Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) gery dee válasza Mr.Grincs (#250) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

az biztos. többe kerül egy olyan olvasó mint az egész gépem ;]

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#252) Sirandrish válasza gery dee (#249) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

nekem mindegy..tőlem akárköldön is adhatod...skat ugyse tolom majd..nem szeretem a GTA-kat.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#253) Sirandrish válasza Mr.Grincs (#250) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

szerintem ez hülyeség...mármint hogy PC-re is BR-re fogják kiadni...szerinem a PC-seknek jó ha az 5%a rendelkezik BR olvasóval...a RG meg pénzt akar ha már igényes játékot dbnak piacra...és nem igen sokan vesznek egy BR lvasót a GTA-ért.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#254) gery dee válasza Sirandrish (#253) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

hát jah. inkább szerintem 2dvd-s lessz ;]

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#255) gery dee válasza Sirandrish (#252) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

hogy hogy nem szereted, ? :o

(#256) Sirandrish válasza gery dee (#254) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

vagyis DVD9 lesz.

ugy hogy utálom..egy BUGhalom az egész game..

(#257) ent válasza gery dee (#254) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

4 vagy 6. Amekkor az eddig látott város. Két épület se lesz egyforma... :DDD

R.I.P. Steve

(#258) Sirandrish válasza ent (#257) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

olyan lesz mint a Stranglehold...2*DVD9..

(#259) gery dee

gery dee
(fanatikus tag)

akkor annyi lessz. de akkor ennek a gémnek milyen lessz a rendszer igénye :DDD . tippelgesünk már ;]

(#260) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Felőlem kiadhatják BR-en is, legfeljebb elmegyek boltba, és megkérem, hogy tolják vinyámra ISO-ba. Akkor meg már nem fog érdekelni.

Én meg fogom venni! SA-t is megvettem Collector's Edition, UT3-at is meg fogom...

Mi lessz a gépigénye??
Procikat nem fogja eszeveszettül enni, viszont a nagy pályák miatt mostis RAM-igényes lessz...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#261) gery dee válasza TESCO-Zsömle (#260) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

szerintem bizonyára proci igényes is lesz meg aztán a ram, itt elméletben sokkal több objekt lessz , már mint mozgó tárgyak, továbbá durva grafika meg ilyenek ;]

(#262) Mr.Grincs válasza Sirandrish (#253) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Ha nagy lehúzást akar akkor megteszi RG. De akkor tök hülyeség PS3ra is BLU RAY, meg az összes többi játék ami már megjelent dvd-n az is hülyeség BLU RAYen. Ez mindenkinek nagy üzlet lenne.BLU RAY gyártó cégeknek, meg az RG nek is. "ha annyira kell majd megveszed" szlogennel:) Ha nem akkor csődbemegy az RG:)

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#263) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Egy okos haver azt mondta igaz ő nagy konzolforma, hogy nem jön ki a GTA4 pcre.

Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.

(#264) gery dee válasza Mr.Grincs (#263) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

ha nagy konzol forma akkor számára a vista is konzolra készült ;]

(#265) Sirandrish válasza Mr.Grincs (#262) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

szerintem nem kockáztat...főleg hogy neki attól nem lesz több pénze ha az emberek tömegesen veszik a BR olvasót

(#266) gery dee válasza Sirandrish (#265) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

közvetlenül nem. de gondoljunk csak bele, igaz hogy a boltok rendelik meg ugye , de még is csak mi vesszük meg a terméket és ha nincs iránta kereslet akkor a boltok sem rendelnek többet :K

(#267) Mr.Grincs válasza gery dee (#264) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Ha valaki konzolozik annak nem kell gondolkodni:) Csak ül a TV előtt és nyomja.....de tövig...:) :C

(#268) gery dee válasza Mr.Grincs (#267) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

az már egyszer biztos. én is voltam konzolos eggyszer régen ;] . egésznap csak nyomtuk a gombokat :K

(#269) ent válasza gery dee (#268) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Mesé már erről az időszakról egy kicvsit többet? :DDD Milyen dzsojjal célkeresztet mozgatni? :DDD

R.I.P. Steve

(#270) Mr.Grincs válasza ent (#269) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Hát nehéz, de tényleg az. Aki erre van szakosodva az azt mondja könnyű. De aki pcs az tudja hogy nem egyszerű. Rajtam a Gears of wars fogott ki. A forma 1 az ment szuperul.

(#271) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Viszont az ami baromi nehéz konzolon, az a COD és a Medal of Honor, de a GTA sem egyszerűbb.

(#272) TESCO-Zsömle válasza Mr.Grincs (#271) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ugyan nekem nem volt szerencsém megtapasztalni (van Joy-om), de haver szerint tisztán bill-el a repülősiskolát aranyra teljesíteni igencsak nehéz!
Ez persze nem azt jelenti, hogy Joy-al sokkal könnyebb, de nincs probléma a helikopterek gyors irányításával...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#273) gery dee válasza ent (#269) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

az elején még ütös, de utána belelehet jönni :D ;]
de volt olyan gém is amit kifejezetten jó volt irányitani joy-al :K

[ Szerkesztve ]

(#274) Mr.Grincs válasza gery dee (#273) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Perzse én is találtam olyan játékot ami csak joyal jó. Hát ízlések és pofonok, illetve megszokás kérdése.

(#275) gery dee válasza Mr.Grincs (#274) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

pontosan. miután meg lett az első pc-nk és elkeztem azon gémelni utána furcsa volt konzolal gémelni :K . azt sem tudtam hirtelen mivel mit kell csinálni ;]

(#276) Mr.Grincs válasza gery dee (#275) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Én is akartam még konzolt venni xbox360at, de lemondtam róla, mert rájöttem nekem a PC a világom. Persze a gép is meglett volna de nemtudtam rávenni magamat. Biztos egy mértékig jólett volna, de hiányzott volna belőle valami.

(#277) gery dee válasza Mr.Grincs (#276) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

mind a 2 nek meg vannak az előnyei és a hátrányai is :K

(#278) Mr.Grincs válasza gery dee (#277) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Igen megvannak, biztosan. De attól függetlenül nagyon várom már a GTA 4 et:), Csak kár hogy ennyit csúszik. Az egyik oldalon láttam 2009 re van kiírva:(

(#279) gery dee válasza Mr.Grincs (#278) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

hühü az már egy kicsit ütös. azért szerintem ennyit csak nem csúsznak vele :(

(#280) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Mikor jelenik meg ez a kultikus csoda játék?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#281) gery dee válasza AMD Power (#280) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

kitudja ;] . szerintem még maga a fejlesztő cég sem tudja :K

(#282) AMD Power válasza gery dee (#281) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Pedig jó lenne mert ez etalon.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#283) Sirandrish válasza gery dee (#266) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

jó de a RG-nek nem lesz több léje attól hogy a boltok eladják a BR olvasót.

(#284) gery dee válasza Sirandrish (#283) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

az igaz, de ha a boltok veszik meg mert nagy rá a kereslet akkor bizony lessz pénze :)

(#285) Mr.Grincs válasza gery dee (#281) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Legyen neked igazad és hátha nem csúszik annyit. De azt biztos hogy nagyot fognak majd velée kaszálni. Mindenki fejlessze a gépét ezerrel a jűtékra. :C :K :DD :)) :D

(#286) gery dee válasza Mr.Grincs (#285) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

fejlesztenék, de miből :U ?

(#287) Mr.Grincs válasza gery dee (#286) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Hát a karácsonyi nagy eksönből, mindenki egy zsák pénzt kérjen:) Vagy alkatrészeket a jézuskától:)

(#288) gery dee válasza Mr.Grincs (#287) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

ha aztmondom a jézuskának hogy kérek egy 8800gt akkor küld egy vírgácsot vagy egy darab szenet mert hogy mért káromkodtam XD

(#289) Mr.Grincs válasza gery dee (#288) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Ettől biztos jobb kedved lesz:) [link]
A lényegre kacsinccsál rá de nagyon:) :C :DD

[ Szerkesztve ]

(#290) TESCO-Zsömle válasza Mr.Grincs (#289) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az azért aranyos, hogy az adatlap szerint Október 16-án megjelent... :))

Az már inkább természetes, hogy egy hónap alatt ARANYLEMEZ... :D

Furcsa...

(#291) gery dee válasza Mr.Grincs (#289) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

aham , faja :C :DDD

(#292) Mr.Grincs válasza gery dee (#291) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Hát várjuk szeretettem csak ezt tudom mondani.

(#293) Mr.Grincs válasza gery dee (#288) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Szerintem írj annak a télapó fazonnak hogy mi mindent szeretnél és jön és hoz mindent:)
Mint valami dzsin:D

(#294) gery dee válasza Mr.Grincs (#293) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

majd ha megkapom a cuccokat akkor vissza igényelem az áfát :K . mart majd kiírom egy papirra hogy az áfás számla mellette legyen ám ;]

(#295) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Mikor jön már? :B

(#296) Mr.Grincs válasza AMD Power (#295) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Már nem kell olyan sokat aludni:)

(#297) gery dee válasza Mr.Grincs (#296) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

hányat kell aludnom :U ?

(#298) AMD Power válasza Mr.Grincs (#296) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Mennyi az a nem sok? :B

(#299) Mr.Grincs válasza AMD Power (#298) üzenetére

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Holnaptól számítva 23 napot:) Már egy hónap sem és jön és hoz mindent:)

(#300) Mr.Grincs

Mr.Grincs
(PH! addikt)

Nemtudom ti hogy vagytok vele, de aki ingyen ajándékot osztogat azt én a barátomnak tekintm:D :DD :DD Gondoljatok bele amit írtok neki levelet az olyan mint egy kitöltetlen csekk:D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.