topicot, meg nézegettem 1-2 tesztet, és bizonytalan vagyok videokártya ügyben.
Nagy váltás történne (jelenleg 9800Pro-m van, még AGP, ugyebár... AMD 1700+-al), tehát alaplap/proci/RAM/VGA/HDD. Ezt 100e alatt szeretnék kihozni, de szeretném, ha mennének modernebb játékok is, sose lehet tudni, miket szeretek meg :-)
JElenleg igaz, 17colos monitorom van, de előbb/utóbb ez is nagyobb lesz...
Tehát: VGA-ra max 30e-t költenék, ha megéri. a Proci szerintem AMD Athlon II X3 435 2.9Ghz lesz (20.000 Ft alatt szeretném tartani).
Érdemes egy SAPPHIRE HD5750 1GB-ban gondolkodnom, kb 33e Ft-ért? Vagy értelmesebb választás lehet egy HD5670 512MB kb 27e-ért? HD4870-est már nem nagyon látok...csak Vapor X-et, de az már 50e...
Ami még fontos lenne, hogy a ventije jó legyen, halk és ne legyen "csapágyas". a jelenlegi 9800Pro-n nekem kb 1 év után le kellett cserélnem az egészet...
Mindig az X jelöli a pontot...
Ha ez igaz [link] ez is jó vétel.
Az élet kegyetlen .
De még milyen jó ![;]](/dl/s/v1.gif)
>> ЯeSpΞkT <<
Tudom hogy erősebb, tudom mit jelent a gt. A lényeg az hogy ez a 8600 gt 10ezerrel plcsóbb mit a többi 8600gt. Ez az érdekes és gyanús. És nem kell igazából erősebb kártya mert nem bírná a táp. De azért köszi.
[ Szerkesztve ]
Hát ha nem kell erősebb te tudod, de használt garis 8600-ot vennék, DDR3-ast. DDR2 eléggé visszafogja, de egy 7600GS-nél erősebb lesz mondjuk.
Nem bírná a táp? Milyen tápod van? 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Nos, azzal tisztában vagyok, hogy ez egy jó kártya, de drága... úgy értem, itt a PH-n nem drága, de Mishát nem ismerem, "lopott" cuccot meg nem szeretnék venni...
Még ha van is rá 2 év gari, gondolom az "eladón" keresztül, ami semmit sem ér. Ha kapnék róla számlát+gari levelet, akkor az más, de olyan tuti nem lesz...
Igaz, már rég néztem a HW boltot, amikor még nézegettem, nem is volt még "hardverapró" rovat :-) és jóformán csak Gianni volt, akinek ment a "boltja", meg Gab!... meg még egy páran...
Misha meg "újonc": ez nem diszkrimináció, de egyszer már befürödtem egy procival.
A 29000 nem túl jó vétel, ha mondjuk fél év után bedöglik, és nem tudom javíttatni/cserélni...
Ha nem VaporX, akkor már nem éri meg? mert úgy újonnan 33K körül van
[link]

Én épp ezen gondolkodom,talán jobb vétel mint az 5750/1 gb.[link]
Teljesen egyszerű, írni kell az eladónak, milyen gari, milyen feltételek vannak. Hozzáteszem nem ismerem az illetőt, ma amikor benéztem az apróba ez volt az első hirdetés, az ár nem rossz. Az újoncra meg annyit hogy valamikor el kell kezdeni /ettől még csaló is lehet/, illetve üzleteltem újonccal és ph nagyúrral, az újonccal semmi gond nem volt, nem az aláírás számít. Amit linkeltél az is jó, a hűtését nem ismerem.
Az élet kegyetlen .
Nem az enyém. 350es ratyi.
Hát oda tényleg elég lesz egy 8600, de ha már 10-ért van 256-os, 3850 is, bár az meg már feleslegesen erős. Egy tápcsere felvetést azért megkockáztatnék...
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Persze, semmi bajom az újoncokkal, de nekem ez sok pénz, tehát használt cuccok vásárlásánál csak ismerősnél vennék, vagy max. aki referenciákkal rendelkezik :-)

Hello
Na ami kérdésem lenne megint csak
Barátom ajánlott nekem 1 ATi 4770t az elött hogy vegyek 1 gts250t.
Mit tegyek elfogadjam elöbb a 4770t vagy ne szorakozzak és 1ből gts250?
Mondjuk gts250 helyett tud nekem 4850t is de megitn csak valamt irizsázott a 4770ről
Mit tegyek?

én szerintem hd 4850 vagy gts250
én most adtam el a 4770 emet, valahogy nemjött be, elötte hd4850em volt az jobban teljesitett
gts250 nél meg ottvan a physX is finomságnak
[ Szerkesztve ]

akkor inkább már ezt: [link]
Ha nem szempont a fogyasztás, akkor 4770 nem játszik.
4850/gts250 ezek közt vacillálj! 

Üdv!
Hozzáértő ember véleményére lenne szükségem. Videokártya vásárlását tervezem max. 20 ezer HUF-ig. Játszani nem fogok vele, 3D-s tervező programok vannak a gépen inkább. Most az Asrock ALiveNF6P-VSTA alaplap 256 MB-os integrált NVIDIA kártyáját használom a 3GB rendszermemória rovására. Nincs gond, de a szimulációknál, zoomolásoknál néha érzik a gyengesége.
Aki járatos a témában kérem ajánljon vmit. Köszönöm.
Akkor talán nVidia lenne neked a jobb választás, 9600GT (használtan olyan 15 "ezer HUF" esetleg GTS250 (ez meg 20 felett akad kicsivel). 
Nvidiát kellene, vagy az említett 96GT-t, vagy egy GTS250-et, ha van rá keret, de szerintem bőven elég lesz neked a 96GT is. 
Közbe eszembe jutott, ha a fogyasztás szempont és annyira nem szempont az irdatlan teljesítmény sem, akkor egy GT240 is jó alternatíva lehet...

Na szóval. 
GTX470 vagy HD5870 
A konfig az adatlapomnál
5670CF-et cserélem le.
Konfig eladva 2011 03 21 TT Armor 6000bws;Corsair TX650;Asus P6T Deluxe V2;Core I7 920 (D0)+Prolimatech Mega Shadow;Corsair 3X1Gb DDR3 TR3X3G1600C8D+Dominator Airflow; Scythe Kaze Master Pro;Sapphire HD5870 1GB DDR5;Kingston ssd v series 30GB; samu400GB 2db; samu1T; WD 500GB; seagat 500GB; AsusVW223
5870 meg összesen 4 giga ram.
Az élet kegyetlen .
5870!
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

2 szavazat az 5870 re
még valaki?
Konfig eladva 2011 03 21 TT Armor 6000bws;Corsair TX650;Asus P6T Deluxe V2;Core I7 920 (D0)+Prolimatech Mega Shadow;Corsair 3X1Gb DDR3 TR3X3G1600C8D+Dominator Airflow; Scythe Kaze Master Pro;Sapphire HD5870 1GB DDR5;Kingston ssd v series 30GB; samu400GB 2db; samu1T; WD 500GB; seagat 500GB; AsusVW223