Én kaptam 1 vírust és a filechect fixbe volt vírus nagy szerű rakhatom ujra az egész gépemet szerintem, mert elterjett 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PC játékok » GTA IV - Olvasd el az első hozzászólást, mielőtt írsz! (kiemelt téma)Hozzászólások

bognar110
(őstag)

bognar110
(őstag)
Nekem xp-n alatt a gta 4 most lehet aszt csinálom letöltök egy buherált xp-t és azzal jól fog menni mert szerintem xp a legstabilabb!
fuhh nem tudom mit gondolnak egyesek, bejönnek segítséget kérni, és ha nem kapnak vagy nem tudunk segíteni nekiállnak puffogni
... ez nem telepítéssel foglalkozó topik
hanem magával a játékkal... ha telepíteni akarja valaki olvassa el a játékhoz kapott kézikönyvet, jól nézünk ki h nekünk kell azt is elolvasni és utána leírni a megoldást
álljon már meg a nászmenet...
google search lenne az első!
én mindig is úgy voltam dolgokkal hogy inkább magam oldottam meg ha végképp nem tudtam csak akkor kértem segítséget... én egyes embereknél még csak a legkisebb próbálkozás nyomait sem látom, miez luxus?! tanuljunk már meg ÖNÁLLÓNAK lenni picit (ilyen apró dolgokban meg pláne)! 
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

Daffni2
(őstag)
Arról nem is beszélve,ha már sikerült megoldani a problémát, minimum udvariasság,hogy leírom hogyan sikerült. 
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház
az meg a másik, és nem vágni ilyen arcoskodó smájlit a hsz mellé, mert ez nekem picit ilyen "le vagytok sz@rva, okos voltam és megcsináltam" stílus
[ Szerkesztve ]
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

bendzso
(senior tag)
leellenőriztem ma a gépet, és volt két vírusom, az egyik nekem is a filecheckfix volt.
Na nembaj, most már tiszta a gép. 
Xbox Live gamertag: BNKPNTR ... I'm a WP7 User!

bognar110
(őstag)
Nekem nem sajna mert elterjedt inkább újra rakom !
Sajnos azzal se megy (mármint a sajátjával)
Lehet, hogy valami el van barmolva a rendszerben, de ez csak reinstallal derülne ki... 
[ Szerkesztve ]
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
lehet kompatibilitás, másik billel próbáltad? w7 picit kiforratlan, még új de jó, és ennél csak jobb lesz :p
Hali!
Nah kipróbáltam másik billenytűvel, de azzal is csinálja.
Mindegy már megszoktam.
Gondolom a win7 billentyű illesztőprogival van a baj.
De másik gépen is csinálja win7 alatt. Igaz mindkettőn 7100-as build van fennt.
PC-STYLE.hu

SpeedR
(őstag)
Igen, a W7 miatt akad. Tedd fel a legújabb patchet, nálam az megoldotta a problémát.
Arról nem szólva, hogy a kérdés sem volt túl "informatívan megfogalmazott"...
A "séf" mai ajánlata:
VIP mentőakciók szkript
Csak be kell másolni a gyökbe az egészet, majd elvileg J billentyű és kész is...
Különösen Mariann, de természetesen mindenki figyelmébe:
Új Ferrari - direkt úgy linkeltem, hogy képet(et) is lássatok, ne csak letöltsön rögtön. (Show image!)
Még adós vagyok egy "Niko-jetpack" fotóbemutatóval (kicsit dolgoztam is a szkripten...), ha lesz időm, megcsinálom! 
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

LittleSteVe
(lelkes újonc)
Hali!!
Nekem is win7-em van és nálam nem akad. 1.3-as patch vann fent mert nekem csak azzal müködik, a többivel nem.
Am néha játék közben megjelenik 1 szürke sáv a képernyő bal-felső és jobb-alsó sarkát összekötve. Egy kicsit zavar. Mit tegyek?? 
"Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint." /Bill Gates/
frissítsd a vga drivered.. gondolom ati radeonod lehet, de jó lenne ha beírnád a cuccaidat az adatlapodra mert akkor előbb menne a help... de így h azt sem tudjuk min játszol... így sötétben tapogatózás...

LittleSteVe
(lelkes újonc)
Egy MSI Ati Radeon HD 3850em van.
A driver az a legújabb 9.8as win7 re. 
elöre is köszi

[ Szerkesztve ]
"Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint." /Bill Gates/

Robi86
(fanatikus tag)
Vedd neg a boltit 
(#17994) bolic: fogalmam sincs mit akarsz ezzel
[ Szerkesztve ]
"minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik"

LittleSteVe
(lelkes újonc)
Nincs rá pénzem.

Robi86
(fanatikus tag)
Spórolj
...vagy mittudomén, de no warez 
atival én azért nem vagyok kibékülve mert hasonló hibák vannak vele, vagyis voltak nekem, nem mind1 h milyen drivert rakok fel :s ez elég gáz, nem lenne ilyen probléma inkább atit vennék mint nvt, sajnos ez van :s
![]()
mondom próbáld ki más driverekkel is, ez ilyen totos dolog, vagy jó lesz v nem :s
[ Szerkesztve ]

LittleSteVe
(lelkes újonc)
Köszönöm majd megprobálom.

Köszi, majd jövő hétvégén kipróbálom, mert csak akkor vagyok otthon...
PC-STYLE.hu

bognar110
(őstag)
Felraktam egy buherált xp-t amivel 40 fps el megy kb ugy mint windows 7 de mintha egy kicsit stabilabb lenne xp-n régen felraktam egy nem buherált szűz xp-t azzal a max 10 fps volt szóval ezzel az xp vel mindenkinek jo amivel tolom szerintem

TTomax
(PH! kedvence)
És melyik ez a csodaXP?
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

Devid_81
(PH! kedvence)
Majd lassan jönnek a vindóz szevenek is buherált verzióba 
WinXP-kbe amúgy valóban van pár ami nekem is bevált még szervizes körülmények között is (Winter Edition, WinXP4ever)
.::www.megadanceradio.hu::.

bognar110
(őstag)
windows xp dead edition
Újfajta rendőrkocsi, több fényforrással, stb...
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html
kár h nincs róla kép 
Kerestem!

/Úgy villog, akár egy bordélyház!
/
[ Szerkesztve ]
karácsonyfa a la rendőrautó! D:
Már csak alájuk kell "rejteni" az "ajándékot"...
(Kabumm!
)
jaja carbomb
8ball
téleg kár h nincs 8ball ebben a részben, hiányolom, am lehet lesz újra skydiving - ejtőernyő gtaban a gay tonyval xD komoly lenne!
[link] <--- Ebben a vidiben van az a kilométóra a car spawnoló meg amivel kinyitja az ajtokat, stb. Azt a modot el tudná küldeni valaki nekem ? 

Cimbooora
(fanatikus tag)
Üdv!
Lehet hülye kérdés lesz, mert valahol mintha olvastam róla...
Merre találom a mentéseket, mert Windows csere lesz és elszeretném tenni 
Szerk.: Windows 7-et szeretnék feltenni, mik a tapasztalataitok?
[ Szerkesztve ]

Scorpio06
(fanatikus tag)
Ezeket kell lementeni XP-n :
Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\
Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\
Vistán és win7-en:
C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\
csdm: Szerintem ezaz: Katt 
Cimbooora: Én év eleje óta Win7et használok és tökéletesen futnak rajta a játékok, gta4 nekem gyorsabban megy mint XP-n. De van akinek XP-n gyorsabb, vagy Vistán. Ki kell próbálni.
[ Szerkesztve ]

Daffni2
(őstag)
Nekem az a tapasztalatom a Win7 kapcsán,hogy jobban futnak a játékok a GTAIV esetében ez különösen érzékelhető.
Igaz,hogy ehhez köze lehet a 64bites változat több memóriát tud kiosztani és hát ugye GTAIV-nek szinte semmi sem elég.
A mentéseim működnek a Win7-re feltelepített játékban is.
CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház
Köszi 

RyanGiggs
(senior tag)
Üdv!
Nálatok is furcsán mozog a kamera mikor mész és mozogsz?
A kocsiban vagy és fordulsz akkor is.
Vagy éppen farolok egyet, és már nem a kocsi hátulját látom amit kellene,
hanem az oldalát vagy az elejét.
(Nem a részeg módra gondolok hogy össze vissza imbolyog a kép.)
Hanem csak nem olyan megszokott mint a többi részben. (SanA., stb..)
Ez vmi újítás a játékban?
Nagyon zavaró, nagyon xar!!!
Erre tud vki vmi megoldást?
Vagy csak szokjam meg, ami lehetetlen!!?
Láttam a legújabb Mafia 2 gameplay-t is, és ott is normális.
Csak ezt ba.ták el??

rup1u5
(PH! kedvence)
Egérrel irányíthatod a kamerát.
Ha egyszer megszokod akkor nagyon jó lesz így játszani.
Különösen multiban szeretem.
[ Szerkesztve ]
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

RyanGiggs
(senior tag)
Csak az a baj hogy kocsivezetés közben a jobb kezem a nyilakon,
a bal meg a space-n van. (kézifék)
Igy elég nehéz még az egér után is kapkodni.
Amugy "csak" ez miatt nem játszom vele abszolut.
Megcsináltam egy pár küldetést, de annyira zavar hogy feladtam.
Ha egy FPS-el játszom az más.
Ott a bal kezem van a nyilakon, és a jobb az egéren.
Hisz ott nem kell nyomni a space-t folyamatosan.
Tehát akkor ez ilyen, megoldás az nincs.
De miért csak itt van igy?
Mondom a Mafia 2nél se igy lesz.
Gondolom te is láttad már a legújabb gameplayt.
Ott meg tudták normálisan csinálni, itt miért nem tudtak rá figyelni??
A készítőket meg a játéktesztelőket nem zavarta? 

Scorpio06
(fanatikus tag)
Miért nem a WASD billentyűkkel irányítod a kocsit? Az az alapbeállítás, mindenki úgy játszik, és akkor jobb kézzel lehet egerezni.

rup1u5
(PH! kedvence)
WSAD + egér
ez az irányítás nekem nagyon bejön.
az elején szokni kellett de azóta más autós játékokban is autómatikusan nyúlok az egérhez és hiányzik ez a fajta szabadság. 
ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

RyanGiggs
(senior tag)
Mert 13 éve gépezek, és már megszoktam a nyilakat.
Gondolhatod hogy játszanék a WASD gombokkal.
Mint egy béna aki most vett sz.gépet!
13 évet nem lehet csak úgy a szekrénybe tenni.
Mind1, ezt az 1 játékot sajna ki kell hagyam.
Már az összes részét kipörgettem. (még mikor megjelentek)
Most megint a GTA3at kezdtem el újra.
Mafia 2öt várom nagyon!! 
én is iránygombokkal tolok mindent, nekem mindig sikerül úgy beállítani bindeket hogy azok kézreállóak legyenek (jelen esetben nekem a num0 a kézifék - jobbctrl a balra nézés, num1 meg a jobbra nézés stb..) am lényegtelen h most numerikusra állítsz v insertre v stb re...
bal kezemmel vezetem a kocsit, ill embert is azzal irányítok, és jobb kezem pedig az egéren van a kamerakezeléshez ill. gyalogosnál a célzáshoz.. még megérteném ha autó szimulátorra mondanád h nem megy
de gta nál ez sztem mindig is így volt és jó a bindelhetősége

Robi86
(fanatikus tag)
gyalogos módban sem használod az egeret, vagy mi? 

bendzso
(senior tag)
Én is a GTA4-nél használtam először wasd-ot, és először én is béna voltam, de végül megszoktam. igaz, hogy én csak kb 9 éve szgépezek, de hát szerintem ez nem számít...

Mariann294
(őstag)
Üdv néktek újra!
Nem voltam egy hétig mert maghalt a processzorom..
Hát röviden kicsit az én bénaságom miatt na de főleg a szar paszta miatt..ne kérdezzétek hogyan...hosszu történet.
Végülis végre megkaptam a procimat.
AMD Phenom II X4 940 3.0 Ghz Black Edition
Kellett hozzá uj alaplap is..
Ne tudjátok mennyit szenvedtem vele mire összejött minden...tul sok OFF lenne
Most fel kell raknom egy 64 bites oprendszert aztán végre kipróbálhatom! 
--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------
én egyedül tomb raidernél wasd zek
ott uis gyér a bind, de ott jobban is lehet mert közelebb vannak a gombok, csak az a bajom nekem wasd vel h ue közel vannak a gombok és mindent nyomok csak azt nem amit kellene xd, meg van az eleresztés gomb, van olyan h ugrás helyett azt nyomom és ugrás helyett a halálba vetem magam :s lepottyan a magasból =) am épp underworldot tolom, Lara kisasszony állati jól néz ki
mondhatni perfekt nő, olyan idomjai vannak omg
itt egy kép 
ez a wallpaper most
állati szép
o.O ++!!

bendzso
(senior tag)
Kíváncsian várjuk, hogy mennyit javul a játék. 

semetka
(senior tag)
Sziasztok.
Felraktam újra a GTA4-et mert XPvel nyomtam régen de azon akadt.
Most win 7 em van és mondjuk úgy durván a konfigommal mediumon megy. Nem variáltam sokat, gyors mediumra belőttem. Így szépen megy de vannak hülye akadások ami sztem a memória miatt van. Tervezem h veszek 2x2 vagy 2x4 gb ramot venni és win 7 64 bitre váltani. Mennyivel menne jobban a gém 2x2 vagy 2x4gb ram alatt???
Előre is köszi a válaszokat.
P35C-DS3R Core 2 Duo e8400 Gainward 8800GT GS 1024MB 2x2GB 1066MHz Kingmax ==>> 3dmark 06 : 12109 pont <<== no tuning ===>>Sony BRAVIA 32W4000<<===

Daffni2
(őstag)
Na már csak egy jó kis VGA kellene mellé.