Dehogynem!
Playstation 3 60 GB + Killzone 3

Dehogynem!

Basszus most jutott eszembe valami.
Nem azért nem hívnak, mert sok cheat(kódot használtam)
És valami mellékhatása ez?
Úgy, mint a SA-ban?
Na de véglel befejeztem a várakozást!
De nem adom el a játékot.
Vagy újra kezdem vagy megcsinálom az összes melléküldetst, hátha felhív utánna ez U.P paper.
De, ha ujra kezdem, akkor sorrend be fogom csinálni ahogy le van írva a neten és még ha beledöglök, akkor se fogok kodokat használni,
A legroszabb az lesz, ha így se lesz jó, de akkor úgy kivágom, hogy....

Mit tanácsoltok?
[ Szerkesztve ]

Ha a telefonba beírandó cheateket használtad, akkor valószínű ez a baj, mert az blokkol néhány küldetést. Legalábbis PC-n így van, PS-hez nem értek.
"minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik"

A Sa-t és ps2-n vittem ezt meg Ps3-n szval ez a baj.
Nem gond újra kezdem bár, ha így se lesz jó, akkor
pfff...
az csak acsivmentet blokkol
nokia párti bakker ennyit kínlódni, már bocs
meg nem értem hogy miért jó úgy végigvinni egy játékot hogy csalsz benne?! így teljesen más lesz a "szájíze" a dolognak...
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
(#20006) TESCO-Zsömle válasza nokia párti (#20002) üzenetére
Mondtam én, hogy User Error, de nem hidtél nekem... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Nem könnyű egy páncéllal megölni 46 Ak-47-es embert.
Na hát ezért. 
Nem kínlodok vele már most ujra kezdtem már a 10. küldetésnél vagyok imátkozok, hogy csalás nélkül jó legyen.
akkor én űber pwner vok, mert sikerült..
de46 picit túlzás :d
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day
(#20009) Mariann294 válasza nokia párti (#20002) üzenetére

Nem azért nem hívnak, mert sok cheat(kódot használtam) És valami mellékhatása ez?
Na no komment!
Minek használsz kódot,mi a franc értelme van úgy???Lány létemre még én is simán végigviszem a küldiket,semmi nehézség sincs benne,csak ésszel kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------
nokia párti: Egyesével kell őket legyakni. Egy ember egy lövés (fej).
Mariann294: Nofene! Egy játékos lány, ráadásul földi.
Max Respect! 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
kíváncsiságból. single ben néha én is csítelek. főleg videók miatt. az arcsívment blokkolás újrainstall után feloldható?
egyébként kódok nélkül is lazán végigvihető. a kulcsszó, fedezék 
[ Szerkesztve ]
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!
semmit nem csiteltem én singliben (mármint telefonos csitekkel nem szórakoztam), sztem ez a blokkolás annyit takarhat h ha megvolt egy achivement akkor azt újra meg kell csinálni majd
[ Szerkesztve ]
(#20013) Mariann294 válasza TESCO-Zsömle (#20010) üzenetére

Miért mi lennék ufo?
Amúgy köszi.

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

Tisztára mint a GTA-ban!
Azt hiszem erre mondják, hogy Epic fail. 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།
(#20015) TESCO-Zsömle válasza Mariann294 (#20013) üzenetére
"földi"= egy városban lakunk. 
Nincs véletlenül egy Attila nevű testvéred??

hehe... nem semmi.
Tegnap volt egy olyan hír is (pontatlanul idézem, de a lényeg stimmel), hogy valami rablóbanda ki akart rabolni egy falusi postát, a rendörök már várták öket, de a rablók elaludtak a vonaton és egy másik faluban száltak le ahol ki is rabolták a postát.
Késöbb elfogták öket...
Mundjuk ez inkább montypythonos.
World of Tanks petició: 15 perc töltési időt az önjáró lövegeknek!
a rendörök már várták öket
Akkor valaki köpött... Vagy nem volt túl jó a tervezés...
(#20018) Mariann294 válasza TESCO-Zsömle (#20015) üzenetére

Van egy Attila nevű unokatesóm....
Ki vagy?
Priviben is jöhet.
rup1u5: A fiatalember az első, aki Magyarországon a benne ülő rendőrökkel együtt próbált ellopni egy rendőrautót. looooooooooooooooooooooool!!!!!

Mekkora lol már az egész.... 
[ Szerkesztve ]

Nincs véletlenül egy Attila nevű testvéred??
Váúúú 
Jó az ismerkedős szöveged

[ Szerkesztve ]
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

Na tessék, már priviztek is. 
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

Várjál... azt még nem mondtam, hogy úgy kapták el őket, hogy menekülés közben a rendör lessakította az egyik rabló dzsekijének a zsebét és a személyigazolványa kiesett....
Ilyen csak a mesében van...
Azért a GTA4 szórakozatatóbb.
Amit a rendörök művelni tudnak.... lehet hogy direkt csinálták ilyenre.
World of Tanks petició: 15 perc töltési időt az önjáró lövegeknek!

Üdv! A kérdésem az lenne hogy van ugyebár az a küldetés mikor egy csávó meg Roman beszállnak az autónkba és el kell jutni egy helyre úgy hogy a csávó mond irányokat és úgy próbál elvezetni minket a helyre. Namost az a gond hogy mivel már említettem korábban hogy nincsenek belső hangok tehát nem hallom amit az autóban mondanak így nem tudok eljutni a küldihelyre. Valami más lehetőség nincs a küldi megoldására? Máshogy nem lehet eljutni a helyre csak úgy ha hallgatjuk amiket mond a csávó?

Nem feliratozza?
És miért nincs hang?5.1?Ha igen állitsd át Stereo-ra.

Nagyon szépen köszi a segítséget. 

Végülis melyik oldotta meg a kérdést?
Szivi!

Sziasztok.
Új autókat tettem be, nem fagy, jól működik minden egy kivétellel - nem tőrnek. Miért?
[ Szerkesztve ]
Bátorság az, ha csak te tudod, hogy be vagy szarva...
mert nincs megcsinálva a törésmodell rendesen - azoknál az autóknál

kösz
Bátorság az, ha csak te tudod, hogy be vagy szarva...

Sziasztok!
Érdekes probléma lépett fel nálam GTAIV-ben.
Az van hogy időnként(az esetek nagy részében)ha megnyomok egy billentyűt akkor megakad egy pillanatra a játék.De a le,fel,jobbra,balra,ctrl,alt,shift lenyomásánál nem.Néha meg egyiknél sem.
Rohadtul idegesítő!!!
Ha valakinek van valami 5lete vagy találkozott ilyennel akkor megköszönném a segítséget.
ÜdV!
Az optimus 2x CM9-el (lett volna) a legjobb.

Eredeti a gta4-ed ?

Erre a kérdésre sajnos csak az ügyvédem jelenlétében válaszolhatok... 

Az amúgy okozhat ilyet ha nem eredeti a software?Persze csak kérdezem mert az enyém természetesen az.

Az optimus 2x CM9-el (lett volna) a legjobb.
Mariann294: Adatlapom kitöltve.
Daffni2: "Nem azért", csak ismerős volt a neve.
fsb1000: Na az már tényleg FAIL.
Zlika: ATI vga-d van és nem tetted fel a patch-et. Ez a baj.

Ma este fenn lesz valaki? 

Lehet 10 után. 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

Én leszek!!!

Újra itt vagyok!
Na kivittem a GTA4-et.
A kódok miatt nem hívtak.
Így kódok nélkül simán ment 3 nap alatt.
Nagyszerű gém.
Ez idáig ami legjobban tetszett Ps3-ra.
A GTA-k közül idáig a SA meg ez volt a legjobb! 
[ Szerkesztve ]
(#20037) TESCO-Zsömle válasza nokia párti (#20036) üzenetére
Azért SA-hoz képest a 4 sok tekintetben visszalépés volt. Pl:
-3-SA-ig, legalább a kontrollerek gombjai szabadon konfigurálhatók voltak. (a tengelyek már akkor sem) Itt csak az XBOXos kiosztás érhető el.
-Aztán hiányolom a nehézfegyvereket. (Gatling, lángszótó)
-A fegyverek duplázhatóságát.
-A régi katonai helikoptert rakétával és autoaim-es gépfegyverrel.
-Az ejtőernyő.
-SA-ba kuriózum volt a vízágyús S.W.A.T. Tank.
-A testépítés is egy jó lehetőség volt anno.
(#20038) nokia párti válasza TESCO-Zsömle (#20037) üzenetére

Én is picivel jobban szeretem a SA-t, mint a GTA4-t csak nem akartam itt írni, nehogy leszedjék a fejemet a GTA4 rajongók. 
Meg lehetett a víz alatt úszni, volt bandaháború,bandatoborozás, ezt nem tom minek hagyták ki a GTA4-ből? 
ezért senki sem fog lehurrogni, am sztem is sok jó 5let nem lett beleépítve sajnos... pl bicikli is lehetett volna stb..

Majd a GTA5. 
(#20041) TESCO-Zsömle válasza nokia párti (#20040) üzenetére
Remélem GTA5-be már lehet limuzint is hívni, nem csak taxit...
(#20042) Mariann294 válasza nokia párti (#20038) üzenetére

Mért hurrognánk le?
Én nekem pl a Hydra hiányzik de nagyon...
Nekem PS2-n van meg a SA,néha játszogatok vele,és mindig a Hydrát veszem elő.
Nemtudom megunni... 

Pesten esik a hó eljött az idő fölrakom a Snow Mod-ot. 
Aki már próbálta attól kérdezném hogy a multi rendben megy vele?
(#20044) nokia párti válasza Mariann294 (#20042) üzenetére

Nekem megvan pc-n is meg ps2-n is! 
Mai napig nem untam meg .
(#20045) Mariann294 válasza Mariann294 (#20043) üzenetére

Baszki hogy valami ennyire bonyolult legyen.. 
Akinek megvan ez a mód,attól kérdezem hogy az OPEN IV melyik verziója van meg neki?Mert amikor cserélném ki a dolgokat azt irja hogy Please set a correct path for GTA IV.exe in OPEN IV options.Dehát helyesen adtam meg! 
[ Szerkesztve ]
igen valószínű egy újabb open 4 kell neki, am én is lekaptam - megjött a kedvem hozzá - majd bele is rakom, megkinlódunk vele, de remélem sikerül 
azt nem értem h akkor eleve miért nem a full filokat rakták bele, hisz egy csomagolt filet nem updatel semmilyen patch sem

Valóban ez volt a gond,köszi. 
openiv.com-ról kell leszedni!
lol mostmeg megnyitja de nem akarja kicserélni.. 
[ Szerkesztve ]
légyszi ha megvan, csinálj róla videót, és told fel jótyóbra. köszi 
http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

Csak be kellett volna írnod...
Amúgy nemtudok tovább jutni nemtom mi baja van.. 
előbb írtam mint gondolkodtam, sorry. tetszett a hó nagyon. le is szedem.