Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#22001) bendzso

bendzso
(senior tag)

Az normális, hogy a sztori befejezése után ismeretlen számon nagyritkán felhív Kate, hogy randizzak vele? :F

Xbox Live gamertag: BNKPNTR ... I'm a WP7 User!

(#22002) rup1u5 válasza bendzso (#22001) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Azt hiszem egszer engem is hívott, ami azért is furcsa volt mert a játék során meghalt.
Megyek kipróbálom ezt a helis mókát.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#22003) Mariann294 válasza rup1u5 (#22000) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Hát igen.Még majdnem másfél év után is találok új dolgokat. :)

[ Szerkesztve ]

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#22004) Zoli-206 válasza bendzso (#22001) üzenetére

Zoli-206
(senior tag)

engem is felhívott unknown számon :DDD lehet a szeretője mobiljáról nyeste a kis ribi :DDD

(#22005) fsb1000 válasza Mariann294 (#22003) üzenetére

fsb1000
(PH! kedvence)

Mikor lesz karid? Tegnap hiányoztál.
(nem szeretek olyan lány karakterekkel játszani, akik közben fiúk.... fuck)

Gondoltam kölcsönzöm pár napra a GTS250-et, de közben akadt rá vevő.
Továbbra is azt javaslom, hogyha leginkább GTA4-vel játszol, akkor 30-40Khuf tartományban GTS250-et vegyél, abból is ezt az OC-s MSI-t, amit eredetileg kiválasztottál.
Ha más játék is van a palettán, akkor van értelme a kicsit drágább 5770-be beruházni.
(persze ez csak az én véleményem.. a 4670-eket is lecseréljük 1GB-os GT-kre, mert már használtan alig 20K... igaz többet fogyasztanak, meg zajosabbak...)

World of Tanks petició: 15 perc töltési időt az önjáró lövegeknek!

(#22006) Mariann294 válasza fsb1000 (#22005) üzenetére

Mariann294
(őstag)

:)
Fogalmam sincs.Márciusban tutira meglesz,kérdés az hogy az elején vagy közepén...hát ahogy alakulnak a dolgok.
Nagyon hiányzik már a sok ökörködés. :)

Amúgy azthiszem véglegesitettem az 5770-esre.Fontosak az új játékok is,és nagyon csábit a DX 11 meg a többi nyalánkság...

[ Szerkesztve ]

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#22007) rup1u5 válasza Mariann294 (#22006) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Szerintem jól döntesz ha tényleg az 5770-et veszed. Az egy hosszútávú megoldás.
Nagyon tetszik nekem az MSI 1gigás Twin Frozr GTS 250-e de én biztos nem adnék ki 36ezret egy öreg, kifutó GPU-ért. Jó hogy tupíroztak rajta ezt-azt, meg csíkszélességet csökkentettek de mégiscsak egy G92 az meg úristen mikor is jött ki? :F
2007 december 11.-én debütált hivatalosan a 8800GTS 512 és vele a G92-es GPU. Emlékszem mert aznap rögtön vettem is egyet. Egy lassan 3 éves technológiáért ki ne adj 36ezret!
Tengerentúlon valamiért normálisan be vannak árazva ezek a kártyák. 23-26 ezerért van ugyan ez a Twin Frozr és azt mondom hogy ez a reális ára.
36 nagyon sok érte!
Legalábbis nekem ez a véleményem.

És egyébként tényleg jöhetnél már multizni! ;)

Apropó újdonság!
Nem emlékszem, hogy ezzel a teherautóval találkoztam volna már a játékban!

(#22008) fsb1000 válasza rup1u5 (#22007) üzenetére

fsb1000
(PH! kedvence)

Én nem emléxem ilyenre... tegnap egy BoxWill-t atláltunk. (vagy valami hasonéó nevű)
Nekem az is új volt. Kis fehér (béna) teherautó.

(#22009) bognar110 válasza rup1u5 (#22007) üzenetére

bognar110
(őstag)

De hogyha mariann ati kártyát venne akkor új alaplap is kellene ! ? Nem ! Mert nvidiás a lapja !

[ Szerkesztve ]

(#22010) ollie válasza bognar110 (#22009) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ezt ugye csak viccből írtad?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#22011) Khaal

Khaal
(őstag)

Az első hozzászólásban el vannak írva a mentéseknél a könyvtárnevek, így lenne a pontos:

Windows XP:
- X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Docunents and settings\<felhasználóneved>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#22012) rup1u5 válasza bognar110 (#22009) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Nem. :)

(#22010) ollie:
Ki tudnád javítani a 22011-ben leírt könyvtárneveket?
Valamint jó lenne beilleszteni valahova a telepítés menetéhez nagy betűkkel Gábornak ezt az írását. Nagyon részletes és sok embernek segített már.

(#22013) bognar110 válasza rup1u5 (#22012) üzenetére

bognar110
(őstag)

Mér nem úgy van hogy nvidiás alaplapba csak nvidia kártya megy be ???

(#22014) Speed(R) válasza bognar110 (#22013) üzenetére

Speed(R)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sosem volt így. Maximum SLI/CF esetén voltak ilyen kikötések anno.

★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

(#22015) rup1u5 válasza bognar110 (#22013) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Nem tudom honnan vetted ezt de sosem volt így. :N

(#22016) Mariann294 válasza rup1u5 (#22007) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Igen pont ezért döntöttem mellette. :K
Remélem mihamarabb összejön,és mehetek végre vissza multiba. :)
A kocsiról pedig....nagyon ritka.Azthiszem max 1-szer láttam ilyet az úton.Rendkivül ritka darab.
Bogi: looooooooool! :C :DDD

(#22017) bognar110 válasza rup1u5 (#22015) üzenetére

bognar110
(őstag)

Hátt akkor a franc tuggya azt hittem így van ! Szerintem azért mert az van az alaplapra írva hogy nvidia nforce 520 le !

(#22018) bognar110

bognar110
(őstag)

[link] Pont egy olyan procival tesztelte amilyen nekem van ! MEg ati 5770! :)

(#22019) fsb1000 válasza bognar110 (#22018) üzenetére

fsb1000
(PH! kedvence)

View Distance meg Detail Distance 20-on van.
Azért úgy menni kell......

A VD-vel a GPU-t terheljük jobban, a DD-vel meg a CPU-t.

(#22020) bognar110 válasza fsb1000 (#22019) üzenetére

bognar110
(őstag)

Én szerintem 20 bŐven elég :)

(#22021) Mariann294

Mariann294
(őstag)

Ilyen nincs. :D Itt se jártam még:

Gyógyvíz is van... :DDD
3.kép
4.kép
Felülről
És ha már itt jártam lemostam a helimet :D

(#22022) rup1u5

rup1u5
(PH! kedvence)

Beszótá'?

(#22023) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hiú reménynek érzem a '952 után de remélem kapok választ.

uninstalláltam a patches mizéria miatt, majd újra feltettem, de nem hajlandó elindulni. se offline (socialba no login), se csatlakozva. előtte működött tökéletesen. ha uninstallozok, mit kell még lepucolni? könyvtár, registry, stb.? :F

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#22024) rup1u5 válasza Mr.Csizmás (#22023) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

revoke-olni kell a serialt ha uninstallálod. (1. hsz)
Az elöző kérdésedre meg annyit, hogy ha optimalizálás alatt gyorsítást értessz akkor arra sem a config buhera sem a command lineos dolog nem megoldás. Úgy tudsz gyorsítani rajta kicsit még ha lejebb veszed a látotávolságot és a detail distance-t. Esetleg a contig.exe segít. Attól párszor rendbeszedte nálam is magát már a játék.

[ Szerkesztve ]

(#22025) Perillustris válasza Zoli-206 (#21988) üzenetére

Perillustris
(fanatikus tag)

Más játéknál zavarna ez, de a GTA 4 játékélménye elviszi a hátán a bugokat. :D

Perillustris

(#22026) Mr.Csizmás válasza rup1u5 (#22024) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a revoke-vel nincs gond, okés, de amikor újra felteszem, minden sallangjával együtt, nem akar elindulni, hiába nyomkorászom a play-t az RSGC-ben :(

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#22027) Perillustris válasza fsb1000 (#21985) üzenetére

Perillustris
(fanatikus tag)

Egyre jobban az a véleményem, hogy a GTA4 motorját inkább Nvidiához igazították, vagy valamiért jobban szereti.

Így van, de szerintem ezt nem is titkolják. (Persze több patch és meghajtóprogram után csökkent a szakadék a két platform között.)

Perillustris

(#22028) rup1u5 válasza Mr.Csizmás (#22026) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Bármilyen hibaüzenet vagy valami hasonló?

(#22029) Mr.Csizmás válasza rup1u5 (#22028) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

0

a feladatkezelőben se tűnik fel a launcher, vagy a sima GTA exe :(

de most a wint kellene újravarázsolnom :DDD (du. óta ubiról vagyok) lehet ez megoldja

(#22030) fsb1000 válasza rup1u5 (#22024) üzenetére

fsb1000
(PH! kedvence)

Igy van. Az 1.0.4 patch óta a felbontásnak kevesebb hatása van az fps-re, sokkal inkább a VD (View Distance) és a DD (Detail Distance) határozza meg.

Én azt tapasztaltam, hogy a VD 25 -ös értéke alatt erősen romlik a látvány minősége, viszont 60-70 felett már alig javul. A DD-nél szintén lehetne hasonló határokat felállítani, de ez a paraméter helyszíntől és napszaktól függően változóan van hatással a látvány szubjektív minőségére.
Persze mindkét paramétert mindenki a saját izlése alapján kell beállítania.

Múlt héten sokat teszteltem és megnéztem, hogy ezen paraméterek állítgatása milyen hatással van a játék gyorsaságára, azaz az FPS-re.
Az eredmény: Drasztikusan csökkentik az fps-t, még egy erős konfig esetén is.
Érdekes, hogy VD növelésénél csökkent a CPU kihasználtság (2 mag fullon, 2 mag változik), én ezt a VGA terhelés jelének vettem.
DD-nél viszont alig van CPU kihasználtság változás, igy azt gondolom, hogy ez inkább a CPU/RAM erőforrásait fogyasztja.
A CPU kihasználtság minden esetben 90-94% között ingadozott, viszont a Videomemória kihasználtsága a két végpont között (25/25 -> 100/100) jól mérhetően és egyenletesen növekedettt: 780->860 MB

(#22031) Mariann294

Mariann294
(őstag)

Nemtudom láttátok-e már: [link] és [link] :D

Mit lehet csinálni akkor,ha látsz egy parkolót telis tele kocsikkal?
1.Rakosgassuk egymás mellé a mellékelt ábra szerint.
1.kép,2.kép

2.Fogjunk meg egy gránátot,majd hajítsuk el az első kocsi felé.

3.Ha jól csináltuk egyszerre több bummot fogunk hallani,és ilyen lesz a végeredmény.Kis "takarítgatás" után pedig ilyen.

Otthon kipróbálni KÖTELEZŐ!Have fun! :DDD
(Semmi ujdonság de ezt nem hagyhattam ki :) )

(#22032) rup1u5 válasza Mariann294 (#22031) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Azt hiszem még nem láttam. :DDD

Jó ez a parkolós! :C Poén még egy busszal keresztbeállni a hídon és megvárni míg feltorlódik vagy 20 autó, aztán egy gránát és nézni a láncreakciót a busz tetejéről.

Nem emlékszem, hogy írtad-e de mi lett a 9600GT-vel? Bedöglött?

(#22033) Mariann294 válasza rup1u5 (#22032) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Hehe,az se lehet rossz,majd kipróbálom. :)

Hát az egész úgy kezdödött hogy láttam hogy melegszik.Kivettem,megpasztáztam,majd visszaraktam,de semmi kép...Nézegettem,aztán láttam hogy nem forog a ventije.Ki meg be dugtam a kábelét a ventinek (máskor is volt már vele ez a gond,és akkor ez megoldotta),de már nagyon el volt "lazulva" a kábele igy elszakadt.Elvileg venti nélkül is mennie kéne,de nem megy,viszont melegszik...eleve hibás lehetett mert régebben véletlenül nem kötöttem rá a ventit és akkor sem ment.Hát szóval ennyi.
Nem akarom már megjavitani,gari nincs rá és tuti hogy cserélni kellene.Mindjárt itt a szülinapom úgyis úgyhogy inkább beruházok egy újra.
Ha minden jól megy hétvégén meglesz az új kártyám,és mehetek multizni végre. :)

(#22034) Robi86 válasza rup1u5 (#22032) üzenetére

Robi86
(fanatikus tag)

Én a körforgalomban csinálok néha ilyet. Ha a vehicle density max-on van, soha nem érnek véget a robbanások ;] Csak egy idő után ráun az ember :))

"minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik"

(#22035) rup1u5 válasza Robi86 (#22034) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Most ezzel szórakoztam. :) Forgalom High és:

(#22036) Redneck

Redneck
(tag)

Sziasztok!

Ha most megveszem a GTA IV-et tudok vele végre normálisan játszani bug és sz*pásmentesen? Kijavították már végre a rengeteg fos hibát és optimalizálták kicsit? Ergo érdemes rá pénzt kiadni vagy vesztettem? :O

(Gépem az adatlapomon+2GB RAM még plusszba beugrik win7 64bit társaságában)

Play Hard GO pr0!

(#22037) rup1u5 válasza Redneck (#22036) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Ha így állsz hozzá akkor szerintem ne vedd meg.

(#22038) Mariann294

Mariann294
(őstag)

Nézzenek már oda....erre bezzeg van pénze XD

(#22039) S_P_E_C_K

S_P_E_C_K
(lelkes újonc)

Sziasztok nekem egy olyan gondom van mikor telepiteni szeretném ezt írja your system is incompatible with és win 7-em van mi a megoldás ? a választ előre is köszönöm

Gedscho Gemma Fullgas !!!!!!

(#22040) -Zeratul- válasza Redneck (#22036) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

- eredeti érintetlen steam-es verzió véletlen időközönként (van hogy 10 perc után, van hogy 1 óra után) egyszerűen kidob (több különböző telepített OS-en és driverrel is kipróbálva), olyan hibaüzenetekkel, amiket akkor kap az ember ha sz*rrá modolja a játékot (nem egyéni probléma)
- multit nem játszák sokan, de még köztük is rengeteg a csaló; ugyanakkor elég sűrűn előfordul hogy a lag miatt játszhatatlan az egész, vagy 30 játékosból hirtelen kidob vagy 10-et, majd pár mp múlva újabb 10-et; vagy egyszerűen csak a játék bugos és nem lehet haladni/befejezni a meccset (tipikus TMW bugok, vagy respawn-nál végtelen betöltés)
- egy átlagos gépen elfogadható sebességhez a grafikát még mindig eléggé le kell butítani, de pl. az árnyékok még legmagasabb minőségen is hihetetlen rondák

a játék amúgy nagyon jó lenne, de ezek miatt nekem 2 hónap játék után elegem lett belőle

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#22041) rup1u5 válasza -Zeratul- (#22040) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Te most melyik játékról beszélsz? :F
Mert GTA 4-ben én a felsoroltak közűl egyiket sem tapasztaltam.
Nem, hogy kevesen de elég sokan játszák a multis részét és innen a topikból általában egész jó csítmentes estéket szoktunk tolni. Nagyon ritkán van olyan nálam, hogy fogja magát és kilép a játék.

(#22038) Mariann294:
Látom probálgattad a helis mókát. :DDD Én is kisérleteztem vele de nehéz volt úgy kilőni a pilótát, hogy bepörögjön a heli. A csövi nálam is jött városnéző túrára. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22042) Mariann294 válasza rup1u5 (#22041) üzenetére

Mariann294
(őstag)

:DDD
Nekem sem mindig jön össze...amikor beinditja a helit akkor kell figyelni.Picit megemelkedik és akkor lőni.Ekkor általában összejön. :D A funny things 10-ben van 1-2 ilyen jelenetem. :) Kész van,de ezt már az új karival fogom konvertálni,mert látni lehet a 9-edik részben hogy sok a képhiba....

(#22043) Black-core válasza S_P_E_C_K (#22039) üzenetére

Black-core
(fanatikus tag)

Hali!
A GTA IV dvd-jén lévő setup.exe-nek a kompatibilitását állítsd át másra vista sp1 vagy xp....Ha így sem akkor telepítsd fel a legújabb Net framework-ot. :R

(#22035) rup1u5 Hmm ez jó mókának tűnik.Megint el leszek egy ideig :K

[ Szerkesztve ]

Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk afelett, amik lettünk

(#22044) fsb1000 válasza Black-core (#22043) üzenetére

fsb1000
(PH! kedvence)

Ha ez végképp nem sikerül, akkor mindkét DVD tartalmát HDD-re másolni, majd rendszergazdaként indított TotalCommanderből indítani a setup.exe-t.
Már egy ideje igy installom WIN7@64 alatt.

(#22045) Mariann294

Mariann294
(őstag)

"Kicsit" meggyűrtem a Hummert....
1.,2.,3.,4.

Láttatok már ilyen civilt? :Y

2.kép

Mint valami hajóskapitány....lol :D

[ Szerkesztve ]

(#22046) rup1u5 válasza Mariann294 (#22045) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Kimenős tengerész?
Nahát! Őt se láttam még.

(#22047) Robi86

Robi86
(fanatikus tag)

A következő városról még mindig semmi konkrét info :((( [link]

Én azért még reménykedem egy felújított Vice City-ben :)

"minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik"

(#22048) rup1u5 válasza Robi86 (#22047) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Korai lenne még egy 5. rész. Mi a francnak úgy rohanni? Még a DLC-ket se kaptuk meg mi PC-sek. 2012 elött nekem ne is legyen GTA 5! A helyszín meg nekem másodlagos.

[ Szerkesztve ]

(#22049) Toomy

Toomy
(fanatikus tag)

Valaki súgja már meg nekem hogy mi a francot csináljak hogy normálisan fusson a game a gépemen. CORE i5@4Gh-en, GTX280, 4Gbrendszer ram.
Úgy lőttem be mindent a grafikánál hogy a vram 850 környékén legyen.
50-60 átlag FPS szokott lenni, de néha elkezd akadozni és meg is áll 1-2mp-re a játék, ilyenkor az FPS is leesik rendesen :W
Milyen drivert ajánlotok a GTX280-hoz?
Amúgy próbáltam már a keresővel visszaolvasni, de nem találtam még semmit ami számomra hasznos lehetne.
Ja és persze a játék eredeti :K
32bites VISTA alatt tolom, lehet hogy elfogy a 4giga ramom :F

[ Szerkesztve ]

Autószereléssel, vizsgáztatással kapcsolatban lehet privátban érdeklődni! HIMI-HUMI vizsga NEM MEGY!!! Telefon hétköznap 9-19-ig 06203115827 (napközben Budapest XI.ker Kelenföld , este és hétvégeken Százhalombatta)

(#22050) rup1u5 válasza Toomy (#22049) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Nálam hasonló géppel csak egy GTX 260-al, 64bites W7-el tökéletes 1920*1200-ban. Meg kéne próbálnod 64-biten. Contig.exe -s manővert is csináld meg. Én minden egyes alkalommal mielött elindítanám a GTA 4-et lefuttatom a contig.exe-t.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.