Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • Dluinet

    nagyúr

    válasz BullZeye #7851 üzenetére

    "Ahogy lehet, hogy 80%-nál meg beadja a kulcsot."
    Az nem a memoria cellák hibájából lehet, hanem a vezérlő elszáll pl., De ezt semmi nem mondja meg neked, mikor megy tönkre egy SSD vezérlője.

    "viszont az SSDk alapvetően nem hosszú életűek." Ezt mire alapozod, mert nem hiszem, hogy egy cella csak 500 írásciklust viselne el. De számolj utána, hogy egy 64GB SSDnek mennyi lenne az 500 írásciklusa.

    "Viszont HDDnél nem egy alkalommal ha 15-20%ot írt program, akkor már a SMART is ugatott, hogy tönkre fog menni. És lám az esetek döntő többségében tönkre is ment pár napon/héten belül." Mondtam, hogy nem analóg a HDD - SSD Healt Status.

    "De az is tény, hogy egyik nap 99% másik nap lehet 50% is, de a programok általában nem hülyeséget írnak :\" Az ténylég jelent valamit. De ez megint HDD példa szerintem, amikor a lemez felületét folyamatosan felsérti valami.

    "Villámcsapásos példa meg nem helytálló, mert míg ott bárkibe belecsaphat a villám, és az ember nem direkt megy a viharba, az SSD nem mondhatja azt, hogy akkor most én nem indulok el, mert "vihar van"." Ezt a példámat nem érteted meg, mert nem a viharról szól.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa

Aktív témák