Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz Nestra #69715 üzenetére

    Az Ecoclean úgy működik, hogy az ételekről lefröcsögő cucc nem ég rá annyira a sütő belső falára, mert a sütő fala "kosztaszító" bevonattal van ellátva.
    Ha nem akarod, hogy a sütemények égett sülthússzagúak legyenek, akkor érdemes minden süteménysütés előtt kitörölni a sütőt belülről és eltávolítani a ráégett zsír és hús maradványokat.
    Ha mindig csak süteményt sütsz, akkor ráérsz akkor kitörölgetni, amikor már koszosnak látod. A pirolitikus tisztítás leégeti a koszt a sütő összes felületéről, azzal ellentétben az ecoclean esetében a tisztítás kézi munka. A reklám szerint az ecoclean bevonatról könnyebb letakarítani a ráégett koszt, mint a zománc bevonatú sütőtérből. Ennyi.
    A reklámfilmen bemutatottakkal ellentétben a gyakorlatban nem minden ráégett cucc esik le a sütő aljába. De a filmen jól mutat. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák