Bátor nyilatkozat Piquet Jr.-tól:
Majd meglátjuk... 
[link]
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
soulcube
(fanatikus tag)

george11
(PH! addikt)
[link]
És az utolsó mondat:
''Ha az e-mail az egyetlen bizonyíték, akkor nem lesz büntetés'' - állítja az osztrák. ''Az a tény ugyanis, hogy a pilóták más csapatokról beszélgetnek, teljesen normális. Emlékszem, hogy amikor én versenyeztem, én is megvittam a többiek autóinak guminyomását.''
Ez jó, végülis egy súlycsoport a guminyomás megbeszélése a mostani üggyel 
www.polirfelni.hu

Peat;)
(PH! addikt)
A (már cáfolt állítólag) mailben meg semmi info arról hogy akár még guminyomsáról is beszéltek volna. Vagy csak én nem tudok a sorok között olvasni? Akkor fordítsd már le nekem légyszi. Piszkos dolog volt belekeverni a pilótákat.
(#1004) Peat;) válasza venember83 (#999) üzenetére
- Privát
- 2007-09-12 15:52:37

Peat;)
(PH! addikt)
Elbeszéltünk egymás mellett. Nem a bűnösséget és annak következményeit vitattam. Sosem írtam hogy nem bűnös, azt meg sokat írtam hogy nem tudjuk mennyire az.
''De ebben nehogy a Ferrari meg a media legyen a hibas.'' mi az ebben? a nép hergelésében a média igen is hibás, napról napra hazug írások jelennek meg és ezt a ferrari szurkolók nagy része a többinek meg jelentős hányada elhiszi, majd meg a felhördülés. Mi ez ha nem bűn.
A csapat meg szokásosan reagál (ferrari) mint írtam mind1ik ezt tenné. Nekem spec nem szimpatikus, egyik csapattól sem az, ahogy mclarentől dobálóznak most a többi csapat felé az sem az. Annak is apró hányada lehet igaz. Na ezt kapja a mclaren hónapok óta mert konkrétumot nem tud senki.
A lényeg hogy utáljuk FIA-t és a médiát

george11
(PH! addikt)
Nem arra gondoltam, hanem arra, hogy a guminyomásról beszélget az ürge, pedig 780 oldal az nem csak egy guminyomás. Mind1, csak megakadt rajta a szemem. 
Mod.: az alábbi link mindenkinek szól !!!
Anyám borogass
[link]
[Szerkesztve]
www.polirfelni.hu
(#1006) venember83 válasza Peat;) (#1004) üzenetére
- Privát
- 2007-09-12 16:20:41
Szoval, 2 dolgot akartam kihangsulyozni:
1) FIA toketlensegerol nem a media es a Ferrari tehet, hanem a FIA sajat maga;
2) pilotak erdekes esete, mert bar nem ok a hibasak, de eredmenyeket ertek el a nem koser autokkal a nem koser szituacioban.
Ennyit akartam, koszonom.
george11: ''A minimálárat nem érték még el'' - ez aztan sok mindent elmond. Kulonben nem kene fikazni, probal segiteni ahogy tud, aztan, hogy senki sem ertekeli ennyire a kesztyujet, ez van. Talan ha nem ''85%ban csak'' penzzel jutott volna az F1be, akkor tobb megbecsulesre szamithatna.
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#1007) george11 válasza venember83 (#1006) üzenetére
- Privát
- 2007-09-12 16:38:17

george11
(PH! addikt)
''Talan ha nem ''85%ban csak'' penzzel jutott volna az F1be, akkor tobb megbecsulesre szamithatna.''
Egyetértek 
Amúgy nem fikázásnak szántam, csak megborultam rajta, hogy ennyire ''relikviaként'' kezelik a dolgot.
www.polirfelni.hu
(#1008) Peat;) válasza venember83 (#1006) üzenetére
- Privát
- 2007-09-12 17:08:07

Peat;)
(PH! addikt)
De most ezt miért? 
''pilotak erdekes esete, mert bar nem ok a hibasak, de eredmenyeket ertek el a nem koser autokkal a nem koser szituacioban'' nem koser autó? bizonyára a bizonyítékok és tények alapján mi? az nem számít hogy első teszten megverték reanult a még tavalyi géppel b-n gumin? 
''nem koser szituacioban'' milyen nem kóser szituációt csinált a 2 pilóta? olajat fecskendeztek kimi alá monzában?
Pont annak a példája vagy amit leírtam. Vannak a nagyon kevés tények, melytől te elrugaszkodsz és a média által kreált dolgokat kezeled tényként. Tényleg nem fogod amit írok, de ez nembaj, mostmár holnap talán lezárul így vagy úgy, boldog senki sem lesz.

b-type
(PH! nagyúr)
Pedig sztem egyszerű, ha a versenyző ablaküvegét vékonyabbra cserélik, ezáltal előnyt nyernek, akkor a versenyzőtől is elveszik az eredményét..lásd Grönholm.
Ebben nincs sztem semmi személyes, csak a versenyző nem azzal a technikával érte el az eredményt amit a szabályok betartásával alá tettek volna.
Ezzel nem a kémügyet akarom nyújtani, hanem a szabálytalanul szerzett előny a technika oldaláról továbbgördülve a versenyző eredményességét is érinti.
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type
(#1010) venember83 válasza Peat;) (#1008) üzenetére
- Privát
- 2007-09-12 17:25:13
Nem. Nem koser szituaciot arra irtam amit te is emlitettel, pl doksikbol megtudtak, h a Ferrari feneklemeze mas meresi pontokat figyelembe veve szabalytalan, ezt igy fogalmaztad meg: és bár autóban valószínűleg nem tudták felhasználni az adatokat megtették máshogy. (fenéklemez) Doksikbol meg siman megtudhattak ezen kivul par erdekes dolgot. Tehat profitaltak a pilotak, hiaba voltak artatlanok az ugyben.
Csak azert on, h ne legyen szurke az egesz topic vege.
mod1: b-type: azert neha igazan mondhatnal marhasagokat is
Kulonben en is erre gondoltam, csak ugye az a franya megfogalmazas... 
mod2: Peat;) - de igen, megertettem amit mondtal, a fenti apro kiegeszitessel mar 100%osan egyet is ertek veled 
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Peat;)
(PH! addikt)
De ott bebizonyosodott a dolog. Itt meg nem találtak első alkalommal sem bizonyítékot arra hogy az autón változtattak vmit a dokksi hatására. Talán majd holnap. A többiben egyetértek mind2őtökkel.
Félreértettél... csak prmcsk feltételezését folytattam, és próbáltam rávilágítani vele, hogy ez így leírva elég hülyén hangzik... szóval pont azért írtam, mert ez szerintem sem egy előre kitervelt dolog volt a McLaren vezetése részéről
(főleg nem azért, hogy a Ferrari esetleges illegális elemeiről bizonyítékot tudjanak szolgáltatni)
''Most úgy állunk hogy még mail sem volt rózsa és alonso között''
Ami nem volt igaz, az a levélből vett idézet... azt elismerte az újságíró is azóta. Viszont hogy maga az e-mail váltás az új bizonyíték, az azóta elhangzott gyakorlatilag minden oldalról (Alonso, FIA, stb.).
A reklámozoknak ez teljesen mindegy... egyrészt ők is ugyan ilyenek (tehát erkölcsi aggályaik nem lesznek), másrészt tudják, hogy jövőre erre a célközönségnek max 1%-a fog emlékezni...
Briósba pedig nagy hiba volt a McLarennek belekötnie... a csapatvezetők közül szerintem neki van a legnagyobb hatalma az F1-ben.... nem jó, ha magukra haragítják. (már ha nem jött be a zsarolás)
Igen a FIA-nak sokkal keményebbnek kéne lennie... csak hát az ő anyagi érdekeik is azt diktálják, hogy inkább próbálják eltüntetni az ilyen ügyeket. (már persze rövid távon... mert hosszú távon ez a gyengeség inkább árt).
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Stirlitz
(senior tag)
Csak pl. ilyenkor az a kérdés, hogy amikor a Hondát elmeszelték 2 futamra a szabálytalan üzemanyagtank miatt, akkor most sokkal súlyosabb vétségekért kvázi ejnye-bejnye lesz?
Remélem nem.
Mielött leharapná egy Mc-Laren-es a fejem, valószinűnek tartom, hogy ez már máskor is előfordult, nem biztos, hogy ezekkel a csapatokkal, de megtörténhetett. Csak ez most kiderült, és hát akkor a büntetés mértéke ismert. Ha Ron Dennis más csapatokat megvádol, és lesz rá bízonyiték, hogy jogos volt a gyanú velük szemben, akkor azokat is megbüntetik remélem. De addig is a Mc-Laren van pácban, és nem a Ferrari és a Renault. És ha elönyhöz jutottak, akkor a piloták is profitáltak belöle.(úgyis, hogy nem is tudtak a papírokról semmit) De ezt számszerüsiteni, hogy pl: körönként pontosan menyi időt is jelent, senki nem tudja, illetve bizonyitani nagyon nehéz. De remélem holnap minden kiderül tényleg, amit az űgyröl tudni akarunk. Azt meg szokni kell a Mc-Laren fanoknak, hogy most az ő kedvenceiket boncolgatják....
[Szerkesztve]
Ha férget látok, rálépek. :)
Az alkut mutatták, és ha valóban Alonso beküldte a bizonyító levelet, akkor ezek alapján megnyugodhatsz, őt nem büntethetik meg.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

JJános
(PH! addikt)
''Én úgy tudom hogy nem a Mclaren kémkedett''.''Ferraris csóka felajánlotta a dolgot''
Látom nem érted, vagy nem akarod. Vagy csak hinteni akarod mások szemébe a port.
Ha én lopok valahol egy 100.000 Ft-os mobilt, és azt akár 1 Ft-ért megveszed tőlem, már ugyanolyan bűnös vagy, mind a 100 000. ft értékig, mint én.
A Ferraritól loptak, mindegy hogy ki, és ettől kezdve a tag, már jogilag nem ferraris csávó, hanem tolvaj. Azért nem Ferraris, mert szerződést szegett.
Vagyis jogilag ferraris csávó nem lehet. A ferrari ebben az ügyben nem sáros.
A tolvaj, az orrgazda, az nagyon sáros, és valaki csak látta a dokumentumokat, és nem jelentette a rendőrségen, az is mind sáros.
A többi gondolat félrevezető, hamis, és hazug! Ennyi!
VCRC- KTCC!

george11
(PH! addikt)
Ezzel csak az a gond, hogy a FIA nemhiszem, hogy az ottani ''BTK'' szerint jár el.
www.polirfelni.hu

Peat;)
(PH! addikt)
Megígértem anno hogy nem reagálok rád, így ne várj reagálást tőlem, te nyugodtan írhatsz nekem.

Peat;)
(PH! addikt)
Arra szeretnélek megkérni hogy olvasd el az egész hozzászólást amire reagált a felettem hozzászóló és mérlegelj hogy mennyire kiáltottam ki bűnösnek a ferrarit, vagy mennyire vagyok hazug. 

Peat;)
(PH! addikt)
Ettől már nem aggódom, a hangnem nem tetszett ami a pilóta felé irányult. Persze lehet hogy igaz hogy felnyomja a saját csapatát amit jelenleg lehet hogy utál, de nekem ez már erős volt. De ez az én gondom 

george11
(PH! addikt)
Én csak erre írtam a reakciót:
''A Ferraritól loptak, mindegy hogy ki, és ettől kezdve a tag, már jogilag nem ferraris csávó, hanem tolvaj. Azért nem Ferraris, mert szerződést szegett.
Vagyis jogilag ferraris csávó nem lehet.''
Mellesleg az a nagy büdös helyzet, hogy az igazságot senki sem tudja. Aki emiatt itt a fórumon bárkit is hazugnak vél az no comment.
Amit a média lehoz azon tudunk csámcsogni (ki-ki aszerint, hogy kinek drukkol, vagy, jó magyar szokás szerint '' ki-ki ellen drukkol''), de ez gyanítom csak a jéghegy csúcsa.
Itt már nem arról van szó (véleményem szerint), hogy ki mit csinált, hanem az, hogy hogyan lehetne ezt úgy elsikálni, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon.
De van pár biztos tény azért:
1: a Ferrari nem tehet arról, hogy kipattant a dolog, mert csak a saját tulajdonát védte (azthiszem jogosan)
2: ellenben, ha már vérszagot érzett, próbál elmenni az utolsókig
3: a Mclaren bűnössége még egyáltalán nem bizonyított, mert mivel bizonyítja azt bárki, hogy ki mit olvasott el
(ettől függetlenül ez nyilvánvaló, de ha már tárgyalás van, azt nem lehet feltveséekre alapozni.) Ha lesz kézzelfogható bizonyíték, akkot lesz bünti is, de anélkül kétlem ...
4: Flavio bácsi csak Alonso-t akarja vissza, a többire tesz magasról
5: akárki akármit mond ez jót tesz az F1-nek bizonyos szempontból, mert még nagyobb figyelem összpontosul rá a kémper miatt. (a rossz reklám is reklám)
A többi meg kiderül holnap, legalábbis jó esetben, de lehet elhúzzák még pár hónapig.
www.polirfelni.hu

JJános
(PH! addikt)
Ne haragudj, ha reagálok. nem a személyedre, amit irtál. Egyébként világosan fogalmazol.
Ha a McLaren birtokolta az iratokat, márpedig ez el lett ismerve, és a lopott, mellesleg a ferrari számtalan infóját rejtő, iratokat birtokolták, és el is ismerték ezt.
Márpedig akkor bűnös, és maga Ron is elismerte, hogy látta a dokumentumokat. Az más kérdés, hogy ki mit olvasott el, de aki tudatában van annak, hogy az ellenfél összdokumentációja a kezemben van, az evidens, hogy el is olvasták. Ez alól csak úgy tudtak volna kibújni, ha nem lebuknak az iratokkal, hanem feltalálásuk időpontjában azonnal jelentik a rendőrségen.
Legkevésbé érdekel, ki hogy akarja ezt az ügyet elsikálni. A problémám az, hogy újra, és újra megjelennek valótlan, ködösítő hsz.-ek, mint amire reagáltam.
És akkor odairja, hogy nem reagál. Ez már a reagálás! És akkor felkér valakit, hogy reagáljon rá.
Na ez már az ocsmányság!
Amit irtam, az igazság. Rengetegszer le lett irva, a kezdetektől, visszakeresheted, és meggyőződhetsz.
És akkor jönnek ilyen emberek, és más rendes fórumozókat elüldöznek. Kusza átláthatatlan hsz.-eket írnak. Személyeskednek, támadnak másokat.
[Szerkesztve]
VCRC- KTCC!

JJános
(PH! addikt)
Én nem a FIA-ról beszéltem. Arról, hogy ki a bűnös, kik a bűnösök.
Egyesek megengedik maguknak, hogy amit a FIA határoz, az van. Nem. itt polgári peres ügyek folynak. A Ferrari egy csomó embert feljelentett, és úgy tudom a McLarent is.
Ha a FIA nem büntet, tegye. Már régen eljátszotta a becsületét.
Majd ha az olasz bíróság kimondja a McLarenről, hogy bűnös, akkor mit mond a FIA? Az ő dolguk, nem érdekel.
Ki kell mondani. Ez egyy bűnügy, és a McLaren nemcsak a bűnűgyben sáros, hanem igenis vétett a sport ellen! De nem kellene teljesen ködöt vonni. A ferraris csávó, meg hogy a McLaren nem mondta senkinek, hogy kémkedjen.
Ez úgy baromság ahogy van. Még a végén a Ferrarira kenik egyesek, mert meglopták őket. Akár több százmilliót is érhet az a dokumentáció!
A tény, az mindíg tény. A megítélés változhat, és az, hogy kinek mennyire fáj ez.
Azt irod, hogy az igazságot senki nem tudja. De igenis, és ez is hazugság, az alapvető igazság, hogy a McLaren kémkedett tudható. Azt, hogy ebből mennyit használtak fel, más kérdés. A baj, csak hogy a vita nem erről szól, hanem részletkérdésekbe a hsz.-ben benn a hazugság. Oda van rejtve, és jön a ködösítés. A tény az, hogy a McLaren BŰNÖS!
És illene elitélni! És aki nem ítéli el, ne bolygassa az ügyet, főleg ne akarja felmenteni a bűnöst, bűnösöket.
[Szerkesztve]
VCRC- KTCC!

george11
(PH! addikt)
''Ha a McLaren birtokolta az iratokat, márpedig ez el lett ismerve, és a lopott, mellesleg a ferrari számtalan infóját rejtő, iratokat birtokolták, és el is ismerték ezt.''
Na épp ez az, hogy nincs bizonyítva, hogy a Mclaren birtokolta az adatokat. Egyik alkalmazottjuk birtokolta ez tény, de semmi több.
Másodszor nem loptak, mert nem ők vették el az adatokat, hanem ''kapták'', így megint más a leányzó fekvése.
Harmadszor, lehet, hogy mindenki látta az utolsó szerelőig a Mclarennél, de ezt bizonyítani is kell, különben nincs miről beszélni.
Nekem is b@ssza a csőröm a dolog, mert világ életemben csak a Ferrarinak drukkoltam ( a csapatnak, és nem a pilótáinak ), de ha ügyesek Ron bácsiék, akkor el lesz sikálva a dolog.
Miként lehetne bizonyítani, hogy több ember is olvasta a doksikat??? Sehogy, vagy bevallja, vagy nem(nyilván nem). Innentől kezdve meg ismét ott vagyunk, hogy ''ha''.
Volt egy mondás köztünk autószerelők közt anno: majdnem a kutya sem sza@rik.
Vagy rájukbizonyítják, vagy sem ... ennyi. 
www.polirfelni.hu

JJános
(PH! addikt)
Ne haragudj, nem jól tudod. Az, hogy a McLaren birtokolta az anyagot el lett ismerve. Maga Ron is elismerte. Az nem ismerték el, hogy felhasználták, a FIA ezért felmentette őket. A bíróság nem fogja.
Ha nem lopták, hanem kapták, amit ugye elég nehéz elhinni, egy ilyen sokat érő doksiban, a McLaren akkor is besározódott, mert semmilyen jogcíme nem volt birtokolni az iratokat, a leányzó fekvése mit sem változott.
Úgy tudom, hogy vallomások vannak arra nézve, hogy birtokolták az iratokat. Innentől bűn. És ha egy alkalmazottuknál találták meg, sajnos jogilag, mivel amit birtokolt olyan volumenű, a csapat sarát dagasztja.
Én nem is akarom bizonyítani, hogy felhasználták, és tényleg minek bolygatjuk ezt az ügyet, nem is értem. Jön egy McLaren drukker, és ki akarja mosni őket a mi szemünből, a ''szarból''. nem fog menni. Bárhol fogják meg ezt az ügyet, ezt nem lehet tisztára mosni. Azt sem akarom bizonyítani, hogy akár egy év előnyt is lehetett az iratokból kovácsolni.
Egy a lényeg. A sport besározódott. És csak ezt el kell ismerni, hogy csúnya dolog volt. Innentől kitalálgatni dolgokat, felelősséget áthárítani, kisebbíteni, megmásítani, elkenni az ügyet, gerinctelenségre vall.
VCRC- KTCC!
(#1025) Nowhereman válasza JJános (#1024) üzenetére
- Privát
- 2007-09-13 02:58:30

Nowhereman
(őstag)
Dehogy nem használták fel az iratokat! Az alapján mószerolták be a ferrarit a fenéklemez ügyben...
Utánam a kondenzcsik!
(#1026) manutdzoli válasza Nowhereman (#1025) üzenetére
- Privát
- 2007-09-13 07:34:07

manutdzoli
(senior tag)
Jaja,senki se vette volna észre hogy kicsit mozog a padlólemez.Sztem is a doksik alapján köpték be a ferrarit.
Vagy nagyon jó szemük a volt McLareneseknek.Kétlem.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

george11
(PH! addikt)
''Ne haragudj, nem jól tudod. Az, hogy a McLaren birtokolta az anyagot el lett ismerve. Maga Ron is elismerte. Az nem ismerték el, hogy felhasználták, a FIA ezért felmentette őket. A bíróság nem fogja.''
Ezt hol olvastad? Én nem emlékszem olyanra, hogy elismerte volna a Mclaren csapat(!), hogy ők bitrokolták, csak annyit, hogy egy emberüknél volt/van.
''Jön egy McLaren drukker, és ki akarja mosni őket a mi szemünből, a ''szarból''. nem fog menni. ''
Ha ezt rám értetted, akkor nem nyert, mert sem a csapatnak, sem a pilótáinak nem drukkolok, csak próbáltam tényszerű lenni 
www.polirfelni.hu

AMD Power
(Jómunkásember)
Jó lenne ha ma vége lenne ennek a Merci balhénak.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
(#1029) venember83 válasza AMD Power (#1028) üzenetére
- Privát
- 2007-09-13 09:50:57
Ma ulnek ossze, lesz meghallgatas, stb. Itelet ki tudja mikor szuletik... 
Ne lovagoljunk már szavakon, amik ráadásul még nem is bizonyítják, hogy igazad van 
Ha csak egy ember birtokol másik csapattól származó technikai információt, akkor azt a csapat egésze birtokolja, de RD elismerte, hogy ő is ismerte az információk meglétét; ő pedig a csapatvezető, tehát megint csak elmondható, hogy az egész csapat tisztában volt a helyzettel.
Nem kell, hogy higyjél nekünk, csak nézz utána...
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
- Privát
- 2007-09-13 10:13:45
McLareneseknek kotelezo olvasmany: [link] - aki nem McLaren szimpatizans az inkabb hagyja ki, hacsak nem tul nyugodt s fel szeretne huzni magat 
(#1032) Rick4 válasza venember83 (#1031) üzenetére
- Privát
- 2007-09-13 11:17:02

Rick4
(PH! nagyúr)
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.
(#1033) venember83 válasza Rick4 (#1032) üzenetére
- Privát
- 2007-09-13 11:20:42
Meg lesz par ilyen cikk, meglatjuk mi lesz a vege s mikor lesz vege...
Bunti miatt meg ugyse lesz elegedett az egyik tabor (angol/olasz + ezek drukkerei), de jelen esetben talan annak van igaza akit megloptak... 
[Szerkesztve]

Markgx10
(őstag)
Ős Ferrari-drukkerként remélem, hogy nem így lesz 
The Spartans do not ask how many, but where they are. :)
(#1035) venember83 válasza Markgx10 (#1034) üzenetére
- Privát
- 2007-09-13 11:49:55
Tan csak nem a tobbeves eltiltast szorgalmazod? 

george11
(PH! addikt)
Rendben 
www.polirfelni.hu

JJános
(PH! addikt)
Nem terád értettem. Irtam, hogy jól fogalmazol. Aki itt ködösít, általában peat, és pmrcsik. Szvsz. És az nem számít, hogy drukkol-é valaki ennek, vagy annak, csak az számít, hogy mit irsz.
Ha valamire nem emlékszel, vagy nincs infód, attól az még létezik. olvass vissza, meg fogod találni az infót.
Nowhereman: Ez egyértelmű, igen.
VCRC- KTCC!
(#1038) prmcsk válasza venember83 (#1031) üzenetére
- Privát
- 2007-09-13 12:04:41
Ennek a cikknek a tényszerű állításaira várom a ''vörösök'' cáfolatát, de cáfolat legyen,
ne hagymázos vörös gőz, az már csípi a seggem is.
Számora három dolog a fontos, van több is, de az az összekötő szöveg...Erről a
háromról nyilatkozzon először a megszólaló, hogy igaz e ezen állítás, és ha igaz
mit bizonyít ?
1.)''Július elején a McLaren az FIA-hoz fordult, hogy vizsgálja meg az autóit, amiből kiderül, hogy használták-e az adatokat. A teszt negatív eredménnyel zárult.''
2.)''Luca di ''avérünkispiros'' Montezemolo tegnapi kirohanása is megmutatta, hogy milyen fából faragták az olasz csapatot. Szerinte teljesen mindegy milyen úton nyernek, csak nyerjenek.''
3.)''Hozzáteszem, a jogrendszer szerint nem az ártatlanságot kell bizonyítani, hanem a bűnösséget, tehát már az is vicc, hogy azt mondják a McLarennek, bizonyítsa be, hogy nem használt semmit. Mi a fasznak?''
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...

george11
(PH! addikt)
Csak félve válaszolok 
1.)''Július elején a McLaren az FIA-hoz fordult, hogy vizsgálja meg az autóit, amiből kiderül, hogy használták-e az adatokat. A teszt negatív eredménnyel zárult.''
Nyilvánvaló, hogy annyira nem idióták, hogy lemásolnak valamit egy az egyben, aztán beépítik ...
2.)''Luca di ''avérünkispiros'' Montezemolo tegnapi kirohanása is megmutatta, hogy milyen fából faragták az olasz csapatot. Szerinte teljesen mindegy milyen úton nyernek, csak nyerjenek.''
Ha kiderül, hogy a másik csapat csalt, akkor nyilvánvaló, hogy nem fogja meghatni a Ferrarit, ha elveszik a másik pontjait/kizárják, és mivel utánnuk a többi csapat le van maradva rendesen, így nyilván ők nyernék a V.B.-t.
3.)''Hozzáteszem, a jogrendszer szerint nem az ártatlanságot kell bizonyítani, hanem a bűnösséget, tehát már az is vicc, hogy azt mondják a McLarennek, bizonyítsa be, hogy nem használt semmit. Mi a fasznak?''
A bűnösség ott bebiznyosodott, hogy náluk voltak az iratok, amiket meg is találtak, ennek fényében már védekezniük kell, mert alapból nyilván azt gondolja a hatóság/FIA is, hogyha náluk volt, akkor használták is.
Látod milyen sokféleképpen lehet ugyan azokat a cikkeket/írásokat értlemezni? 
www.polirfelni.hu
(#1040) venember83 válasza prmcsk (#1038) üzenetére
- Privát
- 2007-09-13 12:13:08
Ki mas fordithatta volna le a szamunkra ismeretlen tartalmu linket, koszonjuk 
george11: oruljenek, hogy bebizonyithatjak ''artatlansagukat'' a megtalalt dosszie utan... <- igen, eme kirohanasom minosithetetlen, be is allok a sarokba magamtol, sot, kukorican is fogok terdepelni, remelem ez megfelelo buntetes szamomra.
[Szerkesztve]

PazsitZ
(PH! addikt)
1.) Ezt már régebben is írtam, nem lehet bizonyítani
2.)Nem nagy öröm, de mint már mindenki beismerte: pénz, ennyi nekik számít a csapategyéni is, talán jobban mint gondolnánk
3.)Nézzük csak azt, hogy illegális szoftver van a gépeden, de nem használod, attól még bűnös vagy.
A bizonyítás rész az 1. pontból fakadóan szvsz bukik.
De ezek csak az én elgondolásaim/véleményem.
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
1: nyilván nem fognak egy Ferrari F2007B-t építeni, rég nem arról van szó, hogy ilyen módon használták fel az adatokat. (sőt, nem emlékszem, hogy a McLaren féle védekezésen kívül bárki ilyenről beszélt volna)
2: nézz akármilyen sporteseményt, ahol mondjuk dopping miatt kizárják az elsőt, és a korábbi második lesz a győztes. Szerinted szomorkodnia kéne az új győztesnek?
3: megtalálták náluk az iratokat... egy szimpla ipari kémkedés esetén szerinted a bíróságot izgatja, hogy abból mit használtak fel? Ottvolt, ez elég a bűnösséghez... a McLaren még örülhet, hogy nem egyből elítélték emiatt, hanem azt is vizsgálják, hogy jutott e vele valamiylen előnyhöz.
(a ''cikk'', amiről beszélsz, az egy igencsak elfogult fórumozó blogja... meglehetősen kevés tényszerű állítással, csúsztatásokkal, bizonyos részletek szándékos elhallgatásával, stb.)

george11
(PH! addikt)
[link]
Ez mekkora LOL 
Daily Mail újságírója ... persze, gondolom simán bejutott, és lenyúlt pár infót. 
Miért nem tud csendbenmaradni a sajtó addig, amíg nem lesz döntés? 
www.polirfelni.hu
Mondd már el nekem, hogy a p.csába bizonyítja be és büntet bárki jogosan, ha
az állítólagosan lopott alkatrész nem úgy néz ki, mint amit rajzon elloptak ?
Mondj erre egy ide citálható példát, bárhonnan is...
B.meg, ha egy alkatrészen, de akár készterméken nincs más cégre, gyártóra utaló
jel még ugyanúgy is nézhet ki, mint az amiről másolták. A meki akkor lett
volna bűnös, ha a szarára ráírja valahova, hogy ferrari. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Egy hőzöngő "hazafi" apukának mondom, az orvosi egyetem, tandíj, vagy hűség kapcsán: A fiad legújabb és szükségtelen divat mobiljáért aláírsz 2 év hűséget egy cégnek, a hazádért ugyanezt nem teszed meg ? És lett nagy csend...
- Privát
- 2007-09-13 12:40:02

hunnylander
(őstag)
Analysis: Coughlan's version put to test (autosport.com)
[link]
Hajrá McLaren!
www.HunnyF1.com
Szerintem a kémbotrány azon, hogy mit használtak fel már túl van. Az bebizonyosodott már az első tárgyaláson, hogy igenis a Mclaren birtokában voltak a dokumentumok. Akkor nem kaptak gyakorlatilag semmilyen büntetést. Azóta kiderült, hogy nem minden úgy van ahogy akkor elhangzott, vagyis nemcsak 1-2 ember tudott a dokumentumokról, mint ahogy azt Ron Dennis állította. Így már egész más megvilágításba kerül a sztori, kiderült (?!) pl, hogy a pilóták csámcsogtak a beállításokon. Ezeket fogják ma tisztázni és nem azt, hogy akkor mit is vett át a McLaren a Ferrari doksikból, mert az sose fog kiderülni, megmarad Ron Dennis és csapatának a titkaként, aztán aludjanak jól tőle ők ha tudnak.
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

george11
(PH! addikt)
Nem csak konkrét alaktrészekről van szó, hanem arról (is), hogy származott-e előnye a dokumentumokból a Mclarennek 
www.polirfelni.hu
(#1048) manutdzoli válasza Rick4 (#1032) üzenetére
- Privát
- 2007-09-13 12:46:57

manutdzoli
(senior tag)
Akkor elbúcsúzhatnak a vb címtől a mekisek.Sőt,még jövőre az első két futamon sem indulhatnak.A jövő évük is oda lesz.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
(#1049) prmcsk válasza hunnylander (#1045) üzenetére
- Privát
- 2007-09-13 12:54:10
Talán magyarul a lényeget, ha lehetne, mert nem mindenkinek adatott meg, hogy a
''demokráciában'' szülessen és nőjön fel. Így az angol nyelv is kimaradt az életemből.
Én csak azt látom, hogy ez az arc lehet, hogy zseni, de hogy ''burnyák''az hótt
ziher, így az sem kizárt, hogy nincs vége a történetnek, mert lehet, hogy felbukkan
még a semmiből egy ''farbatosz'' nevű görög, akiről kiderülhet, hogy mindekibe ő
helyezhette bele a ''bizalmát''. 
Nyelvtudás nélkül ezt aszociáltam... 
george11:''Nem csak konkrét alaktrészekről van szó, hanem arról (is), hogy származott-e előnye a dokumentumokból a Mclarennek''
Ezt is kibeszéltük már. Hogy fogja az illetékes elvtárs bizonyítani a vélt előnyt, ha a
meki évek óta pariban volt a ferkával és nem valami üstökösként jött fel mellé ?
Maximum a motorjuk megbízhatóságát ''vuduzhatták'' csak bele a ferkától, azt meg
nem tilos, mert áltudomány. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]