Bocs, de a CAPSLOCK-ot elfelejtetted benyomni!
Összes eladó termékem és MODDING --> www.mutyipc.hu TESSÉK LIKE-OLNI!

Bocs, de a CAPSLOCK-ot elfelejtetted benyomni!

Hali!
Én is feltenném a kérdést, ugyanis nem értek az ilyesmihez. A lényeg, hogy kb. 40-et akarok rá költeni és játékokhoz is jó legyen. Konfigot nem írok, úgyis új gép lesz, azért is kérdem hogy milyet vegyek bele...Köszi
Akkor javaslom ezt a topicot, de előtte olvasd el a első hozzászólását .
Az élet kegyetlen .

Urak!
Fogós kérdés:lenne egy régi gép AGP-s VGA porttal s kéne mennie 2db wide-s monitor az egyik egy DELLl 15.6"(1360x768) a másik LG 20-22"(szintén wide-s) kevés pénzért milyen (új)VGA rakható bele? (pl FX6200)
S nehezítésként olyan 6-7 méter monitor kábellal lesz össze kötve a két monitor.
Lehetséges-e ez a fajta kivitel?
Előre is köszönöm a válaszokat!!!!
Én! Állat barát vagyok! :D Szeretem az állatokat, főképp mikor közlekedem! :D
Nah akkor visszatértem. Ma reggel még 1x átrágtam a dolgot és még kicsit faragtunk is az árból. Odaadom a 4870-emet a srácnak + 8.000Ft-ot és ad nekem 2db 4770-et. Nem tudom hogy vagytok vele, de a kíváncsiság hajt. 2 lehetőség van. Vagy tényleg piszkosul jól járok ahogy a tesztek is mutatják, vagy nem és szívok vele. Ha az utóbbi következne be eladogatom őket és visszatérek a 4870 vonalra. Igazából a kártyámat meg 42-be számítja be ami nem is olyan rossz. (így 25k/4770-re jövök ki)
Csak ennyit akartam mondani a vietnámi háborúról.

Bunkózni nem kell! Nem AGP-s a VGA-m! Gép jellemzői : 2GB RAM , Jelenleg 8600GT VGA (PCI-EXPRESS) , 3.0GHz -es processzor

Jah és 1280* 1024-es felbontáshoz kellene ! (Menjen a GTAIV , meg majd a Sims 3)
Sok választási lehetőséged nincs. Ott van a 3850 és kész. De én a helyedben nem tenném 
(#28010) cowboy_bebop válasza Tomate (#28009) üzenetére

Lesz AGP-s 4770 is.
(#28011) Tomate válasza cowboy_bebop (#28010) üzenetére
Állítólag...És mikor, mennyiért? Szerintem halott dolog..

Na gyerekek, megvettem a 4770-et, és jött is az első pofon.Az AC S1 nem jó rá
Mindenképpen passzivat szerettem volna. 
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!

AGP-s kariba én már nem feccölnék pénzt.
És milyen az a 3GHz proci?
Mert ha valami P4 akkor a GTA-t felejtheted el.

Teljesen mind1 mert ha AGP-s kari megy a lapba, akkor nagyon kicsi az esély arra hogy 2 magos lenne a proci.

Ezzel én is tisztában vagyok, ezért kérdezem.

De hát ő azt írta hogy"Bunkózni nem kell! Nem AGP-s a VGA-m! Gép jellemzői : 2GB RAM , Jelenleg 8600GT VGA (PCI-EXPRESS) , 3.0GHz -es processzor"
Szóval akkor pci-exp-s rendszere van.
Vagy én nemtudok olvasni?

Tényleg nem AGP-s kell neki.
Ezt valahol benéztük.
Majd ha konkrétan leírja a gépét, akkor folytatjuk.
[ Szerkesztve ]
Mondjuk ha leírnád még a gép paramétereit akkor sokkal könnyebb lenne, a felbontás már OK, meg elméletileg 2 giga ram is . A lap, a proci és a táp még nem lenne hátrány .
Az élet kegyetlen .

Processzor: Intel Core 2 Duo 3.0Ghz , alaplap Asrock 4Core 1333-eSata 2! A táp meg 400W-os!
Tessék, a tápod milyen márkájú ?
Csak egy tanács, ha az adataidnál a cuccok részt kitöltöd akkor mindenkinek sokkal egyszerűbb, ha változik valami át tudod írni .
Az élet kegyetlen .

Hy! Vki tudna nekem segíteni abban, hogy melyik a jobb választás: Sapphire Radeon 4830 512Mb (23k) vagy XFX GTS250 512Mb (28k)? Nézegettem a teszteket és ott a GTS250-et a 4850 mellett tesztelték, viszont nem tudom hogy ér e 5000-rel többet a 4830-hoz képest. 4850-hez sajnos csak 32k körül jutnék hozzá.
Előre is köszi a válaszokat.
(#28022) Ace Ventura válasza nyikoláj (#28021) üzenetére

Én a GTS 250-et választanám, de csak ha referenciahűtős 
Eladó cuccok! Xigmatek Asgard Pro 11K, Enermax Liberty Eco II moduláris táp 13K, Creative T20 II series 11K Minden termék pár napos, garanciális!
Én meg 4770-et választanék a kettő közül ![;]](/dl/s/v1.gif)

Milyen hűtő megy rá erre a nyavajás 4770-re?Az S1 vagy 2 centivel hosszabb.
A gyári szörnyű melegre engedi fel.Szőrös fánkkal 100%-on 80 fokot mértem.
(#28025) TTomax válasza Ace Ventura (#28024) üzenetére

És az miért baj?Az játék alatt sincs több 75foknál... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
(#28026) Ace Ventura válasza TTomax (#28025) üzenetére

Mert 100%-on hajtott kentinek elképesztő hangja van.Mint az X1950XT porszívó hangja.
Ha leveszem a fordulatot, akkor meg megfő nekem.

Sziasztok!
Szerintetek egy 8800 GTS 640MB-os kártyáról mire érdemes váltani?
Én a erre gondoltam: Gigabyte GV-N26OC-896H-B
vagy erre: Sapphire ATI Radeon HD 4890
Ezek a kártyák mennyivel gyorsabbak a jelenleginél? Érdemes anyagilag áldozni a váltásra?
A válaszokat előre is köszönöm!
A_Papa
Papa
Milyen gépbe /proci, táp /lenne, mekkora felbontáshoz ? Az említett kártyák sokkal jobbak a gts-nél, viszont kell alájuk vas is, a felbontás sem baj ha 1024 fölötti .
Az élet kegyetlen .

Szia!
Köszi a választ! 
Bocsika... ez tényleg lemaradt... 
A gépem:
Gigabyte GA-P35-DS3, C2D E6420,2,13Ghz @3,2 GHz, 8800 GTS 640Mb 4GB RAM
A táp:550W Chieftec
Felbontás 1680*1050
Leginkább repülőgép szimulátorokkal jétszom. (Lock On, Black Shark), de az FPS-eket is szeretem. 
[ Szerkesztve ]
Papa
Oda én a 4890-et venném, nagyon jó választás, elég nagy előrelépés lesz .
Az élet kegyetlen .

4770 nem mondom hogy rossz, de vhogy nem győzött meg a a 128 bites memóriavezérlő miatt, a gddr5 ellenére sem. Szerintem húzva egy 4830 még mindig jobb a 4770 alapból magas órajelei miatt. Mivel még eléggé új, a teljesítményéhez képest itthon az ára még a kicsit nevetséges kategóriában van. De számításba vettem, azért köszi. 

Köszönöm a választ! 
Szerinted a CPU elég ahhoz, hogy kiszolgálja a videó kártyát? Vagy azt is váltani kéne?
Üdvözöl:
A_Papa
Papa
Most a 4830 a legjobb vétel, ha a 4770 ára 25 körül lesz akkor már az is szóba jöhet . Egyébként tuningolni a 4770-et is lehet, egy-két tesztben nem is kicsit sikerült .
Mod A_Papa : Elég, ennyi tuninggal mindenképpen .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Üdv
MSI P35 NEO alaplapom van. van benne egy elég régi DDR1-es videokártya. tehetek bele DDR2-eset?
nem igazán értek az ilyen dolgokhoz
kérem segítsen valaki. köszönöm.
Megrántva a 4770 hozza a 4850 szintjét vagy még többet is. Te tudod..
Üdv
Úgy tűnik kicsit kevered a dolgokat. Meg tudnád pontosan mondani, hogy milyen alkatrészek vannak a gépedben?
Gondolom még megvan minden alkatrésznek a doboza, arra rá van írva. Ha tényleg olyan lapod van, akkor bármilyen PCIE-s kártya mehet bele, csak mondj árat is, hogy mennyit fordítanál rá. 
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/ Tápajánló táblázat: http://jotapok.atw.hu/ (bővítés alatt áll)
Viszont a 4850-et meg lehet rángatni rendesen.
Mind két kártya hasonlóan teljesít a játékokban ez viszont tuti. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Értem , köszi szépen a segítséged!
Még abban tudnál segíteni, hogy kb hány %-al gyorsabb a 4890-es a 8800GTS-nél?
Üdvözöl:
A_Papa
Papa

igen olyan alaplapom van
proci: INTEl core2 quad q6600
ram: 2x2GB 800 Mhz DDR2
video kártya: RADEON x550 DDR1
és ilyet vennék: PCI-E, Radeon HD4650 1GB DDR2 PCI-E , Grafikus mag: 600MHz, 512MB DDR2: 800MHz, memória sávszélesség: 128bit, 320db Stream Processzor.
az ára 16.554 Ft.
ez mennyire jó? az újabb játékoknak amiknek kell rendesen videokártya.
vagy tudnál esetleg mutatni egy jobbat árban max 20.000-ig.

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: az adatlapomon megadott számítógépben szeretném a videokártyát kicserélni. Milyen kártyát ajánlotok, kb. 15-20ezer Ft értékben? Érdemes-e egyáltalán másikat venni?
Előre is köszönöm: Ádám!

a 8800gts(ha jól tuningolható))nagyjából a 9800gtx+-nak felel meg.Nemrég volt 4770es Ph teszt ott benne van a 9800gtx+,és nézd meg a 4980eset Ph tesztet és nagyjából megláthatod.De sok mindentől függ h hány %al gyorsabb(felbontás,aa,af...)
jo munkas:a configod sokkal jobb vga-t érdemelne
Amúgy 22-24be már lehet kapni 4830-at érdemes gyűjtögetni rá.[link]
Fecogame:4770 25 fölött van...ő meg max 20at szeretne kiadni.
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/
Ati 4670, GDDR3
De majd az okosabbak megmondják 
Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi
4770-et vegyél, az tuti elég. Vagyis elégnek kell lennie 
Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi
NEM. 
Akkor már alaplap+proci+ram csere is kéne.
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Tulajdonképpen jövőre terveztem egy új gép vásárlását, és addig gondoltam egy ideiglenes megoldásként az új videokártyát. De akkor azt mondod, hogy nem érdemes költeni rá?

akkor muti mán egy boltot mert én nem találtam.

Hát én lehet nem várnék sokat,mert ha megnézzed 4830/4770 23-27k/e5200 ~20k/ddr2 ram 16-17k(4gb pl
cz)/alaplap 25-30(max és az már annyira nem is fapados)/táp 18-20k(pl:corsair PSU-450HX )
jo munkas:én linkeltem neked,de mind1
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

Azt a kártyát ne vedd meg, mert DDR2-es, inkább ezek közül válogass [link] [link] [link] [link] Mindegyik megfelelő lenne neked, és sokkal jobbak mint amit te akartál venni!
IreN!CuS: Kolléga amit linkelt, az lenne a legjobb szerintem is 
[ Szerkesztve ]
Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

akor az alaplapom viszi a DDR 1-2-3-at is ugye?
ezekszerint igen