Én is az Xbox 360 at ajánlanám olcsobb is jó is és pl GTA 4 ben grafikai különbség nincs azt mondják hogy PS3 on fényesebb vagy mi de ez attol függ hogy lövöd be a monitort sztem. Én Monitoron küldöm tehát ebben is jobb nem tom a ps+ at ki lehet e vezérelni tv re..Lehet hozzá kapni kábelt 3500Ft és akkor Xbox 360 Monitoron Analog a vége + 2 Rca (Xbox 360 HD) vagy mi hogy hangot elvezesd.De van valami drágább kábel is az Xbox 360 HD Pro ez ugyan ez csak többfajta hangkimenet vagy nem tom. én a sima HD t vettem és nagyon szép monitoron. Tv-n a sima Scart os az nem valami jo tehát mindenféleképpen az Xbox 360 at ajánlanám.Hát nem tom mennyi kijátszani ma is egész nap játszottam majd megnézem hány % nál vagyok de még most kezdem az éttermeket barokat Night clubbokat stb vagy is ezeket már ismerem a középső városrész meg ami fölötte van az van feloldva most azzal a kopasz gyúrós csávoval csinálom a bizniszeket melokat Brucie nak hivják. Na itt röhögtem párszor mert mindig feszit aztán Niconak mondja h vája gyomron és összeroskad meg Nico igy rámozdul néha ez is vicces de ezt látni kell. Pár oroszt már kinyirtam Nikolávot vagy kit is meg vannak nigák benne (Jakob)neki is dolgosztam.
Miben jobb mint a S.A hát sok dolog biztos pl az autofeltörés hogy beüti vag berugja az IA tényleg sokat javult a rendörök se basztatnak ha a piroson átmész vagy koccansz. lehet mertrozni több épületbe bemenni ugy ment a játék hogy lefekszel aludni, nem tom hogy lesz e fodrászat meg tattoo szalon az csak kéne meg fuxokat lehet e venni majd nagyon remélem meg hogy kondizni lehet e....és még tovább
Hát az új Xboxrol annyit sztem csak hogy BluRay es lesz vagy mi de ez még nem most lesz.
Ez a Blu-ray hez [link]
SONY Aksik, nagyon kedvező áron!!! Elektromos cigi Slim--- hiányérzet nélkül szokj le részletekért irj

Persze Far Cry 2