Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#14001) kefizor válasza Źşë' (#14000) üzenetére

kefizor
(tag)

Amit írtál az véletlen nem vista? Nekem nincs application data-m. van egy rockstar games mappám, de ott csak user music és videos van. Azért köszi:)

(#14002) Mariann294 válasza kefizor (#14001) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Total Commanderben állitsd be hogy:
Láccik a rejtett system mappa.(Vagy valami ilyesmi)

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#14003) MS74hu válasza Macka (#13986) üzenetére

MS74hu
(tag)

Hát ezen betojtam :DD :C

Zsé:Jók a képek.7.10.11.12.14 :C A 14-est mi is csinálhatnánk egyszer. :U Easy Rider's in New york :B Sokan összejönni és mocival cirkálni a városban.Lennének képek róla meg valami kis videó. :Y persze csak ötletelek. :R

MSI GX620-202HU

(#14004) Mariann294 válasza MS74hu (#14003) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Benne vagyok!Tök szuper lenne! :)

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#14005) MS74hu válasza Mariann294 (#14002) üzenetére

MS74hu
(tag)

És akinek nincs totalcommander? Mert még mindig nemtalálom hogy hova menti az állásokat. :W Multkor ujraraktam a gamét és elvesztek az mentések,persze nemgond hogy ujra kezdem.De,minden pecselés után ujra kezdeni az elég ciki. Vistám van. valami ötlet? :U

MSI GX620-202HU

(#14006) kefizor

kefizor
(tag)

Na megtaláltam a mentést. csak annyi hogy rejtve voltak a mappák. Most akkor innen mit mentsek meg? savegames, settings és ennyi? És azokból minden kell?

(#14007) rup1u5 válasza MS74hu (#14005) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

explorerben is be lehet állítani, hogy mutassa a rejtett fájlokat/mappákat és a kiterjesztéseket.
én mindíg így használom.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#14008) bendzso válasza MS74hu (#14005) üzenetére

bendzso
(senior tag)

\Users\<felhasználó neved>\AppData\Local\Rockstar Games
\Users\<felhasználó neved>\AppData\Local\Microsoft\Xlive
Én az egész mappát le szoktam menteni, mert úgysem nagy a méretük.

Xbox Live gamertag: BNKPNTR ... I'm a WP7 User!

(#14009) Mariann294 válasza MS74hu (#14005) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Az meg akkor nem a Total Commander-ben állitja be ezt hanem a mappában.
Szerintem amugy nélkülözhetetlen.Sokkal egyszerűbb vele minden.

(#14010) bolic válasza Macka (#13986) üzenetére

bolic
(senior tag)

:C

Mariann294: Az megvolt! :P

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#14011) Źşë' válasza bolic (#14010) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

bolic: öcsém de bunkó vagy, kiskorodban biztos nem hagytak eleget játszani a transformers bábukkal v szimplán fejedre ejtettek, hogy ilyeneket írsz! nem normális ember! :W eleinte még csak értelmezni se tudtam az irományod, de aztán leesett h mit is akartál kifejteni... direkt nem reagáltam rá, mert mondom biztos csak merő véletlenségből írtad nem ismervén Mariannt ("csak a képről egy ismeretlen emberként akit lehet oltani")

kefizor: miert jo ekezet nelkul irni?! :D en 2 okbol irok 1. mert sokkal gyorsabb 2. mert angol a billem es nincs kedvem folyton keresni az ekezetes betuket :)) a mappakbol en kimasoltam mindent, biztos ami biztos, nem foglal sokat usem ;)

MS74hu: Rejtett filok mutatasa winfosban: Sajatgep/fennt levő menusoron az eszkozok/mappa beallitasai/nezet ful/a listan válaszd ki a rejtett filok es mappak mutatasat :)

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#14012) E-Max

E-Max
(tag)

Sziasztok!

Régen játszottam a GTA4-el, XP-n, volt egy 43%-on mentésem.
Aztán 2 hónap után elővettem, és egy másik live accountal léptem be, de pendriveon rajta volt a mentés.
Be tettem a mentést a helyére(tudom hol van, nem az a gond), és akárhányszor tettem be, mindig előröl kezdi, a cousins bellictől. :F
A játék eredeti, mentés megvolt, csak annyi, hogy ez egy másik live profil.
Vagy csak offlineba tudom indítani régi mentéssel?
Vagy pedig csak az a régi live profillal megy, amiről gőzöm nincs, hogy mi a jelszava? :F

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#14013) E-Max válasza E-Max (#14012) üzenetére

E-Max
(tag)

Közben kipróbáltam az xlive-os dolgot, most meg ezt kapom: [link] :F

Ha tényleg újra kell tenni a játékot, én falra mászok... :(((

Most nézem, ha kitörlöm xlive.dll-t, meg xlive wrapper fájlt gta 4 könyvtárból, indul a játék, de megint előröl kezdi... :((

[ Szerkesztve ]

# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

(#14014) Mariann294 válasza bolic (#14010) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Akkor ezek szerint nem hogy egy bunkó f*sz vagy de még meleg is. :W :DDD
És tanulj meg mondatot szerkeszteni.. :U
Emax: Save mappa.Azon belül is belemész a mappákba és azokat cseréled ki nem pedig a mappákat.

[ Szerkesztve ]

(#14015) E-Max válasza Mariann294 (#14014) üzenetére

E-Max
(tag)

Igen, igen, úgy csináltam. :(

Azt írja játék indításnál, hogy Load failed.
Ellenőrizze a merevlemezt, majd próbáljam újra.
És mindig előröl kezdi... :(((

[ Szerkesztve ]

(#14016) Mariann294 válasza E-Max (#14015) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Szerintem jelentkezz be offline és probáld meg ugy...hátha..

(#14017) MS74hu válasza Źşë' (#14011) üzenetére

MS74hu
(tag)

Köszi.ez mükszik.megtaláltam és mostmár látom öket. szpasziba :R also for Bendzso :R

MSI GX620-202HU

(#14018) E-Max válasza Mariann294 (#14016) üzenetére

E-Max
(tag)

Controlmap.dat fájlt is másoljam? :F

(#14019) Mariann294 válasza E-Max (#14018) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Igen.

(#14020) E-Max válasza Mariann294 (#14019) üzenetére

E-Max
(tag)

Fasza, úgyanúgy semmire nem megyek.
Ha elölről kezdem, akkor mik a lépések?
Van egy windows 7, itt felteszem, bemásolom a helyére a mentett állásaimat, xlive, játék indít, offline profil létrehoz(de ekkor kezd egy 0-ás játék állást is, nem de?:F), és ennyi.
Nem? :(

(#14021) Mariann294 válasza E-Max (#14020) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Lehet h a régi profilod kell hozzá.Sőt sztem tuti...

(#14022) E-Max válasza Mariann294 (#14021) üzenetére

E-Max
(tag)

De se a pontos nevét, se passwordját, se mail címet nem tudom, akkor csináltam egyet, mert az msn cím nem tetszett neki, de hogy mi volt az... :(

Valakinek nincs egy 40% körüli mentése, xlive-al együtt?
Több nem kell, azt én akarom kijátszani, de nem akarom megint 1 hónap alatt elvinni 40%-ig... :O

(#14023) Mariann294 válasza E-Max (#14022) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Hát de az ilyet mér nem jegyzed meg?Nem értelek... :F

(#14024) E-Max válasza Mariann294 (#14023) üzenetére

E-Max
(tag)

Hát mert random csináltam egyet, hogy úgyse lesz jó...
Én hülye... :(((

(#14025) Mariann294 válasza E-Max (#14024) üzenetére

Mariann294
(őstag)

LOL!De azért jáccottál vele és elmentél 40%-ig!!! :DDD
Dehát akkor már megjegyezted volna. :DDD
Na mindegy kezd ujbol valami normális regisztrációval.Nem tart ez olyan sokáig... :)

(#14026) Źşë'

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

sztetek ezeket hogy?! :D 01 02 03

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#14027) E-Max válasza Mariann294 (#14025) üzenetére

E-Max
(tag)

Hát be volt egyszer állítva, 1 hónapig játszogattam vele...
Nem tart sokáig valóban, de ha az embernek napi 2 órája sincs rá, akkor azért nem kevés...
Meg valószínüleg 2-3 nap után megunnám, annyira nem nagy szám a story, de 40% után még van ugye kb 25%, az még fasza lehet... :)

Tetszik egyébként hogy mostmár kijöttek a patchek(mikor játszottam vele, egy se volt még), és nem akad egyáltalán! :K
Fullhd-ban... :B

[ Szerkesztve ]

(#14028) Mariann294 válasza Źşë' (#14026) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Szerintem valami uj trainer..honnan szerezted a képeket?
Emax: Szerintem nagyon jó a stroy!Izgultam rajta hogy mi lesz,hogy lesz...
Michaelle meglepett ugye az elején hogy elárult...meg ku*va mérges voltam mindig Dimitrire.Alig vártam hogy kinyirjam! :D Persze még sok érdekes dolog volt de nem akarom felsorolni. :)

(#14029) Kommy válasza E-Max (#14027) üzenetére

Kommy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt próbáltad?
Én elfelejtettem/nem tudtam, hogy kell az XLive mappa. Most mi lesz?

No panic! Letöltöd innen az XLive Wrapper nevű alkalmazást, a zip-ben lévő CopyXLiveResources.exe és xlive.dll-t a GTA4 főkönyvtárába másolod (ez alapból a C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV), lefuttatod az exe-t, a feltett kérdésre igennel válaszolsz. Ezután az exe-t törölheted, nem lesz rá szükség. Elindítod a játékot, erre a kérdésre is igennel válaszolsz, és ezután már játszhatsz is.

[ Szerkesztve ]

dropbox regisztráció: http://db.tt/RopCZAH Crittercism: www.crittercism.com/register?codez=xttbhdkbcw Programjaim iOS-ra: iPHUpper, iPHUpper 2, iPC, iPC Lite, iPC for iPad

(#14030) Źşë' válasza Mariann294 (#14028) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

xfiren nezegelodtem, ott talaltam oket

(#14031) E-Max válasza Kommy (#14029) üzenetére

E-Max
(tag)

Ha visszaolvasol, láthatod, hogy próbáltam... :(

Mariann: Király lehet, ha az ember ért angolul. Én nagyon alap szinten tudok sajnos, de ennyi idősen már nem nagyon tanulok meg... :(

(#14032) bolic válasza Mariann294 (#14014) üzenetére

bolic
(senior tag)

Olvasd az aláírásomat :U , mellesleg zavar ha meleg vagyok? ;] :DDD

(#14011) Źşë': Most mi van? Elején fogalmam sincs hogy a Mariann mint létező csaj a multiban. :U Az alárírásom szerint nem foglalkozom többé a fikázókkal, evvan.

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók! STEAM: bolic002reloaded (http://href.hu/x/dkny)

(#14033) fsb1000 válasza bolic (#14032) üzenetére

fsb1000
(PH! kedvence)

Ki a rák ez a bolic?

World of Tanks petició: 15 perc töltési időt az önjáró lövegeknek!

(#14034) Źşë' válasza bolic (#14032) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

a normalis akkor is az lenne h bocsanlatot kersz ez a minimum

(#14035) Mariann294 válasza bolic (#14032) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Fogalmad sincs róla hogy kivagyok és már eléggé csunya és sértő szavakkal illetsz.
És még más a fikázó??Akkor te mi vagy?
Szánalmas egy alak vagy!!! :(((
Zsé: Ilyen emberektől nincs szügségem a bocsánatkérésükre. :U
Emax: Azért annyira nagy angolos nem vagyok! :D Sok dolgot nem értek a storynak de azért a nagyrészét igen. ;)

[ Szerkesztve ]

(#14036) bognar110 válasza bolic (#14010) üzenetére

bognar110
(őstag)

Niko bolic :)) :)) E- gta4 topiakba szadul Foglalkozás:Irigyli a másét Mellék meló kopintja niko beliket niko bolicra :DD :DD :DD :DD Ráadásul menedzser a diditlen bárba! MEg szerintem paraszt menedzser is a klánháborún! NEM SZERETEK MÁSSAL KITOLNI DE AMIT TE MŰVELSZ AZ FÖRTELEM! :(( :(( :(( :(( :(( :(( :W :W

(#14037) szabod válasza bolic (#14032) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom hogy te ki vagy, de nagyon gyorsan befejezhetnéd azt amit elkézdtél. Milyen jogon sértegetsz másokat mikor azt sem tudod, hogy kik ők? A bocsánat szó gondolom nincs a szókincsedben.......
Meg egyáltalán minek írogatsz a fórumba ha semmi köze sincs hozzá?

[ Szerkesztve ]

Mente et Malleo (v) (;,,;) (v) Why not Zoidberg?

(#14038) rup1u5 válasza szabod (#14037) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Ez nem csak neked hanem mindenkinek szól aki ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy idiótákra reagáljon.

Ne kelljen már napokon keresztül azt néznem, hogy egy jelentéktelen hsz-re sorban reagáltok! Esetleg hívjatok még ide párszáz fórumozót hogy ők is teleoffolják a topikot népneveléssel. Hülyéket tessék ignorálni!

(#14039) Mariann294

Mariann294
(őstag)

Kösz mindenkinek! :D
Igaza van rup-nak..idiótákkal nem kell foglalkozni.Csak magát minősiti ezzel. :U

(#14040) szabod válasza rup1u5 (#14038) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondasz valamit.

és, hogy végre legyen valami ON is:

Este multi? :)

Mente et Malleo (v) (;,,;) (v) Why not Zoidberg?

(#14041) bolic válasza szabod (#14037) üzenetére

bolic
(senior tag)

De van köze hozzá, például a képen lévő nick miatt kérdeztem. Azért döbbentem rá. Mindegy, tartozom egy bocsánat kéréssel a Mariann294-nek. Persze az sem tudom hogy kik ők, mivel nagyon ritkán néztem be ide a gtaiv topikba és nemrég kezdtem el olvasni az itteni topikot.

(#14042) Mariann294 válasza bolic (#14041) üzenetére

Mariann294
(őstag)

A rádöbbenést is le lehet irni normálisan.Nem pedig ugy hogy:
Ki a rák ez a transzvesztita.. :U
Mindegy én zártam a témát.

(#14043) Źşë'

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

ujraraktam a rendszerem+a jatekot, es nemhiszitek el de ugy hasit most mint a fene :D csak neztem

(#14044) Giinos

Giinos
(senior tag)

Kiki sokadik randi után ezt a képet küldte Kiki az alábbi szöveggel: "Nico i love you" :B
[link]
porrá égve : [link]:DDD

[ Szerkesztve ]

--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

(#14045) Mariann294 válasza Źşë' (#14043) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Ezzel én is igy voltam! :D
Giinos: Igen igen Kiki nagyon bele van esve Niko-ba.Most el lőtted rup-tól a poént! (részben) :)

[ Szerkesztve ]

(#14046) Źşë' válasza Giinos (#14044) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

hoho majd mikor a tangajarol kuldi a kepet :D :DD :)) :Y

(#14047) rup1u5 válasza Mariann294 (#14045) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

hol lehet őt felszedni?
lovemeet-en nem találom.
vagy ő lenne lovechick?

(#14048) Giinos válasza Źşë' (#14046) üzenetére

Giinos
(senior tag)

Kinek kell a tanga mikor már megvolt a kufirc is :DDD :U ;] :D

rup1u5: viszont bocsi, ha lelőttem volna a poént :R ,aszem ő de nem vok benne biztos,ha nem,mi történhet, összejön egy másik spinével :DDD

[ Szerkesztve ]

--->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

(#14049) Mariann294 válasza rup1u5 (#14047) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Pedig lovemeeten van...aszthiszem.

(#14050) Robi86

Robi86
(fanatikus tag)

Újrakezdtem, mert már kezdtem unni kicsit, most csináltam meg a bankrablást, ami elsőre sikerült (mikor először játszottam végig, kb.harmadik nekifutásra sikerült megcsinálni), viszont mielőtt elmenthettem volna, fogta magát a game, és kilépett :)) Soha nem csinált még ilyet, hogy magától kilépett volna, csak itt olvastam hogy néhány embernél előfordult már ilyen, de velem nem, ez volt az első, és pont most :W
Fél doboz cigivel és két üveg sörrel később újra nekileselkedtem, és sikerült menteni is :)

Egyébként most hogy újrakezdtem, felfedeztem a harmadik (jobbról a harmadik, tehát lényegében az első :DDD ) sziget varázsát. Első alkalommal csak a küldetések miatt jártam át, nagyrészt a középső szigeten voltam, merthogy hűdejó, magas épületek, nyújork fíling, de mintha teljesen más világ lenne, nekem nagyon bejön, szóval ajánlom mindenkinek, aki kezdi unni a magas épületeket+a "szabadságszobrot" , hogy fedezze fel a 3.szigetet, van ott is látnivaló bőven :)

"minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.