Üdv!Te vagy az 1000. ezért egy nagy Grat!
Ha már irtam mennyibe lehet beszámolni 1 2hetes sapphire x1950xt-t? 
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k

Üdv!Te vagy az 1000. ezért egy nagy Grat!
Ha már irtam mennyibe lehet beszámolni 1 2hetes sapphire x1950xt-t? 
Úgyérted eladni? Mert Hammonnál VGA Sapphire X1950 XT,256MB GDDR3/256b,DualSlotfan 42 756 Ft ennyi. Ebből vonj le egy kicsit. Vagy adj fel neki egy aprót, és kérj beárazást. 
If God is for us, who can be against us? Romans 8:31

Látod megjavúltam!
40ért hirdetem,akkor nem túlóztam el nagyon! 

Valaki a (#993) hsz-omra?
Sapphire X1900GT ViVo...
vond le az áfát (min 5k) , és ott is vagy 
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Szia!
Újonnan, Hammonnál a PCI-E: VGA Sapphire X1950 GT, 256MB GDDR3/256b,DL-DVI,fan 28 120 Ft Ebből vonj le.
A másik kérdésedre pedig: Gondolom AGP-s az alaplapod, ezért nincs sok választási lehetőség. Szükség lenne a processzor típusára. Így kapásból egy X1950Pro-t vagy 7600GT-t javasolnék.

Jajj,de belőttem az árat! 

Hát igen. A DX10 még a nagyobb HD2600 szériának is ''sok''. Bár ha jön egy jó driver még lehet belőle meglepetés.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Helo
Szeretnék egy új vga-t (a leendő gépembe) és nem tudom eldönteni, hogy van-e értelme a DX10-nek a 8600GT esetében?
Tehát: Radeon 1950pro vs. 8600GT
Mit vennétek?
Hali!
Én az X1950Pro-t mindenképp, mert a 8600GT gyenge lesz a DX10 normális futtatásához.
[Szerkesztve]

Köszi.
És megkockáztatok még1 kérdést:
8600GTS vs. 1950pro?
A 8600GTS a tudásához képest drága. Én most is azt mondom, hogy 8800 alatt DX10-re ne számíts, vagy csak nagyon nagy kompromisszumokkal. Inkább X1950Pro vagy XT.
[Szerkesztve]

A 1950Pro jobb vétel. De nézd meg te magad is. 
[link]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Köszi a segítséget!
Most lenne viszont egy másik kérdés:
Most van egy 2800+ sempron processzorom.
Ehhez ha vennék egy AGP-s 1950pro-t, az nagyon gáz lenne teljesítményileg?
Vagy még megfelel a processzor?
Ha azt mondjátok, hogy még nem gáz a párosítás, akkor megyek és veszek is egyet ma, úgyhogy minél előbb kérnék választ ha lehet 
Köszönöm

Kevés lesz hozzá a proci, nem éri meg szerintem.
---

Használni tudod, de abszolút gazdaságtalan megoldás. Egy jobb konfig sokkal többet kihozna ebből a jó kártyából, drága az AGP változat és egy későbbi értékesítésnél nagyot buksz rajta, mivel a következő konfig már biztos PCI-E-s lesz és jövőre a kereslet lecsökken az AGP-s cuccok iránt!
Érdemes a mostani karimról 8800 gts-ra váltanom? 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Ha van rá pénzed.. igen.. bár vannak olyan hangok is, hogy állítolad Dx9 -ben (még) nem muszikál olyan jól mint egy mostani 7900gt/gs v. x1950pro/gt !! 
De lehetséges hogy EZ csak driver kérdése !!!
"Az FBI nyomoz a magyar nyúl után. Arra kíváncsiak, hogy ingyom-bingyom tálib –e ?"

A mostani karidat én vidáman használnám ebben az évben, mivel megvárnám a most érkező VGA-k új generációját.
A jelenlegiek a driverekkel együtt csak tesztek, kísérletek, felkészülések a DX10-re!

Köszönöm. A válaszok egyértelműek :S
Majd ha újítom az egész gépet, akkor fogom cserélni csak...
Sztem nem. Nekem 7900GTO után volt 8800GTS 640 és nem vettem észre nagy különbséget igazán. Úgy értve, hogy 7900-es is elég volt. Viszont nagyon gyorsan vesztette az értékét (én még 95k-ért vettem használtan, most meg már kb GTX-et kapsz ennyiért). Szóval visszatértem 7900GT-re. Egyenlőre nem tudni mit is nyújtanak majd az igaz DX10-es játékok alatt. Sztem érdmes várni még a vga vásárlással. Ha sikerül nomális drivert fabrikálni (eddig enm igazán jött össze [link] ) akkor olcsóbban jutsz majd hozzá, ha nem akkor meg veszel egy jobbat.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
Akkor jó köszi.
Megtartom még egy ideig.Bár most elég jó áron jutnék hozzá. 
[Szerkesztve]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Legalább neked normális karid van..... én ezzel fogom kihúzni őszig

Esetleg eladó is lehet 

Akkor cseréljünk....(esetleg még rá is fizetnék).
Csak ki vesz manapság ilyen kártyát, mint az enyém ? Talán htpc-be jó lenne, de szinte semmi másba.
Helló. Egy pII 200mhz-es gépbe milyen agp kártyát ajánlotok? kéne hogy támogassa a 1650x1050-es felbontást, mert a monitorvásárlás lesz a következő....
inkább add el és vedd meg az enyémet. 
[Szerkesztve]
(#1028) valentinho válasza rene85 (#1026) üzenetére
P2-es konfigba akarsz karit venni
Mit támogathat a lap, talán 2*-es agp-t.
Először gépet vegyél, aztán a többit! 
Pioneer CDJ-800 MK2: http://hardverapro.hu/apro/pioneer_cdj_800_mk2_dj_cd_lejatszo_elado_ajandekka/friss.html
(#1029) rene85 válasza valentinho (#1028) üzenetére
Vártam az első okoskodó választ
Egyébként minden rossz érzés meg pofátlanság nélkül... 
Ez a gép is használható, csak be fog krepálni a videokártya, és nem akarom kivárni. A bios szerint bírja az agp 8x-at is. Még nem tudom mire fogom használni a gépet. egyelőre netet akarok rá heggeszteni, meg egy használható linuxot, egyelőre csak a damn small indult el rajta minden ügyködés ellenére, az meg ugye olyannyira lightweight, hogy egy wlan kártya nem működik rajta....
Szóval, ötletek? Olcsó legyen és halk hihi
na jó, ha halk akkor az már nem lehet olcsó, tudom...

Nézz körül a Riva Tnt 2 palettáján....hátha akad valami neked való.

Árban meddig kéne? Az a baj ,hogy az AGP-s karik nem ''olcsók''.
[Szerkesztve]
Ok. olyan kellene amit még támogat az ubuntu. majd utána nézek hogy a legacy driverekben ez benne van-e még. De ha esetleg más ötlet.... A felbontás az driverfüggő nem? mármint, ha van új driver akkor tudja a cucc az új felbontásokat is nem? (pl 1650 vagy mi x 1050 ....)
mod: max 10k
[Szerkesztve]

10K ért már használtan biztosan, újonan majdnem (~12k) kapsz egy 9600pro-t.
Ha más nem , akkor 9200, vagy 9550GE karit vegyél....ezek szinte biztos , hogy megfelelőek.

Szerintem aki ma akar venni jó videókártyát vegyen geforce 8800 Ultra-t 512 MB.
Kompromisszumos megoldást akar geforce 7600GT 256 MB, vagy Radeon 1650XT 256 MB igaz nem bika erős szg. egység de sokat javúltak a szűrési technikák azzal is számolni kell.
Aki nem elsősorban nem fejleszteni vagy játszani akar, annak Radeon 9950 128 MB (normal 128 bit.-el) természetesen két megjelenítővel minimum.
9200 már kifutó modell ne írj már minden félét.
[Szerkesztve]
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
(#1035) Csiborbogár válasza zoltanz (#1034) üzenetére
512megás 8800 Ultra?

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

Ennyi okosságot egyrakáson....te jó ég

Először is, mi az, hogy 8800Ultra 512mb ? 2. 7600GT már korántsem jó megoldás egy ''haladó'' játék pc-be, a szűrési technikái előtt sem borulok le...(HDR+AA??!!)
Másrészt sosem hallottam olyan kártyáról, hogy 9950....ez valami új ?
Mielőtt okoskodnál elolvashattad volna az előzményeket, mert a srác írta, hogy neki a PII-es gépébe kell valami költséghatékony megoldás, videók nézésére (magas felbontáson), ezért ajánlottam a 9200-as szériát....
sz: nem mindenki engedheti meg magának a 88ultra árfekvésű kártyákat....amúgy jó szemmel vetted észre a nyilvánvalót , ez tényleg a legjobb kártya jelenleg....
[Szerkesztve]

''Minek'' egy 8800 Ultra mikor egy 30K-s karival max detial mellett lehet játszani?
Azért ,hogy 8x AA-t tudjam használni nem fogok kiadni + 50K-t.
(#1038) Csiborbogár válasza AMD Power (#1037) üzenetére
Ez tetszik! 
30k-val max detail? Talán Tetrisben nem? 
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
(#1039) EQMontoya válasza Csiborbogár (#1038) üzenetére
azért egy 1950pro-val sokminden elmegy max detail-on... és télle gbeszerezhető harmincé.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

P2 mellé teljesen mindegy, hogy milyen VGA-t raksz, 1600-as felbontásban nem nagyon fogsz filmet nézni stb.
[Szerkesztve]
http://shaman.uw.hu

Te mondod másnak, hogy ne írjon mindenféle hülyeséget?!
A 8800Ultra 768MB memóriával rendelkezik, és árához képest nagyon rossz vétel. Felesleges is ma ilyen kártyát venni, mire szükség lenne az erejére, az ára a töredékére esik, technológiailag elavult lesz, DX10 alá meg lesznek jobbak (hamarosan).
Ma a csúcs, amit még talán érdemes megvenni, az a HD 2900XT.
Fele ennyiért lehet kapni X1950GT/PRO kártyát, ami elegendő a mai játékok igényeihez magas minőség mellett is.
A 7600GT és az X1650XT lehet a következő lépés, vagy egy HD 2600PRO/XT, ezeket követi a 7300GT DDR3.
Belépő szegmensben sem érdemes megvenni az általad említett kártyákat, mert szinte fillérekért lehet kapni hasonló erejű, erősebb, modern kártyákat is.
[Szerkesztve]
http://shaman.uw.hu
HD 2900XT-t sem érdmes szerintem (még). DX10-ben annak is kérdéses a teljesítménye.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn
(#1043) Csiborbogár válasza EQMontoya (#1039) üzenetére
Attól függ mit, és milyen felbontásban. 
Látod, ezért van az aláírásomban az, ami, mert mindenkinek mást jelent a max, és a full, pláne felbontás nélkül.
Ettől független igaz amit mondtál. 

üdv
10k alatt kéne videokártya,agp,valaki ajánlhatna valamit,mondjuk nemhinném hogy olyan sok különbség lehet kártya és kártya között..

Ha nem lenne különbség akkor ezt a topicot szépen be is lehetne zárni! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja, és az összes kártyajáték is kimenne a divatból.
MX440, 4000
(#1046) AMD Power válasza Csiborbogár (#1038) üzenetére

Jó jó. A Shadow-t meg egy pár fény effektet ki veszek és már szinte minden megy maxon.

Hello, na kiderült, hogy nem tudják kicserélni a 7900gs-emet, és helyette kapok egy X1900gt-t, a kérdésem, hogy mekkora teljesítménycsökkenést fogok érezni, egy 560/1700-on járatott gs-hez képest? 
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86

mármint kártya és kártya között ilyen árban 
és pl asus a9250td?

matroxok körül sztem nézelődhetnél használtan, nemnagyon találom így elsőre h pl az én kártyám támogatná-e az adott felbontást, viszont a képminőségüket sokan dicsérték és 3k körül megkapható a g450 pl.
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

Bocs oks geforce 8800 as sorozatban tényleg nincs 512 MB de ATI 2900 igencsak van és 512 bit
.
A pénzről meg annyit hogy az akinek elopják az új Audi A8 -asát és másnap rutinból vesz egy másikat annak mennyit számít, hogy most ATI 2900 vagy nvidia 8800 vesz?
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.