Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? - Archivum VI. (téma lezárva)

(#1001) Hobli1988 válasza drShaman (#1000) üzenetére

Hobli1988
(fanatikus tag)

Üdv!Te vagy az 1000. ezért egy nagy Grat! :)) Ha már irtam mennyibe lehet beszámolni 1 2hetes sapphire x1950xt-t? :U

Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k

(#1002) C4mp3r válasza Hobli1988 (#1001) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgyérted eladni? Mert Hammonnál VGA Sapphire X1950 XT,256MB GDDR3/256b,DualSlotfan 42 756 Ft ennyi. Ebből vonj le egy kicsit. Vagy adj fel neki egy aprót, és kérj beárazást. :)

If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

(#1003) Hobli1988 válasza C4mp3r (#1002) üzenetére

Hobli1988
(fanatikus tag)

Látod megjavúltam! :DDD 40ért hirdetem,akkor nem túlóztam el nagyon! :DD

(#1004) szasanyi

szasanyi
(PH! nagyúr)

Valaki a (#993) hsz-omra? :F Sapphire X1900GT ViVo...

(#1005) poffsoft válasza Hobli1988 (#1003) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vond le az áfát (min 5k) , és ott is vagy :)

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#1006) C4mp3r válasza szasanyi (#1004) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Újonnan, Hammonnál a PCI-E: VGA Sapphire X1950 GT, 256MB GDDR3/256b,DL-DVI,fan 28 120 Ft Ebből vonj le.

A másik kérdésedre pedig: Gondolom AGP-s az alaplapod, ezért nincs sok választási lehetőség. Szükség lenne a processzor típusára. Így kapásból egy X1950Pro-t vagy 7600GT-t javasolnék.

(#1007) Hobli1988 válasza poffsoft (#1005) üzenetére

Hobli1988
(fanatikus tag)

Jajj,de belőttem az árat! :B

(#1008) AMD Power válasza drShaman (#997) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Hát igen. A DX10 még a nagyobb HD2600 szériának is ''sok''. Bár ha jön egy jó driver még lehet belőle meglepetés.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1009) Gordiann

Gordiann
(őstag)

Helo

Szeretnék egy új vga-t (a leendő gépembe) és nem tudom eldönteni, hogy van-e értelme a DX10-nek a 8600GT esetében?
Tehát: Radeon 1950pro vs. 8600GT

Mit vennétek?

(#1010) C4mp3r válasza Gordiann (#1009) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!

Én az X1950Pro-t mindenképp, mert a 8600GT gyenge lesz a DX10 normális futtatásához.

[Szerkesztve]

(#1011) Gordiann válasza C4mp3r (#1010) üzenetére

Gordiann
(őstag)

Köszi. :R És megkockáztatok még1 kérdést:

8600GTS vs. 1950pro?

(#1012) C4mp3r válasza Gordiann (#1011) üzenetére

C4mp3r
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 8600GTS a tudásához képest drága. Én most is azt mondom, hogy 8800 alatt DX10-re ne számíts, vagy csak nagyon nagy kompromisszumokkal. Inkább X1950Pro vagy XT.

[Szerkesztve]

(#1013) AMD Power válasza Gordiann (#1011) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

A 1950Pro jobb vétel. De nézd meg te magad is. ;)

[link]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#1014) Gordiann

Gordiann
(őstag)

Köszi a segítséget!
Most lenne viszont egy másik kérdés:

Most van egy 2800+ sempron processzorom.
Ehhez ha vennék egy AGP-s 1950pro-t, az nagyon gáz lenne teljesítményileg?
Vagy még megfelel a processzor?

Ha azt mondjátok, hogy még nem gáz a párosítás, akkor megyek és veszek is egyet ma, úgyhogy minél előbb kérnék választ ha lehet :B

Köszönöm

(#1015) Eagle16 válasza Gordiann (#1014) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Kevés lesz hozzá a proci, nem éri meg szerintem.

---

(#1016) fagy53 válasza Gordiann (#1014) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Használni tudod, de abszolút gazdaságtalan megoldás. Egy jobb konfig sokkal többet kihozna ebből a jó kártyából, drága az AGP változat és egy későbbi értékesítésnél nagyot buksz rajta, mivel a következő konfig már biztos PCI-E-s lesz és jövőre a kereslet lecsökken az AGP-s cuccok iránt!

(#1017) Vandit.

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdemes a mostani karimról 8800 gts-ra váltanom? :R

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#1018) BPFeri válasza Vandit. (#1017) üzenetére

BPFeri
(senior tag)

Ha van rá pénzed.. igen.. bár vannak olyan hangok is, hogy állítolad Dx9 -ben (még) nem muszikál olyan jól mint egy mostani 7900gt/gs v. x1950pro/gt !! :DD
De lehetséges hogy EZ csak driver kérdése !!!

"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

(#1019) fagy53 válasza BPFeri (#1018) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

A mostani karidat én vidáman használnám ebben az évben, mivel megvárnám a most érkező VGA-k új generációját.
A jelenlegiek a driverekkel együtt csak tesztek, kísérletek, felkészülések a DX10-re!

(#1020) Gordiann

Gordiann
(őstag)

Köszönöm. A válaszok egyértelműek :S
Majd ha újítom az egész gépet, akkor fogom cserélni csak...

(#1021) Qru válasza Vandit. (#1017) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sztem nem. Nekem 7900GTO után volt 8800GTS 640 és nem vettem észre nagy különbséget igazán. Úgy értve, hogy 7900-es is elég volt. Viszont nagyon gyorsan vesztette az értékét (én még 95k-ért vettem használtan, most meg már kb GTX-et kapsz ennyiért). Szóval visszatértem 7900GT-re. Egyenlőre nem tudni mit is nyújtanak majd az igaz DX10-es játékok alatt. Sztem érdmes várni még a vga vásárlással. Ha sikerül nomális drivert fabrikálni (eddig enm igazán jött össze [link] ) akkor olcsóbban jutsz majd hozzá, ha nem akkor meg veszel egy jobbat.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#1022) Vandit. válasza Qru (#1021) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor jó köszi. :R Megtartom még egy ideig.Bár most elég jó áron jutnék hozzá. :)

[Szerkesztve]

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#1023) MooN00 válasza Vandit. (#1022) üzenetére

MooN00
(senior tag)

Legalább neked normális karid van..... én ezzel fogom kihúzni őszig :W :DD

(#1024) Vandit. válasza MooN00 (#1023) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Esetleg eladó is lehet ;)

(#1025) MooN00 válasza Vandit. (#1024) üzenetére

MooN00
(senior tag)

:D Akkor cseréljünk....(esetleg még rá is fizetnék).

Csak ki vesz manapság ilyen kártyát, mint az enyém ? Talán htpc-be jó lenne, de szinte semmi másba.

(#1026) rene85

rene85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Helló. Egy pII 200mhz-es gépbe milyen agp kártyát ajánlotok? kéne hogy támogassa a 1650x1050-es felbontást, mert a monitorvásárlás lesz a következő....

(#1027) Vandit. válasza MooN00 (#1025) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

inkább add el és vedd meg az enyémet. :)

[Szerkesztve]

(#1028) valentinho válasza rene85 (#1026) üzenetére

valentinho
(senior tag)
LOGOUT blog

P2-es konfigba akarsz karit venni :F Mit támogathat a lap, talán 2*-es agp-t. :) Először gépet vegyél, aztán a többit! :R

Pioneer CDJ-800 MK2: http://hardverapro.hu/apro/pioneer_cdj_800_mk2_dj_cd_lejatszo_elado_ajandekka/friss.html

(#1029) rene85 válasza valentinho (#1028) üzenetére

rene85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vártam az első okoskodó választ :W Egyébként minden rossz érzés meg pofátlanság nélkül... :R

Ez a gép is használható, csak be fog krepálni a videokártya, és nem akarom kivárni. A bios szerint bírja az agp 8x-at is. Még nem tudom mire fogom használni a gépet. egyelőre netet akarok rá heggeszteni, meg egy használható linuxot, egyelőre csak a damn small indult el rajta minden ügyködés ellenére, az meg ugye olyannyira lightweight, hogy egy wlan kártya nem működik rajta....

Szóval, ötletek? Olcsó legyen és halk hihi:) na jó, ha halk akkor az már nem lehet olcsó, tudom...

(#1030) MooN00 válasza rene85 (#1029) üzenetére

MooN00
(senior tag)

Nézz körül a Riva Tnt 2 palettáján....hátha akad valami neked való.

(#1031) AMD Power válasza rene85 (#1029) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Árban meddig kéne? Az a baj ,hogy az AGP-s karik nem ''olcsók''.

[Szerkesztve]

(#1032) rene85 válasza MooN00 (#1030) üzenetére

rene85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ok. olyan kellene amit még támogat az ubuntu. majd utána nézek hogy a legacy driverekben ez benne van-e még. De ha esetleg más ötlet.... A felbontás az driverfüggő nem? mármint, ha van új driver akkor tudja a cucc az új felbontásokat is nem? (pl 1650 vagy mi x 1050 ....)

mod: max 10k

[Szerkesztve]

(#1033) MooN00 válasza rene85 (#1032) üzenetére

MooN00
(senior tag)

10K ért már használtan biztosan, újonan majdnem (~12k) kapsz egy 9600pro-t.

Ha más nem , akkor 9200, vagy 9550GE karit vegyél....ezek szinte biztos , hogy megfelelőek.

(#1034) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Szerintem aki ma akar venni jó videókártyát vegyen geforce 8800 Ultra-t 512 MB.
Kompromisszumos megoldást akar geforce 7600GT 256 MB, vagy Radeon 1650XT 256 MB igaz nem bika erős szg. egység de sokat javúltak a szűrési technikák azzal is számolni kell.
Aki nem elsősorban nem fejleszteni vagy játszani akar, annak Radeon 9950 128 MB (normal 128 bit.-el) természetesen két megjelenítővel minimum.

9200 már kifutó modell ne írj már minden félét.

[Szerkesztve]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#1035) Csiborbogár válasza zoltanz (#1034) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

512megás 8800 Ultra? :Y :Y

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#1036) MooN00 válasza zoltanz (#1034) üzenetére

MooN00
(senior tag)

Ennyi okosságot egyrakáson....te jó ég :D :D

Először is, mi az, hogy 8800Ultra 512mb ? 2. 7600GT már korántsem jó megoldás egy ''haladó'' játék pc-be, a szűrési technikái előtt sem borulok le...(HDR+AA??!!)

Másrészt sosem hallottam olyan kártyáról, hogy 9950....ez valami új ?
Mielőtt okoskodnál elolvashattad volna az előzményeket, mert a srác írta, hogy neki a PII-es gépébe kell valami költséghatékony megoldás, videók nézésére (magas felbontáson), ezért ajánlottam a 9200-as szériát....

sz: nem mindenki engedheti meg magának a 88ultra árfekvésű kártyákat....amúgy jó szemmel vetted észre a nyilvánvalót , ez tényleg a legjobb kártya jelenleg....

[Szerkesztve]

(#1037) AMD Power válasza zoltanz (#1034) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

''Minek'' egy 8800 Ultra mikor egy 30K-s karival max detial mellett lehet játszani?

Azért ,hogy 8x AA-t tudjam használni nem fogok kiadni + 50K-t.

(#1038) Csiborbogár válasza AMD Power (#1037) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Ez tetszik! :R
30k-val max detail? Talán Tetrisben nem? ;)

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#1039) EQMontoya válasza Csiborbogár (#1038) üzenetére

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért egy 1950pro-val sokminden elmegy max detail-on... és télle gbeszerezhető harmincé.

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#1040) drShaman válasza rene85 (#1026) üzenetére

drShaman
(fanatikus tag)

P2 mellé teljesen mindegy, hogy milyen VGA-t raksz, 1600-as felbontásban nem nagyon fogsz filmet nézni stb.

[Szerkesztve]

http://shaman.uw.hu

(#1041) drShaman válasza zoltanz (#1034) üzenetére

drShaman
(fanatikus tag)

Te mondod másnak, hogy ne írjon mindenféle hülyeséget?!
A 8800Ultra 768MB memóriával rendelkezik, és árához képest nagyon rossz vétel. Felesleges is ma ilyen kártyát venni, mire szükség lenne az erejére, az ára a töredékére esik, technológiailag elavult lesz, DX10 alá meg lesznek jobbak (hamarosan).
Ma a csúcs, amit még talán érdemes megvenni, az a HD 2900XT.
Fele ennyiért lehet kapni X1950GT/PRO kártyát, ami elegendő a mai játékok igényeihez magas minőség mellett is.
A 7600GT és az X1650XT lehet a következő lépés, vagy egy HD 2600PRO/XT, ezeket követi a 7300GT DDR3.
Belépő szegmensben sem érdemes megvenni az általad említett kártyákat, mert szinte fillérekért lehet kapni hasonló erejű, erősebb, modern kártyákat is.

[Szerkesztve]

http://shaman.uw.hu

(#1042) Qru válasza drShaman (#1041) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

HD 2900XT-t sem érdmes szerintem (még). DX10-ben annak is kérdéses a teljesítménye.

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#1043) Csiborbogár válasza EQMontoya (#1039) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Attól függ mit, és milyen felbontásban. :B
Látod, ezért van az aláírásomban az, ami, mert mindenkinek mást jelent a max, és a full, pláne felbontás nélkül.
Ettől független igaz amit mondtál. ;)

(#1044) XSiGma

XSiGma
(fanatikus tag)

üdv
10k alatt kéne videokártya,agp,valaki ajánlhatna valamit,mondjuk nemhinném hogy olyan sok különbség lehet kártya és kártya között..

(#1045) fagy53 válasza XSiGma (#1044) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Ha nem lenne különbség akkor ezt a topicot szépen be is lehetne zárni! ;]
Ja, és az összes kártyajáték is kimenne a divatból.
MX440, 4000

(#1046) AMD Power válasza Csiborbogár (#1038) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Jó jó. A Shadow-t meg egy pár fény effektet ki veszek és már szinte minden megy maxon.

(#1047) sosperecek18

sosperecek18
(őstag)

Hello, na kiderült, hogy nem tudják kicserélni a 7900gs-emet, és helyette kapok egy X1900gt-t, a kérdésem, hogy mekkora teljesítménycsökkenést fogok érezni, egy 560/1700-on járatott gs-hez képest? :R

Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

(#1048) XSiGma válasza fagy53 (#1045) üzenetére

XSiGma
(fanatikus tag)

mármint kártya és kártya között ilyen árban :)
és pl asus a9250td?

(#1049) rauschie válasza rene85 (#1026) üzenetére

rauschie
(őstag)

matroxok körül sztem nézelődhetnél használtan, nemnagyon találom így elsőre h pl az én kártyám támogatná-e az adott felbontást, viszont a képminőségüket sokan dicsérték és 3k körül megkapható a g450 pl.

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#1050) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Bocs oks geforce 8800 as sorozatban tényleg nincs 512 MB de ATI 2900 igencsak van és 512 bit :Y.

A pénzről meg annyit hogy az akinek elopják az új Audi A8 -asát és másnap rutinból vesz egy másikat annak mennyit számít, hogy most ATI 2900 vagy nvidia 8800 vesz?

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? - Archivum VI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.