Hirdetés

Aktív témák

  • 12-es csaj

    senior tag

    válasz blattida #44863 üzenetére

    Ezt kérlek vondd vissza! :DD :DD :DD :DD

    ------------------------------------------------------------------------------------------

    Boldog, békés, kellemes, sikeres, betegségektől mentes új esztendőt kívánok mindenkinek!!!!!! Éjjel dudáljatok, igyatok sok pezsgőt, ordítsatok, táncoljatok, húzgáljátok a malac farkát!!!!! Egyetek sok virslit!! De vigyázzatok, mit esztek, mert oda lehet a szerencsétek!

    Ontopik:
    Kívánom még azt is - ha már vírusirtós topik - hogy minél többen döbbenjenek rá a biztonság fontosságára, használjanak tűzfalat (minimum a Windows-ét), naprakész, legális vírusirtót, és néha a vírusirtón kívül is futtassanak "on-demand" szoftvereket, például MBAM, ESET Online Scan, stb.
    Szerintem csak úgy szoríthatjuk vissza a vírusok és egyéb kártevők terjedését, ha a saját gépünkre vigyázunk. Akkor legalább mi nem fogjuk őket tovább terjeszteni.
    Ez olyan, mint egy járvány: ha mindenkit beoltunk, akkor jóval kevesebben kapják el a kórt, és akkor... akkor végül is ki se tör a járvány... :DD :DD
    Kívánom, hogy erre többen és többen rájöjjenek, többen és többen fontosnak tartsák, hogy kevesebb ellopott jelszó vagy pénz, kiszivárgott adat, elveszett családi fotók és stb. legyenek!!
    A fenti rizsát összefoglalva: nagyobb biztonságot kívánok az internetező embereknek 2011-re!!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ma kiadhatják az avast! 5.1-t. De szerintem egyelőre még senki se próbálja ki!... - ezt nem tudtam kihagyni így, 2010 végén... :)
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    És mivel én mindig vissza szoktam számolni, most is megteszem:
    Körülbelül 11 óra 40 perc van hátra a harmadik évezred első évtizedéből

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák