Jó estét az Uraknak!
- végre hétvége ...

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

Jó estét az Uraknak!
- végre hétvége ...

www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)

Képet akarunk - képet akarunk!!!

szép estét, és jó éjszakát!
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Pörgessük meg a topikot! ... 
már kezdek szédűlni
http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/

szombat esti frasz? 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]
jaja, sok lesz már 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/
én is
, hiába ez a kimerültség...

estét tőparasztok...
"De sok mindent nem tudunk kezdeni, ez van, ők születtek a fasz jó végére nem mi." by zsiga667 "Ehhez kepest latom, hogy egyesek a Maffia Wars-al meg a Farmville-el jatszanak, es ilyen ajandekokat kernek tolem, meg segitsek tragyazasban... Mi vaaan?" by tocsa
csak óvatosan, kilóg a traktorkulcs a postodból. 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/
Na látom nem csak én vagyok még most is ébren.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
tikk-takk, múlik az idő, közeleg a reggel 6 azt tipli haza 
adalbert1:
em azért még vagyunk páran 
[ Szerkesztve ]
nah, én off, alszás, jóéjt.
joccakát
Most jöttem haza a kocsmabuliból és álmos vagyok. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

énis kezdek álmosodni, buli volt este, de mennek kell 7végi suliba, így majd csak este alszok... kíváncsi vagyok, hogy fogom bírni 
aláírás
Sziasztok! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Folytatom a sort!
JÓ ESTÉT az URAKNAK!

sziasztok! én még mindíg fennvagyok 
aláírás

hány kávét ittál? 
szép estét 

halohó ... senki nem akar írkálni?
pszt! már alszik 

ehhh ... 

ir
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]
milyen idő van kint?
kicsit szeles, lehet sárkányt eregetni ("anyós"). ezt nem szabad kihagyni, nem minden napos az ekkora szél

23:47
Holnap vizsga 8-tól, majd még ma vagyis holnap tanulok rá.... megittam 2 energiaitalt így nem vagyok fáradt, van még másik kettő, hogy a tanulásra is maradjon 
00:59
Asszem az energiaital és a gyógyszerek együtt nem képeznek túl jó megoldást vagyik ..va jó a kedvem, meg tanulok mint a zatom de akkor is
Vazz jobb mint a pia
Csak remélem amit megtanulok az benne is marad a fejemben... na majd teszek róla... úgysem tervezek sok alvást így nem felejtem el... 8-ra vizsga az 7 órás busz az 6 óra kelés... szép... 1 óra van most 
Na de kicsit énekelgetek utána magyarázom magamnak a rendszerek izolációját majd az állapotokat és, hogy mi mire jó meg a franc se tudja már mi micsoda 
Ohh most lesz minden szuper: Nickelback mjúziknak
Yeeeeah 
Na jó tanulok tovább 
01:02
Ehh.... még a strepsils is alkoholtartalmú amit szopogatok
Na de 7e volt a gyógyszercsomag amit beújítottam annyiból 1,5 üveg jó töményt is lehet már venni... bár az lehet nem olyan jó torokgyulladásra mint ez a sok dilibogyó 
Még 2 energiaital hátravan... 8-ra csak normális leszek... na majd meglátom iszok-e még 
...I wont do this any more.... még a szöveg is ide vág
Vizsgaidősuck.... i wont do this any more 

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

redbull+altatoval vigyazni, komoly meglepeteseket tud okozni reggel 8-9 kozott. 

Áh ez csak pluszos energiaital bár nagyrészt megegyeznek
Altatót szerencsére nem szedek csak torokgyulladásra pár bogyót 
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

3 energaiaital, és 2 kávé... simán elég volt... 
aláírás

JÓ estét az Uraknak!!!

Jó estét mindenkinek.
Én is vagyok reggelig.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.

na végre ... már azt hittem eltüntél

Itt vaok nem menekülsz
![;]](/dl/s/v1.gif)

Beszereztem magamnak a magyar szinkronyos Witcher-t.
Rendesen be vagyok sózva, hogy már tolhassam 

Jó estét mindenkinek.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

Meló???
sziasztok! Vagyok egy keveset..amugy délutános vagyok... na igy estére egy kis Alien film bemutatója kemény
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

jó kis trailer 
Csak neked a Rambó 4 

Asszonynak mondtam, hogy meg kéne nézni moziban, de valahogy nem izgatja a kérdés 
Üdv az éjszakás kollegáknak. 
önjelölt nyelvtannáci...

HARDCORE ACTION !!! - másabb mint a régi részek ... nem szeretem az akció filmeket de ezt lehet megnézem ... már csak a címe miatt is
, Köszi!

Csak azt nem értem, hogy a Predator-ok miért írtják az embereket a filmben.
Aztán lehet, hogy szövetkeznek az Alien-ek ellnen?

ezt én se értem 

Asszem a forgatókönyvírók csak arra mennek, hogy egyre több vér meg sav fröcsögjön.
A Predatorok vére az viszont faxa, mert tök jól fluorszkál...király lenne a házamba vízhűtés gyanánt.
Brutál moddingos lenne... 

hehe ... igen dekoratív 

Nyomod a travian-t