Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#16001) Mariann294 válasza bognar110 (#15995) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Nem rossz az teccik amikor rádesek meg Nikot üldözi a csákó és nekiesik a taxinak! :C
Amugy sztem is a bal hinta sokkal jobb és tolatva!Ha rá csimpaszkodok,akkor igaz ritkábban de akkor is képes nagyot dobni. :)
Robi: Ez van senknek sem tetszhet egy szám.Nekem teccik.Kész. :P :)

[ Szerkesztve ]

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#16002) bognar110 válasza Mariann294 (#16001) üzenetére

bognar110
(őstag)

:DD :DD Kösszi jah nagyon menöö amikor össze nyomtál :))

(#16003) rup1u5 válasza puttputt (#15993) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Nem véletlenül váltottam én sem quad-ra! :K
Egy 3ghz-es york sokkal jobban meghajtja a játékot, mint egy 4ghz-es wolf.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#16004) Baboon

Baboon
(senior tag)

Mmmmm
Most játszogatok 2,7 gigahertzen de kell az a 3 sztem. Szal ha vesz vki akkor olyat vegyen ami jó hőfokon bírja a 3 gigát.

''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön elött''

(#16005) puttputt

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ettől kezdve meggondolom, hogy váltsak-e Quadra... teljesen feleslegesnek látszott, mert úgy véltem (többedmagammal); "sosem" fogják kihasználni a programok, erre... :U :K
Baboon: Köszönöm a tájékoztatást! (Az Asus Silent Square Pro II hűtő remélem, "elbánik" majd egy ilyen "távoli jövevénnyel" is...)

"Addig is", egy kis csemege: ["Verekedősöknek"] :DD

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#16006) G@bi90MR válasza puttputt (#16005) üzenetére

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Lassan már lesz értelme, de az estek többségében még most sincs. Ahhoz képest, hogy pár éve már jelen vannak...

mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.

(#16007) rup1u5 válasza puttputt (#16005) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

A te esetedben is inkább Q9550, Q9450, esetleg Q9300-ra lenne értelme váltani.

(#16008) Scorpio06

Scorpio06
(fanatikus tag)

Van új Player Selector!! :P

(#16009) Mariann294 válasza Scorpio06 (#16008) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Köszi! :R
Vehicle Selector van már?Annyira hiányzik.. :(
Most látom hogy már az is van!!!!!!!!!!!!!!!!Yeah!!!!!!!!! :C :D

[ Szerkesztve ]

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#16010) Mariann294 válasza Mariann294 (#16009) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Viszont ez a PS nem mükszik együtt a trainerrel..hiába nyomogatom a csillagot...nem jön elő a menü.. :(

(#16011) cNpowa

cNpowa
(tag)

R.I.P Jacko :O :R

[ Szerkesztve ]

(#16012) puttputt válasza rup1u5 (#16007) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogyhogy? Megfontolandó...

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#16013) rup1u5 válasza puttputt (#16012) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Szerintem 4ghz-es E8400-röl inkább egy 9-es sorozatú quad-ra érdemes váltani. A 8-asokat csak akkor javasolnám ha tudsz venni pretested példányt ami megy 3600 körül.

(#16014) puttputt válasza rup1u5 (#16013) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm az infót! :R - Először, úgyis a videókártya jön, ha jön... - Aztán a proci. Legalább, jó tudni, merre érdemes keresgélni. (E8600-at akartam valamikor e helyett, de rájöttem az aztán valóban nem jelentene túl nagy előrelépést...) Kéne egy olyan gép-hardver, amire ki van írva: "Vegye meg, mert GTA4 kompatibilis!" :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16015) Źşë'

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

[OFF]bocsi az offert de ez a reklamkampany nvidia részéről szánalmas!

nagyon csömöröm van az ilyen húzásaitól már, pofám leszakad, ezt a szart próbálja megetetni a néppel mostmeg ááá :W :(( [/OFF]

jelen esetben gta4nel láthatjuk h mit is ér egy 4 magos cpu, meg egy jobbféle vga, hiába a jó vga ha nincs mi kihajtsa :s :( :U :W

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#16016) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Üdv.

Lenne egy olyan kérdésem, hoyg feltettem a 1.0.4.0patchet végre működik a kormány, viszont olyan mind ha beragadna a gázpedál, billentyűzettel tökéletes, ja igen és akkor ragad be mikor elfordíom a korányt, valaki segítsen nagyon hálás lennék, régi nagy álmom kormánnyal meg pedálal járkálni a városba.

Köszi előre is.

(#16017) Scorpio06 válasza Dyno (#16016) üzenetére

Scorpio06
(fanatikus tag)

Én kipróbáltam a Logitech kormánnyal de nem a legjobb... Csak akkor fordul a kocsi ha 60-70 fokba elfordítom a kormányt. A pedálokkal nekem nincs gond, az tökéletesen működik.
Nekem nem ragad be. :U

(#16018) Dyno válasza Scorpio06 (#16017) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Vajon mi lehet vele a baj?Ha a fékpedált nyomom meg akkor is beragad a gázpedál...

Driverben kéne valamit állítanom?

[ Szerkesztve ]

(#16019) Scorpio06 válasza Dyno (#16018) üzenetére

Scorpio06
(fanatikus tag)

Nemtudom milehet a baj. Nekem így van beállítva a driverben :
1 2
Mást nemnagyon lehet állítani... Még így játékon belül.

[ Szerkesztve ]

(#16020) bognar110

bognar110
(őstag)

Egy controlerre is rá lehet most má kötni nem kell x boxos akármilyen re rá lehet ?

(#16021) sagesz93 válasza Scorpio06 (#16019) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

huh, lehet megy a vibration feedback nevezetű logitech kormányommal is :)
Nagyon jó lenne ha menne. Majd megnézem.
Genius gamepadommal viszont megse nyikkan. Igaz drivere nincs felrakva asszem. Lehet az a baj?

(#16022) Źşë' válasza sagesz93 (#16021) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

elvileg windows is tudja kalibralni, en most rendeltem epp egy wireless box360 joyt :) alig varom h megjojjon, megtanulok joystickal jaccani xD

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#16023) Scorpio06 válasza sagesz93 (#16021) üzenetére

Scorpio06
(fanatikus tag)

Vibration feedback-el nemfog menni. De kikell próbálni.
A Patch-ok leírásában levan írva, hogy milyen kormányokat,gamepad-okat támogat.
Kormányok:
* Logitech G25 Racing Wheel
* Logitech Wingman Formula GP Wheel
* Logitech MOMO Racing
* MOMO Force
* Driving Force Pro
* Driving Force
* Formula Force
Gamepadok:
* Logitech Dual Action
* Logitech RumblePad 2
* Logitech Cordless RumblePad 2
* Saitek P2500/P380/P480/P580/P990/PS1000/PS2700/P3200/P3600

[ Szerkesztve ]

(#16024) Dyno válasza Scorpio06 (#16019) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Köszi nekem az istenért nem akar működni, mióta megvan ez a kormány csak szopok vele...

Egy drivere van összvisz vistára....

(#16025) sagesz93 válasza Dyno (#16024) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

Nekem odaadhatod a kormányt, adom érte a vibra feedbacket :D

Amúgy ez nem a 1.0.3.0-s patch-hez volt írva? Vagyis ott is láttam valami kormányos dolgot :D
Źşë': Honnan rendeltél olyat? :)

[ Szerkesztve ]

(#16026) Dyno válasza sagesz93 (#16025) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

13K-ért oda adom, de én attól tartok hogy a rendszerem szar már. :(

(#16027) sagesz93 válasza Dyno (#16026) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

áááh, szereznék olcsóbbért, de amúgy sincs rá szükségem, elég jó nekem a vibra feedback. (vagyis ezt szoktam meg a tdu-nál is :D)

(#16028) Źşë' válasza sagesz93 (#16025) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

ment priv :)

(#16029) G@bi90MR

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Besokalltam. :( Elegem van a játék szeszélyeiből. Ma néztem a modokat, láttam kijöttek a kedvenceimből az 1.0.4.0-hoz valók. Felraktam az 1.0.4.0 patchet, de a játék innestől katasztrófává vált. A player selector nem működik, minden gombra egyből a native trainer válaszol, car selector f4 hatására csak sokadjára jön föl. Váratlanul összeomlik a játék, van hogy be se tölt. Filecheckfix kinyírja az egészet, főképnél kifagy vele a játék. Újraraktam, ugyanazok a problémák. Kitakarítottam a főkönyvtárt a scriptektől, visszaraktam az 1.3-as verziót, megint jó, de a multinak lőttek.

(#16030) Mariann294 válasza G@bi90MR (#16029) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Szia!
Nekem a stabilitással semmi baj sincs.Nem fagy ki tőle meg ilyenek.
Az viszont igaz hogy mininum 2x kell megnyomni az f4-et hogy előjöjjön a trainer de ez nem gond.A ps-t és a native trainert nemtudod egyszerre használni.Én is próbáltam. :((
Jöhetnél már multizni már olyan rég voltál.. :(

(#16031) DonMedve

DonMedve
(PH! addikt)

Sziasztok!
Srácok,Dwayne-től lehet "testőrséget" kérni,hogyan tudom őket hasznosittani,vagy mire jók?Valaki tud egy kis helpet nyújtani?

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#16032) G@bi90MR válasza Mariann294 (#16030) üzenetére

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Mennék szívesen, de ne valamiért most engem vett elő a játék. :((( Előbb ledúrtam a francba az egészet, ami GTA-val kapcsolatos mappa votl azt töröltem, a szűz játékra felraktam az 1.4-es foldozást, indítanám el a játékot, a betöltő "rajzképeknél" egyszer csak se kép se hang, kurzor be és hibaüzenet nélkül leáll a játék. Visszaraktam az 1.3-at és semmi gond sincs a játékkal. Nem értem. :(

(#16033) rup1u5 válasza DonMedve (#16031) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Ha lőnek rád mint állat és már meleg a helyzet akkor hívod és jönnek a csókák lődözni.
Ej de szlengesre sikerült ez... :DDD

(#16034) Mariann294 válasza G@bi90MR (#16032) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Hát passz.. :( Ez a játék kiszámithatatlan.. :(((
rup1u5: :DDD :DDD :DDD :C

(#16035) DonMedve válasza rup1u5 (#16033) üzenetére

DonMedve
(PH! addikt)

:DDD :R

||Nexus S® with CM9 v7||-Powered by Google //Barca forever\\ XBOX GamerTag:HUNDonMedve

(#16036) Mariann294

Mariann294
(őstag)

Tegnap előtt hintázgattam és ide estem. :DDD
Ugyanezen a kocsin találtam valami érdekeset.Ez majdnem tök ugyanolyan mint egy corvette logó! :Y :D

(#16037) Giinos

Giinos
(senior tag)

úgy látszik dogoznak a programozók ms-nél és a rockstarnál, másfél hét után sikerült beüzemelni a live-t és ez az 1.4 es patch nálam bevált. piros pont a srácoknak :C
Folyamatos a kép,nincsen pillanatra beszaggatás,egyszóval zsíííííír :P (vista 64 bit) Fél év kellett nekik de megcsinálták ;]

[ Szerkesztve ]

--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

(#16038) bendzso

bendzso
(senior tag)

Nekem is javult, néztem frapssal, csináltam benchet, és 31 fps volt az átlag, min 21, és max 47. Mondjuk néha ránéztem a mérőre, és volt 13 is. Beállításoknál 1680*1050, minden high, a csúszkák pedig 40en vannak.

[ Szerkesztve ]

Xbox Live gamertag: BNKPNTR ... I'm a WP7 User!

(#16040) Źşë' válasza cNpowa (#16039) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

picit elírták a verziószámot nem 186.16os hanem 186.18as :D ezt az új gtat én tök feleslegesnek tatom, aki eddig nem vette meg az ezután miért tenné? (hacsak nem lesz olcsóbb)

(#16041) cNpowa válasza Źşë' (#16040) üzenetére

cNpowa
(tag)

én azt remélem h olcsóbb lesz :) mert még nem vettemmeg :) és ki*******l akarok multizni :D

(#16042) vwpolopg

vwpolopg
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Bocs az offért, de hátha itt jobban megtalálom a célközönséget, a hirdetésben szereplő promó cucc ingyen vihető ha valakit érdekel: [link]

(#16043) cNpowa válasza vwpolopg (#16042) üzenetére

cNpowa
(tag)

hát...nem istudom majd még rágódok rajta

(#16044) Mariann294 válasza Źşë' (#16040) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Hogy te miket észre nem veszel... :DDD

(#16045) Robi86

Robi86
(fanatikus tag)

Perverz mentős ;]

"minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik"

(#16046) Mariann294 válasza Robi86 (#16045) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Húha... :DDD :C

(#16047) G@bi90MR

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Sziasztok!
A telefonnak melyik script tesz be? Nem jön elő, hiába nyomkodok az upot.

Van valakinek olyan scriptje, amivel lehet szabályozni a környezet viselkedését? Pl. mindenki támad mindenkire, mindeki csak Nikot támadja, ilyenek. Simple native lehetőségei korlátozottak.

(#16048) G@bi90MR

G@bi90MR
(fanatikus tag)

Scriptek nélkül sincs teló. :O Video editort máshogy el elhet érni?

(#16049) Giinos válasza Robi86 (#16045) üzenetére

Giinos
(senior tag)

kuva nagy :Y
Nico még nézni sem bírja :DDD

--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

(#16050) Robi86 válasza Giinos (#16049) üzenetére

Robi86
(fanatikus tag)

Niko barátunk jólnevelt, szemérmes fiú :))

Látom 4850-ed van. Leírnád nekem, hogy milyen felbontásban, milyen beállításokkal játszol? Fejlesztem az erőművemet ( XD ) és vagy egy HD4850 lesz az új vga, vagy HD4770.

"minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.