Várjuk, mint a messiást, pedig "csak" új motort kap... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Várjuk, mint a messiást, pedig "csak" új motort kap... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

No igen, de azért az az új motor jól húz
Én speciel szeretném ha kijönne PC re mert ha nem akkor kénytelen vagyok venni XBOX360at, mondjuk akartam venni eddig is de így tuttira rá leszek kényszerítve, mert nem hagynám ki ezt a GTA-t semmi pénzért
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

Egy kis infó a GTA 4 ről pc-s verzióról sajna semmi hír de azért érdmes elolvasni szerintem. [link]
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

Thx! Remélem nem jelenik meg egyhamar, és addigra talán beszerzek egy új gépet, mert hogy ezen nem fut el, az tuti... (ha megjelenik persze egyáltalán PCre...)
Mondtam már! Mire kijön, addigra 10 alatt lessz BR-ROM, a gépek teljesítménye meg veri PS3-at. PS3/XBOX360 emulátor oszt csá...

Én nem vagyok híve ezeknek az emulátoroknak. Azért szerintem aki igazán nagy GTA-s az gépen tolja mert ott az igazi. Kódokkal
meg egy finomságokkal, berakni autókat stb stb.
Szerintem meg fog jelenni mert azért kitolás lenne a részükről.

Muti, amint látom, angol oldal lehet...
PS3, és X360 gondolom... akkor késik...

mikor fogják kiadni a gta4-et- pcre?
mostmár lehet h azt látom 
[ Szerkesztve ]

eddig játszottam az öszessel ezzel is akarok...
mex

Remélem jön PC-re még idén.
Ezért a játékért még talán fejleszteném a gépem. 
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress
lehet csak egy ps 3emultort kéne valahonann szedni és lehet is vele jáccani
bár tuti hogy késni fog
Pedig az irányítás könnyen megszokható joyjal, nem kellett két hét sem, de már úgy nyomtam a CoD4-et, mint PC-n. Nem a kontrollerrel van a baj, hanem szar az Xboxos Far Cry...
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
Elég komoly játékdömping lesz itt tavasszal, Far Cry 2, GTA IV, BIA: HH, remélem kárpótolnak majd a kissé csalódást keltő tavaly év végi nagy játékdömpingért (első kettő egyenként tovább fog lekötni szerintem, mint amennyire annak a 4-5 nagy névnek sikerült).
De ezek közül is egyelőre ez tűnik nekem a legütősebbnek, a grafika végre kidolgozott, nincsenek baltával faragott emberek, sztori, feeling nagyszerű, egyszóval várjuk. Már csak a küldik ne legyenek olyan unalmasak, mint a San Andreasban (ami amúgy nem is tetszett e miatt). Ja, és végre a helyszínválasztás is jó. 
[ Szerkesztve ]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
remélem a far cry2 nem fogja annyirra enni a gépet mint a crysis
Hát pedig fogja, előre meg is mondták, hogy 8800 meg 2gb ram alatt ne nagyon reménykedjünk jó részletességben. Viszont sokban még túl is mutat a Crysison.

SA multival próbálkoztál?
Helyszín: persze, mint a GTA3ban, nem nagy újdonság (bár nyilván más lesz, de maga a helyszín koppintás).
Nem, de mi köze a SA multinak ahhoz, amit mondtam?
De végre nem sivatagos, erdős hülyeség fogja kitölteni a map 2/3-át, mint a SA-ban...

A küldik unalmassága miatt hagytad abba: ergó, hátha multival tudsz élvezetesen játszani
.
Nem, de ha jól láttam sokkal kisebb lesz, és szerintem azok az erdők is kellettek oda, pl a mustang-gal élvezetes volt ott száguldozni (a II.vhs harci repcsi)
Szerintem inkább legyen kidolgozottabb, szebb, izgalmasabb, mint hosszú, de unalmas mint a SA, végig se játszottam...
Nem tudom, nekem nagyobb feelingnek tűnik a New Yorkról copyzott város.

Ezért mondom, hogy sztem próbáld ki a multit, egy próbát megér, hátha az bejön, ha már az alap játék nem.
Ok, majd teszek vele egy próbát.

Nekem is sokkal jobban tetszett, hogy nem voltam bezárva egy városba, hanem pl kimehettem földutakra is csapatni, vagy csak keresztül a (nevadai) sivatagon.
Szerintem a legjobb az lenne, ha kiadnák most csak a Ny-ot, majd nem sokra rá kiegészitőként további területeket. akkor nekik is lenne idejük mindenre, és nekünk is meglenne a mindennapi GTA 
[ Szerkesztve ]
http://hardverapro.hu/apro/villanyirogep/hsz_1-200.html

Én most cserélem le a videókártyámat, hogy őszre fain legyen, nah meg + 2*1gb kingmax 800 as ramot rakok a gépbe a jelenlegi 2 gb mellé és egy Gainward 8800 512mb pcie kártyát sikerül 59 éert megszerezni újonnan. A Far Cry 2 is nagy gépkövetelményű lesz tuttira. Az előző sem volt kevés anno akkor gépeknél.
Tudomásul vettük 

Szerintem legyen jó hosszú. Remélem nem szúrják ki a szemünket 7-8 óra játékidővel. (fő történeti szálra gondolok)
Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress
A 4giga ram mellé pedig tolhatod is fel 64bites Pistát, mert hogy 32bit XP/Vista nem lát csak 3GB-ig. Tudom, mivel nekem is 4giga ramom van, és nekem is csak 3-at lát az XP-m... 

Ahogy ismerem a R*t, biztos, hogy hosszú lesz, bááár amit eddig hallottam az alapján lehet, hogy inkább a kidolgozottságra adnak majd inkább...
mán nagyon várom ezt a játékot!nem tudjátok h mikor fog kijönni pc-re?
Mindhalálig Rock N Troll!

Még mindig nincs bejelentve PCre sajna.
most szomorúvá tettél

ez a newyork?mikor adjak mar ki.fogadjun a sony megvasarolja az elso kiadasi jogokat,mint ahogy megszokhattuk.
http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

És úgy is történik, igen 
Fittipaldi72: akkor lepd meg magad vmivel, hogy újra boldog lehess, vagy engem egy géppel. Köszöntem.

2008 március.
Ezt írja a legújabb GameStar.
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
kössz!sokat segítettél!

kétlem, hogy kijön PC-re márciusban 
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Az újság ezt a dátumot írta! Tudja a fene, honnan vették? 

De ugye 100%, hogy PCre gondoltak? Csak a biztonság kedvéért, mert még sehol se olvastam róla, ez lenne az első, és akkor már biztosan akarom tudni, hogy jön. 
2008 márciusra van kiírva a PS3 és X360as is.
[ Szerkesztve ]

Köszi, hogy szóltál, erre nem is gondoltam. Inkább akkor maradok a stabil 2 vagy 3 giga ramnál, de vistát egy darabig nem akarok látni amíg ilyen problémái vannak. Esetleg egy vagy másfél év múlva lehet róla szó de addig maradok az XP-nél.

Megnéztem, pc re írják a márciusi megjelenést! Még cikk is van róla.

Az érdekes mivel októberre írták hogy egszer csak akkor lesz majd. De legyen igazad.

akkor nem hiszek a gamestar-nak 
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Úgy legyen! (Nem lesz) De azért kösz az infót!!
Ha meg tényleg, akkor el kell ismerem, jobb az az újság, mint gondoltam. 
helósztok!ehhez a játékhoz majd elég lesz 512 mb-s ram?
Az nem fog ártani, mert a SA-ban eléggé egy kaptafára készültek a küldik...

Ez olyan formán van hogy címlapra teszik, hogy marhára tudnak infókat, egy csomóan megveszik, hogy hátha többet tudnak majd meg, mint amit a neten olvastak aznap, és rájönnek amikor elolvassák a cikket hogy ezt már ezer éve tudják és így kidobott pénz, nem beszélve a rengeteg értelmetlen dologról amit beleraknak....híreket közölnek majd cáfolják, majd megint megkérdőjelezik hogy kitöltsenek egy oldalt a sületlenségekkel és olyan dologkkal amik véletlenül sem naprakészek.
UP!

Nem. Ez tuti. 1-2 GB, de ajánlom a 2őt, vagy annál is többet.

Hy all!
Pontosan mikor is játszódik a GTA 4? Gondolom a 90-es évek NewYork-ja! Nemtudom az WTC ikertornyait is belerakják a játékba? Szép gesztus lenne a R*-tól! Szerintem...
Persze nem muszály az, hogy oda lehessen menni melléjük, elég, ha messzebbről lehetne látniőket! Csak nehogy valami fanatikus játékos eljátsza 9/11-et!

Nokia 3210 > Nokia 3310 > Nokia 5510 > Sony CMD-J6 > SonyEricsson T68i > Nokia 3510i > Nokia 6600 > Samsung SGH-D500 > Nokia 5310 XpressMusic > Samsung GT-i8000 Omnia II > Samsung GT-B2710 > SonyEricsson Xperia Mini