Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#4001) Plebi

Plebi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy kis benchmark!

Statistics
Average FPS: 28.80
Duration: 37.22 sec
CPU Usage: 86%
System memory usage: 91%
Video memory usage: 92%

Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 1
Detail Distance: 1

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+

Statistics
Average FPS: 31.78
Duration: 37.16 sec
CPU Usage: 91%
System memory usage: 92%
Video memory usage: 87%

Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Render Quality: High

Statistics
Average FPS: 32.10
Duration: 37.17 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 93%
Video memory usage: 89%

Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
Render Quality: Medium

Azért az érdekes, hogy akárhova állítom nem sokat hoz.

MEgérte e megvenni?? Jó kérdés. Nem tudom még, erre az egy napra elég sok fejfájást hozott, de ez van remélem javul, de ahogy a nemrég belinkelt állásponjukat látom sza..nak a PC-sekre egy nagyot :W

[ Szerkesztve ]

Gigabyte GA-MA69G-S3H; AMD Athlon II X4 620; 3GB Ram ddrII 1066 Kingmax, Gigabyte GTX 460 OC 768MB, 120 + 320 Gb Samsung Sata; egyedi modding ház :); LG M1717A LCD monitor-Tv

(#4002) Plebi

Plebi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Még csak annyit, hogy játszottam az eddigi részekkel, de ennyire szar kamerakezelést még egyikbe sem láttam, akkor javul valamelyest, ha a legtávolabbra állítom a nézetet, de a kocsi után akkor sem igazán fordul.

Gigabyte GA-MA69G-S3H; AMD Athlon II X4 620; 3GB Ram ddrII 1066 Kingmax, Gigabyte GTX 460 OC 768MB, 120 + 320 Gb Samsung Sata; egyedi modding ház :); LG M1717A LCD monitor-Tv

(#4003) TTomax válasza Plebi (#4002) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

a kocsi után te fordulsz az egérrel... :DDD

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#4004) Backspace válasza Plebi (#4002) üzenetére

Backspace
(tag)

Megoldás:

Egyik kézzel vezess, másik kézzel fogd az egeret és nézelődj, vmint bizonyos autósüldözésk közepette tudsz lőni is az egérrel. Szval ez lenne az alapértelmezés sztem.

Peace!

(#4005) audi100td válasza TESCO-Zsömle (#3999) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Bizony, így van, a lóvé az akadály... :(

(#4006) Ősember válasza Plebi (#4002) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

a kamerát egérrel kell mozgatni. 20-30 perc és belejössz, elsöre én sem értettem :D de igy jobb. :K eleve egérrel kell lövöldözni is, akkor meg a kezed maradhat rajta. probáld csak ki :D

egyébként én sem értem a felháborodást. garantálom, hogy akik itt sornak azok nem is fizettek a játékért :)

a live-hoz csatlakozást meg ugy kell megoldani hogy regisztrácionál pl angliát választod kishazádnak és csatlakozik is mint a huzat.

mod. látom lassu vagyok

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#4007) audi100td válasza Ősember (#4006) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Te milyen procival küldöd? :)

(#4008) Sirandrish válasza TESCO-Zsömle (#3993) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

engem k*rvára nem érdekel hogy kevés a procim hozzá..nem ezzel van a bajom...hanem hogy akármit csinálok kevés..
Nehogymár 1680*1050be Med-high beállitások melett szinte ugyannyi FPS-em legyen mint 800*600ba FULL LOWon...ne menjen highon..NE!
De hogy sehogyse megy...az tulzás...jó..nincs csugépem..soha nem is lesz(vannak értelmesebb dolgok is a gépnél) de ha ez a gép ennyire kevés hozzá akkor a játékos társadalom 50%a ne játszon vele?
Szerintem elég sokan vann hasnl vagy talán még gyengébb gépekkel...ne hwhibáról bezséljünk már mikor ez a játék tökéletes körülmények között is egy bughalmaz...és 4magos procikkal meg GTX260-280akkal nem megy 60fps-t átlagba!

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#4009) Ősember válasza audi100td (#4007) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

e7200, 400fsb-n 8-as szorzoval :) igen, nem fut mindig teljesen simán (viszont annyira sem akadt, hogy az akadályozott volna bármiben is), de én inkább a fizikai megvalositás hive vagyok, mintsem a grafikai megoldásoké. azokbol az utobbi idökben tul sokat láttunk már, elég volt, változás kell :DD

Sirandrish: nekem is 8800gt-m van, procim is 2 magos. viszont 4gb ram van bent. nem a grafika szépsége a fontos...

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#4010) audi100td válasza Sirandrish (#4008) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Nem tudok mit csinálni, ha nem vagy hajlandó elfogadni, hogy low beállítás alatt is a procid miatt nem megy többet 30-35 FPS-nél, tudom elkeserítő, meg tényleg ott van a sok idegesítő bug, de ez van.

És a magas proci követelmény nem a rockstar hülyesége miatt van, hanem ennyire modern a motorja...

(#4011) audi100td válasza Ősember (#4009) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

"én inkább a fizikai megvalositás hive vagyok, mintsem a grafikai megoldásoké. azokbol az utobbi idökben tul sokat láttunk már, elég volt, változás kell :DD"

Én is hasonló véleményen vagyok... :)

(#4012) TESCO-Zsömle válasza Sirandrish (#4008) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a proci kevés, akkor baxhatod! Érted?? Hiába állogatod a VIDEÓ!!! beállításokat. azok a VGA-t terhelik! A proci küldi a jelet, amit a VGA feldolgoz és számol neked képpé.
Ha a processzor nem küld elég jelet, akkor mindegy, milyen über-brutál VGA-d van, az nem tud több jelet (FPS-t) csinálni belöle... (ezt nevezik proci-limitnek) Ha a processzorod több jelet küld, mint amennyivel a VGA-d elboldogul (az adott beállítások mellett), akkor beszélünk VGA-limitről. VGA-limit esetén a videóbeállíások csökkentésével közelíthetsz a CPU-jelszintjéhez.

A játékosok 80-90%-a végigtolta már konzolon...

Remélem érthető voltam...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#4013) Red_Bull

Red_Bull
(tag)

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#4014) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Ezek a kocsik,meg ez a játék...pfff.... :R

Milyen kocsit találtam...az üreg akitől elvettem még vissza nyitott rám,de ahogy elindultam rácsapódott az ajtó a kezére,húztam egy pár száz métert... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#4015) Sirandrish válasza Ősember (#4009) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

és hány FPS-ed van milyen beállitások melett?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#4016) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

No igen, kell a CPU erő (is) a játéknak. :) Más tesztelgette:

E6600, 2GB, Radeon HD4850
Video Mode: 1280 x 960 (75 Hz)
Render Quality: Highest
View Distance: 62
Detail Distance: 100

Alap órajelen : 25,4 fps átlag
Proci 3,4 on : 32 fps átlag
Proci 3,6 on : 38 fps átlag

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#4017) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Egyértelmű a Rockstar üzenete ezzel a fos, bugos portolással: vegyél konzolt, ha élvezni akarod a GTA IV-et.

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#4018) mad1 válasza TTomax (#3924) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Ezek az eredmenyek elsimitassal vannak?
Mert xboxon nincs elsimitas.Szoval anelkul meglesz ott a stabil 60 frame nem?

Ne szemetelj ! / Steam..

(#4019) Sonja válasza mad1 (#4018) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

A játékban nem tudsz alkalmazni AA-t! Se a játékon belül nincs AA, se driverből force-olva nem működik. ;)

[ Szerkesztve ]

(#4020) heihachi válasza Ősember (#4009) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

nem a grafika szépsége a fontos...

Ez oké, de Sirandrish kolléga is azt mondja, ha jól értem, hogy vissza venné Ő a grafikát, de akkor sem fut élvezhető sebességgel. Nem azt mondja, hogy max grafon akar minden áron játszani, hanem hogy minimális grafon sem fut jól, élvezhetően. Azé' nagy különbség :)

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#4021) TTomax válasza mad1 (#4018) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Igy van nincs AA sehonnan,én is csak pislogtam... driverböl akartam de nem engedi...mind a 4 magomat 70-80%-ra veri... tehát használja rendesen,és 3,6Ghz-en megy a quad... de jó hogy lecseréltem a wolfit...

(#4022) heihachi válasza mad1 (#4018) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Xbox 360-on a Grand Theft Auto IV 1280x720 felbontásban, 2xAA mellett fut.

(#4023) Sirandrish válasza heihachi (#4020) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

a procim gyenge mint már sokan elmondták..de akkor végülis lehet szar VGA-d csak legyen atom procid és akkor lesz értelme leljebb hzni a grafot:(

(#4024) At4 válasza Sonja (#3961) üzenetére

At4
(tag)

na ne szivassatok, nekem is Q9450 proc lesz igaz 4870x2vel, de nemár h benchmark szerint 54fps az átlag?! akkor játékban mennyi lesz, 25? :O :((( bravó R*...

!!! Logout-os pályafutásomat hNp88 néven folytatom !!!

(#4025) Pörp válasza heihachi (#4020) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sajnos a valóság modellezése eddig is és ezután is sok számolást fog igényelni, és ez valóban a CPU feladata nagyrészt. Egyébként én még bízok abban, hogy a jövőben egy-egy patch-el javul a helyzet. Kár hogy nem lehet a fizikai realitást egy csúszkával lejjebb venni :) , bár gondolom mivel új fizikai engin-je van, ez kivitelezhetetlen :(

Egyébként mi a helyzet ezzel a 2D-3D profilváltással?

[ Szerkesztve ]

(#4026) athomi válasza Ősember (#4009) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Minimum Hardware Requirements:
-Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
-Memory: 1.5GB
-Video Card: 256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900

Andrish gépe (C2D 3.00Ghz, 2GB memory, 8800GT) bőven hozza a min. gépkövetelményt, még is játszhatatlanul fut a játék akármennyire lebutítja a grafikát. Vagy ez így normális?
Nálam is játszhatatlan a játék, stabil 20, esetenként 25 FPS-em van. A benchmark 27 FPS-t mért. Processzorom 3.2GHZ-en, VGA 3D-s órajeleken megy.

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#4027) heihachi válasza Pörp (#4025) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Nem feltétlenül a CPU feladata, lásd fiziksz :) Itt jól is jönne, az unatkozó videókártya besegítene. Valaki kipróbálhatná, hogy nvdriverben engedélyezi, hátha segít valami minimálisat.

(#4028) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Emberünk rendesen tud úszni,éppen most léceltem le a zsaruk elöl...régen az úgy volt,ha vízbe estél akkor game over volt nem????
(#4030) kdave9

Mindjárt megnézem,köszönöm!!!

(#4031) Aggregátor

Na az nekem kimaradt.... :B

[ Szerkesztve ]

(#4029) ktg3

ktg3
(őstag)
LOGOUT blog

256 megás 3850-nel sehogy sem lehet beállítani 1280-as felbontást??? :Y
controlt h lehet beállítani? :U
jöhet pü is

Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!

(#4030) kdave9 válasza TTomax (#4021) üzenetére

kdave9
(tag)

játék közben P -t nyomtam, egyből lett élsimítás

-H-U-N-T-E-R-

(#4031) Aggregátor válasza TTomax (#4028) üzenetére

Aggregátor
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

San Andreas-ban megtanult úszni :)

Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

(#4032) tzsolesz válasza TTomax (#4021) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez az első játék, aminek valóban 4 mag kell , de az is alaposan megrángatva. Az ajánlott proci is Quad, amit eddig még egy játéknál sem láttam.
Úgynéz ki mindegy milyen VGA-nk van, a proci fogja meghatározni a sebességet. Na ez nem fog szerepelni a VGA tesztekben az biztos. :(

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#4033) Sirandrish válasza kdave9 (#4030) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

azt én homályositásnak nevezném...

Athomi: erről van szó:(

egy olyan gépen meg se mozdul szvsz

[ Szerkesztve ]

(#4034) TESCO-Zsömle válasza kdave9 (#4030) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó az BLUR-nak is...

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#4035) SzlobiG válasza athomi (#4026) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Nálam szintén az nagyon sok esetbe 10FPS-t produkál a gém mikor sok helyen 30-40 szal vicc, de ez elhet, hogy betudható a verzió miatt...:U Mindenesetre az ATI-sok itt is szívnak.:(

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#4036) Pörp válasza SzlobiG (#4035) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na, pedig neked meg már van 4 magvad :) Akkor nem értem én már mi van...

(#4037) Sirandrish válasza SzlobiG (#4035) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

biztos kevés a Procid:DDD :R

Pörp: az hogy egy szar optimalizálás terén...ezt pofázom miota..nem csak nekem vannak gondjaim..linkeltek itt dolgokat 4 magos GTX280al is...50fps-t hoz a Bencsmark...

szlobignak nem cska 4 magja van hanem 4 giga ramja is és egy nem gyenge VGA-ja...azon maxon is 100FPS-el kéne minimum szaladnia..

[ Szerkesztve ]

(#4038) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Megint kaptunk egy jó kis xbox átiratot :( mondjuk nekem már fura volt hogy Quadot ajánalnak hozzá, az nekem nincsen és nem is lesz, ezért meg hülye aki vált :D. Kissé leoltotta a gamer közösséget, ezzel a gépigénnyel, hogy csak a jó kis csúcs VGA-kon és procikon megy el, vagy ott se, grafikailag nem hat meg, játszottam vele boxon, de nem volt az a "hu ez tényleg brutál grafika lett". Nah mind1 egyenlőre hanyagolni kell a játékot, míg nem csinálnak vele vmit, nem is tudom vki hitt benne hogy problémamentesen fog futni a játék mire kijön pc-re? :)

[ Szerkesztve ]

(#4039) Pörp válasza Sirandrish (#4037) üzenetére

Pörp
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Dehát látod mindegy VGA, azt már nem is kell nézni. Akkor még nincs hozzá elég jó processzor és kész. :C

(#4040) SzlobiG válasza Sirandrish (#4037) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ja...:D Mondjuk itt se használja 100%-on mind a 4magot, de az biztos ameddig nem javítják ki nem veszem meg a játékot mert azért valóban vicc, hogy egy ilyen gépen is játszhatatlan. :W

(#4041) TTomax válasza SzlobiG (#4035) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Igen,ezt nekem is csinálja,sőt pl az elején amikor jön a hot-dog intro hogy vehetek azt is akkor az pl 5fps-el megy... na az atom bug,mert nem a játék része hanem intró...
Ez a motion blur meg nagyon nem jön be... :(
A stégröl amit látok....

[ Szerkesztve ]

(#4042) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Rájöttem! Ez az első Xbox360-as emulátor, amihez a GTA4 játékot mellékelik! :Y :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4043) audi100td válasza Sirandrish (#4037) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Ott meg az "ATI"-s probléma lehet a gond...

(#4044) audi100td válasza SzlobiG (#4040) üzenetére

audi100td
(PH! nagyúr)

Azért is lehetnek ilyen gondok, mert nem eredeti a játék. :U

(#4045) heihachi válasza BalaNce87 (#4038) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Én full komolyan úgy gondoltam, hogy majd milyen jól fog futni. Már el is akartam adni Xbox 360-ra a játékot, hogy ezt meg tudjam venni. Általában az a szitu, hogy sokkal szebbek a PC-s verziók a boxos verziónál, ha más nem, a magasabb (8-16) AA és a brutál anizotróp szűrés, nameg, a magasabb textúra részletesség miatt. Most eléggé úgy néz ki, hogy megtartom a boxos cuccot :)

(#4046) Eagl3 válasza heihachi (#4045) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jobb lesz ez. Majd egy jó fél év múlva :D

(#4047) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Warez ide vagy oda...ha mocskos módon tele lennék akkor se venném meg eredetiben, ilyen paramétrekkel, mint ahogy az se fogja megvenni akinek esetleg gyengébb a hardvere. Mert a max. grafikát jelenleg egyik kártya se tudja. Akkor lenne full ha a View Distance-t max.-ra lehetne húzni. De röhely hogy egy 100k körüli 900MB-1GB videó memóriával rendelkező GTX 260/280 is 30-32%-ot bír csak. :( :W
Egyébként hagyjuk ezt a "4 magos proci" dolgot. :F A végén ebből is "urban legend" lesz és mindenki rohanni fog Yorkfield-et venni. :U Tök felesleges. Ott a bench. eredményem ami mindenképp irányadó. Semmivel se több a procihasználat mint bármelyik másik játéknál. Szóval bőven elég lehet egy 2 magos, igaz 4ghz körül, de ezt egy Wolfdale lazán kirázza a "kisujjából". :K VGA limit van...ez egyértelmű. :F
Ez a 12k-s ár meg...pfff. Ha 7-8k lenne lehet megvenném én is, de ennyit nekem nem ér. Egyenlőre. Ha a Warhead-et és az FC2-öt tudták adni 6-7k-ért ezt miért nem??? :( :W
Ha tökéletesre sikeredett volna, talán elgondolkodnék hogy kivételesen áldozzak ennyit, de így....remélem bedőlnek az eladások és lesz "jóárasítás". Akkor kell majd esetlegesen beleugrani a vételbe. :K
A kameraremegés pedig nem warez-tól van!
Mert nekem elmúlt...fasz tudja mitől. Nem jöttem rá, pedig a verzió nem változott. :F A bencsmárk futtatása előtt remegett azt tudom. után viszont akárhányszor indítottam nem remegett percek után se. :U Ebből adódóan kizárt hogy védelem legyen. :U

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#4048) SzlobiG válasza TTomax (#4041) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ott nekem is megakad igaz nem 5fps-el megy, de vannak olyan részek a pályán ahol 5FPS és környéke szal ez nagyon nagy bug amit elkövettek, ahogy írtam is majd ha ki lesz javítva, akkor talán megveszem, de most jelenleg nem foglalkozok tovább vele.:)

Beo: A remegés warez miatt van, aki megvette neki egyiknek se csinálja, olvass kicsit utána.:)

[ Szerkesztve ]

(#4049) athomi

athomi
(PH! kedvence)

Úgy néz ki a R*-nál meghallgatásra került a 4 magos processzorral rendelkezők problémája, mégpedig az, hogy a játékok nem használják ki a 4 magos processzorokat. Hát, ők megalkották a játékot, ami igenis hasznát veszi a 4 magnak, csak közben ezt úgy tették, hogy a 2 magos processzorokon behal a játék. :C

Vajon a userek hány %-a használ 4 magos processzort?

szerk.: 3.4GHz-től már egész használható a 2 magos proci is a játékban. :DDD

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#4050) Zjunior válasza Beowulf_78 (#4047) üzenetére

Zjunior
(senior tag)

Én 8K ért veszem Újonnan ;) :DD :R !

Annyit remélem megér....

iPhone érdekel!:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.