Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) bLL^ válasza Eagl3 (#43) üzenetére

bLL^
(senior tag)

A GTA4-hez saját fejlesztésű engine lesz, amit már egy xbox360-as pingpong játékban fel is használtak, érdemes a karakteranimációkra odafigyelni, ilyen lesz a GTA4 is ha nem szebb. ;] [link]

1337

(#52) Yeti910331 válasza bLL^ (#51) üzenetére

Yeti910331
(fanatikus tag)

Nagyon szépen néz ki. Viszont, ha ilyen lesz, akkor sürgősen cserélni kell a gépet valami bikára, mert biztos készül PS3 Emulátor is és azonnal megveszem a GTA IV -et, hogy játszhassak vele. :DD :C :)) :U :B ;) ;] :D :DDD :)

Kizárt dolog, mert nem tudom. :)

(#53) Botee17

Botee17
(tag)

'' nem hagyják ki a jó öreg PC-s átiratot sem. Annyit tudni még ezen kívül, hogy epizodikus tartalomra számíthatunk majd, ami manapság nagy divat lett. '' :(. Kár, hogy alapból el van rontva :( :O :O .

(#54) DarkSmile válasza Botee17 (#53) üzenetére

DarkSmile
(tag)

Elrontás alatt mit értessz??? :F

Szégyen a futás, de a kurv@ annnnnyát annak aki kerget!!!

(#55) DarkSmile válasza Yeti910331 (#52) üzenetére

DarkSmile
(tag)

Persze nagyon remélem :O a PC-s átiratnak (ahogy mondtad) giga nagy igénye lesz és dobhatom a kukéba a PC-met! GTA RULE7_! :R

Szégyen a futás, de a kurv@ annnnnyát annak aki kerget!!!

(#56) .:Richie:. válasza DarkSmile (#55) üzenetére

.:Richie:.
(tag)

Ja, én is kénytelen leszek egy konzolt beintézni, ha akarom ezt a gamet.

Munkám gyümölcsét elcserélném valami ehetőbbre

(#57) Botee17 válasza DarkSmile (#54) üzenetére

Botee17
(tag)

Epizódikus részek!!! Ezt. Én nem a gépigény miatt izgulnék, hanem amiatt, hogy ien lesz. Igy biztosan nem lesz meg az alap GTA hangulat.

(#58) Remington válasza Botee17 (#53) üzenetére

Remington
(őstag)

Ezt honnan idézted?

(#59) Botee17 válasza Remington (#58) üzenetére

Botee17
(tag)

Innen: [link]

(#60) Remington válasza Botee17 (#59) üzenetére

Remington
(őstag)

:R

(#61) .:Richie:. válasza Botee17 (#57) üzenetére

(tag)

Én meg a gépigény miatt izgulnék! :( :( :( :( :F

(#62) Botee17 válasza .:Richie:. (#61) üzenetére

Botee17
(tag)

Ha elrontják alapból azzal, hogy epizodikus lesz, akkor én nem a gépigény miatt izgulnék... Sőt nem is izgulnék, mert úgysem játszanék vele. Remélem nem epizódikus lesz :(.

(#63) bLL^ válasza .:Richie:. (#61) üzenetére

bLL^
(senior tag)

PC-re biztos visszább vesznek a grafból, ha másért nem már csak azért is mert ugye 10-15milliós eladásokkal a gta nem a hardcore gémereket célozta(za) meg és ugye az átlag felhasználónak nem 300ezres gépe van. ;)

1337

(#64) Remington válasza .:Richie:. (#61) üzenetére

Remington
(őstag)

Az előző gta-knak se volt nagy gépigénye, sztem a 4-nek se lesz(legalábis remélem:))

(#65) Kiskokó válasza Remington (#64) üzenetére

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

Most akor amugy van már valami hivatalos hir avgy csak ti filozofáltok ??

Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

(#66) Remington válasza Kiskokó (#65) üzenetére

Remington
(őstag)

filozofálgatunk :P

(#67) Kiskokó válasza Remington (#66) üzenetére

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

Jaaa ennyi erővel nyithatnék egy Street legal 3as topicot filozofálgatni :DDD na mind1

Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

(#68) .:Richie:. válasza Kiskokó (#67) üzenetére

(tag)

olvass vissza, van alapja. de egyelőre csak konzolra, és az is csal oktober fele...
akkor nyiss egy streetlegal3 as topicot és átmegyünk filozofálgatni.

Az epizodikus dologrol meg annyit, hogy nem feltétlenül lesz igy sz@r. Mert, ha belegondolsz akkor az SA is lehet epizodikus, városokra bontva. De hát ki tudja hogy ezt most hogy értették :F De én személyszerint bízok a rockstar gamesben, ők nehezen rontanak el bármit is.

(#69) Remington válasza .:Richie:. (#68) üzenetére

Remington
(őstag)

ha a hl2-ől indulunk ki akkor azt jelenti h részekre bontva jelenik meg a játék. :O mintha a sa-nál külön jelent volna meg a 3 város küldetései. ez így lehet h télleg nem jó.

az uccsó mondatoddal egyetértek. csak nem kúrják el. :))

(#70) Yeti910331

Yeti910331
(fanatikus tag)

Úgy látom még senki se linkelte be az igazi forrást: Rockstar Games[link]. Ahogy végignéztem a topic- ot, láttam hogy többen 2007 Októberét jelölték meg (ez igaz is). Pontosabban 2007.Október 16. és nem fog megjelenni PC -re :((( :(( :( :O , csak X-BOX360 -ra és PlayStation3 -ra.

Kizárt dolog, mert nem tudom. :)

(#77) .:Richie:. válasza Yeti910331 (#70) üzenetére

(tag)

Maguk alatt vágnák a fát, ha nem jelenne meg PC-re. Szerintem megjelenik ugy kb ápr-máj környékére tippelek. De majd meglátjuk.

(#78) zsulboy válasza Yeti910331 (#70) üzenetére

zsulboy
(őstag)

Ha addigra megjelenik a PS3! :DDD :DDD
Hát igen sajnos ez már tendencia lesz hogy a GTA PC-s változata átcsuszik a megjelenést követő év május-júniusra sajnos! :W

(#79) Remington válasza zsulboy (#78) üzenetére

Remington
(őstag)

lehet h most nem fog átcsúszni mert ha jól tudom akkor lejárt a rockstar szerződése a sonyval...remélem

(#80) Janoska26

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Pfú gyerekek most nézem csak, hogy ezek a szemetek nem akarják kiadni pc-re jövőre, hát megkímélnek mondjuk engem személy szerint, 10 perc kínlódásos játéktól, meg az Uninstalltól :DDD .Bár fiatalabb fórumtársainknak biztosan bejön ez a feltűnően jellemépítő játékocska, dehát kinek a pap kinek a papné :DDD

(#81) DR.DRE

DR.DRE
(kvázi-tag)

sztem KURVA JÓ JÁTÉK A GTA!!! :DD :DD :)) és ha a 4-et nem adják ki pcre akkor :((( :(( :O :W :U

MSI NX7800GTX 256,ASUS A8N-E,AMD Athon 64 3500+

(#82) zsulboy válasza Remington (#79) üzenetére

zsulboy
(őstag)

Ezt én is így hallottam,de valoszinüleg elösször a next gen konzolokon jön ki! :O
Bár remélem nem!

(#83) zsulboy válasza Janoska26 (#80) üzenetére

zsulboy
(őstag)

Te minden GTA topikban lefikázod a GTA sorozatot! :((( :DDD :DDD

(#84) .:Kristian:.

.:Kristian:.
(PH! addikt)

[link] Gta Chicago?

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#85) ZR92 válasza .:Kristian:. (#84) üzenetére

ZR92
(tag)

Így elsőre hitelesnek tűnik.

(#86) .:Kristian:. válasza ZR92 (#85) üzenetére

(PH! addikt)

Jah, csak pc-re is adják ki..

Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

(#87) Xelo válasza .:Kristian:. (#84) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

te..
''NOTE: This is not a real game. It was part of an April Fool's prank by TheGTAPlace.com, you can read about the joke here.
And to the people who said Rockstar don't use real city names: Remember GTA London.''
áprilisi bolondozás volt még anno.. kicsit néha bele kéne olvasni abba amit linkelsz..

(#88) .:Kristian:. válasza Xelo (#87) üzenetére

(PH! addikt)

Néha...jah...de egy up-nak nem volt rossz..

(#89) ZR92 válasza .:Kristian:. (#88) üzenetére

ZR92
(tag)

Kár,hogy nem igazi na majd talán késöbb.

(#90) Kiskokó válasza Xelo (#87) üzenetére

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ennyire nem figyelni.. első sor rögtön.. :(

(#91) .:Kristian:. válasza Kiskokó (#90) üzenetére

(PH! addikt)

Jóvan...megláttam a Chicago feliratot és belinkeltem..ennyi hibám legyen..ne csesztess még te is :((

(#92) Kiskokó válasza .:Kristian:. (#91) üzenetére

Kiskokó
(őstag)
LOGOUT blog

jólvan naaaa ;]
felvagy pörögve mi?? :DDD

(#93) kanYe

kanYe
(kvázi-tag)

(#94) .:Kristian:. válasza kanYe (#93) üzenetére

(PH! addikt)

kíváncsi leszek én erre...

(#95) Remington válasza kanYe (#93) üzenetére

Remington
(őstag)

de soká lesz még :O :O
gondolom pc-re csak 2008 nyarán jelenik meg, ha egyáltalán megjelenik..

(#96) Geryson

Geryson
(őstag)

Hahó Urak!

Jó ez a totyik, de nem jó a hír, hogy ilyen soká lesz belőle valami. :(

Érdekes amúgy, hogy nekem a GTA3 és a Vice City nagyon bejött, végig is vittem őket. Ellenben a San Andreas nagyon csili, nagyon vili, de nem jött be pl. az érdekes kameranézet.

"Szamárháton érkeztem a városba. Na nebasszamár..."

(#97) Remington válasza Geryson (#96) üzenetére

Remington
(őstag)

mi a baj a kamerával? ugyanolyan mint a többiben nem?

én először a vc-vel játszottam, máig is az jön be a legjobban, a hangulata egyszerűen utánozhatatlan! a sa is nagyon szeretem még mindig, főleg azt h egy csomó mindent lehet benne csinálni

(#98) kanYe

kanYe
(kvázi-tag)

(#99) Geryson válasza Remington (#97) üzenetére

Geryson
(őstag)

Szerintem furcsább a kameranézet, nekem legalábbis másnak tűnt. A legjobb valóban a GTA VC, de nekem a GTA3 a nagggyon király ugratóival is nagyon bejön! :)

Na felrakom megint a SA-t, megpróbálkozom ismét vele... :)

"Szamárháton érkeztem a városba. Na nebasszamár..."

(#100) kanYe

kanYe
(kvázi-tag)

A GTA IV-et a Nintendo elnökének elmondása szerint hamarosan a Wii-n is megcsodálhatjuk. A hírt a Rockstar még nem erősítette meg, de nagyon úgy tűnik, hogy a korábban PS3 exklúzív játék a Wii-n is tiszteletét teszi.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.