Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz daver88 #54516 üzenetére

    Jogos a megjegyzésed, bár azért a kettőnek csak van köze egymáshoz. Amire én nagyon kíváncsi lennék, hogy egy "nyitogatásmentes" időszakban (mondjuk éjszaka) hogyan alakul a hőmérséklet, mennyire stabilan tudja tartani a hűtő/fagyasztó az adott értéket.
    Én egyszer reklamáltam a Siemens hűtőm szerintem rendellenes működése miatt, gyanúsan hamar megromlottak a felvágottak. Elkezdtem mérni,10 fokot is meghaladó értéket is mértem (igaz levegő, nem élelmiszer maghőmérséklet, és gagyi mérővel), de garancián belül jobbnak találtam bejelenteni.
    Kijött a koma (hivatalos Siemens szerviz), legalsó polcon mért 6,5 fokot egy kis járatás után úgy, hogy be volt kapcsolva az extra hűtés, és maxra volt tekerve, majd közölte, hogy ez jó (ő is a levegőt mérte). Ezt követően kijelentette (idézet következik) a hűtő akkor nem jó, ha a tejföl megromlik benne a lejárati idő előtt. Vegyek tejfölt, várjam meg a lejárati idő előtti napot, ha aznap megromlott, akkor nem jó a hűtő :DDD
    Aztán elengedtem a dolgot, mivel a hátulja rendszeresen jegesedik (nem no frost-os), és le is olvad, szóval elvileg rendeltetés szerűen működik. Én úgy gondolkodtam (nem tudom, helyesen-e), hogy ha már jég keletkezik, akkor csak megvan ott a rendes hűtés.
    Most nem tudom, hány fok van benne...de nem szokott megromolni a tejföl :DD

Új hozzászólás Aktív témák