Nehéz kihúzni belőled az információkat.
Hány méteres az a kábel? Ha nem hosszabb kettőnél, akkor rendben lehet, de egy próba erejéig betennék helyette másikat.
www.av-online.hu Tesztek, tippek, hírek, mindenről ami hifi és házimozi.

Nehéz kihúzni belőled az információkat.
Hány méteres az a kábel? Ha nem hosszabb kettőnél, akkor rendben lehet, de egy próba erejéig betennék helyette másikat.

1.5m a kábel. Panasonic boltba vettem, szval sz@r nem lehet
Van egy Onkyo-s erősítőm Onkyo HTS-R380 is rákötve a TV-re, ennek a HDMI is kipróbáltam, de ugyanaz a tapasztalat 
Gigabyte GA-MA770T-UD3P^^AMD Phenom II 720BE@3.5GHz^^Artic Cooling Freezer 64 Pro^^KINGMAX TinyBGA 2*2048Mb DDR3 1333MHz^^Gigabyte GTX260OC 896MB^^WD 640GB^^Pioneer DVR-216DBK^^CORSAIR VX450W

Passz!
Mint említettem, filmek lejátszásához nem használok PC-t, csak célhardvert. Éppen az ilyen bosszantó jelenségek miatt.

Sziasztok
Tudna esetleg valaki segíteni nekem van egy Grundig Cinaro 32 Lxw 82-6612 REF televíziom ...egy nagy kék képernyő látható rajta és annak közepén egy fehér ablakban számok jelennek meg ... esetleg javítható e ...vagy lehet e csinálni belőle egy egyszerű kijelzőt ...állítólag drága lenne a javítása ezért kaptam meg ingyen ...
Windows hibaelhárító: Elromlott az egere , klikkeljen az ok gombra!

Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy lehet ebből az LG 32LD350 TV-ből valamiképp hangot kicsalogatni?
Úgy értem, analóg jelet valamelyik RCA kimeneten.Szeretném egy külső erősítővel hallgatni, de egyelőre akárhová dugom, csak a nagy csönd. Ha kikapcsolom a TV hangszóróját, akkor is csak csönd van. Mit nem csinálok jól?

Feltehetően azok nem ki, hanem bemenetek. Tegnap éppen ez volt a téma a Samsung topikban.
[ Szerkesztve ]

Ma találtam ezt a "["tv választó"] oldalt. Bocs ha volt már.
Ha eljön a világvége, a csótányok fogják túlélni, meg Ozzy és Keith Richards

Végigpötyögtem, és mit hozott ki? Hát persze hogy Panasonic-ot
TC-L42U30 (majdnem TX-L42E30)

[ Szerkesztve ]

Melyiket választanátok?
Philips 42pfl7606h
Samsung UE40d6510
Lg 42lw4500
"A halál a közös úticél, amiben mindannyian osztozunk, és ami elől nincs menekvés. De ez nem baj, mert a halál valószínűleg az élet legjobb találmánya, a változás mozgatórugója: eltünteti a régit, hogy helyet adjon az újnak. "/S.Jobs/

Akkor ezen nincs is kimenet?
[ Szerkesztve ]

Igen, így néz ki.
Van hasonló scart dugóm. Annyival különbözik, hogy 3 rca madzag (piros, fehér, sárga) lóg ki belőle. Holnap megkeresem és kipróbálom.
Mondjuk én többnyire műholdas vevőt nézek rajta. Lehet az továbbra sem fog szólni? No majd kiderül.
Köszi a tanácsot, segítséget!

A lényeg, hogy "out" állásba legyen, és úgy tudom így csak a TV tuner hangját adja ki, minden mást csak optikain vagy a fejhallgató kimeneten /azzal is összekötheted végszükségbe/.
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága. ..."

Ok. Köszönöm. Majd beszámolok, hogy mit sikerült...
Nekem ezt dobta ki: VIZIO E320VP 

Erről a típusról írna valaki tapasztalatokat: Samsung UE40d6510
Clouding? Utánahúzás? 3d hatás mennyire jó? Felkonvertálás jól működik-e? Stb.
"A halál a közös úticél, amiben mindannyian osztozunk, és ami elől nincs menekvés. De ez nem baj, mert a halál valószínűleg az élet legjobb találmánya, a változás mozgatórugója: eltünteti a régit, hogy helyet adjon az újnak. "/S.Jobs/

De van: OPTICAL DIGITAL AUDIO OUT.
Sziasztok,
ezt a két tévét néztem:
LG Electronics 42LV570S
LG Electronics 42LV5500
Szerintetek a kettő közül melyik a jobb választás? Megéri megvenni?
Lenne egy kérdésem is: ezek ugye tényleges 100hz-es tévék? Ugye nem olyanok, mint az ötös Samsung széria, hogy kamu 100hz?
Köszi 

az USA piacvezető tévéje
Eddig is tudtuk, hogy az amcsik sokszor hülyék ![;]](/dl/s/v1.gif)
"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

LV5500-ról jókat írtak LG topikban másikról nem tudok nyilatkozni.
Igen, ezek valódi 100Hz-es televíziók. Én LV5500-ast akartam de D5500-as Samu lett mert az volt, majd holnap kiderült megérte e
Szerintem amúgy LG topkikba is kérdezd meg ezt.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Üdv!
Egy Sony 32bx320-ra esett a választás, és látom, hogy van rajta egy PCMCIA foglalat. Ez mire jó?
Ha veszek egy CI modult hozzá, és abba belerakom a UPC-s settopboxhoz kapott kártyát, akkor simán betudom állítani a tv-n is a digitális adásokat? Vagy ilyet UPC nem enged?

Jól gondoltad, egyelőre UPC csak a saját boxával fogható.

UPC-nél jelenleg nem tudod kiiktatni a set-top box-ot.

Köszönöm a válaszokat. Akkor ezt a pcmcia foglalat egyelőre semmire nem jó?
Illetve ha veszek egy usb-s wifis adaptert, akkor szerintetek van esély arra, hogy a tv lásson hálózatot?

Mindig tv extra kártyát beledugod és azt nézheted vagy kábel szolgáltatót váltasz és annak a kártyáját dugod bele és nézed.Van azért alternatíva.Előbb utóbb a júpíszínek is váltania kell ez ügyben.
A tv akkor lát csak hálózatot wifin ill.lanon keresztül ha támogatja ezt a funkciót.
[ Szerkesztve ]
(#15027) vattson007 válasza nightshadow (#15019) üzenetére

A Vizio az nem rossz. A Samsung csak magyarország nagy tv-je., mert ez a régió nem érdekli a japánokat

Sziasztok!
szerintetek melyik lenne a jobb választás? Philips 32PFL4606? vagy LG 32LV2500 ?
vagy melyik tv-t ajánlanátok ebbe az árkategóriában?
előre is köszi
üdv Ákos

Én azt mondom philips, azt hiszem az valós 100Hz.

Milyen tévéd van?

Jelenleg nincs tv-m. nincs időm rá. De napi 8 órában tv-vel foglalkozom

A hozzászólásaidból arra következtettem, hogy még nem láttál közelről sem plazma, sem LCD tévét.

Na de Béci,már megint nem bírsz magaddal.Bokafogás. 

Attól tartok, nem ismered az előzményeket, ami miatt kiakadtam. Nézz be a plazma TV topikba!

Milyen tv-t ajánlotok max 120k ig sima tv nézésre(digikábel digitális)?
[ Szerkesztve ]

Lehet, hogy csak a keretet néztem. Bocsi

32" LED TV-t keresek amit monitorként használnék, netezésre és játékra elsősorban, tehát fontos a lehető legalacsonyabb input lag, és jó képminőség.
Panasonic TX L32E30E
Samsung 32UED5000
LG 32LV5590
Ezek pl milyenek?
Köszi!
Own the racetrack

Én annyi pénzből, tévénézésre, valamint HD filmekre kizárólag ezt venném.
Ezt az Lcd Plasma Led Smart TV-t?
Címsorban ![;]](/dl/s/v1.gif)

A feltett kérdésre válaszoltam, méghozzá a legjobb tudásom szerint.
Mi a baj vele? A webáruház egy csoportba sorolta az összes tévét.
[ Szerkesztve ]
Gondoltam megpróbálok elejteni egy aprócska viccet, nem sikerült 

Fáradt vagyok, megyek, megnézem a hétfői Hacktiont.
Most akkor mégis ajánlott a pana lcd is? Ugyanerre a felhasználásra, de 100k-ig és 32"-ban is panát mondasz?

Akkor elmondom, mire jutottam:
TV-be hátul bedugtam egy Scart csatlakozót, amelyiknek a másik végén piros, fekete, sárga RCA kimenet van. Ezt dugtam az erősítőm bemenetére. Volt is hang de valóban csak a TV hangja jön ki rajta. Ha a műholdas beltérit nézem, az már nem jön ki csak továbbra is az a TV csati, amit utoljára néztem. Lehet még a TV-n állítani az AV1 kimenet, akkor is jön a hang, kép nélkül.
Ráadásul a TV távirányítóval nem lehet szabályozni a hangerőt. 
Másik megoldás, ami esetenként használható, az a fejhallgató kimenet. Ott ki jön minden. Igaz, az illesztetlenség miatt kissé „érdekes” a hangja, de végülis használható, míg nem sikerül beszerezni egy opto bemenetes erősítőt.
Egyelőre maradtam a műholdas beltéri RCA hang kimeneténél. Azt dugom az erősítő bemenetére. Csak ennek meg az a gondja, hogy nincs rajta hangszín szabályzás, beszédhang kiemelés...stb.
Fiúk, köszönöm a tanácsokat, segítséget!
[ Szerkesztve ]
No problemo, remélem segített 
Én nagyan magam alatt vagyok, tökéletes papírokkal és számokkal rendelkezünk, de 1 órája kellett volna legkésőbb visszahívnia a banknak, ha negatív a hitelbírálat(mire föl?), akkor nincs tévé. Kezdek aggódni...

A 15038-as hozzászólás linkjében nem LCD látható.
Ne vedd bántásnak, az igazság az, hogy 32 colosban nem tudok semmit javasolni, 40-es alatt rá sem nézek a képmegjelenítőkre, egyszerűen nincs időm rájuk.
Egyik moderátorunk, aki régebben sokat járt erre, gyakran ismételgette: a tévék 40 colnál kezdődnek.
Számomra túl nagy a 40". Tudom hülyén hangzik olyantól, aki bármilyen tv-t megvehetne (kp-ra, nem hitelre) de nekem nem kell 32"-nál nagyobb, ha kicsinek találok veszek nagyobbat, akkor 2 fog dobozban állni, nem 1.
Üdv urak.
Multimédia kérdésem lenne, most kezdeném és nem vagyok benne profi.
1.) A PC felől egy HDMI kimenetes VGA az valóban 1080i-ben fog képet adni egy FullHD tévé HDMI bemenetére, hanggal együtt ?
2.) A PC felől DVI-HDMI átalakító alkalmazásakor, a HDMI bemeneten milyen felbontású képet ad a TV, hang nélkül ?
3.) Az 1-2 ponthoz képest A PC és a TV között analóg, képi összekötése monitor kábellel nagy minőség romlás ?
Segítsetek, hogy mit tegyek ? 
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

Erre csak annyit tudok mondani, hogy bánom mint a kutya aki hetet kölkedzett, amiért 32" -os FULL HD LG-t vettem.
Minimum 40"-nak lennie kellett volna, hogy legalább 4m-ről is lássam. De inkább 42-nek.
Persze azt tegyük hozzá, hogy 6X fölött más az ember látása