Amit írtál az véletlen nem vista? Nekem nincs application data-m. van egy rockstar games mappám, de ott csak user music és videos van. Azért köszi
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PC játékok » GTA IV - Olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz! (kiemelt téma)Hozzászólások

kefizor
(tag)

Mariann294
(őstag)
Total Commanderben állitsd be hogy:
Láccik a rejtett system mappa.(Vagy valami ilyesmi)
--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

MS74hu
(tag)
Hát ezen betojtam

Zsé:Jók a képek.7.10.11.12.14
A 14-est mi is csinálhatnánk egyszer.
Easy Rider's in New york
Sokan összejönni és mocival cirkálni a városban.Lennének képek róla meg valami kis videó.
persze csak ötletelek. 
MSI GX620-202HU

Mariann294
(őstag)
Benne vagyok!Tök szuper lenne! 
--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

MS74hu
(tag)
És akinek nincs totalcommander? Mert még mindig nemtalálom hogy hova menti az állásokat.
Multkor ujraraktam a gamét és elvesztek az mentések,persze nemgond hogy ujra kezdem.De,minden pecselés után ujra kezdeni az elég ciki. Vistám van. valami ötlet? 
MSI GX620-202HU

kefizor
(tag)
Na megtaláltam a mentést. csak annyi hogy rejtve voltak a mappák. Most akkor innen mit mentsek meg? savegames, settings és ennyi? És azokból minden kell?

rup1u5
(PH! kedvence)
explorerben is be lehet állítani, hogy mutassa a rejtett fájlokat/mappákat és a kiterjesztéseket.
én mindíg így használom.
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

bendzso
(senior tag)
\Users\<felhasználó neved>\AppData\Local\Rockstar Games
\Users\<felhasználó neved>\AppData\Local\Microsoft\Xlive
Én az egész mappát le szoktam menteni, mert úgysem nagy a méretük.
Xbox Live gamertag: BNKPNTR ... I'm a WP7 User!

Mariann294
(őstag)
Az meg akkor nem a Total Commander-ben állitja be ezt hanem a mappában.
Szerintem amugy nélkülözhetetlen.Sokkal egyszerűbb vele minden.

bolic
(senior tag)

Mariann294: Az megvolt! 
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)
bolic: öcsém de bunkó vagy, kiskorodban biztos nem hagytak eleget játszani a transformers bábukkal v szimplán fejedre ejtettek, hogy ilyeneket írsz! nem normális ember!
eleinte még csak értelmezni se tudtam az irományod, de aztán leesett h mit is akartál kifejteni... direkt nem reagáltam rá, mert mondom biztos csak merő véletlenségből írtad nem ismervén Mariannt ("csak a képről egy ismeretlen emberként akit lehet oltani")
kefizor: miert jo ekezet nelkul irni?!
en 2 okbol irok 1. mert sokkal gyorsabb 2. mert angol a billem es nincs kedvem folyton keresni az ekezetes betuket
a mappakbol en kimasoltam mindent, biztos ami biztos, nem foglal sokat usem ;)
MS74hu: Rejtett filok mutatasa winfosban: Sajatgep/fennt levő menusoron az eszkozok/mappa beallitasai/nezet ful/a listan válaszd ki a rejtett filok es mappak mutatasat 
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

E-Max
(tag)
Sziasztok!
Régen játszottam a GTA4-el, XP-n, volt egy 43%-on mentésem.
Aztán 2 hónap után elővettem, és egy másik live accountal léptem be, de pendriveon rajta volt a mentés.
Be tettem a mentést a helyére(tudom hol van, nem az a gond), és akárhányszor tettem be, mindig előröl kezdi, a cousins bellictől.
A játék eredeti, mentés megvolt, csak annyi, hogy ez egy másik live profil.
Vagy csak offlineba tudom indítani régi mentéssel?
Vagy pedig csak az a régi live profillal megy, amiről gőzöm nincs, hogy mi a jelszava? 
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

E-Max
(tag)
Közben kipróbáltam az xlive-os dolgot, most meg ezt kapom: [link] 
Ha tényleg újra kell tenni a játékot, én falra mászok... 
Most nézem, ha kitörlöm xlive.dll-t, meg xlive wrapper fájlt gta 4 könyvtárból, indul a játék, de megint előröl kezdi... 
[ Szerkesztve ]
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

Mariann294
(őstag)
Akkor ezek szerint nem hogy egy bunkó f*sz vagy de még meleg is.

És tanulj meg mondatot szerkeszteni..
Emax: Save mappa.Azon belül is belemész a mappákba és azokat cseréled ki nem pedig a mappákat.
[ Szerkesztve ]

E-Max
(tag)
Igen, igen, úgy csináltam. 
Azt írja játék indításnál, hogy Load failed.
Ellenőrizze a merevlemezt, majd próbáljam újra.
És mindig előröl kezdi... 
[ Szerkesztve ]

Mariann294
(őstag)
Szerintem jelentkezz be offline és probáld meg ugy...hátha..

MS74hu
(tag)
Köszi.ez mükszik.megtaláltam és mostmár látom öket. szpasziba
also for Bendzso 
MSI GX620-202HU

E-Max
(tag)
Controlmap.dat fájlt is másoljam? 

Mariann294
(őstag)
Igen.

E-Max
(tag)
Fasza, úgyanúgy semmire nem megyek.
Ha elölről kezdem, akkor mik a lépések?
Van egy windows 7, itt felteszem, bemásolom a helyére a mentett állásaimat, xlive, játék indít, offline profil létrehoz(de ekkor kezd egy 0-ás játék állást is, nem de?
), és ennyi.
Nem? 

Mariann294
(őstag)
Lehet h a régi profilod kell hozzá.Sőt sztem tuti...

E-Max
(tag)
De se a pontos nevét, se passwordját, se mail címet nem tudom, akkor csináltam egyet, mert az msn cím nem tetszett neki, de hogy mi volt az... 
Valakinek nincs egy 40% körüli mentése, xlive-al együtt?
Több nem kell, azt én akarom kijátszani, de nem akarom megint 1 hónap alatt elvinni 40%-ig... 

Mariann294
(őstag)
Hát de az ilyet mér nem jegyzed meg?Nem értelek... 

E-Max
(tag)
Hát mert random csináltam egyet, hogy úgyse lesz jó...
Én hülye... 

Mariann294
(őstag)
LOL!De azért jáccottál vele és elmentél 40%-ig!!!
Dehát akkor már megjegyezted volna.
Na mindegy kezd ujbol valami normális regisztrációval.Nem tart ez olyan sokáig... 

E-Max
(tag)
Hát be volt egyszer állítva, 1 hónapig játszogattam vele...
Nem tart sokáig valóban, de ha az embernek napi 2 órája sincs rá, akkor azért nem kevés...
Meg valószínüleg 2-3 nap után megunnám, annyira nem nagy szám a story, de 40% után még van ugye kb 25%, az még fasza lehet... 
Tetszik egyébként hogy mostmár kijöttek a patchek(mikor játszottam vele, egy se volt még), és nem akad egyáltalán!
Fullhd-ban... 
[ Szerkesztve ]

Mariann294
(őstag)
Szerintem valami uj trainer..honnan szerezted a képeket?
Emax: Szerintem nagyon jó a stroy!Izgultam rajta hogy mi lesz,hogy lesz...
Michaelle meglepett ugye az elején hogy elárult...meg ku*va mérges voltam mindig Dimitrire.Alig vártam hogy kinyirjam!
Persze még sok érdekes dolog volt de nem akarom felsorolni. 
Ezt próbáltad?
Én elfelejtettem/nem tudtam, hogy kell az XLive mappa. Most mi lesz?
No panic! Letöltöd innen az XLive Wrapper nevű alkalmazást, a zip-ben lévő CopyXLiveResources.exe és xlive.dll-t a GTA4 főkönyvtárába másolod (ez alapból a C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV), lefuttatod az exe-t, a feltett kérdésre igennel válaszolsz. Ezután az exe-t törölheted, nem lesz rá szükség. Elindítod a játékot, erre a kérdésre is igennel válaszolsz, és ezután már játszhatsz is.
[ Szerkesztve ]
dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad
xfiren nezegelodtem, ott talaltam oket
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

E-Max
(tag)
Ha visszaolvasol, láthatod, hogy próbáltam... 
Mariann: Király lehet, ha az ember ért angolul. Én nagyon alap szinten tudok sajnos, de ennyi idősen már nem nagyon tanulok meg... 

bolic
(senior tag)
Olvasd az aláírásomat
, mellesleg zavar ha meleg vagyok?

(#14011) Źşë': Most mi van? Elején fogalmam sincs hogy a Mariann mint létező csaj a multiban.
Az alárírásom szerint nem foglalkozom többé a fikázókkal, evvan.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

fsb1000
(PH! kedvence)
Ki a rák ez a bolic?
World of Tanks petició: 15 perc töltési időt az önjáró lövegeknek!
a normalis akkor is az lenne h bocsanlatot kersz ez a minimum

Mariann294
(őstag)
Fogalmad sincs róla hogy kivagyok és már eléggé csunya és sértő szavakkal illetsz.
És még más a fikázó??Akkor te mi vagy?
Szánalmas egy alak vagy!!! 
Zsé: Ilyen emberektől nincs szügségem a bocsánatkérésükre. 
Emax: Azért annyira nagy angolos nem vagyok!
Sok dolgot nem értek a storynak de azért a nagyrészét igen. 
[ Szerkesztve ]

bognar110
(őstag)
Niko bolic
E- gta4 topiakba szadul Foglalkozás:Irigyli a másét Mellék meló kopintja niko beliket niko bolicra
Ráadásul menedzser a diditlen bárba! MEg szerintem paraszt menedzser is a klánháborún! NEM SZERETEK MÁSSAL KITOLNI DE AMIT TE MŰVELSZ AZ FÖRTELEM!

Nem tudom hogy te ki vagy, de nagyon gyorsan befejezhetnéd azt amit elkézdtél. Milyen jogon sértegetsz másokat mikor azt sem tudod, hogy kik ők? A bocsánat szó gondolom nincs a szókincsedben.......
Meg egyáltalán minek írogatsz a fórumba ha semmi köze sincs hozzá?
[ Szerkesztve ]
Mente et Malleo (v) (;,,;) (v) Why not Zoidberg?

rup1u5
(PH! kedvence)
Ez nem csak neked hanem mindenkinek szól aki ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy idiótákra reagáljon.![]()
Ne kelljen már napokon keresztül azt néznem, hogy egy jelentéktelen hsz-re sorban reagáltok! Esetleg hívjatok még ide párszáz fórumozót hogy ők is teleoffolják a topikot népneveléssel. Hülyéket tessék ignorálni!

Mariann294
(őstag)
Kösz mindenkinek!
Igaza van rup-nak..idiótákkal nem kell foglalkozni.Csak magát minősiti ezzel. 
Mondasz valamit.
és, hogy végre legyen valami ON is:
Este multi?
Mente et Malleo (v) (;,,;) (v) Why not Zoidberg?

bolic
(senior tag)
De van köze hozzá, például a képen lévő nick miatt kérdeztem. Azért döbbentem rá. Mindegy, tartozom egy bocsánat kéréssel a Mariann294-nek. Persze az sem tudom hogy kik ők, mivel nagyon ritkán néztem be ide a gtaiv topikba és nemrég kezdtem el olvasni az itteni topikot.

Mariann294
(őstag)
A rádöbbenést is le lehet irni normálisan.Nem pedig ugy hogy:
Ki a rák ez a transzvesztita..
Mindegy én zártam a témát.
ujraraktam a rendszerem+a jatekot, es nemhiszitek el de ugy hasit most mint a fene
csak neztem

Giinos
(senior tag)

Mariann294
(őstag)
Ezzel én is igy voltam! 
Giinos: Igen igen Kiki nagyon bele van esve Niko-ba.Most el lőtted rup-tól a poént! (részben) 
[ Szerkesztve ]
hoho majd mikor a tangajarol kuldi a kepet

rup1u5
(PH! kedvence)
hol lehet őt felszedni?
lovemeet-en nem találom.
vagy ő lenne lovechick?

Giinos
(senior tag)
Kinek kell a tanga mikor már megvolt a kufirc is

rup1u5: viszont bocsi, ha lelőttem volna a poént
,aszem ő de nem vok benne biztos,ha nem,mi történhet, összejön egy másik spinével 
[ Szerkesztve ]
--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

Mariann294
(őstag)
Pedig lovemeeten van...aszthiszem.

Robi86
(fanatikus tag)
Újrakezdtem, mert már kezdtem unni kicsit, most csináltam meg a bankrablást, ami elsőre sikerült (mikor először játszottam végig, kb.harmadik nekifutásra sikerült megcsinálni), viszont mielőtt elmenthettem volna, fogta magát a game, és kilépett
Soha nem csinált még ilyet, hogy magától kilépett volna, csak itt olvastam hogy néhány embernél előfordult már ilyen, de velem nem, ez volt az első, és pont most
Fél doboz cigivel és két üveg sörrel később újra nekileselkedtem, és sikerült menteni is 
Egyébként most hogy újrakezdtem, felfedeztem a harmadik (jobbról a harmadik, tehát lényegében az első
) sziget varázsát. Első alkalommal csak a küldetések miatt jártam át, nagyrészt a középső szigeten voltam, merthogy hűdejó, magas épületek, nyújork fíling, de mintha teljesen más világ lenne, nekem nagyon bejön, szóval ajánlom mindenkinek, aki kezdi unni a magas épületeket+a "szabadságszobrot" , hogy fedezze fel a 3.szigetet, van ott is látnivaló bőven 
"minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik"