Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)

(#6001) eXodus válasza syn7h37ic (#5995) üzenetére

eXodus
(őstag)

"doppingteszt is lesz"

Én úgy emléxem h van. Illetve nemrég volkt róla szó...

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#6002) vagamo válasza Wolverine (#5994) üzenetére

vagamo
(őstag)

Coulthard repüőgépbalesetett szenvedett és a pilóta meghalt!

Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

(#6003) Chili7 válasza manutdzoli (#5992) üzenetére

Chili7
(őstag)

Nem én mondtam, hanem ő! Én is meglepődtem.

Ez a szabálytalan benzin dolog meg full kacsa szerintem. Ha meg valóban szabálytalan, akkor nem Hamilton és nem is az FIA tehet róla.

(#6004) syn7h37ic válasza Plutor (#5997) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyáltalán milyen a szabálytalan üzemanyag keverék?

(#6005) snecy

snecy
(senior tag)
LOGOUT blog

Bármennyire is csalódott vagyok Hamilton miatt, azt nem szeretném ha ilyen olcsó trükkel nyeretnék most meg vele a VB-t. A pályán nem sikerült, ezt mostmár el kell fogadni.

Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))

(#6006) syn7h37ic válasza eXodus (#6001) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erről nem tudtam...

(#6007) BMW001 válasza vagamo (#5998) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyakorlatban már Kimitől nem lehet elvenni a címet, max. elméleti úton. Mindenki azt fogja tudni erről az évről, hogy Raikkonen lett a VB, de a történelem könyvekben Hamilton lesz olvasható. Reméljük nem... :(

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#6008) vagamo

vagamo
(őstag)

És Kazuki Nakadzsima-nál minden rendbenvolt, hogy HAMI után végzett? :F

(#6009) vagamo válasza syn7h37ic (#6004) üzenetére

vagamo
(őstag)

Valaki bele hugy**ott! :DDD Persze elötte NOSst ivott!

[ Szerkesztve ]

(#6010) venember83 válasza Plutor (#5997) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

stewards mi a f@szert nagy betu? Viszonylag jol tudok angolul, de ez abszolut nem indokolt. Sot, nyelvtanilag tejesen helytelen! Ha elveszik Kimitol a vb-t, akkor nem tudom mit csinalok, de 1 molotov koktel az FIA szekhazara mindenkepp jatszik reszemrol...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#6011) eXodus válasza eXodus (#5971) üzenetére

eXodus
(őstag)

a5.hu
" Az 1995-ös Brazil Nagydíjon volt precedens hasonló esetre, amikor a Benettonok és a Williams-ek tankjában a korábban hitelesítettől eltérő összetételű benzint találtak. A két csapattól akkor elvették a pontjait, a versenyzők eredményét azonban nem törölték."

Szóval nem kell pánikolni. :))
Valószínűleg alegrosszabb esetbnen is ez fog történni.

(#6006) syn7h37ic
Poénkodtunk/tak is h szerencsére Kimi esetében nem lesz/nincsen alk.szonda. :D

(#6013) vagamo
Én mint nagy FIA fikázó még én sem nézem ki belőlük h elvegyék kimivb-t

[ Szerkesztve ]

______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))

(#6012) manutdzoli válasza BMW001 (#6007) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Én sehol sem akarok olyat olvasni hogy hamilton 2007 világbajnoka.Én már elkönyveltem az agyamban hogy kimi a vb,és nem lehet kitörölni.

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#6013) vagamo válasza eXodus (#6011) üzenetére

vagamo
(őstag)

Ha meg nem Elmehetnek a pi**ába!

(#6014) gV válasza eXodus (#5971) üzenetére

gV
(őstag)

exodusnak igaza van mindensetre nálam biztos Kimi marad a bajnok :C

[ Szerkesztve ]

(#6015) iguana

iguana
(senior tag)

ha igaz az üzemanyag mizéria, azért megnézném, h a csapotot, vagy a pilótát büntetik majd meg...mert ugye a kémbotrány után "csak" a csapatpontokat vették el, és nem a pilótákat büntették. :U

gV 10 mp :)

[ Szerkesztve ]

14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

(#6016) BMW001 válasza eXodus (#6011) üzenetére

BMW001
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát most ez nem olyan egyszerű. Úgy is elérik amit akarnak. :(
Ha elveszik Kimitől a VB -t, akkor azt ugye nem kell ecsetelni mekkora botrány lesz. Szerintem azt még az FIA se vállalná be.

[ Szerkesztve ]

MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

(#6017) vagamo

vagamo
(őstag)

Így a futam utánis nagy az izgalom! :Y

(#6018) enterlaci válasza vagamo (#6017) üzenetére

enterlaci
(fanatikus tag)

:DDD :DDD :DDD :DDD

Én már úgyis ünneplem a ferrarit és fogom is! ;]

undersign

(#6019) Andrew_31 válasza vagamo (#6009) üzenetére

Andrew_31
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én pont erre gondoltam, az FIA vizsgálatnál fogtak egy ki oktámszám javítót és beleöntötték a tankba.
Simán megteszik a mai világban ,ha valami b@ssza a csőrüket.
Ecleston úr nem igy gondolta a végét és vátoztat rajta minden eszközzel.
Megint a Ferrarit szívatják szokás szerint, csak igy tovább.
Én a helyükben már 1992-ben kiszáltam volna ,mint ahogy az mondták mikor Senna kilökte Prostot japánba és eluszott a VB. cím.
Megnézném az F1 nézzetségét Ferrari nélkül.
Az az én se nézném.

[ Szerkesztve ]

I7 2600K@4500-8gb ddr3 1600@1833-Asrock p67 extreme4-HD6950/2gb CF-1TB HDD-AMD Eyefinity 5760x1080

(#6020) george11

george11
(PH! addikt)

És mégis hogyan gondolják ezt a visszavonósdit? :F
Ha talála valaki valami szabályellenest a Renault tavalyi autóján, akkor elveszik tőlük a vb címet? :DDD
Ezt nem tehetik meg, de ha mégis, akkor asszem ennyi volt az F1 egyszer-s mindenkorra minden valódi rajongó szemében :(

www.polirfelni.hu

(#6021) EQMontoya

EQMontoya
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lassan lehetne rendezni tárgyalóasztal világbajnokságot. aztán aki a pályán nem tudja a dolgokat elintézni, az mehet oda, csak különitsük el :D

Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

(#6022) manutdzoli válasza enterlaci (#6018) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Én is.. :D
Engem már nem érdekel mit csinál az FIA.Már mondták előttem hogy amit akar az FIA az lesz.Mi nem szólhatunk bele,de ha netalántán odaadják haminek a címet,akkora botrány lesz,hogy a kémügy ahhoz képest piskóta volt.Ha van egy kis esze az FIA-nak,akkor nem húzzák meg,mert ezzel tönkreteszik az F1-et.

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#6023) george11 válasza manutdzoli (#6022) üzenetére

george11
(PH! addikt)

Szerintem pont a kémügy miatt nem vehetik el a pilóták pontjait ebben az esetben sem.
Ha mégis, akkor meg a kémügyben érintettektől is el kéne venni, és akkor megintcsak Raikönnen a világbajnok ;]

:R

[ Szerkesztve ]

www.polirfelni.hu

(#6024) enterlaci válasza manutdzoli (#6022) üzenetére

enterlaci
(fanatikus tag)

Így is van...minden versenyt úgy kéne majd néznünk, hogy majd 1 hét múlva megtudjuk a végeredményt!? :F Hát akkor a tv-sek is benézik, mert minek nézném élőben? :DDD :DDD
Inkább iszok egy viszki-t! :P

undersign

(#6025) iguana válasza Andrew_31 (#6019) üzenetére

iguana
(senior tag)

kizártnak tartom, hogy eccleston van az ügy mögött...szerintem pont ő az, aki ezt nem szeretné. ezt a formula.hu-n olvastam, frontember hozzászólása:
[I]ide is leírom:
ezt nem merik megtenni gyerekek. Ez az a kategória, amikor Ecclestone odaszól, hogy ezt most hagyod baze.

Ecclestone 15-20 éve arról álmodik, hogy az utolsó futamon utolsó kanyarban dől el a VB. Most ez volt, mivel Kubicáék miatt nem lehetett tudni még amikor Kimi befutott, akkor sem!

Ha most elveszik Kimitől, akkor a Forma 1 nézettsége az örök negatív rekordra esik vissza. Hamiltont kinyírják, a BMW-t, Williamst kinyírják, a Ferrari kiszállással fenyegeti meg őket, stb.

Láncreakció, katasztrófa. Pedig minden idők egyik legnézettebb, legizgalmasabb F1 szezonja volt. És jövőre csak még jobb lesz javuló BMW-vel, Alonsos Renault-val, Hamiltonos Mekivel, VB címvédő Ferrarival.

Ez forog kockán. Nincs olyan üzleti szempont, ahol ezt elvehetnék. Megölik, kinyírják a sorozatot.

Teljességgel lehetetlen!
[/I]

oké, makk vagyok, képtelen voltam idéző módba tenni

[ Szerkesztve ]

14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

(#6026) vagamo válasza Andrew_31 (#6019) üzenetére

vagamo
(őstag)

Lehet, hogy Schumi az előző években unalmassá tette az F1-et, de mégis az Ő és Todt meg persze RB érdeme (Ferrari), hogy most annyian nézik és izgulják végig a futamokat! Az Ő nagyságuknak köszönhető, hogy itt tart a Forma1! Persze a nagy Öregeket sem felejtem ki, de a média akkoriban nem volt ennyire jelen, mint az utobbi 6-7 évben. Köszönhető a Netnek. Gondolom Én

(#6027) manutdzoli válasza george11 (#6020) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Ahogy ismerem a vezetőket,bármire képesek.Higgyétek el,hogy itt nem veszik el a vb címet kimitől.Egyszerűen nem tudnám elképzelni.Saját maga alatt vágná a fát az FIA.Azért annyit nem ér nekik hami vb címe.

(#6028) vagamo válasza iguana (#6025) üzenetére

vagamo
(őstag)

Kivéve a szerencsejáték! Lehet hogy v.ki millliárdokat bukott a biztosnak hitt HAMIval!
De neked vagy inkább annak a frontembernek legyen igaza! Bízom benne, hogy így is lesz!

[ Szerkesztve ]

(#6029) manutdzoli válasza enterlaci (#6024) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

:DDD :DDD Érdekes lenne minden futam után 1héttel megtudni az eredményeket.
Megyek iszom én is valamit :))

(#6030) iguana válasza vagamo (#6028) üzenetére

iguana
(senior tag)

hűűű...ez azért már igen erős összeesküvés elmélet (lenne) :)

(#6031) venember83 válasza manutdzoli (#6027) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Eloszor is: higyjetek el.

Masodsorban: Hanyinger kerulget eme sok diplomaciai huzas lattan! Ha AMD Power nincs felharodva, akko ki lehet? Kicsit vicces, de azert realitas-tartalmu hsz. Persze csak szerintem. :B

vagamo: ez tenyleg kicsit viccesre sikeredett, szerintem sokkal tobbet nyertek azzal (a fogadoirodak), h Kimi vilagbajnok lett, mint Hami kiesesevel ;)

[ Szerkesztve ]

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#6032) enterlaci válasza vagamo (#6028) üzenetére

enterlaci
(fanatikus tag)

Na ezt azért nem hiszem, már csak azért sem, mert akkor mások milliárdokat bukhatnának azon is, hogy nem Kimi-é lesz a bajnoki cím.
Egyébiránt a földön szinte mindenfelé legalább 30%-ra vették a Kimi győzelmét! Ez azért (talán) meglepő, de benne volt simán a pakliban - de erről már talán volt is szó!

[ Szerkesztve ]

undersign

(#6033) george11

george11
(PH! addikt)

hehe még ők sem hitték :)

[ Szerkesztve ]

www.polirfelni.hu

(#6034) iguana válasza venember83 (#6031) üzenetére

iguana
(senior tag)

őőő...higgyétek. ez a helyes.
hagyják ez a helyes.
:K
peace.

(#6035) manutdzoli válasza venember83 (#6031) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

Olyan ideges vagyok hogy már írni sem tudok. :B

(#6036) manutdzoli válasza iguana (#6034) üzenetére

manutdzoli
(senior tag)

:R Akkor csak jól írtam :D

(#6037) vagamo válasza venember83 (#6031) üzenetére

vagamo
(őstag)

Most, hogy az AMD-említed, lehet Ők tettek nagy pénz HAMIra, hogy az Intel nyomába érjen anyagilag, de ez se nem jött be nekik! :DDD
Na ez az igazi összeesküvés elmélet :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6038) iguana válasza manutdzoli (#6036) üzenetére

iguana
(senior tag)

igen

vki olvasott már vmi konkrétat hamilton autójának ledadogásáról? :U

(#6039) enterlaci válasza george11 (#6033) üzenetére

enterlaci
(fanatikus tag)

Lehet hogy nem merték elhinni, de erre készültek, mert egyébként mi mást tehettek volna?Különben is a Ferrari csak győzhet! :P Szóval jó szöveg, de ehhez igen jól ért a Ferrari! :P

#6037 wagamo: akkor holnaptól drágulnak az amd procik?! :F :DDD

undersign

(#6040) venember83 válasza iguana (#6034) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Okes, tevedtem, most ellenoriztem a helyesirasi szotarban, tenyleg igazad van/lehet, de en nem igy erzem. Elnezest.

(#6041) gV válasza vagamo (#6037) üzenetére

gV
(őstag)

+ az amd tett vmit a bmw üzemanyagtartályába mert Intel a főszponzor és gondolták ha nem hami nyer akkor majd ugy nyer kizárnak elöle pár versenyzőt

[ Szerkesztve ]

(#6042) george11 válasza iguana (#6038) üzenetére

george11
(PH! addikt)

Én még nem találtam, bár csak magyar oldalakon keresgéltem, és félig be vagyok rúgva a Raikönnen siker miatt :DDD :B

www.polirfelni.hu

(#6043) vagamo válasza enterlaci (#6039) üzenetére

vagamo
(őstag)

Majd meglátjuk, ha igen,akkor nekem van igazam! ;]

(#6044) iguana válasza venember83 (#6040) üzenetére

iguana
(senior tag)

semmi gond, nem kell elnézést kérned, nem támadó/kioktató szándékkal írtam.

(#6045) eXodus válasza iguana (#6038) üzenetére

eXodus
(őstag)

Váltót nagyon nyomkodta. Ez a biztos. :)
Meg ha jól láttam (ha nem akkor csak a gázt nyomkodta gyorsan) a ledsor is villogott. (Bár azt nem tudom mit jelent)

(#6046) Oliverda válasza eXodus (#6011) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A 2004-es Kanadai Nagydíjon a fékekkel volt gebasz, ott pl. a pilóták pontjai is úsztak: [link] , [link] , [link] , [link]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6047) venember83 válasza Oliverda (#6046) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Meg remenykedsz? ;] Nem tul sok remenyt ad az utolso szalmaszalban kapaszkodni, right?

(#6048) eXodus válasza Oliverda (#6046) üzenetére

eXodus
(őstag)

Most nem akarok belemenni abba h ha a lopás/csalás után nem büntették a vétkes csapat pilótáit, akkor most ártatlant nem fognak szivatni más miatt.Az h volt már ilyen a múltban az esetükben pont jó kibúvó lenne a komolyabb viták alól.

Bár gondolotam h egy két ember elkezd keresgélni valami indokot h mégis kizárják. ;]

[ Szerkesztve ]

(#6049) dzsoni válasza iguana (#6038) üzenetére

dzsoni
(senior tag)

[I]Kérdés: Mi futott át a fejedben, amikor az autó üresben ragadt?
LH: „Őszintén szólva, nem kezdődött valami jól a versenyem. Lezártam az utat, hogy ne menjek neki Fernandónak és kicsit szélesen vettem a kanyart.

„Teljesen nyugodt voltam, amikor visszajöttem, mivel tudtam, hogy elég gyors vagyok ahhoz, hogy visszaszerezzem a pozíciómat, de visszakapcsoltam a 4-es kanyarban és az autó üresbe váltott. Ez elég sok időt elvett.

„Végül visszakattant, és vissza tudtam hozni a sebességet és továbbmentem - nem tudom hogyan. Attól fogva oda kellett figyelnem a motorra, így elég alacsony fordulatszámon mentem."[/I]

[link]

(#6050) iguana válasza george11 (#6042) üzenetére

iguana
(senior tag)

én sem találtam, de annyira furdalja az oldalam...viszonylag boldogulok az angollal, de nem találtam semmit külföldi fórumokon sem. (kissé én is túltoltam) egy barátom, akivel együtt néztük a futamot (10 éve angol nyelvterületen dolgozik) sem tud (már) segíteni :)
azonosíthatatlan hangon hörögve alszik/kómál a sarokban :D

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.