Ez nagyban függ a házad szellőzésétől, ha 70 fölé nem megy, akkor elég lesz, persze no tuning mellett.
“Commutare necesse est!”

Ez nagyban függ a házad szellőzésétől, ha 70 fölé nem megy, akkor elég lesz, persze no tuning mellett.
“Commutare necesse est!”
Értem. A házam szellőzése majd meglátjuk milyen, egy Gigabyte GZ-X1 lesz. 
Arról nem találtam infót, hogy a Zotac 8800GT AMP! Edition mennyiben más, mint a "sima" Zotac 8800GT 512 MB. Erről tud valaki valamit? Nekem a sima lesz, kíváncsi vagyok, hogy a gyári húzáson kívül mit veszítek. 
[ Szerkesztve ]
Internet user

Amit veszítesz: nagyobb venti a hűtőn, HDMI adapter, audio kábel és egy őshüllő
“Commutare necesse est!”
Azért a HD 4850 a legtöbb játékban gyorsabb mint a 9800GTX. Teszt
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

1280-s felbontásban marginális lehet a különbség
“Commutare necesse est!”

Sziasztok!
Épp VGA csere előtt vagyok és kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy melyik lenne a jobb választás:
Gainward 9600GT BP9600GT-1024-HDMI-DD-D/P (2 slotos)
vagy:
VGA MSI PCIe R4850-T2D512 (1slotos)
Redukáltam a lehetőségeket és ezek közül szeretnék választani. (anyagi keret 30-40k)
Szerintetek melyiket válasszam??
Aki ráér, irna 1-2 mondatot hogy melyiket és miért??
Köszönettel: Kimi87
(ja és a mostani VGA-m egy Gainward 7600GT 256MB)
[ Szerkesztve ]
VGA MSI PCIe R4850-T2D512
válasz + 1giga ram felesleges, főlegy egy 9600gt-re
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Azért nem teljesen, nekem a 4850 előtt 8800GTS 512-m volt, 760/2000-re húzva (ami így erősebb a 9800GTX-nél) 1280x1024-ban Crysis nem ment fullban Dx9-ben (árnyékokat ki kellet kapcsolnom pl meg az élsimítás sem ment maxon).
HD 4850 alap órajelen simán vitte dx9 full-ban. Proc és egyéb órajelek azonosak voltak term.
Nyilván ahol nincs ilyen arányú terhelésnek kitéve a vga ott nem jön ki ennyire a különbség.
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

De az 1 slotos, tesztek szerint fűt mint a kazán. 60-70 fok között van a hőmérséklete alig terhelve. (ezért tartok egy kicsit tőle)
Nagy gépházam van, de külön hűtést nem nagyon szándékozok külön venni még hozzá.
A 2 slotos hűtés pedig elég egy VGA-hoz.
[ Szerkesztve ]
4850 bírja a meleget, nyilván ha veszélyes lenne rá ez a hőfok akkor erősebb hűtést kapott volna gyárilag. Ha nem tunigolsz, akkor elég a 1 slotos változat is.

Lenne egy másik kérdésem is, hogy egy 400W-os Codegen táp elegendő lesz-e egy ilyen VGA-hoz vagy azt is vennem kell nagyobbat??

-Na ezzel nem értek egyet
ugyanis játéktól függően 25-45% teljesitménybeli
töblettel rendelkezik a 4850-n a 9600Gt-hez képest.
[ Szerkesztve ]
Vegyél jobbat, az kevés hozzá, nem a ráírt teljesítmény a kevés, hanem, hogy a felét adja le kb mint ami rá van írva. FSP 400W-os már elég lenne, jó és olcsó táp.
[ Szerkesztve ]
(#20015) americanidiot válasza joi29 (#20013) üzenetére

Van az 40-60% is, nem lehet egy lapon emlegetni a két kártyát.
[ Szerkesztve ]
a 9800GTX-hez képest viszont be lehet pozícionálni a 9600GT-t... tehát egyetértünk? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
(#20017) joi29 válasza americanidiot (#20015) üzenetére

-Azért irtam igy mert sajnos van néhány játék amire még nem optimalizálták rá
a Catalyst-et és ott van hogy alig pár % a különbség.
-Viszont van ahol megvan a 60-is,igy valahol félúton van a 25-45%-os arány. 
[ Szerkesztve ]
áh, felejtős
nem tud az 400-at. mondjuk egy [link]

-A 9800GTX már más tészta azzal kb egálban vannak de persze itt is fellelhető
a játékonkénti eltérés de itt már +\- 15% az arány. 

9800GT-vel vagy 8800GT-vel szemben mit tud a Radeon 4850?
P35C-DS3R Core 2 Duo e8400 Gainward 8800GT GS 1024MB 2x2GB 1066MHz Kingmax ==>> 3dmark 06 : 12109 pont <<== no tuning ===>>Sony BRAVIA 32W4000<<===
jobb [link]
(#20022) americanidiot válasza semetka (#20020) üzenetére

Olyan 40%-kal gyorsabb, valamint fejlettebb is. (Tudja a DX 10.1et.)
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne,hogy HD 4850-et melyik gyártótól vegyem?
Gainward,Sapphire,Asus,Gigabyte?
Előre is köszi
HIS .
Az élet kegyetlen .

sziasztok!
Asus HD 3650 Silent 512 mb AGP DDR2 videókártyát hol tudnám frissíteni?

A HIS miben jobb mint a többi?
A gainward nem lenne jó?
[ Szerkesztve ]
Hűtés nagyon jó, az egyik legjobb minőséget produkáló gyártó .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Helló!
Szerintem maradjunk annyiban hogy a többi hűtőjére ráver két kört nevetve,ráadásul a leghalkabb is.Mindenképpen HIS-t vegyél!
Ja és még a tuningot is bírja!
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

Ha ennyien mondjátok akkor biztos jó
De honnan rendeljem,mert Ipon-ról akartam,de ott csak 1gb-os van,az meg nem kell csak az 512mb-s
Árban mennyi lenne a gainward ? A his 45 körül van , az alienben a listában ennyi az ára, rájuk kell telefonálni tényleg ennyi-e .
Mod : Amennyiben tényleg ennyi a HIS akkor inkább azt venném .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

A Gainward 43470 Ft.
És felteszek egy kérdést mindenkinek:
Adott egy konfig:
Asrock 4CoreDual-SATA2 R2.0 2.10-es BIOS-sal(legfrissebb)
Intel Pentium Dual Core E2200+AC Freezer 7 Pro
OCZ Platinum 1Gb DDR2 800MHz CL4 KIT
Cooler Master Elite 331(2db 12-es ventivel)
FSP BlueStormII 400W
Milyen videókarit ajánlotok ebbe a konfigba,hogy tudjak játszani a GTA4-el(1024-ben olyan közepes részletességgel)
Kösz a választ! 
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤
Ha nem lesz tuning akkor még egy giga ram /vagy ezt lecserélni 2x1-re/ és egy 4670 es sapphire, az 20 körül megvan / mármint a kártya / .
Az élet kegyetlen .
Hát a procit 2.6GHz-re húztam fel.én valamilyen HD3850-re gondoltam(mondjuk Sapphire).Az 1 giga ram nekem elég,mert a GTA4-en kívül másra nem használom majd csak netre,azért meg fölös még pénzt beleölnöm,a karin kívül.Mit gondolsz?
Ezek közül a hűtőt sajnálom, köszi a választ. 
Internet user
Ha 1680*1050 be kéne választani megér plussz 5k-t a 9800GT a 9600-al szemben?(sajnos a 8800 GTS -et eladó emberek nem válszolnak pükre és nekem kell vmi uyghoyg ááá) 
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em " by my friend taki

sztem megér annyi plusszt ... bőven ... az meg csak ráadás lenne ha 9800gtx+ lenne
[ Szerkesztve ]
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Hát a 9800 GT-t 30 -ért tudnámszerezni és 9800 GTX-et meg nemláttam 35k-ért 
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em " by my friend taki

csá azt szeretném kérdezni hogy méretileg a 9800gtx és a 4850 mennyivel nagyobb kártyák mint a kissebb kategoriájuak nekem most egy 8600gt van ,és remélem hogy ezek azért be férnek a házba.
4670-3850 512 szinte ugyanaz, a 4670 előnye a kisebb fogyasztás emiatt kevésbé melegszik . A procid így elég hozzá, 1 giga ram az esetek többségében már kevés, egy-két játék már meghálálja a 4 gigát is . Amilyen árak vannak most érdemes venni, ahogy terjed a ddr 3 szerintem a ddr 2-ők ára emelkedni fog . Ráadásul az xp is szebben fut 2 gigával, de a Te dolgod .
Az élet kegyetlen .

Sziasztok.
Szeretnék Videokártyát venni, de mostanában nem követtem a piac változásait, igy elég tanácstalan vagyok. 
milyen videokártyát javasolnátok 20-25 ezer FT ért?
Sapphire ATi HD4670
én erre gondoltam. mi a véleményetek róla?
köszi a segítséget
Amennyiben nem az adatlapodon lévő gépbe akarod akkor jó döntés .
Az élet kegyetlen .

Üdv!
Szeretném megtudni, hogy egy Intel Q8200-es proci tuning nélkül, alapon milyen videokarit hajtana ki?
Előre is THX!
Egy radeon 4670-et talán, ha nem vetted meg akkor egy E8400 jobb lenne, ahhoz már mehetne egy radeon 4850 is .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Még nem vettem meg, de 4 magot szeretnék a jövöre tekintettel, mert hosszú távú befektetés lesz, és nem csak játékra.

lsc nem ebbe a gépbe akarom, csak nem frissitettem az adatlapom
köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Számítás technikában a hosszú táv az mennyi ? Befektetésnek meg ez a legrosszabb, most drága egy-két év múlva meg semmit sem adnak érte . Az egész egyébként e Te dolgod, viszont az a proci alapon nem túl izmos játékokhoz az alacsony órajel miatt .
Az élet kegyetlen .

Sajnos ez van... Hoszzú táv alatt 2-3 évet értek, ennyit ki kell bírnia akármilyen elavult is lesz addígra. A mocskos anyagiak...
Esetleg tudnál ajánlani valami konfigot (félkonfig is jó, proci, vga páros) ami már alkalmas audió, videó kódolásra, tömörítésre, játékra? Proci ne legyen több mint 40-45, a vga-t pedig hajtsa ki a proci játékoknál.
[ Szerkesztve ]
Ittt szépen la van írva .
Az élet kegyetlen .