Hirdetés

Aktív témák

  • Wiking006

    csendes tag

    válasz BBéci #12304 üzenetére

    Lehet nem vagyok valami lágy modorú ha valaki valami hülyeséggel próbál megetetni, és az is egy dolog, hogy itt épp hány hsz-em van, de elhiheted, hogy nam 15éves kiskölök vagyok,és nem ilyem dolgokra vagyok kiváncsi, hogy "számold meg a pixeleket"

    Érdekesmód amit leírtál most valahogy értelmesebbnek találom és el is tudom fogadni...nem kötekedni akarok,de nem tolerálom ha hülyének néznek...

    Nem feltételeztem semmi ilyesmit hogy szoftveresen megváltozik fizikailag a hardver....de nem egy esetben lehet találkozni olyan dologgal, hogy egy jobb hardver le van butítva szoftveresen, így olcsóbb készuülékként kerül piacra.

    Tudomásom szerint a hdmi, a composit és a component csatornák vannak rákötve a képjavító és egyéb deigitális szűrőkre. viszont a D-sub azaz a pc (vga) csatlakozó ezek áthidalásával működik...azaz az ezen keresztül érkező agatok módosítás nálkül kerülnek megjelenítésre. Xbox 360-nál ászrevehetően másabb a kép hdmi-n keresztül mint d-sub-on..Az utóbbin nagyobb felbontásnál sokkal tisztább és kontúrosabb a kép míg hadmi-n keresztül kicsit kásás...vagy hogy is fogalmassam meg...nem olyan éles, és kissé talán túl intenzívek a szinek.

    Szóval mégegszer..nem akarok veszekedni senkivel sem pedig vitázni...informásiót kértem és nem hülyeségeket...és bocs ha megsértettem valakit...de attol, hogy kezdő vagyok ezen a fórumon, még NEM HÜLYE!

    Viszont arra vonatkozóan, hogy lehet e valamit javítni a készülék tudásában, nam kaptam választ...nem tud róla senki semmit? Firmware frissítés?

Aktív témák