Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TexT-BoY

    addikt

    halkan és félve irom hogy élek.
    Most dobtak ki a hospitalból, mivel hogy az életfunkcióim megfelelőek, a csontjaim pedig soká forrnak még.
    Első reakció hogy félek, nem csak vezetni, utasként is, és anyám mellett is siró görcs fogott el, aztán persze a medencém iszonyatmódon fáj. Már egyáltalán nem bánom hogy nincs jogsi még a kezembe (és már nem is erősködöm hogy legyen, pedig lehetne hála a csodás magyar államnak). Itthon láttam az autot akkor kapott el a következő sirógörcs, elképesztően összecsaptam a masinát, hálát adok andornak meg mindenkinek aki végül aztmondta hogy bánjapicsa üljek preludbe, (bármi másba meghaltam volna), külön mák hogy az autó annyira jó állapotban volt hogy pl minden iv gyári és heggesztetlen volt, hátsó gátlók zsir ujak voltak, azon a napon szereltem be az ABS-t is szóval az is müködött. Illetve egésznap szereltem a zene miatt, és gyk minden kis piszlicsáré hibát orvosoltam (egyedüli müszaki hiba és hiáányosság a bal hátsó agy volt illetve a 2db kormányösszekőtő ami eleve házilag nem volt orvosolható).
    Ami a körülményeket illeti, sajnos, vagy totyáék szerint nagy mákomra NEM EMLÉKSZEM semmire ami a baleset elött illetve közvetlen utána volt, kb előtte annyira emlékszem hogy nem versenyeztem (egészen biztos, mindenki aki körülöttem ésszel élt arra törekedett hogy ne raccsingoljak, ebben az ismerősök nem is voltak partnerek. ) Ami a suzukis mókusokat illeti marha nagy köszönet, való igaz hogy ők hivták ki a mentőket, de én az ellenkező irányba mentem velük, most is szivesen elbeszélgetnék valamelyik okostojással aki kitalálta hogy versenyeztem velük).
    Az igazat megvalva ez az egy dolog ami bánt, és nagyon bánt, tényleg gyilkoltam 1-2 a ludot, de nagyon odafigyeltem a hiányosságokra, ezért ezen az uton amin mentem nem is száguldoztam, a bőröstöl jöttem miután megrendeltem a cuccokat, aztán orbanoval dumáltam még telon hogy mi legyen, végül meg elindultam haza.
    Végeredménybe meg örülök, bár egyre erőtelejsebben fáj ahogy látom az embereket és láttam az autóm hogy valami igen kemény dologon vagyok túl. Ja és isszonyat remélem hogy totya egyhamar nem jár erre, mert már lassacskán tulvagyok a sallerosztós részeken, amit ó kezdett, a következő juhász fojtatott, anyám meg egy csikivel elintézett...:D
    Ha majd krédeztek még irok, de most legyen itt egy link az autorol hátha kell valakinek valami :F [link] és igen ebből én 1csepp vér nélkül, a saját lábamon másztam ki.

    ja máshova is ezt linkelem szóaval áljon itt hogy köszönöm azoknak akik azért meglátogattak felhivtak, elküldtek a búsba, de minen esetre támogattak. Andor, Tomi, Anyukáám, Apukám, Józsi, és végeredménybe soksok lány, talán a barátnőmet legkevésbé véve:S

    [ Szerkesztve ]

    HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Új hozzászólás Aktív témák