Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)

(#16001) Vandit. válasza Oliverda (#15999) üzenetére

Vandit.
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amíg a két ferka mögött van, addig jó. :)

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

(#16002) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Érdekes, a McLaren dukkereknek eddíg az volt a vesszőparipájuk, hogy MS úgy zsebelte be a címeket, hogy csapaton belül nem volt igazán komoly ellenfele. Most meg megy a nagy örömködés, hogy Kovalainen sehol sincs (ahogy a McLaren se a gyártók pontversenyében).

Hogyisez :F

Egyébként három olyan futam utána vagyunk, ahol Massa tavaly nyert, és idén is favoritnak számított. Ennek ellenére Kimi vezeti a pontversenyt. És nemsokára jönnek az ő pályái (Magny, Silverstone, Hockenheim) ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#16003) joey20 válasza AMD Power (#16000) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem Coulthard sosem volt szimpatikus.Häkkinen viszont egy nagyon korrekt ember.Nagyon tisztelem őt. :R

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#16004) hunnylander válasza Motion_Blur (#16002) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Engem vegyel ki a kalapbol. En igy sejtettem es igy is akartam, mert az idei Ferrari ellen csak igy van esely es a tavalyi vegeredmeny fajdalmasan bizonyitotta, hogy mire jo ket asz egy csapatban (egymas eselyeit kioltani). De sok Hamilton utalo kivanta es kivanja, sot egyenesen biztosra vettek, hogy Lewist Heikki konnyeden le fogja nyomni, mert Lewis egy tehetsegtelen kitenyesztett droid aki egybol az elso eveben jo autoba ulhetett (de arrol mar fogalmuk sincs, hogy miert), miert nem egy 'Minardiban' bla bla bla ... A problema az, hogy a sok ilyen forumozonak nem is kulonoskeppen kedvence Heikki, csak ki nem allhatjak Lewist, ezert mindennek orulnek ami Lewisnak nem jo (utalatos jellemvonas).

www.HunnyF1.com

(#16005) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Raikkonen: ''Last year we've had our problems at Monaco and Montreal. We can only start thinking about the worldtitle when we do well at these circuits this time.''

Nowhere else it is more difficult to get the tyres up to temperature, than at Monaco. The F2008 is very sensitive in this respect: ''You're well off the mark when something's not quite right with the tyre pressure, or when something goes wrong in the warm up lap. Sometimes it's like being bewitched. You drive with the exact same set-up but (sometimes) the tyre behaves completely different from one lap to the other.''

The worldchampion is happy about the feeling of the F2008: ''It's a lot more stable at the rearaxle. The traction has cleary improved.''

Perhaps BMW Sauber might be Ferrari's biggest rival in Monaco, Kubica: ''The circuit should suit our car well. The more downforce is needed the better we are.''

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#16006) gV válasza Motion_Blur (#16002) üzenetére

gV
(őstag)

Érdekes, a McLaren dukkereknek eddíg az volt a vesszőparipájuk, hogy MS úgy zsebelte be a címeket, hogy csapaton belül nem volt igazán komoly ellenfele.

ez valami vicc? mert annak elég rossz, arra nem is gondoltál h Schumi annyival jobb volt mindenkinél h azoknak esélyük sem volt ellenük? nézd már meg pl 97-ben mit csinált Ö és mit Irvine (segitek elöbbi a vb-ért harcolt mig Irvine közben ezalatt 3-ad annyi pontot sem szerzett)

(#16007) Oliverda válasza Motion_Blur (#16002) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért nem volt ellenfele pl. mert: [link]

"Amikor aláírtam a szerződésemet, semmi sem utalt arra, hogy a pilótákat különféleképpen kezelik majd."
.
.
"Belül gyakran voltam mérges a történtek miatt, mert mindenki azt állította, nincs különbség közöttünk, de ez egy egyenlőtlen csata volt"- tette hozzá a 35 esztendős pilóta.

mod: Azért az is érdekes volt hogy anno a lábtörés után Irvine hogy megtáltosodott. :)

A McLaren-nél egyenlően kezelik a pilótákat, ez az előző versenyen is jól látszódott. Tehát ugyanazt az autót kapják és ugyanazt a támogatást. Nyilván Hamilton annyival előrébb van hogy már jobban ismeri a csapatot és az autót is. A többi a pilótán múlik.

Magny, Silverstone, és Hockenheim már valószínűleg kicsit jobban fog feküdni az idei McLaren-nek. :) Amúgy Hockenheim miért Kimi pályája? Azért mert eddig zsinórban ötször esett ki majd egyszer 3. lett?

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#16008) copin válasza AMD Power (#16000) üzenetére

copin
(őstag)

Schumi ellen? Amikor sorozatban nem tudott a finn csapattársa elindulni a rajtnál, akkor elég esélytelennek tartottam DC bajnoki címét (nála is bedöglött az Ilmor). Amikor Räikkönen 2x is vb lehetett volna szintén a megbízhatóság mondott csődöt. Az a poén, hogy amikor a Ferrarihoz ment, akkor a mclarennél valami olyasmit regéltek, hogy sorozatban fog tönkre menni alatta a gép a stílusa miatt. És voilà: ’07 világbajnoka a Ferrari és Kimi.
Kíváncsi lennék mikor telik be a pohár és kezdenek tisztogatásba, mivel ebben az évezredben még semmit nem nyert a merci.

JJános:

(#16009) b-type válasza Motion_Blur (#16002) üzenetére

b-type
(PH! nagyúr)

Én mondjuk inkább csak Hamilton drukker vagyok/lettem, de semmi bajom Kova'-val..sőt nagyon is bírom.
Következetlenséget simán találsz itt is ott is, pl. még ezen az oldalon nálad:
Kimi ugye nem motorgyilkos (ahogy nem is az)..pedig mennyi problémája volt, míg a csapattársánál kevesebb,...még sem lettél bölcsebb, hisz Hamilton uakkor nálad simán gumigyilkos, idézlek:

"Inkább köszönd meg nekik, mert ha marad az 1 szett / qual,verseny rendszer, akkor sonka bizony nem sok versenyen menne végig"

:)..nekem igazából mindegy, de tényleg ezen a szinten (mármint amikor a két tábor egymást támadja, illetve ilyen neveket ragasztanak a másik tábor versenyzőjére) nincsenek különbségek a két tábor képviselői között, gyakorlatilag mindenki önmaga korlátaival birkozik még, ..egymás érvei helyett.

”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

(#16010) hunnylander válasza gV (#16006) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Amit irsz az pont azt tamogatja, amit idezel es vitatsz. :P

www.HunnyF1.com

(#16011) copin válasza hunnylander (#16010) üzenetére

copin
(őstag)

Nehéz lenne felsorolni kiket győzött le csapaton kívül. :R
Talán Ekström miatt nem hagyta el az F1-et. :D

[ Szerkesztve ]

(#16012) Motion_Blur válasza Oliverda (#16007) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

"Magny, Silverstone, és Hockenheim már valószínűleg kicsit jobban fog feküdni az idei McLaren-nek"

Bocsánat, meg se fordult a fejemben, hogy van olyan pálya, ami a McLarennek nem feküdhet :B

Barikello idézgetésed meg LOL kategória.. :))

(#16013) Oliverda válasza Motion_Blur (#16012) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valahol sejtettem hogy ennél többet nem tudsz rá mondani.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#16014) gV válasza gV (#16006) üzenetére

gV
(őstag)

ehez annyit még h Irvine rá 2 évre viszont esélye volt megnyerni a vb-t tehát önmagában nem egy rossz pilóta
Barrichello sem véletlenül tartották a 3.-4. legjobb pilótának mig a Ferrarinál volt illetve most sem teljesit rosszul Button mellett akit viszont 2004 óta mondogatják h nyerő ember lehet -ezért is volt talán az h Williams szerződtetni akarta-, ellenkezőjét azóta sem olvastam
korábbról meg Brundle ugrik be mint Schumi csapattársa akiről szinte mindig elmondják h Ö volt az akit Senna alig birt legyőzni valami kissebb kategoriában, Michaelnek az első teljes szezonjában sikerült ugy h abban az évben megszerezte az első futam győzelemét

#16010 félig mert 97-ben arra akartam utalni h miután letudva h nem voltak béna csapattársai Schuminak Ö mégis mennyivel jobban teljesitett, mindenesetre kiegészitettem most ezzel

[ Szerkesztve ]

(#16015) AMD Power válasza copin (#16008) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Bárki mond bármit szerintem DC-ben is benne volt 1-2VB.

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#16016) copin válasza AMD Power (#16015) üzenetére

copin
(őstag)

Balszerencséjére pont a Ferrari hegemóniában volt erre komoly lehetősége.

(#16017) Motion_Blur válasza hunnylander (#16010) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Csak neked :))

(#16018) hunnylander válasza Motion_Blur (#16017) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Koszonom szepen! :R

Esos, felhos az utolso tesztnap, legalabbis delelott az volt valamennyire.

www.HunnyF1.com

(#16019) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

1 TRU 1:31.360 26
2 PIQ 1:31.634 36
3 DLR 1:32.143 36
4 VET 1:32.480 49
5 MAS 1:33.246 19
6 HEI 1:33.371 30
7 BUE 1:34.064 16
8 FIS 1:34.071 31
9 BUT 1:36.501 16
10 HUL 1:44.741 23

(#16020) JJános válasza copin (#16016) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Igen, ez igaz. David Coulthardnak akkor volt igazán esélye, amikor Sumi sorra nyerte a Vb-ket.
[OFF]

Visszatérve vitánkra: Egyébként lehet, és érdemes is megpróbálni kulturáltan vitatkozni.
Abból viszont, aki fölényesen le akarja uralni a másikat nem sok jó származik.[/OFF]

McLaren - F1 - Hamilton

VCRC- KTCC!

(#16021) Markgx10 válasza JJános (#16020) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Csak el ne sírjátok magatokat a nagy vitában ;] :D

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#16022) AMD Power válasza JJános (#16020) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

De sajnos nem jött össze neki. :(((

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#16023) copin válasza Markgx10 (#16021) üzenetére

copin
(őstag)

:O Hol van itt vita?

#16019: Mi ez az 5. hely? Esőben ilyen rossz?

[ Szerkesztve ]

(#16024) pH érték

pH érték
(tag)

Azon gondolkodtam, hogy lehet-e egyáltalán előzni Monacóban. Lehet
:)

(#16025) Rick4 válasza pH érték (#16024) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

lehet, nem kérdés, csak most senki sincs a mezőnyben, aki ilyet tud.

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#16026) Markgx10 válasza copin (#16023) üzenetére

Markgx10
(őstag)

Tudom, hogy nincs, nem is neked írtam, csak úgy láttam János bátyánk kicsit túl komolyan veszi :R :D

The Spartans do not ask how many, but where they are. :)

(#16027) JJános válasza Markgx10 (#16026) üzenetére

JJános
(PH! addikt)

Kedves fórumtársam!

Természetesen szívesen veszem a csípkelődésedet, és szívesen vitatkozom veled.
Amit komolyan veszek az az, hogy vannak, akik nem vitázni jönnek ide. Még ez sem lenne komoly baj, de átlépik azokat a határokat, amit nem kellene.

Nem vitáznak, hanem a véleményekre keresnek, vagy kreálnak cikiző stílusban olyat, amit már nehéz elviselni.

Mondja: Hami nem birta lenyomni Lonzit. Mondom: Hami a VB 2. lett, Lonzi hátrább végzett. Mondja: de Hami mennyi előnyt elrontott. Mondom: igaz, de nem ez a mérője, hanem a dobogó fokai. Ha nincs több érve, akkor az jön: Nem értelek. Butaságot irsz. Sokszor kiborulsz. Hülye vagy.

És ez így megy, és régen nem az ő véleményéről szól, hanem az én véleményem cikizéséről.

Csak ezeknek a dolgoknak a vitákhoz már nincs köze. Ez már személyeskedés. Ezt már tényleg túl komolyan veszem. Ez vezet egyébként olyan fórumtagok távozásához, akiket mindenn szeretünk. Régebben úgy gondoltam, hogy elmegyek, és nem érdekel tovább a topic. Ezt nagyon nehéz megvalósítani, mert azért az egy - két emberkéért miért nekem kell megválnom a többitől, akikkel már egy jó ideje tudunk vitázni, beszélni, megvitatni dolgokat.
Tudnám sorolni azokat az embereket akiknek adok a véleményére, és akik az én véleményem alakítják. Mindkét táborban.

Én részemről a személyeskedést nagy ívben kerülöm. :)

VCRC- KTCC!

(#16028) Oliverda válasza copin (#16023) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen. Nem láttad a tavalyi német nagydíjat? :D

(#16029) Integra válasza AMD Power (#16015) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

bennem is van 5 vb cím. csak ne induljon senki rajtam kívül.

(#16030) AMD Power válasza Integra (#16029) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Még akkor se biztos ,hogy VB lennél. :DDD

(#16031) lenox válasza JJános (#16027) üzenetére

lenox
(őstag)
LOGOUT blog

Na ezt mar jo lenne maganban folytatni...

(#16032) Zé_Mester válasza JJános (#16027) üzenetére

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem unod még ezt az önsajnálatot????
másról se szól már ez a topic oldalak óta, csak hogy téged mindenki csak szekál meg bánt.
ha már ennyien belédkötnek, akkor el kéne gondolkozni hogy talán igazuk van :U

ui.: az OFF meg nem dísznek van :(((

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#16033) hunnylander válasza Zé_Mester (#16032) üzenetére

hunnylander
(őstag)

ha már ennyien belédkötnek, akkor el kéne gondolkozni hogy talán igazuk van

A kerdeses temaban, amit pont azzal a hsz-szel akart lezarni amibe belekotottel es amire valaszoltal, abban neki volt igaza.

Senki se szereti, ha hulyenek akarjak beallitani, es ilyen szituaciokban egy onerzetes ember meg akarja vedeni magat. Miert olyan nagy problema ez neked, at lehet siklani felette, nem kell tovabb onteni az olajat a tuzre tovabbi szemelyeskedessel. Igy is ez egy parazs, tuzveszelyes topik. :D

www.HunnyF1.com

(#16034) hunnylander

hunnylander
(őstag)

Delutan is esett, kb. egy oraja allt el, a Renault blog szerint.

www.HunnyF1.com

(#16035) hunnylander

hunnylander
(őstag)

Trulli végzett az élen a zárónapon

1. J. Trulli Toyota TF108 1:31.360 26
2. N. Piquet Jr. Renault R28 1:31.634 +0.274 36
3. P. de la Rosa McLaren MP4-23 1:32.143 +0.783 36
4. S. Vettel Toro Rosso STR3 1:32.480 +1.120 49
5. F. Massa Ferrari F2008 1:33.246 +1.886 19
6. N. Heidfeld BMW Sauber F1.08 1:33.371 +2.011 30
7. S. Buemi Red Bull Racing RB4 1:34.064 +2.704 16
8. G. Fisichella Force India VJM-01 1:34.071 +2.711 31
9. J. Button Honda RA108 1:36.501 +5.141 16
10. A. Sutil Force India VJM-01 1:43.877 +12.518 13
11. N. Hülkenberg Williams FW30 1:44.741 +13.381 23

Egyik csapat sem eroltette a tesztelest es pazarolta a tesztkilometereket az esos palyan, ezert az eredmenyek a szokasosnal is semmitmondobbak. Valakinek van benne nehany reggeli szaraz(abb) palyas kor is, valakinek csak esos.

[ Szerkesztve ]

www.HunnyF1.com

(#16036) copin válasza hunnylander (#16035) üzenetére

copin
(őstag)

Kár hogy ez lett a vége. Vettelnek és Trullinak: :R

(#16037) 7Heads Drago válasza Oliverda (#15978) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Nem mondanám magamat divat drukkernak.
Még annak idején Senna-Prost csaták idején kedveltem meg a Ferrarit. (Prost rajongó voltam, utána Mansell)

[ Szerkesztve ]

Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.

(#16038) 7Heads Drago válasza bdav (#15981) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Kösz a hasonlitást!
Ámbár a legyek nem tudnak írni csak zümmögni...
Megyek és tovább is repülök.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........

[ Szerkesztve ]

(#16039) 7Heads Drago válasza pH érték (#16024) üzenetére

7Heads Drago
(őstag)
LOGOUT blog

Mégis van aki lesz@rja MS.
Én azért tudok egy személyt a mezőnyben aki talán tud hasonlót, csak nem jó autóban ül.

[ Szerkesztve ]

(#16040) bdav válasza 7Heads Drago (#16038) üzenetére

bdav
(őstag)

ha nem érted mit akarok mondani akkor nem magyarázom...

Motion:
"Bocsánat, meg se fordult a fejemben, hogy van olyan pálya, ami a McLarennek nem feküdhet :B"

nekem eléggé az jött le hogy Oliverda arra gondolt h. idén jobb lesz saját magához képest a McLaren ezeken a pályákon mint tavaly, mert abba az irányba fejlesztették h. jobb legyen. Az nagy kérdés hogy a Ferrari / Bímerhez képest ez mire lesz elég.

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''

(#16041) Oliverda válasza bdav (#16040) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:K

(#16042) copin válasza Oliverda (#15987) üzenetére

copin
(őstag)

Ennek a zenéje tetszik. [link] A reklám viszont nem egy nagy durranás. A pályára kiesős jobban tetszett, de ha lehet hinni a feltöltőnek azt soha nem nyomták tv-ben.

(#16043) Adrián29 válasza JJános (#16027) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Én csiplek :)
Remélem Kimi összekapja magát és vb-ok lesz.
nem szeretném,hogy Massa legyen,valahogy Kimibe mindig is jobban hittem,úgy ahogy van csipem.Nagyon szeretném látni,hogy a Renault összekapná magát és Lonzi az élmezőnybe harcolna.Azért nem is rossz a teljesítménye egy ilyen szar kocsiban.Na megyek leguritok egy hideg sört.

(#16044) 30z.Samu válasza Adrián29 (#16043) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Na megyek leguritok egy hideg sört." ;]

Hát ha így haladnak és Alonso marad a Renault-nál, akkor ott fog versenyezni. :K

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#16045) brownus

brownus
(PH! addikt)

fisichella - 200. futama monacoban

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#16046) Adrián29 válasza 30z.Samu (#16044) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Hát nem tudom.
Szerintem nagyon le vannak maradva,én igazából azt szeretném,hogy jövőre a Ferraihoz menne. ;)

(#16047) 30z.Samu válasza Adrián29 (#16046) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát szerintem az max akkor lenne lehetséges, ha Kimi visszavonulna, amit kizártnak tartok idén. :) Vagy szedje kicsit meg magát és csináljon SEAT F1 Team-et! ;]

[ Szerkesztve ]

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#16048) Adrián29 válasza 30z.Samu (#16047) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Remélem Kimi nem fog.Mass igazából mehetne,ez a szeméyles véleményem.De ugye 2 ilyen karakterü ember mint Alonzo,és Kimi nem fér meg egy csapatban.
Iagzából az maradt,hogy a Renault tényleg sikeresen fejlesszen tovább.

(#16049) hunnylander válasza copin (#16042) üzenetére

hunnylander
(őstag)

Ha mar Vodafone reklamoknal tartunk. Decisive Moments :D

www.HunnyF1.com

(#16050) 30z.Samu válasza Adrián29 (#16048) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha ott marad Alonso, akkor sikerül szerintem. Egyszer összejött neki és 2x-er is nyert VB-t a francia csapattal. :K

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Formula-1 2009 - Archívum VII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.