Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Mullet MadJack teszt

    gp A Hammer95 első játékában a mesterséges intelligencia találkozik a szintipoppal, a 80-as évek hajviseletével, és rengeteg vérontással.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    Sziasztok, ha már téma volt a Miele mosógép vs. egyéb, akkor még egy kicsit vesézzük ki kérlek. Őszintén szeretném megérteni, hogy a napi gyakorlatban mik is az előnyei az emlegetett Miele funkcióknak, légyszi írja be mindenki, aki használta.

    Oké, egyik fontos szempont lehet, hogy elvileg jobb minőségű anyagokból/alkatrészekből van és esetleg tovább bírja, de ez majd a jövőben derül csak ki. De tegyük fel hogy van a usernek egy tök átlagos mosógépe, amin van 12 féle program, meg időzítés, extra öblítés, vasaláskönnyítés meg nem is tudom, hogy még micsoda. Elvileg mindent kimos rendesen. Ehhez képest miért kellene a usernek "mosás ritmus állítása, vízmennyiség egyéni adagolása, áztatás és annak idejének állítása, pótvíz funkció 3 lépésben, méhsejtes dob", stb. Hogy még bonyolultabb/hosszabb legyen egy beállítás? Ezek közül még az áztatást talán értem is, bár egy lavorban áztatni sem olyan nagy meló és legalább közben tudsz mosni a géppel mást.

    És kérlek ne a marketing brosúra alapján, hogy ez meg az micsoda csúcs technológia, hanem tényleges tapasztalat alapján mik azok az extrák, amik nagy gyakorlati előnyt adnak minden más típushoz képest és ez miben nyilvánul meg mondjuk a Mielét nem ismerő anyukámnak/feleségemnek/stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák