Nem nagyon szoktam ilyet írni, de ez elég nagy hülyeség...mármint hogy szó sem volt elengedésről, hanem Kimi legyorsulta...
idézek inkább pontosan töled:
"Szabályosan gyorsult szó nem volt elengedésről, mert kimi legyorsulta ergo nem engedte el."
Szal ez elég nagy répaság, azért figyelni kellene hogy milyen messze mész, mert azért a vélemény minősít.
Engem már lassan emnlékeztet ez a dolog, a medve a vakond meg a kölcsönkérendő ásó kalandjára, ahol a medve addig hajtogatta hogy ez lesz, az lesz, hogy mire a vakond kijött a kopogtatásra a medve elküldte a 'nyjába.
Hamilton elengedte Kimi-t...látszik a tempóján,..egyébként is mőtöl gyorsulta volna le Kimi amikor Hamilton ráesett tempóban a jobb tapadása miatt? Kimi maga nyilatkozta hogy nem volt igazán rendben az autó egyensúlya..a tapadásról nem is beszélve.
Hamilton ráesett Kimi-re a 'buszmegálló' sikánjának féktávján, megpróbált be is menni, mert nem tudta hogy Kimi mennyire küszködik az autóval..de Kimi annyira azért nem küszködött hogy ne tudja zárni Hamilton előtt az ívet.
Hamilton vágott...itt most lehet okoskodni, hogy fékeznie kellett volna, én sem fékeztem volna..abból bármi lehet, nekicsúszok-megpördülök mittomén,...a szabályok értelmében igen is lehet vágni ha a versenyző erre kényszerül, helye nem volt az ziher...és én láttam már vágni így száraz körülmények között is, csak nem volt belöle előnyszerzés..ez a sikánvágás lehetővé tette ezek a körülmények között.
Jó hogy azt nem mondják páran, hogy ha a rázókövön fordul tuti megpördül....ergo egy megpördülésnyi időt kellett volna visszaadnia Kimi-nek...
Maga elé engedte, még Massa (és többen mások) is elengedésről beszélnek.
A vita azon van, hogy mégis bármilyen formában profitált-e a vágásból..mert ha a legkisebb mértékben is igen, akkor büntetni kell.
Mivel külső ívről támadó ívre ment, így egyértelműen keresztezte Kimi versenyvonalát, és innen lehet beszélni szélárnyékról...lehet beszélni róla, én nem tagadom hogy minden autó mögött létezhet szélárnyék..Kimi mögött is volt, és így azt sem tagadom hogy erre alapozva meg lehet óvni.
Nekem az összes felszedett (vagy képzelt) versenymegítélésem azt mondja hogy nem volt olyan mértékű szélárnyék ami azon a távon annyi idő alatt előzéshez segítette volna Hamilton-t. Sztem féktávon előzte meg, és ehez támadó ívre kellett kerülnie.
..de hogy Hamilton nem engedte el, hanem Kimi legyorsulta....
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type