Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andrasferenc

    tag

    válasz TeeJay #39379 üzenetére

    Az indukciós tűzhely nagyon gyorsan melegít. Szinte vetekszik a gázos főzőlappal a gyorsasága. Nagyon jó a hatásfoka. Az indukciós főzőlapban nincs fűtőszál, hanem mágnestekercseket és elektronikát tartalmaz.
    Gyakorlatilag az indukciós főzőlap hideg (természetesen a rajta levő edény miatt visszamelegszik.)
    Üzemeltetése is olcsóbb a fűtőszálas kerámialaposnál. Nem kell várni, hogy felizzon az izzószál. Szinte azonnal melegít. (A folyadék hirtelen forr fel.) Ha kifut az étel, nem ég a főzőlapra. Könnyebb letisztítani.
    Gyakorlatilag nem égeti meg az ember a kezét egy véletlen érintésnél. Amint leveszi valaki az edényt, rögtön lekapcsol.
    Való igaz, speciális edényeket kell használni, amelynek az alja mágnesezhető. Sajnos ezek az edények prémium kategóriás edények árban is. (Az ilyen edények alja több rétegű és hő hatására nem deformálódik.) Nagyon fontos a főzőlapra történő jó felfekvés. Aki már használt indukciós főzőlapot, az utána nem szívesen mond le róla.
    Nagyon jól szabályozható. A sütők rendelkeznek hőlégkeveréssel és grill funkcióval.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák