Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    Sziasztok! természetesen átolvastap az alapirodalmaknak számító teszteket, pl. ezt is.
    Ennek ellenére szeretném megkérdezni, hogy DELL Inspiron 9400 notiba, a jelenlegi (160 GB 5400, teljes méret Everest szerint:147.0 GB) HDD helyett Vista 32 op. rendszer alá (tehát nincs TRIM) milyen SSD-t ajánlotok? A jelenlegi HDD 100 és a maradék 47GB-ra van partícionálva, foglalt terület 100-ból 36, 47-ből 47, de ez utóbbit Ghost, újratelepítési adatok, fontos adatok mentésekre használom, tehát a tárolás megoldható máshol is.
    Szóval milyen SSD-t javasoltok méretben, típusban (ami a TRIM nélkül sem lassul be)?

    Másik kérdésem az, hogy a jelenlegi HDD indító partíciója (100GB) a DELL MediaDirect, meg valami diagnosztikai bizbaszina miatt további 3 részre van partícionálva, amiből 2 rejtett partíció és nem én csináltam, hanem a DELL telepítő lemez, ami ahogyan kell, már nincs meg.
    (MediaDirect = van egy külön gomb. Ha ki van kapcsolva a noti, ezt benyomva egy lebutított XP szerű MediaDirect op. rendszer bútol be 3-5sec alatt, és a DVD-be dugott lemezek, notin akárhol tárolt média tartalmakat igen gyorsan le lehet játszani)
    Ha elvégzem az SSD-n az "alignálás"-t, ezután hogyan/mivel tudom klónozni a jelenlegi HDD tartalmát? Vagy fordítva kell: először klónozok (2 rejtett 1 látható partíciót), utána "alignálok"?

    [ Szerkesztve ]

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Aktív témák