Tudom, de ha ebben a részben minden második szó a realizmusról szól...

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PC játékok » GTA IV - Olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz! (kiemelt téma)Hozzászólások

mazda626
(PH! addikt)
bocs
azt hittem h meg van!Emugy a gta 4-re gondoltam!
Mindhalálig Rock N Troll!

icons
(őstag)
Hát ezaz! Eddig minden GTA a szabadságról szólt, kevés realizmussal, ez pedig pont hogy az ellentéte lesz... Nemtudom hogy csinálják meg, de ha télleg reális lesz, nem lesz sok köze az eddigi GTAkhoz.

Zsolti0609
(kvázi-tag)
Hello!Tudom,hogy besincs jelentve a GTA4pc-re,de kiváncsi lennék,hogy hozzáértők szerint milyen alap gép kell majd,hogy élvezhetöén játszunk a játékal?,KÖSZI

Gaboo007
(senior tag)
Valaki játszik már vele? Nálam csinál furcsa dolgokat, késöbb rakja ki a texturákat, és néha elöttem épül fel a pálya... Elég érdekes!
Elmondja nekem vki, hogy lehet már játszani a gémmel? 
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Egyelőre nem legális úton... remélem ezzel mindent elmondtam... a hogyan meg nem az oldalhoz tartozik.

Gaboo007
(senior tag)
X360-on már elérhető...

mazda626
(PH! addikt)
Úgy látszik ez a problma megmaradt itt is. Összes GTA-ra jellemző, nem emlékszem pontosan m, de az lassabban karcol a kelleténél. Szerencsére elég ritka hiba. Vagy itt nem?
Mai bejelentés alapján nem is lesz PC verzió. 

athomi
(PH! kedvence)
Át is lehet helyeztetni a topikot a konzoljátékok közé.
Amúgy akár hogy is szeretnék, csak ezért a játékért (meg még egy-kettőért) nem fogok venni konzolt!
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
privi 
[ Szerkesztve ]
"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever
Megnézném azt a bejelentést. Nyílt titok, hogy előbb-utóbb lesz PC-re.
Pedig simán megéri szerintem... najó, mondjuk nálam már most van 10 game PS3-ra, ami kell és nincs PC-re...

AMD Power
(Jómunkásember)
Én már holnap akarom látni a PC-s verziót. 
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

icons
(őstag)
Az összes ingame videót leszedette a Take2 a youtube-ról...
This video is no longer available due to a copyright claim by Take 2 Games
Eddig egyet láttam, ami megy is.Ez az, sztem siessetek a megnézéssel 
Mivel ez a videó egy tesztből származik, ezért teljesen legális és nem is szedethetik le, maximum ha az IGN kért. Egyébként tegnap én is megnéztem, de nem találtam túl izgalmasnak, persze legalább látni ingame jeleneteket. A Gametrailers szerintem jobb review-kat készít.

mad1
(PH! kedvence)
melyik honap? 
Ne szemetelj ! / Steam..

CJ3
(senior tag)
Durva lenne ha nem lenne pc re .Akkor veszek egy PS3 at mert most már minden jó játék Xbox 360 meg PS3...
SONY Aksik, nagyon kedvező áron!!! Elektromos cigi Slim--- hiányérzet nélkül szokj le részletekért irj

icons
(őstag)
Jaham, köszi, így már minden világos
.
Nekem tetszik, maga a videó is, persze a játék miatt, a fedezékbe húzódás (mondjuk azt nézd meg, amikor RPGval lő. Egy picit érdekes, mennnyi erő és gyorsaság rejlik ebben a hapiban
), a robbanások, az emberek, és az éjszakai város, na meg a beltér (amennyit lászik), az se rossz.
Csak jönne ki PCre már...

icons
(őstag)
11 perc körül van. Nemrossz 

.:Kristian:.
(PH! addikt)
Eh... kezd elegem lenni a sok pöts cégből.
Állandóan előnyt élveznek a boxosok / ps3-asok. Mikor jön el az az idő amikor előbb jelenik meg valami pc-re mint konzolra?
Uuuuuuuuuuuutálom. 
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

glutamin
(őstag)
Lesz az PC-re is csak várrni kell pár hónapot. Annak idefjén PS2- volt kiváltságos helyzetben. Na ez a játék lesz, ami miatt gépet fejlesztek majd.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

glutamin
(őstag)
De bizonyára lesz, csak ezzel is konzolvásárlásra akarják uszítani a népet. Bolondok lennéek kihagyni egy ekkora piacot, csak várnak addig, míg kifut a konzolos lendület és akkor robbantanak a pc-s változattal. tehát egy fél-egy év késés várható.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni
Ez kb. soha nem fog már eljönni, hacsak nem megy csődbe a Sony a Microsoft és a Nintendo együttvéve, és senki nem óhajtja folytatni a munkásságukat. Fix hardverre egyszerűbb fejleszteni, a warez sem olyan nagy mértékű, a játékok is drágábbak, és több játékot is lehet eladni. Egyelőre örüljünk, hogy még mindig van sok jó játék PC-re, még ha néha várni is kell.

athomi
(PH! kedvence)
1év múlva ez már nem biztos, hogy robbanna, annyit nem várhatnak...ha egyáltalán lesz.

Süni 1985 F
(senior tag)
PC-re azért nem adnak ki sok játékot mert a sok warezos elrontja a bevételüket nem?
Consol-os gamerek meg "mind" eredeti gameval nyomják nem?
Hallottam azt is,hogy kisem jön PC-re a 4.rész de sztem ez kivan zárva!!!
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

mad1
(PH! kedvence)
pedig kijon,de ez csak az en velemenyem...csak idovel...
Ne szemetelj ! / Steam..

athomi
(PH! kedvence)
Nekem azért gyanús, hogy semmi infó a PC-s verzióról, hivatalosan pedig csak a konzol van megjelölve. 

Süni 1985 F
(senior tag)
Mondjuk ha nemjön ki PC-re nem leszek öngyilkos!
Mi ujat tudnak már ebbe a játékba beletenni???
Max a grafikát kihegyezik,ésmég?:S
Szeretem a GTA-t nem szolom le erről szó sincs de a történet kezd már uncsivá válni számomra
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!
Nem tudom minek parázik annyi ember a PC verzió miatt, majd ha a Rockstar kijelenti, hogy nem lesz, akkor lehet kezdeni aggódni, addig tök fölösleges.
A tesztek nagyon dícsérik a történetet is, a játékmenet is fejlődött az előző részekhez képest, a szabadság pedig még nagyobb, mint eddig bármikor. Szóval a stílus alapjait lerakták, de bőven van még hova fejlődni, és a Rockstar szerencsére nem ült a babérjain. Lehet kezdeni kötni a fogadásokat, hogy hány év játéka címet zsebel majd be a játék...

glutamin
(őstag)
Nagyon ott lesz a szeren. Én a San Andreassal kezdtem a GTA pályafutásomat (na jó még régen a GTA1-gyel és a 2-vel is játszottam), de rengeteg ideig lekötött. A videó amit meg erről láttam. Beszarás! Már várom a PC-s verziót. Sztem fél-egy év csúszással kijön az is.
[ Szerkesztve ]

(PH! addikt)
Az előző részekben az volt az idegesítő, hogy ha volt egy kocsid és kiszálltál belőle, hátat fordítottál a kocsinak és woálá, eltűnt. Ezt még David Copperfield is megirigyelné.
Remélem ezt is kijavították.
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

N4r4ncs
(fanatikus tag)
Mátyással együtt az igazság is meghalt

(PH! addikt)
Bármennyire is szeretem a gta sorozatot, ez miatt nem fogok venni konzolt. Kíváncsi vagyok rá, kipróbálnám, de annyit nem ér.

glutamin
(őstag)
Aki türlemetlen az vegyen nyugodtan konzolt emiatt. Már konzolhoz is van egér, azzal meg már el lehet bohóckodni. Nekem a gémpad az kiábrándító. (se célozni, sem autótvezetni nem kívánok vele).
A PC-s megjelenést nyilván nem propagálják. nehogy legyenek már olyanok akik kivárnak.
[ Szerkesztve ]

icons
(őstag)
Így van, viszont ha nem csinálnának Pcre játékokat, akkor a sok PCs szerintem ugyanúgy szedné le a játékokat, csak PC helyett konzolra. Nem vagyok valami jó konzolban, de úgy tudom, ott is lehet játékot másolni, és a legtöbb profi PCs, tehát akkor szépen átmennének konzolra.
Egyébként meg melyik cég mondana nemet egy aranyos kiss csekkre mindössze annyiért, hogy előbb fejlesszenek konzolra? Egyébként arra meg sokkal nehezebb, a bonyolultság, és a sok mag miatt, viszont legalább összesen 2 fajta hardver összeállítás van (PS3, X360)...
[ Szerkesztve ]

icons
(őstag)
Tudnál cikk linket küldeni? Magyart preferálom, de az angol is elmegy azért.
És jó videókat, vki? Eddig ezt találtam, nem egy rossz darab, de jó hosszú.
Tehát ha vki talál vmi érdekességet a játékkal kapcsolatban, plz linkelje be!
Előre is thx!
Színvonalas magyar írásokra szerintem még várni kell, de angolul itt érdemes nézelődni (ez az X360 verzióhoz tartozik, PS3-as itt található). Videókkal holnap tele lesz már szerintem a Youtube és a Gametrailers is, szvsz azt nem kell keresgélni, persze érdekesebb darabok linkje jöhet.
[ Szerkesztve ]

glutamin
(őstag)
XBox-on már rég megoldották ezt a másolós dolgot. PS3-on még úgy tudom nem, bár csak az is idő kérdése. Tehát hosszú távon ez nem lesz mentség.

athomi
(PH! kedvence)
Mondjuk konzolon az egerek olyanok is...

icons
(őstag)
Ja, télleg, emlészek, hogy beharangozták X360ra a feltörhetetlen védelmet, és ha jól tudom a konzol publikálása előtt már fel volt törve... És az is csak idő, ha majd a hackerek áttérnek arra, nem fog sokáig kitartani
.
gyusz: Thx, a linket, azt elfelejtettem leírni, hogy, igen színvonalasabb cikkek érdekelnek, és persze videóbó is csak azok.
Épp ebben a pillanatban érkeztem a hivatalos bejelentésről. Hamarosan elég sok helyen lesz hazai cikk, igyekszünk mi is ráugrani a dologra.
less qq more pewpew!
Pl. PS3-ra nem lehet simán bármilyen usb-s egeret/bill-t rákötni?
Swarm is coming.
Sajnos az X360-as verzió elég bugos (lehet a vinyó hiány miatt) de sebaj, holnap kijön hivatalosan és végre meg tudom venni PS3-ra. Izgatottan várom, Xbox-on sajnos nem a legjobb valamiért...
Irányítás téma: Szerintem a Joystick-ok csak FPS-nél használhatatlanok, én legalábbis ott teljesen használhatatlannak tartom... GTA, Autós játékoknál vagy RPG-knél sztem még jobb is, mint a bill+egér kombó... bár stratégiát se tudnék konzolon játszani szvsz... 
[ Szerkesztve ]
Én is most néztem. 

wesker24
(fanatikus tag)
Hát ez nagyon hatalmas !!

I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

mad1
(PH! kedvence)
a time of day nem gyors 1 kicsit?
meg tulrealizaltak az auto mozgasat...
amugy nem rosz jatek,tegnap elkezdtem ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ne szemetelj ! / Steam..