a dx10 csak parasztvakítás, amolyan megy vele és emiatt megtéveszthet sok embert, de sok köze nincs hozzá, a konzol port is ezt bizonyítja
(#18999) puttputt mondom próbáld ki az xfirét ha nem megy a fraps nálad ;) nem bánod meg sztem
(#19001) rup1u5 commandline-val nem csak levenni lehet a korlátozást hanem akár safemodban indítani a játékot, vagy akár ha nem indulna el megszabni az induló beállításokat pl refresh rate, resolution... szóval igen is jó dolog az
"Sok lehetőség nincs, mivel a GX2 1gigás (2*512Mb-os) és ezzel ki is fújt a variációk sora.
" ahány gyártó annyiféle vga, és mind ref vgakból csinálja a saját maga cuccát, így előre láthatólag nem lehet tudni, hogy mikor jön ki egy több memóriával felszerelt példány.. emlékszem h Gainward-nak volt egy ilyen húzása... több vram több lé
(#19003) Robi86 de aki még aközött sem tud különbséget tenni hogy freeben használ csitet v pedig éles játékban a másikkal való kib*szásra (mint jelen esetben a cs), érted mire célzok.. (konkrétan nem fsbre gondoltam hanem általánosítottam, h miért számít ott is a csit.. sry ha félreértelmezhető volt)
(#19007) PI3525 bizonyos időjárásban sztem neki is rosszul megy bizonyos részeken, v nálad ott is akad ahol neki nem? uolyan feltételek mellett?
(#19016) dannyl nem kötekedésből írom, de miért nem lehet megválaszolni több hszt 1db-al? (nem a hszek számától leszel valaki itt phn)
[ Szerkesztve ]
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day