Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#18001) bognar110

bognar110
(őstag)

Én kaptam 1 vírust és a filechect fixbe volt vírus nagy szerű rakhatom ujra az egész gépemet szerintem, mert elterjett :O

(#18002) bognar110

bognar110
(őstag)

Nekem xp-n alatt a gta 4 most lehet aszt csinálom letöltök egy buherált xp-t és azzal jól fog menni mert szerintem xp a legstabilabb!

(#18003) Źşë' válasza Dusee (#18000) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

fuhh nem tudom mit gondolnak egyesek, bejönnek segítséget kérni, és ha nem kapnak vagy nem tudunk segíteni nekiállnak puffogni :(( ... ez nem telepítéssel foglalkozó topik :U hanem magával a játékkal... ha telepíteni akarja valaki olvassa el a játékhoz kapott kézikönyvet, jól nézünk ki h nekünk kell azt is elolvasni és utána leírni a megoldást :F álljon már meg a nászmenet...
google search lenne az első!

én mindig is úgy voltam dolgokkal hogy inkább magam oldottam meg ha végképp nem tudtam csak akkor kértem segítséget... én egyes embereknél még csak a legkisebb próbálkozás nyomait sem látom, miez luxus?! tanuljunk már meg ÖNÁLLÓNAK lenni picit (ilyen apró dolgokban meg pláne)! :W

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#18004) Daffni2 válasza Źşë' (#18003) üzenetére

Daffni2
(őstag)

Arról nem is beszélve,ha már sikerült megoldani a problémát, minimum udvariasság,hogy leírom hogyan sikerült. :C

CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

(#18005) Źşë' válasza Daffni2 (#18004) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

az meg a másik, és nem vágni ilyen arcoskodó smájlit a hsz mellé, mert ez nekem picit ilyen "le vagytok sz@rva, okos voltam és megcsináltam" stílus

[ Szerkesztve ]

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#18006) bendzso válasza bognar110 (#18001) üzenetére

bendzso
(senior tag)

leellenőriztem ma a gépet, és volt két vírusom, az egyik nekem is a filecheckfix volt. :( Na nembaj, most már tiszta a gép. :DDD

Xbox Live gamertag: BNKPNTR ... I'm a WP7 User!

(#18007) bognar110 válasza bendzso (#18006) üzenetére

bognar110
(őstag)

Nekem nem sajna mert elterjedt inkább újra rakom !

(#18008) whiz válasza Daffni2 (#17995) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sajnos azzal se megy (mármint a sajátjával) :(
Lehet, hogy valami el van barmolva a rendszerben, de ez csak reinstallal derülne ki... :O

[ Szerkesztve ]

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#18009) Źşë' válasza whiz (#17989) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

lehet kompatibilitás, másik billel próbáltad? w7 picit kiforratlan, még új de jó, és ennél csak jobb lesz :p

(#18010) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Nah kipróbáltam másik billenytűvel, de azzal is csinálja. :(
Mindegy már megszoktam. :DDD Gondolom a win7 billentyű illesztőprogival van a baj.
De másik gépen is csinálja win7 alatt. Igaz mindkettőn 7100-as build van fennt.

PC-STYLE.hu

(#18011) SpeedR válasza zuchy (#18010) üzenetére

SpeedR
(őstag)

Igen, a W7 miatt akad. Tedd fel a legújabb patchet, nálam az megoldotta a problémát.

(#18012) puttputt válasza Źşë' (#18005) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arról nem szólva, hogy a kérdés sem volt túl "informatívan megfogalmazott"...

A "séf" mai ajánlata:

VIP mentőakciók szkript
Csak be kell másolni a gyökbe az egészet, majd elvileg J billentyű és kész is...

Különösen Mariann, de természetesen mindenki figyelmébe:
Új Ferrari - direkt úgy linkeltem, hogy képet(et) is lássatok, ne csak letöltsön rögtön. (Show image!)

Még adós vagyok egy "Niko-jetpack" fotóbemutatóval (kicsit dolgoztam is a szkripten...), ha lesz időm, megcsinálom! :K

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#18013) LittleSteVe

LittleSteVe
(lelkes újonc)

Hali!!

Nekem is win7-em van és nálam nem akad. 1.3-as patch vann fent mert nekem csak azzal müködik, a többivel nem. :O Am néha játék közben megjelenik 1 szürke sáv a képernyő bal-felső és jobb-alsó sarkát összekötve. Egy kicsit zavar. Mit tegyek?? :F

"Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint." /Bill Gates/

(#18014) Źşë' válasza LittleSteVe (#18013) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

frissítsd a vga drivered.. gondolom ati radeonod lehet, de jó lenne ha beírnád a cuccaidat az adatlapodra mert akkor előbb menne a help... de így h azt sem tudjuk min játszol... így sötétben tapogatózás...

(#18015) LittleSteVe válasza Źşë' (#18014) üzenetére

LittleSteVe
(lelkes újonc)

Egy MSI Ati Radeon HD 3850em van.
A driver az a legújabb 9.8as win7 re. :K

elöre is köszi :R :R :R :R

[ Szerkesztve ]

"Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint." /Bill Gates/

(#18016) Robi86 válasza LittleSteVe (#18013) üzenetére

Robi86
(fanatikus tag)

Vedd neg a boltit :)

(#17994) bolic: fogalmam sincs mit akarsz ezzel :DDD

[ Szerkesztve ]

"minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik"

(#18017) LittleSteVe válasza Robi86 (#18016) üzenetére

LittleSteVe
(lelkes újonc)

Nincs rá pénzem. :( :( :( :( :( :( :(

(#18018) Robi86 válasza LittleSteVe (#18017) üzenetére

Robi86
(fanatikus tag)

Spórolj :DDD ...vagy mittudomén, de no warez ;)

(#18019) Źşë' válasza LittleSteVe (#18017) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

atival én azért nem vagyok kibékülve mert hasonló hibák vannak vele, vagyis voltak nekem, nem mind1 h milyen drivert rakok fel :s ez elég gáz, nem lenne ilyen probléma inkább atit vennék mint nvt, sajnos ez van :s

http://i292.photobucket.com/albums/mm22/wonder_lick/wonder_lick_emoticons2.gif

mondom próbáld ki más driverekkel is, ez ilyen totos dolog, vagy jó lesz v nem :s

[ Szerkesztve ]

(#18020) LittleSteVe válasza Źşë' (#18019) üzenetére

LittleSteVe
(lelkes újonc)

Köszönöm majd megprobálom. :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R :R

(#18021) zuchy válasza SpeedR (#18011) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Köszi, majd jövő hétvégén kipróbálom, mert csak akkor vagyok otthon...

PC-STYLE.hu

(#18022) bognar110

bognar110
(őstag)

Felraktam egy buherált xp-t amivel 40 fps el megy kb ugy mint windows 7 de mintha egy kicsit stabilabb lenne xp-n régen felraktam egy nem buherált szűz xp-t azzal a max 10 fps volt szóval ezzel az xp vel mindenkinek jo amivel tolom szerintem ;] :C

(#18023) TTomax válasza bognar110 (#18022) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

És melyik ez a csodaXP?

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#18024) Devid_81 válasza bognar110 (#18022) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Majd lassan jönnek a vindóz szevenek is buherált verzióba :)
WinXP-kbe amúgy valóban van pár ami nekem is bevált még szervizes körülmények között is (Winter Edition, WinXP4ever)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#18025) bognar110 válasza TTomax (#18023) üzenetére

bognar110
(őstag)

windows xp dead edition

(#18026) puttputt

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Újfajta rendőrkocsi, több fényforrással, stb...

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#18027) Źşë' válasza puttputt (#18026) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

kár h nincs róla kép :(

(#18028) puttputt válasza Źşë' (#18027) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kerestem!

Rendőrkocsi mod - kép

:)

/Úgy villog, akár egy bordélyház! :DDD /

[ Szerkesztve ]

(#18029) Źşë' válasza puttputt (#18028) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

karácsonyfa a la rendőrautó! D:

(#18030) puttputt válasza Źşë' (#18029) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már csak alájuk kell "rejteni" az "ajándékot"... :DDD (Kabumm! :C )

(#18031) Źşë' válasza puttputt (#18030) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

jaja carbomb :D 8ball :D téleg kár h nincs 8ball ebben a részben, hiányolom, am lehet lesz újra skydiving - ejtőernyő gtaban a gay tonyval xD komoly lenne!

(#18032) csdm

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

[link] <--- Ebben a vidiben van az a kilométóra a car spawnoló meg amivel kinyitja az ajtokat, stb. Azt a modot el tudná küldeni valaki nekem ? :R

(#18033) Cimbooora

Cimbooora
(fanatikus tag)

Üdv!
Lehet hülye kérdés lesz, mert valahol mintha olvastam róla...
Merre találom a mentéseket, mert Windows csere lesz és elszeretném tenni :B

Szerk.: Windows 7-et szeretnék feltenni, mik a tapasztalataitok? :F

[ Szerkesztve ]

(#18034) Scorpio06 válasza Cimbooora (#18033) üzenetére

Scorpio06
(fanatikus tag)

Ezeket kell lementeni XP-n :
Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\
Documents and Settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\

Vistán és win7-en:
C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
C:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\

csdm: Szerintem ezaz: Katt ;)
Cimbooora: Én év eleje óta Win7et használok és tökéletesen futnak rajta a játékok, gta4 nekem gyorsabban megy mint XP-n. De van akinek XP-n gyorsabb, vagy Vistán. Ki kell próbálni.

[ Szerkesztve ]

(#18035) Daffni2 válasza Cimbooora (#18033) üzenetére

Daffni2
(őstag)

Nekem az a tapasztalatom a Win7 kapcsán,hogy jobban futnak a játékok a GTAIV esetében ez különösen érzékelhető.
Igaz,hogy ehhez köze lehet a 64bites változat több memóriát tud kiosztani és hát ugye GTAIV-nek szinte semmi sem elég.

A mentéseim működnek a Win7-re feltelepített játékban is.

CORSAIR HX 650 GigaX48DQ6 INTEL Extreme Quad QX9650@3.6GHz 8GB OCZ Platinium 1066MHz Gigabyte GV-R695OC-1GD Philips 32PFL5625H Win7 ULTIMATE 64 bit AEROCOOL RS-9 Ház

(#18036) csdm válasza Scorpio06 (#18034) üzenetére

csdm
(senior tag)
LOGOUT blog

:R Köszi :R

(#18037) RyanGiggs

RyanGiggs
(senior tag)

Üdv!
Nálatok is furcsán mozog a kamera mikor mész és mozogsz?
A kocsiban vagy és fordulsz akkor is.
Vagy éppen farolok egyet, és már nem a kocsi hátulját látom amit kellene,
hanem az oldalát vagy az elejét.
(Nem a részeg módra gondolok hogy össze vissza imbolyog a kép.)
Hanem csak nem olyan megszokott mint a többi részben. (SanA., stb..)
Ez vmi újítás a játékban?
Nagyon zavaró, nagyon xar!!!
Erre tud vki vmi megoldást?
Vagy csak szokjam meg, ami lehetetlen!!?
Láttam a legújabb Mafia 2 gameplay-t is, és ott is normális.
Csak ezt ba.ták el??

(#18038) rup1u5 válasza RyanGiggs (#18037) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Egérrel irányíthatod a kamerát.
Ha egyszer megszokod akkor nagyon jó lesz így játszani.
Különösen multiban szeretem.

[ Szerkesztve ]

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#18039) RyanGiggs válasza rup1u5 (#18038) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Csak az a baj hogy kocsivezetés közben a jobb kezem a nyilakon,
a bal meg a space-n van. (kézifék)
Igy elég nehéz még az egér után is kapkodni. :W
Amugy "csak" ez miatt nem játszom vele abszolut.
Megcsináltam egy pár küldetést, de annyira zavar hogy feladtam.
Ha egy FPS-el játszom az más.
Ott a bal kezem van a nyilakon, és a jobb az egéren.
Hisz ott nem kell nyomni a space-t folyamatosan.
Tehát akkor ez ilyen, megoldás az nincs.
De miért csak itt van igy?
Mondom a Mafia 2nél se igy lesz.
Gondolom te is láttad már a legújabb gameplayt.
Ott meg tudták normálisan csinálni, itt miért nem tudtak rá figyelni??
A készítőket meg a játéktesztelőket nem zavarta? :F

(#18040) Scorpio06 válasza RyanGiggs (#18039) üzenetére

Scorpio06
(fanatikus tag)

Miért nem a WASD billentyűkkel irányítod a kocsit? Az az alapbeállítás, mindenki úgy játszik, és akkor jobb kézzel lehet egerezni.

(#18041) rup1u5 válasza RyanGiggs (#18039) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

WSAD + egér
ez az irányítás nekem nagyon bejön.
az elején szokni kellett de azóta más autós játékokban is autómatikusan nyúlok az egérhez és hiányzik ez a fajta szabadság. :)

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#18042) RyanGiggs válasza Scorpio06 (#18040) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Mert 13 éve gépezek, és már megszoktam a nyilakat.
Gondolhatod hogy játszanék a WASD gombokkal. :)
Mint egy béna aki most vett sz.gépet! :K
13 évet nem lehet csak úgy a szekrénybe tenni.
Mind1, ezt az 1 játékot sajna ki kell hagyam.
Már az összes részét kipörgettem. (még mikor megjelentek)
Most megint a GTA3at kezdtem el újra. :K
Mafia 2öt várom nagyon!! :C

(#18043) Źşë' válasza RyanGiggs (#18039) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

én is iránygombokkal tolok mindent, nekem mindig sikerül úgy beállítani bindeket hogy azok kézreállóak legyenek (jelen esetben nekem a num0 a kézifék - jobbctrl a balra nézés, num1 meg a jobbra nézés stb..) am lényegtelen h most numerikusra állítsz v insertre v stb re...
bal kezemmel vezetem a kocsit, ill embert is azzal irányítok, és jobb kezem pedig az egéren van a kamerakezeléshez ill. gyalogosnál a célzáshoz.. még megérteném ha autó szimulátorra mondanád h nem megy :D de gta nál ez sztem mindig is így volt és jó a bindelhetősége

(#18044) Robi86 válasza RyanGiggs (#18042) üzenetére

Robi86
(fanatikus tag)

gyalogos módban sem használod az egeret, vagy mi? :F

(#18045) bendzso válasza RyanGiggs (#18042) üzenetére

bendzso
(senior tag)

Én is a GTA4-nél használtam először wasd-ot, és először én is béna voltam, de végül megszoktam. igaz, hogy én csak kb 9 éve szgépezek, de hát szerintem ez nem számít...

(#18046) Mariann294

Mariann294
(őstag)

Üdv néktek újra!
Nem voltam egy hétig mert maghalt a processzorom.. :( Hát röviden kicsit az én bénaságom miatt na de főleg a szar paszta miatt..ne kérdezzétek hogyan...hosszu történet. :DDD
Végülis végre megkaptam a procimat. :)
AMD Phenom II X4 940 3.0 Ghz Black Edition
Kellett hozzá uj alaplap is..
Ne tudjátok mennyit szenvedtem vele mire összejött minden...tul sok OFF lenne :D
Most fel kell raknom egy 64 bites oprendszert aztán végre kipróbálhatom! :C

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#18047) Źşë' válasza bendzso (#18045) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

én egyedül tomb raidernél wasd zek :D ott uis gyér a bind, de ott jobban is lehet mert közelebb vannak a gombok, csak az a bajom nekem wasd vel h ue közel vannak a gombok és mindent nyomok csak azt nem amit kellene xd, meg van az eleresztés gomb, van olyan h ugrás helyett azt nyomom és ugrás helyett a halálba vetem magam :s lepottyan a magasból =) am épp underworldot tolom, Lara kisasszony állati jól néz ki :D mondhatni perfekt nő, olyan idomjai vannak omg :D itt egy kép :D

ez a wallpaper most :D állati szép :D o.O ++!!

(#18048) bendzso válasza Mariann294 (#18046) üzenetére

bendzso
(senior tag)

Kíváncsian várjuk, hogy mennyit javul a játék. :K

(#18049) semetka

semetka
(senior tag)

Sziasztok.
Felraktam újra a GTA4-et mert XPvel nyomtam régen de azon akadt.
Most win 7 em van és mondjuk úgy durván a konfigommal mediumon megy. Nem variáltam sokat, gyors mediumra belőttem. Így szépen megy de vannak hülye akadások ami sztem a memória miatt van. Tervezem h veszek 2x2 vagy 2x4 gb ramot venni és win 7 64 bitre váltani. Mennyivel menne jobban a gém 2x2 vagy 2x4gb ram alatt???

Előre is köszi a válaszokat.

P35C-DS3R Core 2 Duo e8400 Gainward 8800GT GS 1024MB 2x2GB 1066MHz Kingmax ==>> 3dmark 06 : 12109 pont <<== no tuning ===>>Sony BRAVIA 32W4000<<===

(#18050) Daffni2 válasza Mariann294 (#18046) üzenetére

Daffni2
(őstag)

Na már csak egy jó kis VGA kellene mellé. :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.