Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)

(#10001) manutdzoli válasza !Overdose! (#9986) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

A Honda nem úgy állít mintha dobogó környékén lennének.Kívánom nekik hogy 2-3év múlva alkosson valalmit Brown,de a ferrarikat ne érje utol :D

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#10002) gV válasza manutdzoli (#9999) üzenetére

gV
(őstag)

Régen is volt már 2 spanyol futam Jerez+Barcelona (1997-ben tuti).

(#10003) Adrián29 válasza Motion_Blur (#9998) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Teljes mértékben igazad van :R
Remélem lesz annyi kurázsi benne.

Üdv:
Adrián

(#10004) JJános válasza manutdzoli (#10001) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Azt még meglátjuk, hogy R.Brown mire is képes. Érjék utól a ferrarit, nem bánom!

Megelőzni ugysem fogják tudni. :DDD

[ Szerkesztve ]

VCRC- KTCC!

(#10005) Integra válasza manutdzoli (#10001) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az idei évet le lehet írni...
béka segge alatt talán nem lesznek, de én úgy vagyok vele, hogy ha csak kétszer annyi pontot érnek el, mint tavaly, már jók vagyunk:))
brawn se tudja megváltani a világot, ez ilyen egyszerű, a tavalyi autót nagyon remélem hogy egyszerűen a zúzdába gurították és egy telejsen újat kezdtek el építeni brawn irányításával, fő útmutatásaival..

(#10006) gV válasza Integra (#10005) üzenetére

gV
(őstag)

egy telejsen újat kezdtek el építeni brawn irányításával, fő útmutatásaival..

a 2009-es autónál már lehet, de az ideit nem hinném h Brawn érkezése után 1-1.5 hónap allat összedobták.

(#10007) Integra válasza gV (#10006) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

valsószínű nem.
mindegy, szerintem ez az év egy kín-szenvedés lesz nekik megint

(#10008) gV válasza Integra (#10007) üzenetére

gV
(őstag)

ők azért bizakodóak [link]

(#10009) manutdzoli válasza Integra (#10005) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Azt mondták hogy ez egy teljesen új autó,a teszteken elég rosszul szerepeltek,de mondták hogy melbourne-ig még lesznek aero fejlesztések.Bízzunk benne :)

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#10010) Integra válasza manutdzoli (#10009) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

bizni meg reménykedni lehet, de a tesztidők egyenlőre siralmasak.
és hiába az új aero cuccok, hatalmas változás nem lesz szerintem, soha se váltotta meg egy pár elem az autót, ha maga az autó necces:(
nekem se marad más mint reménykedni, max a hajam téphetném a lúzerkedésen, de ezen már rég túl vagyok (nincsen már hajam).. :DDD

gv: nem hogy a ferrari nyomába, de a szvsz a középmezőnyhöz való felzárkózásra is kevés lesz az autó szvsz..

(#10011) venember83 válasza Integra (#10010) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hülyén is néz ki egy hajas sárkány... :U

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10012) hunnylander

hunnylander
(őstag)

Martin Whitmarsh: "A legutóbbi tesztekből kiderül, hogy nagyon szoros lesz a küzdelem a Ferrari és a McLaren között. Új abroncsokkal ugyan jobban szerepeltünk az első körökben, a Ferrari viszont a tizenöt körös etapok közepén és végén az erősebb."

www.HunnyF1.com

(#10013) manutdzoli válasza Integra (#10010) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Biztos nem fognak az élmezőnybe ugrani egy pár új elemmel,de 1mp-t illene gyorsulni.

[ Szerkesztve ]

(#10014) Integra válasza manutdzoli (#10013) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az már csoda kategória lenne:DDD

(#10015) hunnylander válasza manutdzoli (#10013) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Az nem olyan egyszerű, főleg mert a többiek sem alszanak.

Tudod mikor kezdték el a tervezését a 2008-as McLaren autónak? 2006-ban.

Ha a Honda piszkosul összekapja magát mostantól, hogy ott van Brawn és pluszban szerződtetik a legjobb szakembereket, akkor is kell legalább egy-két év a jelentősebb javuláshoz.

www.HunnyF1.com

(#10016) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Hakkinen elvált feleségétől

Ez elég meglepő. :(

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#10017) !Overdose! válasza AMD Power (#10016) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Főleg most amikor már nem versenyzik és több ideje lenne a családjára!

Eat Sleep JDM

(#10018) !Overdose! válasza Integra (#10014) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Hát igen, de a remény hal meg utoljára!
Csak nehogy Button kiégjen vagy elpártoljon mire jó lesz az autó!

Eat Sleep JDM

(#10019) manutdzoli válasza hunnylander (#10015) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Tudom hogy egy f1-es autó elkészítése kb.2év.Lehet az a gond hogy a 2007-es autóból pár elemet beépítettek a 2008-asba(még 2006 környékén amikor kezdték tervezni),mert azt hitték hogy előrelépés lesz.Aztán rájöttek hogy nem,így újrakellett tervezni az autót.Én mondtam hogy 2 év és lesz egy rendes autója a hondának.

(#10020) manutdzoli válasza AMD Power (#10016) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Szomorú hír :(

(#10021) ktg3

ktg3
(őstag)
LOGOUT blog

volt régen 1 link a forma 1 szomorú 10 perce vagy vmi ilyesmi amikor balesetes videók voltak összevágva de nem találom :F

valaki linkelje nekem pls :R

Még szerencse, hogy nagyon utálom a paradicsomot, mert ha szeretném, akkor jó sokat ennék belőle, pedig nagyon utálom!

(#10022) venember83 válasza ktg3 (#10021) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#10023) !Overdose! válasza venember83 (#10022) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Nagyon nem szeretem ezt a videót!
Hihetetlen, hogy régen mennyire veszélyes volt az F1!

Eat Sleep JDM

(#10024) venember83 válasza !Overdose! (#10023) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én igazinak mondanám... A mai vicc, nem csoda, hogy pl Kimi sem szereti, csak a vezetést. Megjegyzem én is utálom ezt a videót, csak azért tudtam melyik, mert már többször láttam. De most nem néztem meg.

(#10025) Ricardo válasza !Overdose! (#10017) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Lehet hogy pont azért jöttek elő a dolgok :U

(#10026) gV

gV
(őstag)

Az autó egyenletesen adja le az erőt, a tapadása pedig tökéletes. Más szóval a csomag harmonikusan működik. Biztos vagyok benne, hogy a tesztek következő három napja csak még jobban megerősíti ezt. Kimi a Bahreini teszt után/elött

Remélem h az új elemekkel (amit Barcelonában vetnek be) még gyorsabb lesz a Ferrari, de ugy h közben megmarad a rövid és gyors etapok illetve a gyorsaság és tartosság terén elért harmonia a jelenlegi csomaggal. :R

(#10027) gV válasza venember83 (#10024) üzenetére

gV
(őstag)

én ma délelött néztem meg (ehez kapcsoldik h szegény Tripsről most olvastam ha nem a futamon akkor még aznap 1 szerencsétlenül járt repülön halt volna meg)

[ Szerkesztve ]

(#10028) manutdzoli válasza venember83 (#10022) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Az F1 fekete oldala...borzalmas :(

(#10029) manutdzoli

manutdzoli
(senior tag)

A Force India is leleplezte autóját
Furcsa egy színösszeállítás,de nekem bejön.Kíváncsi vagyok mire lesznek képesek.A Kingfisher meg ahogy látom elpártolt a toyotától :D Most olvasom hogy a főnöké a Kingfisher :B

[ Szerkesztve ]

(#10030) Integra válasza AMD Power (#10016) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

biztos a látómezőbe került valami kis fruska:)

(#10031) Integra válasza manutdzoli (#10029) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egyre inkább az az érzésem ezekkel a kis csapatokkal kapcsolatban, hogy a tulaj megveszi őket egy-egy évre, reklám neki, aztán dobja az egészet, neki mindegy a csapat, csak a neve szerepeljen egy éven át az f1-ben, kap elég jó publicitást, aztán ennyi, adja a következőnek

(#10032) venember83 válasza Integra (#10030) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem máshova is ;) Egy kis látómezőért nem szokás válni.

Különben a brazil nagydíjon láttam ex Ms Häkkinent, még mindig szép, kétlem, hogy gondja lenne a pártalálásban.

(#10033) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

Toyota váltóroblémákkal küzködik

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#10034) Integra válasza PazsitZ (#10033) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az semmi, nekünk meg mindennel problémánk van:DDD

(#10035) manutdzoli válasza Integra (#10031) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Meg az a röhej,hogy a tavalyi spyker autóval indulnak.Semmi fejlesztés?Így nem lesz előrelépés.

(#10036) JJános válasza venember83 (#10022) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Végignéztem. Nagyon kemény. :(((

Egyszer már láttam moziban ezt, vagy hasonlót. Ebben az idényben ilyen ne legyen. :(

VCRC- KTCC!

(#10037) JJános válasza venember83 (#10032) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Negyven éves feleségem lecserélem két húsz évesre című hirdetést Hakkinen adta volna fel? Lehet. Ezek a F1-es finn pilóták időnként megvadulnak.

VCRC- KTCC!

(#10038) PazsitZ válasza Integra (#10034) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Remélem nálunk nem lesz idén. Tavaly eleget szenvedett az RB pl. a váltóval. Most -hogy lekopogjam- a teszteken tudtommal nem nagyon jelentkeztek különösebb gondok.

(#10039) !Overdose! válasza Integra (#10034) üzenetére

!Overdose!
(senior tag)

Ott a pont, sajnos! :C

És ez egyszerűen érthetetlen!

Eat Sleep JDM

(#10040) AMD Power válasza PazsitZ (#10038) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Az szép is lenne ha ez az év is olyan lenne mint a tavalyi. :(((

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#10041) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Négy tizeddel ver mindenkit a Ferrari

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#10042) PazsitZ

PazsitZ
(PH! addikt)

[link] [link]
A Forma-1-es világbajnoki sorozat modernkori történetének első futamán, az 1950-es silverstone-i versenyen rajthoz álló mezőnyből utolsóként távozott az élők sorából a 89 éves Tony Rolt.

Rolt az első F1-es verseny, az 1950-es Brit Nagydíj utolsó élő résztvevője volt, amely címet tavaly januárban tévesen tulajdonítottunk az akkor elhunyt de Graffenried bárónak. Rolt ezen a futamon Peter Walkerrel együtt vezetett egy ERA versenyautót, és később még két Brit Nagydíjon állt rajthoz.

1953-ban egy Jaguar C-Type volánjánál ülve Duncan Hamilton társaként nyerni tudott a legendás hírű Le Mans-i 24 órás versenyen. 1955-ben vonult vissza a versenyzéstől, de nem szakadt el tőle teljesen, hiszen később segédkezett Stirling Mossnak az 1961-ben F1-es futamot nyerő autó tervezésében.

[ Szerkesztve ]

(#10043) gV válasza Motion_Blur (#10041) üzenetére

gV
(őstag)

Lesz ez még több is. :DDD :K
Amugy "tök jó" h mivel megváltoztatták a Q3-at mostmár csak (ahol számít is) a versenyen fordulhat elő az "üres tank" ott viszont már kopott gumikkal.

[ Szerkesztve ]

(#10044) wildrain válasza PazsitZ (#10042) üzenetére

wildrain
(PH! kedvence)

Tavaly januárban? Szerintem az valamikor mostanában volt. Nagyon rémlik nekem tök ugyanez a cím, hogy "Elhunyt az utolsó F1-mohikán". :F

(#10045) hunnylander válasza Motion_Blur (#10041) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Enyhe túlzást érzek a kijelentésben, főleg ha így leegyszerűsítik. Azt valószínűsítem, hogy ahogy Whitmarsh említette, a Ferrari jobb az etapok közepén és végén. Ott meg lehet a négy tized, de ha a Mekin friss gumi van akkor nem. Majd meglátjuk. :D

www.HunnyF1.com

(#10046) Motion_Blur válasza hunnylander (#10045) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Szerintem meg az egész úgy baromság, ahogy van :D

Annyi a biztos, hogy most(!) a Ferrari és a McLaren a két legerősebb konstrukció. De én nem vagyok benne biztos, hogy a Ferrari a gyorsabb..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#10047) hunnylander válasza Motion_Blur (#10046) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Egyébként a versenyek élvezhetősége szempontjából pont ez a legjobb, hogy egy etapon belül fordul a gyorsasági sorrend, vagyis friss gumival a Meki előzheti a Ferrarit, használt gumival meg a Ferrari feljön a Mekire és visszaelőzheti azt. Vagy nyeri az időmérőt a Meki, de rajt után tapad rá a Ferrari és próbál előzni. Jó móka. :D

De amúgy annyira nekem nem tetszik, hogy a Meki még mindig ennyire nem szereti a Bridgestone-t. Illetve szereti; de csak enni. :)

www.HunnyF1.com

(#10048) HEro válasza manutdzoli (#10029) üzenetére

HEro
(tag)

http://formula.hu/galeria/2222307%20Force%20IndiaF1%20bemutatp_05.jpg

magyar zászló van az elején :D:D:D

:)

(#10049) venember83 válasza hunnylander (#10047) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne képzelődj, nem lesznek előzések, az az idő elmúlt. :(

(#10050) gV válasza venember83 (#10049) üzenetére

gV
(őstag)

ugy volt h 2008-tól ezt bevezetik, ez állitolag kiegyenlítette volna az elézésnél a védő és támadó esélyeit

[link]

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.