Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • neverless

    tag

    válasz dAnky #10760 üzenetére

    Huhh, köszi a feedbacket.

    "mondjuk meghajtónál kiválasztod akkor fogy csak bekapcsolni."
    Izé... Van ugye mondjuk egy CD rom, amiben van egy CD is. Pl ha totalcommanderben ha lenyitom a meghajtólistát, akkor HA jól emlékszem, hajlamos felpörögni a CD rom, mert a lenyíló listában a CD nek saját ikonja is lehet, és a nyomorék kis ikon be kell olvasnia a meghajtóban levő CD ről. Tehát efektíve nem akartam csinálni semmitse a CD vel, mégis felpörgette. Tudom, hogy vinyó esetében nincs ilyen ikonos probléma, a CD-s példát azért írtam csak, hogy van e ehhez hasonló esemény, amikor bár nem kéne, mégis bekapcsol az eszköz. Ha jól értettem, te úgy írtad hogy akkor kapcsol csak be, ha rányomok magára a vinyó meghajtó betűjelére pl totalcmd ben.
    Szóval én az ilyen "járulékos" fölösleges felpörgésektől tartok, erről írhatnál, hogy ilyen van-e, tapasztaltál-e ilyet.

    A másik meg hogy, mi ha az alvó vinyóra indítok el egy torrentet? Mármint nem lesz ilyen ideiglenes írási hiba a torrentliensben a feléledési 3-5 másodperc miatt? Meg ezt nem csak erre a konkrét példára kérdezem, hanem más ehhez hasonló esetekre is.

Aktív témák