Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)

(#17001) ronaldo válasza JColee (#16999) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Összesítésre gondolok :) Van valami DHL-es kupa amit meg lehet nyerni, aki az idény végén a legtöbb futamban futott leggyorsabb körrel rendelkezik.

Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

(#17002) [CS]Blade2 válasza ronaldo (#17001) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

1.verseny Heikki Kovalainen FIN McLaren-Mercedes 1:27.418
2.verseny Nick Heidfeld GER BMW-Sauber 1:35.366
3.verseny Heikki Kovalainen FIN McLaren-Mercedes 1:33.193
4.verseny Kimi Räikkönen FIN Ferrari 1:21.670
5.verseny Kimi Räikkönen FIN Ferrari 1:26.506
6.verseny Kimi Räikkönen FIN Ferrari 1:16.889

(#17003) hunnylander válasza [CS]Blade2 (#17002) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Lewis magasrol tesz a DHL kupara. ;)

LH: Nevetséges tempóban autóztam. A legtöbb embernél egy másodperccel voltam gyorsabb, ezért elég könnyű dolgom volt. Kényelmes tempóban vezettem, és meg is kérdeztem, mehetek-e gyorsabban, a csapat azonban azt mondta nem. 40 másodperc előnyöm volt, majd bejött a biztonsági autó.

[The pace I had was ridiculous though, having a second on most people. ...
When I was about 40 seconds ahead the team told me over the radio to take it easy. The second Safety Car period brought more excitement, but I was able to control the race also after the second re-start. What a day and what a result!]

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#17004) ronaldo válasza [CS]Blade2 (#17002) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

...vagy ez valami finn-kupa? :DDD

#17003: aha.

[ Szerkesztve ]

(#17005) BMW001

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A versenybirok nem buntettek meg Raikkonent

[ Szerkesztve ]

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#17006) [CS]Blade2 válasza hunnylander (#17003) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

LH: Papa már befizetett mindenkit a box utcában, és a pályabirok is visszatoltak volna ha kell, majd cseresznyémre pont jokor tankoltak rá a kocsimra, és igy az 1. helyre kerültem, holott voltak nálam gyorsabbak a pályán, nem is kevesen. tavaly az utolsó 2 versenyen a megszerezhető 20 pontból 3-at szeretem, szóval a bajnokság szempontjából a többiek jobban álnak... :R :C

(#17007) [CS]Blade2 válasza ronaldo (#17004) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

nem tölem kérdezd, te kérdezted hogyan álnak a leggyorsabb körök, ugylátszik a finek jok a gyorsan közlekedésben :D ez van :D

(#17008) Oliverda válasza hunnylander (#17003) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Amikor megcsúszott és eltatlálta a palánkot azt hittem hogy ennyi volt a versenye. Nem gondoltam volna hogy onnan nyerni tud, de szerencséje volt hogy utána bejött az SC. Na meg a tempója sem volt rossz a száradó pályán. :)

...és itt a lényeg: [link] :DD

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#17009) 30z.Samu

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gratula Hamiltonnak és Kubicának! Sutilt pedig nagyon sajnálom, élete versenye volt. :(

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#17010) Jofi81 válasza BMW001 (#17005) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Helyes döntés, nem is lett volna rá okuk, hogy megbüntessék...

(#17011) AMD Power válasza Oliverda (#17008) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Ez egy szép nap volt. ;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#17012) 30z.Samu válasza Jofi81 (#17010) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem. Hisz nem direkt esett Sutilba, nem is lett volna sok értelme (szóismétlés powa :DDD )

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#17013) hunnylander válasza [CS]Blade2 (#17006) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Csak ennyit tudsz. Bolond lyukbol bolond szel fuj.

Meg mindig jot nevetek a 6. helyes idetlenkedeseden. Lewis hiba nelkul is elso lett volna ilyen parades versenytempoval, a Meki csak a szakado esoben volt kicsit lassu (a lowest downforce miatt).

www.HunnyF1.com

(#17014) ronaldo válasza hunnylander (#17013) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos, hogy nem lett volna első. Hülyeségeket te se beszélj. :) A felforgatott körülményeknek köszönheti a győzelmet. A felszáradó pályán azért ment gyorsan, meg gumi-ügyileg ő állt a legjobban. Különben se esőben, se szárazon nem tudta volna tartani a Ferrarikat. Kár, hogy ez nem mutatkozott meg.

(#17015) Macka válasza hunnylander (#17013) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

És Massán átugrott volna? Mielőtt jött at SC mekkora előnye volt neki???

Inkább foglalkozz magaddal... ;)

(#17016) Oliverda válasza ronaldo (#17014) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Biztos? :U Ez szvsz csak egy elég gyenge lábakon álló elmélet amit most ide leírtál. Próbáld meg elfogadni hogy ma Hamilton és a McLaren jobb munkát végzett mindkét Ferrari-nál. Kevesebbet hibáztak, ennyi.

Ferrari: Eltaktikázott futam

Bezzeg amikor még Ross a csapatnál volt....

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#17017) gV válasza Oliverda (#17016) üzenetére

gV
(őstag)

Brwan is taktikázott el futamot Kanada 2006 szal vele ne gyere

(#17018) 7Heads Drago válasza hunnylander (#17003) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Ez azért elég felengzős, nagyképű kijelentés volt, csak mert neki jól jött ki a SC.
Probálják ijeszgetni a Ferrarikat, csak tartok tőle hogy az időmérőn ezt nem sikerült bizonyítani.
Na majd meglátjuk a következő versenyen. :B

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#17019) 7Heads Drago válasza ronaldo (#17014) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Ez így van.
Oliverda: Sikeres Mclaren taktika? Az volt a taktika, hogy Hami odaveri az autót? Inkább szerencse hogy nem sérült jobban az autó és, hogy egyből utána jött az SC.
A futam közepén pedig hozta amit kellet.
Gratula Haminak, de még messze van az idény vége.

[ Szerkesztve ]

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#17020) Oliverda válasza 7Heads Drago (#17019) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hol írtam én taktikát? :U

Gondolom az utolsó SC előtti előnyét is csak a véletlennek köszönhette. Na mindegy, az a lényeg hogy győzött és a pontversenyben is visszavette a vezetést. :)

(#17021) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ő kicsoda? kép
Csak mert a futam elött is mutogatták - persze értem én, h szép csaj, de kinek a kije? :DDD

► Més que un club ◄

(#17022) Oliverda válasza Enjoy (#17021) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Briatore neje és Elisabetta Gregoraci-nak hívják.

(#17023) Enjoy válasza Oliverda (#17022) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elsőre azt hittem, h Nicole Scherzinger :C - de sehogysem értettem, h ő mit keresne itt egy F1 futamon
Köszi a gyors választ, most már nyugodtan tudok aludni :DDD

► Més que un club ◄

(#17024) Enjoy válasza Oliverda (#17022) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Utána néztem az általad említett hölgyeménynek, de sehogyan se passzolt, s úgy néz ki, h mégis csak nekem volt igazam:
videó

Nah, de hagyjuk az off-ot! Térjünk vissza az eredeti témához :)

[ Szerkesztve ]

► Més que un club ◄

(#17025) Daemon09

Daemon09
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a mai futam nem volt egyszerű... Nem gondoltam, hogy ennyire durva lesz.

Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

(#17026) Beowulf_78 válasza Daemon09 (#17025) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem unatkoztam én se, mivel minden percben történt valami. :K Amit a végén csinált Kimi, az tényleg nem volt "világbajnokhoz méltó", jól mondta a Wéber Gabi. :U Persze a mostani mezőnyből mindenképp "Kimi fan" vagyok, de ez a szitu nem tetszett nekem se.
Szegény Adrian Sutil...szurkoltam neki, mert nem fog sűrűn hasonló helyzetbe kerülni, és megérdemelte volna a pontot érő helyezést. Hát...Kimi elintézte neki hogy 1p se kapjon... :F

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#17027) Csepy

Csepy
(senior tag)

persze azért Sutilt megrovásban részesítette az FIA. (Hamár Kimit nem.)
Persze ez nem az eset miatt történt (hanem , mert sárga zászlónál előzött 3 autót is), de akkor is egy irónikus "csavar"...

Regards: Csepy

╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

(#17028) Viktor77 válasza Csepy (#17027) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ha a versenybizottság kicsit következetesebb (amúgy sem voltak a helyzet magaslatán), és kiintik Sutilt büntetésre még a verseny alatt, akkor...

Igen tudok a "ha"-val kezdődő mondatokról, és igen azt is tudom, hogy ez nem menti fel Kimit semmi alól (még ha sima versenybaleset is volt), csak megjegyeztem.

Bazinga!

(#17029) matteo_szg válasza Enjoy (#17023) üzenetére

matteo_szg
(fanatikus tag)

Bizony. :) És ha jól láttam, akkor a Hamilton család vendégeként volt jelen.

[ Szerkesztve ]

jupiiii

(#17030) hunnylander válasza ronaldo (#17014) üzenetére

hunnylander
(őstag)

se esőben, se szárazon nem tudta volna tartani a Ferrarikat

:))

Szarazon is ott hagyta Massaekat, pedig csak setakocsikazott.

Esoben? Nezz mar utana, hogy mennyire megtankoltan verte Kimit amikor elotte ment. Massa is csak addig fickandozott amig ki nem ment kirandulni a Saint Devote-nal (ott is makja volt, ha ott is palank van game over), aztan elszurkult es egy drive through penaltyt vagy crasht is majdnem osszeszedett a kapkodasaval. Utana pedig meg Kubicaval sem birt nem hogy Lewis-zal.

A Mekinek volt a legnagyobb a csucssebessege es a kanyarsebessege is a mert pontokon a verseny donto tobbsegeben, vajon miert? Azert mert ok mentek a legkisebb leszorito erovel, ezert a McLarennel volt a legnehezebb kozlekedni az intermediate-tel amikor nagyon szakadt az eso. De Lewis jol ment esoben, szarado es szaraz palyan is. :K

Ertem en, hogy faj elismerni, hogy Lewis szepen, VB eselyeshez melton versenyzett es megerdemelten gyozott. A ket Ferrari pilotanal is jobban ment es kevesebbet hibazott. Leiskolazta oket, ahogy kell. A legnagyobb rivalis is csak esett kelt, sot hazon belul is csunyan kikapott.

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#17031) biker válasza BMW001 (#17005) üzenetére

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bezzeg Sato-t meg a többi jappo kimikaze pilótát megbüntették... :(

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#17032) biker

biker
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pont pár éve pont itt monacoban, mikor sato tán MS-t lökte ki a célegyenes végénél, akkor is büntit kapott.
meg a végén majd minden ráfutásos esetnél, ezt egyszerűen most nem értem... jött mint állat, nem bírt megállni, járna érte valami pici

Telekom-adó mentesen keress Skype-on vagy Viber-en! --- www.e-szakuzlet.hu | www.gerisoft.hu | www.szeged-klima.hu

(#17033) D@ni88 válasza Enjoy (#17023) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a szép fekete hajú csaj Hamilton barátnője ha jól értettem a itv közvetítését ;)

(#17034) copin válasza hunnylander (#17000) üzenetére

copin
(őstag)

Az nevet, aki utoljára nevet. ;)

(#17035) gV válasza hunnylander (#17030) üzenetére

gV
(őstag)

na mennyire volt megtankolva Felipe 32 körre és hamika? mondjad csak

(#17036) hunnylander válasza gV (#17035) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Ha lenne eszed, tudhatnad, hogy erre nem lehet pontos valaszt adni, kovetkezeskeppen felesleges kerdezned, eszkombajn. ;) Hamira ratankoltak, es ha meg remlik nagyon sokaig kint volt, vagyis egy egykiallasos jellegu taktikara valtottak. Vagyis Lewis nagyon nehez volt amikor a vilagbajnok mogotte volt es megis otthagyta, akarcsak a rajtnal.

www.HunnyF1.com

(#17037) Pompi válasza Enjoy (#17024) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bizony, ő Scherzinger kisasszony, és ugyanazt kereste a futamon amit pl. P. Diddy ;)

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#17038) Macka válasza biker (#17032) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Sorolják hátra 5 hellyel... :DDD

(#17039) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Ez volt már? Hamilton a leintés után kapott defektet
Durva

[link]
A verseny után Flavio Briatore érdekesen fogalmazott: "Nelson versenye kiábrándító volt, de Monaco nehéz kihívás egy tesztpilóta számára." :DDD

(#17036) hunnylander : Futam közben nekem is eszembe jutott, hogy sajna nem tudjuk meg, mennyi benyával ment Hami. :(

[ Szerkesztve ]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#17040) Macka válasza PazsitZ (#17039) üzenetére

Macka
(PH! kedvence)

Nem tudom, miért kell azt hinni, hogy a régi nagy versenyzők leszármazottjai is vérprofik?? :W Kisgyerek nem ide való, ennyiből Gyulánk is ülhetne ott. :))

(#17041) gV válasza hunnylander (#17036) üzenetére

gV
(őstag)

van eszem, sőt szemem is ezért láttam h 10mp-ig tankolták és igy tudott menni 48 kört vis az időmérőn és a verseny elején is könnyebb volt Massánál mégsem volt gyorsabb nála a bénája még h Ő jobbbárkinél is a mezőnyben szánalmas

[ Szerkesztve ]

(#17042) hunnylander válasza Macka (#17040) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Meg most is a Piquet nev es az apja tartja benn. Egy mezei pilotat mar kirugtak volna ilyen teljesitmenyert.

www.HunnyF1.com

(#17043) copin

copin
(őstag)

(#17044) americanidiot válasza copin (#17043) üzenetére

americanidiot
(őstag)

:DD

(#17045) Oliverda válasza gV (#17041) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A végére viszont mintha összejött volna neki Massa-val szemben majd 40mp előny. Ezt vajon honnan szedte? :U

Nem 10mp-ig tankolták szvsz.

"Átnéztük az autót, volt némi sérülés a padlólemezen, a gumiabroncs pedig lifegett. De megvizsgáltuk, és strukturálisan rendben találtuk" - idézte fel az igazgató a 6. kört. - "Amikor döntenünk kellett, jó döntéseket hoztunk. Emellett Lewis is megtette a magáét, leszámítva az egyetlen botlását, ám nem szabad elfelejteni, hogy mások még nagyobb hibákat vétettek."

[link]

(#17046) hunnylander válasza gV (#17041) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Dehogynem volt gyorsabb Massanal. Sokszor gyorsabb volt, azert vert ra 40 masodpercet, a 2. SC utan is otthagyta oket, pedig onmagahoz kepest 'nevetsegesen' lassan ment, a csapat is csak lassitasert konyorgott, okosan. :DD

Jajj de faj, jajj de faj elismerni. Szanalmas.

A tiz masodpercben pedig az auto atvizsgalasa is benne volt, tovabba Lewis utolso kerekcsereje is strategiai idopontban volt (amikor mar a szaraz gumi volt az idealis), nem azert mert kifogyott volna teljesen a benzin.

A verseny elejen a McLaren technikailag lassabb volt, es a defekt utan Lewis ovatosabban is ment, meg is lett az eredmenye. Megint, neked a szadba kell ragni mindent. A Meki kisebb leszorito erovel versenyzett, ezert volt Lewis lassabb a vakmero Massanal a szakado esoben. De az csak egy rovid ideig tartott, a verseny tulnyomo tobbsegeben Lewis volt a gyorsabb es sokszor nehezebb autoval. A ket incidense utan Massa is egybol nyuszi lett, meg is lett az eredmenye: 3. hely. Ugyhogy Massat ne Lewishoz hasonlitgassad, mert tole nagyon kikapott osszessegeben. Hasonlitgasd Kubicahoz, akitol szinten kikapott. :)) Ilyen teljesitmenyert meg nem adnak Monacoban gyozelmet. ;)

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#17047) ronaldo válasza hunnylander (#17030) üzenetére

ronaldo
(őstag)
LOGOUT blog

Nem szárazon hagyta ott őket, hanem száradó pályán. Egyébként se lett volna túl sok értelme ugrándozni, hisz nagyjából száraz körülmények között monacoban nem lehet előzni. Csak ha kb. 3mp-vel vagy gyorsabb körönként, és a végsebességed mintegy 10km/h-val combosabb. Ezért is nevettem a tavalyi hamilton eseten mikor fickándozott, hogy gyorsabb mint alonso. Kár, hogy nem jutott eszébe, hogy csak karambolozni tud vele.

"(ott is makja volt, ha ott is palank van game over)" - "ha" hamilton egy hajszállal jobban legyalulja a palánkot, akkor meghajtogatja a felfüggesztést és nem mákolja be a futamot. ;)

"sot hazon belul is csunyan kikapott." - Nyilván aludtál a verseny elején.

Ebből arra gondolok, hogy Kimi büntetésénél is bóbiskoltál, valamint akkor is, amikor hamilton a boxból kijött a defekt után, rögtön bejött az SC. Pozíciót ezzel nem nyert, hisz maradt negyedik csak egy nem elhanyagolható 20mp-es hátrányt anulált a történet.

Szóval nekem túl sok volt a kavar ezen a versenyen. Így én egyelőre nem igazán készülök elájulni a mclarentől és hamiltontól. Majd ha nem csak kusza versenyben tudnak nyerni...

Más: mire alapoztam a száraz versenyes elméletem? Ha nem esőben (a külső ívről) kell Kiminek indulnia, aligha rajtolta volna le hamilton. Ezen szerintem felesleges is vitatkozni. Ezek után pedig úgy taktikázott volna a Ferrari, ahogy akar. Ugyanis gyanúsan egyformán álltak az üzemanyaggal. Mint mondtam, nekem csak az "fáj", hogy amikor a Ferrari jól szerepelhetett volna a monacoi futamun, akkor üt be a mennykő.

(#17048) Oliverda válasza ronaldo (#17047) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha nagymamámnak kereke lenne ő lenne a villamos. :)

(#17049) hunnylander válasza ronaldo (#17047) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Massa elverte Kimit, nincs mit rajta vitatni. Esoben is, szarado palyan is a kis brazil volt a jobb a verseny tobb mint ketharmadaban. Mit csinalt Kimi amikor az agyig tankolt Lewis elebe kerult? Semmit, sot lemaradt pedig joval konnyebb volt akkor.

Nincs mirol beszelni a Ferrarit elverte az ugyetlen Hamika. A SC Hamitol tobbet vett el mint amennyit adott nek, vagyis osszessegeben is sokat vert volna a mezonyre. Kimi csak nyert mindket SC fazissal, de megis leszerepelt. Tedd felre a kettos mercedet es gratulalj Lewisnak, vagy ne eroltesdtovabb a magyarazom a Ferrari bizonyitvanyat sztorit. Kikapni is tudni kellene.

www.HunnyF1.com

(#17050) [CS]Blade2 válasza hunnylander (#17013) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Meg mindig jot nevetek a 6. helyes idetlenkedeseden. Lewis hiba nelkul is elso lett volna ilyen parades versenytempoval, a Meki csak a szakado esoben volt kicsit lassu (a lowest downforce miatt).
Az idétlenkedés az nálad van, utánad még 6-an leirták hogy nem ugy van ahogy képzeled...

Rosberg a 6. helyről tele tankal indult 1 kiálásal már akkor gyorsabb volt mint mások, ráadásul az összes pályán tölött köre gyorsabb volt az első 5. nél, igy mindenkinél.
Az összes körideje megvan mindenkinek, de verseny közben és a live timingot is nézem, és majdenem mindig rosberg, kova, és kimi volt a leggyorsabb a pályán, csak eltöltöttek jópár percet a szárnycserékkel (kimi 4x volt a boxban, 2 szárnycsere 1 áthajtás, és a verseny végéig tankolták, mint massát, majd 22 köre elég benya+ volt a kocsiban, ami nem kis +suly itt...) ha leszeded mindenkinek a + kiálását, Rosberg, Kimi, Massa, Kubica, és Kova is elötte végez...
ennyi!

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.