Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nebulo5

    senior tag

    Helló Mindenki!
    Múlt hét végén raktam össze az új gépemet. Az alaplap egy GB P35-DS3 lett és mivel lehetőségem volt a processorral együtt 55 kilóért hozzájutni, így egy E-6750 C2D lett bele.
    Jelenleg 2 GB kingmax (800 MHz) fut benne, ami (úgy vélem) nem a legjobb választás, de idővel cserélni fogom - mihelyt lesz rá pénzem.
    Örülök az új vasnak, és a választásában ez a topic is sokat segített.
    Napok óta barátkozom a konfiggal. És hát a HP deszkám szerény bios állítási lehetőségei után, a P35-DS3 biosa oly széles spektrumát adja a lehetőségeknek, hogy zavarbaejtő. Szeretnék megkérni valakit, hogy segítsen olyan oldalt találni, ahol a lehető legbővebb leírást találni a biosról. Az angol nyelvtudásom csapnivaló, ezért legjobb lenne magyar nyelven. Korábban csak alapszinten foglalkoztam a bios-al, tehát teljesen laikusként kezdenék bele. Viszont sokkal jobb megoldásnak tartom a mit-miért megismerését, mint valaki segítségével a kívánt paramétereket beállítani, és akkor nem tanultam semmit.
    Szándékomban áll (ha a ram engedi) , kb. 3 GHz környékére emelni a processor frekvenciáját. Remélem ehhez elegendő hűtést ad. a rajta lévő A.C. Freezer 7 pro.
    Köszönöm előre a segítőkészségeteket.

    Üdv: nebulo

Új hozzászólás Aktív témák