Kedves fórumtársam!
Természetesen szívesen veszem a csípkelődésedet, és szívesen vitatkozom veled.
Amit komolyan veszek az az, hogy vannak, akik nem vitázni jönnek ide. Még ez sem lenne komoly baj, de átlépik azokat a határokat, amit nem kellene.
Nem vitáznak, hanem a véleményekre keresnek, vagy kreálnak cikiző stílusban olyat, amit már nehéz elviselni.
Mondja: Hami nem birta lenyomni Lonzit. Mondom: Hami a VB 2. lett, Lonzi hátrább végzett. Mondja: de Hami mennyi előnyt elrontott. Mondom: igaz, de nem ez a mérője, hanem a dobogó fokai. Ha nincs több érve, akkor az jön: Nem értelek. Butaságot irsz. Sokszor kiborulsz. Hülye vagy.
És ez így megy, és régen nem az ő véleményéről szól, hanem az én véleményem cikizéséről.
Csak ezeknek a dolgoknak a vitákhoz már nincs köze. Ez már személyeskedés. Ezt már tényleg túl komolyan veszem. Ez vezet egyébként olyan fórumtagok távozásához, akiket mindenn szeretünk. Régebben úgy gondoltam, hogy elmegyek, és nem érdekel tovább a topic. Ezt nagyon nehéz megvalósítani, mert azért az egy - két emberkéért miért nekem kell megválnom a többitől, akikkel már egy jó ideje tudunk vitázni, beszélni, megvitatni dolgokat.
Tudnám sorolni azokat az embereket akiknek adok a véleményére, és akik az én véleményem alakítják. Mindkét táborban.
Én részemről a személyeskedést nagy ívben kerülöm. 
VCRC- KTCC!