Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)

(#44001) JColee válasza Nowhereman (#44000) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

Mert egy dinamitujjú körbeautózósból egy tunya körözgetős lett. Bár ha összevetem a 80-as évekkel, az egész lassan olyan, mintha a verseny helyett benyugtatózott hülyegyerekek ringlispirezését közvetítenék.

ezzel kénytelen vagyok egyetérteni, legjobb időszaka a mekinél volt
azt azért talán hozzá lehet tenni, hogy a 2005ös kocsija pl a legjobb volt a mezőnyben, csak megbízhatatlan
sajna már tényleg nem mutat olyan sokat (ez egyébként lehet azért is, mert erősebb a csapaton belüli konkurencia)

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#44002) madstunt válasza JColee (#44001) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a VB-vel elérte azt a célt amit maga elé kitűzött és ez áll a dolpg hátterében.

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#44003) greenmukk

greenmukk
(tag)

Pá,hunnylander köszi a válaszokat :R jó futamnak ígérkezik :)) :C

hajrá Rikkönen! :K :K

[ Szerkesztve ]

SÜRGŐSEN ELADÓ!!!! SAMSUNG YP-P2 MP3/MP4 LEJÁTSZÓ 13000ft ! http://hardverapro.hu/apro/surgosen_elado_samsung_yp-p2_mp3_mp4_lejatszo/hsz_1-50.html

(#44004) gV válasza aesir (#43960) üzenetére

gV
(őstag)

Massanak meg elvesztett egy tisztességgel megnyert VB-t a Ferrari.

ne vardd a Ferrari nyakába vagy de csak annak Felipe is a tagja és őt magát éppenséggel felmentenéd a vb-je vesztése miatt viszont ha külön kezeljük őket megemlítem h pl. malajziában nem kellett volna idő előtt befejeznie a futamot és akkor vb, nem mutogathat senki senkire, ajánlom neked is, közösen bukták el, sajnos elbukták

[ Szerkesztve ]

(#44005) aesir válasza wildrain (#43993) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

Ha az hogy "engem nem győzött meg" az "ezerrel fikázás", akkor azt gondolom nincs miről tovább beszélnünk.
Pont.

Van saját életem...

(#44006) aesir válasza Nowhereman (#44000) üzenetére

aesir
(PH! kedvence)

1. komolyan gondolom - tessék lehet beszólni hogy mekkora hülye vagyok.
2. Kérlek sorold fel még az összes RÉGVOLT pilótát a mostani listádba, de ne zavarjon hogy ez a F1 egyáltalán nem az az F1 ami akkor volt.
3. Massaról nekem jobban mérvado Schumacher véleménye mint mondjuk a tiéd, gondolom érthető miért. Hogy szerinted Barichello meg mit csinált volna, ezen meg hadd röhögjek egy kicsit.

Van saját életem...

(#44007) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Amikor miattam elindult ez a vita nem az volt a célom, hogy rangsort állítsak a két pilóta között, hanem Kimit akartam védeni, mert jöttek a hangok, hogy nincs helye a Ferrarinál.
Nem szeretném ha menne tovább, ki hogyan tudja a pilótákat a másik alá rendelni, kritizálni.
Szerintem ha ők benéznének ebbe a topikba, röhögnének rajtunk, a sok hülyén.
Szóval szerintem hagyjuk abba, nincs értelme azt bizonygatni, ki a rosszabb pilóta.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#44008) munky

munky
(őstag)

Ezektől a Kimi vs Massa vitáktól hányingerem van.

Főleg mikor a "Ferrari szurkolók" ölik egymást, hogy kinek a kis kedvence a jobb. :W

[ Szerkesztve ]

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#44009) b-type válasza Ijk (#44007) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

rossz a megközelítés :)
Arról kell/lehet vitázni hogy ki a jobb...nem elfelejtve a másik versenyző erősségeit.

Én pl Kimi erősségének tartom hogy a szükséges körökben képes ritmust váltani, és kiautózni a szükségest. Míg szvsz Massa ebben elmarad Kimi mellett.
De egyébként én inkább Massa-t igazolnám le a nemlétező csapatomba (ha kettejük közül kellene választani...mert ha nem akkor nem hinném hogy képbe kerülnének nálam).

A versenytaktikákra meg nálam MS az igen jó példa, hogy bármelyiket előnyére tudta fordítani...ha könnyű autóval rajtolt, akkor el tudott szakadni, amikor nehéz autóval ment akkor pedig tudott tapadni annyira hogy mig a másik a tankolt, addig ő olyan köröket ment amivel az ő tankolásánál már pozíciót szerezve tért vissza.
Vele szemben ezt igen ritkán lehetett megcsinálni. Szal ő ki tudta hozni mindkét helyzetből a nyerő megoldást, nem fordult be hgoy ennek a versenynek már oda a bundája mert 4kg üzanyaggal többel rajtolok...vagy éppen mert a másik fogtudni kintmaradni a könnyű autóval míg én tankolok.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#44010) Nowhereman válasza aesir (#44006) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

1. Ha szerinted a versenyzőnek csak egy körön kell gyorsnak lennie, lényegtelen milyen hosszabb távon, tud-e előzni, vagy minden második versenyen rommá töri a verdát, érdemes vasárnap is bekapcsolni a tv-t, vagy csak az edzést nézed?
2. Hát az biztos hogy nem lehet egy kalap alá venni a kettőt. Az VERSENY volt ez meg sokszor benyugtatózott hülyegyerkek ringlispirezésére emlékeztet inkább. Tisztelett a kivételnek. DE tudod a móka még mindig arról szól, hogy a rajtnál elindulnak, de a célba megérkezésért jár a pont. És úgy másfél tucatnyi forduló után hozzák ki a bajnokot. Ahhoz meg más képességek is kellenek, mint az egykörön gyors.
3. Hál égnek én még értelmezni tudom a látottakat, nem szorulok rá, hogy mások véleményét szajkózzam. És nekem valahogy az röhely, hogy valaki megérdemel egy vb. címet azért, mert elszalasztott egy tálcán kínáltat...

Utánam a kondenzcsik!

(#44011) Nowhereman válasza b-type (#44009) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Hát igen, azért te is helyből tudnál olcsóbban jobb pilótákat találni a nemlétező csapatodnak...
:D :D :D

Utánam a kondenzcsik!

(#44012) b-type válasza Nowhereman (#44011) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

félkézzel-féllábon behunyt orral:
Alonso-Hamilton

finomabb verzióban:
Vettel-Hamilton
amikor pedig ügyelek a pálya megóvására is akkor:
Rosberg-Hamilton
:D

[ Szerkesztve ]

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#44013) puttputt válasza JColee (#43999) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja..., az elfékezés is egyfajta fékhiba, nemde? ;] :P :))

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#44014) hunnylander válasza hunnylander (#43763) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Lotus (Litespeed) [link]
Williams
Lola
Prodrive
USF1
Campos Meta1
March
Superfund
Brabham Grand Prix
Epsilon Euskadi
MSC / N.Technology

www.HunnyF1.com

(#44015) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Forma1-s jó reggelt mindenkinek.... :R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#44016) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ma a rádióban Hamiltont mondták be 12.nek, valami büntetés volt vagy mi?
Eggyik brawn-t meg 7.nek, most ez hogy van? :U

(#44017) AMD Power válasza D@ni88 (#44016) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az ,hogy lehetséges? :F

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#44018) hunnylander válasza D@ni88 (#44016) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Azok pont az FP3 eredményekkel klappolnak. Öszekeverhették az eredménylistát a beolvasáskor.

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#44019) Csabee. válasza hunnylander (#44018) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:D :D az elég ciki lenne! Várom már a futamot, remélem ez igzalmas lesz, és előzésben gazdag, hiszen a pálya adott.. most már csak a pilótákon múlik! Jó lenne egy kis esőő, mert akkor páran biztos jól taktikáznának és előre kerülnének.

Üdv: Csabee.

(#44020) Barthezz2 válasza D@ni88 (#44016) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát kellett volna pár bünti, hogy Hamilton 12.-nek előrecsússzon..

Csabee.: esőben majd a Ferrari taktikázza agyon a többieket, mint idén úgy általában ;] :D

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#44021) hunnylander válasza Csabee. (#44019) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Nem lesz eső, 30 fokos levegő, 50 fokos aszfalt várható.

www.HunnyF1.com

(#44022) AMD Power válasza hunnylander (#44021) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Pedig egy kis eső megadta volna a futam pikantériáját.... :))

(#44023) b-type

b-type
(PH! nagyúr)

F1: sajtóhírek szerint párhuzamos bajnokság szerveződik

Az As és a Marca arról írt, hogy „a Formula-1 elsüllyed” és a csapatokat tömörítő szervezet, „a FOTA már egy új sorozat beindításán fáradozik”, mivel a tradicionális konstruktőrök úgy ítélik meg, hogy nincs esély kompromisszumos megoldásra, Max Mosley FIA-elnök ugyanis egyre inkább ragaszkodik a költségvetési limithez.

Az As úgy tudja: az új bajnokságban nyolc csapat indulna, egyenként három versenyzővel, Monte-Carlo, Jerez, Indianapolis, Silverstone és Imola pedig máris jelezte érdeklődését. A cikk szerzője még hozzáteszi, hogy olyan kiváló pilóták, mint a spanyol Fernando Alonso, a brit Lewis Hamilton vagy a finn Kimi Räikkönen támogatják a konstruktőröket.

A Formula-1-ben jelenleg szereplő csapatok valamennyien leadták a nevezésüket a következő idényre, de feltétellel. A FOTA azt kérte az FIA-tól, hogy jövő péntekig dőljön el minden lényeges kérdés, leginkább úgy, hogy 2010-ben maradjanak érvényben az idei szabályok, s a Max Mosley által „megálmodott” 40 millió fontos költségvetési limitet csak alapos egyeztetések után vezessék be 2011-ben.

Mosley a héten azt üzente nekik, hogy ha nem felelnek meg a bevezetendő szabályok, csináljanak maguknak saját bajnokságot.

A 2010-es idényre a jelenlegiek mellett kilenc további alakulat is jelentkezett. Az indulók listája jövő pénteken válik véglegessé. MTI

:)

[ Szerkesztve ]

(#44024) Csabee. válasza b-type (#44023) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

eküszöm jó lenne az új bajnokság :D azt hiszem a F1 elsüllyedne ténylegesen ha ez a másik bajnokság megvalósulna.... csapatonkénti 3pilótás ötlet nekem meg tetszik is. Várom már a fejleményeket.

(#44025) Barthezz2 válasza b-type (#44023) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A végén még tényleg megcsinálják. :D Komolyan, nem akarom, hogy szétessen az F1, de szivesen megnézném, hogy mi sülne ki ebből :)

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#44026) -=Sziszi=- válasza b-type (#44023) üzenetére

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)

Jó reggelt jó szurkolást:)

Az új bajnokság nekem is nagyon tetszik. Mosley meg lehúzhatja magát a klotyón. Igazi királykategória lesz klasszikus pályákkal. Silverstone,Imola :B Remélem Spa és Sepang sem marad ki.

(#44027) Jarod1

Jarod1
(őstag)
LOGOUT blog

Hát majdnem sikerült ...., időmérő előtt, sportingbet éreztem a toyoták javulását, Trulira tettem hogy megnyeri az időmérőt, 29 szeres zsetont fizetett akkor, az első 5 be benne volt sőt volt hogy ő volt az első 2. etapban,, nem csak rajta múlt....hogy nem övé lett a p1.

Nem igérek semmit..... de azt betartom..

(#44028) Ijk válasza b-type (#44023) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Nekem tetszene ez az új bajnokság. Még izgalmasabb is lenne, hogy nem lesz ott a FIA gyeplő. Azért kíváncsi lennék hogy osztanák be a hétvégéket, a FOTA és a FIA egymás közt.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#44029) hunnylander válasza b-type (#44023) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Friss hír: Drivers and FOTA discuss F1 crisis

Tudják, hogy a pilótákkal lehet átvinni a közönséget az új szériához. Ezért a mai válság értekezlet a FOTA és a pilóták között. (A szakadár csapatok pilótái nem lehettek ott.)

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#44030) Motion_Blur válasza hunnylander (#44029) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Egyre biztosabb jelei vannak, hogy meg akarják csinálni az új szériát. Bárcsak összejönne nekik :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#44031) Kraptor válasza hunnylander (#44029) üzenetére

Kraptor
(PH! addikt)

Nem szóltam ):

[ Szerkesztve ]

(#44032) hunnylander válasza Motion_Blur (#44030) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Elsődlegesen csak fenyegetésnek szánhatják. Jó lenne az F1 tradíciókat tovább vinni és kompromisszumokat találni. Ehhez Mosleynak kellene hajlania azon észérvekre, amit Alonso is elmondott a cikkben, vagy legalább Berniet valahogy beijeszteni, hogy nyomást gyakoroljon a haverjára, hogy ne ész nélkül hatami büszkeségből csinálja a dolgokat.

www.HunnyF1.com

(#44033) SzalaiG válasza hunnylander (#44032) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Ez a Mosley (Moslék) nem megy még nyugdíjba? Mehetne.... :U

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#44034) JJános válasza b-type (#44023) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Tegnap azt gondolom erről sejtettem meg valamit. Én támogatom, bármilyen néven, és sok elfeledett pálya is előjöhet. Monte-Carlo, Jerez, Indianapolis, Silverstone és Imola, és lesz még más pálya is, aki átáll.
Ha Ecclestone nem szól rá Mózlira, hogy vegyen vissza, akkor meg is fog valósulni. Én támogatom ezerrel!

[ Szerkesztve ]

VCRC- KTCC!

(#44035) LA_COSTE válasza AMD Power (#44022) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Esőben jól ment mindkét pilóta: Vettel és Button is. Pont esőben nyerték első F1-es futamgyőzelmüket. :) Hungaroring: Button, Kanada: Vettel.

(#44036) Motion_Blur válasza LA_COSTE (#44035) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Milyen Kanada? :D

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#44037) ToBeY válasza LA_COSTE (#44035) üzenetére

ToBeY
(PH! nagyúr)

Ugye Monza-t akartál írni Vettel-el kapcsolatban? :D

(#44038) Vazallus válasza Barthezz2 (#44025) üzenetére

Vazallus
(tag)

Hát hallod én ugyanígy vagyok, de az biztos, hogy nagy fesztivál lenne belőle ha tényleg megcsinálnák :))

[ Szerkesztve ]

"Mr. Salieri sends his regards"

(#44039) LA_COSTE válasza ToBeY (#44037) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Igen, csak közben Kubica balesete jutott eszembe Kanadában. azért írtam. De úgy emlékszem Monza esős volt.

(#44040) !Overdose!

!Overdose!
(senior tag)

Eurosport: Porsche kupa :K

Eat Sleep JDM

(#44041) Vazallus válasza Motion_Blur (#43986) üzenetére

Vazallus
(tag)

Nyerjen már inkább a Ferrari ˇ_ˇ

"Mr. Salieri sends his regards"

(#44042) -=Sziszi=- válasza !Overdose! (#44040) üzenetére

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)

Bírom ezeket a túraautókat. Kár hogy a DTM-et nem közvetíti az Eurosport.

(#44043) !Overdose! válasza -=Sziszi=- (#44042) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

A Sportklub miért nem jó?

Eat Sleep JDM

(#44044) -=Sziszi=- válasza !Overdose! (#44043) üzenetére

-=Sziszi=-
(fanatikus tag)

Mert az nincs itthon

(#44045) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1óra múlva rajt! már vároom :R

(#44046) !Overdose! válasza Csabee. (#44045) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Tippem:

Button
Webber
Barichello
Vettel
Trulli
Massa
Raikkonen
Alonso

Eat Sleep JDM

(#44047) IreN!CuS válasza !Overdose! (#44046) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

Tippem:

Barichello
Webber
Trulli
Button
Massa

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#44048) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Szinte biztos vagyok benne ,hogy Button fog ma nyerni. Vettel az első háromban nem lesz benne.

(#44049) Bermi válasza hunnylander (#44032) üzenetére

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

egyetértek, kompromisszum kéne, én még mindig úgy gondolom, hogy lesz
persze ha párhuzamos bajnokság lesz, akkor egyik se lesz az igazi :(

a williams külön nevezése nagy port nem kavart, vagy csak én nem olvastam? mert azért én frank bácsitól nem ezt vártam, ő is a tradiciót képviseli, mégis meghajolt mosley előtt? mi volt ennek az oka? ezzel nagyban gyengitette a többiek megítélését, hogy lám-lám nem vagytok ti olyan egységesek.

gondolom náluk kevés a pénz, de akkor is ;]

[ Szerkesztve ]

F1.....

(#44050) Nowhereman válasza Csabee. (#44024) üzenetére

Nowhereman
(őstag)

Nekem csak a 3 pilótástól lúdbörzik a hátam. Eddig a szuperdomináns csapat mellett mindig maradt esély még a dobogóra...

Utánam a kondenzcsik!

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.