hehe kis sunyi.... 
Astra F 1.6i
Cserélném Intel Quad core Q6600 procira! Kenwood KRF-V6090D -es házimozi erősitő-távval!
Pentium4 laptop winXP matricával, aktivált windows-sal, csak 34900Ft!!!
160gb SataII vinyó eladó, Samsung 161HJ : 5990Ft Beszámítás van!
Eladó 775ös micro atx alaplap (int. vga, hang, lan, C2D procik) +proci+ram+hütő: 12900Ft-ért!
(#25001) tomyoy válasza raskolnikoff (#25000) üzenetére
hehe kis sunyi.... 
Astra F 1.6i

Na... gondoltam mielőtt "lefekszem"
asszonnyal alukálni, előtte beköszönök nektek
Jó fórumozást nektek tesókáim, és jó munkát a dolgozó népnek.
Holnap-holnapután iccakás vagyok a cégnél, úgyhogy leszek 
(#25000) raskolnikoff ...már megint gyúrsz a hsz.-ekre te
...ki leszel picsázva meglátod

na jók legyetek...

[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Hy all! leszek 1 darabig kb 23.00ig 
Mrs.Lovre Remélem leszel este 
Pecc! Az egyik ha nem a legigényesebb magyar COD4 klán oldal a mienk! 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
(#25004) raskolnikoff válasza buherka (#25002) üzenetére
Jól van...ma este én is nyomom a gammát ezerrel, fórum pihenni fog most egy ideig hogy van rendes gép is a közelbe...jó "szórakozást"! 
Cső Kaics! Majd benézek ha abba bírom hagyni
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
(#25005) kavicssli válasza raskolnikoff (#25004) üzenetére
Voltam ma délután a szomszédok csajoknál.... 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
(#25006) raskolnikoff válasza kavicssli (#25005) üzenetére
Na majd a beszámolóért nem felejtek el bejönni
Remélem van mit mesélni
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
(#25007) kavicssli válasza raskolnikoff (#25006) üzenetére
na majd várlak 
Jó estét mindenkinek 
Ma feltették az angol nyelvvizsgám eredményeit:
szóbeli-> megfelelt
írásbeli-> kíválóan megfelelt

(#25009) tomyoy válasza Darth_Revan (#25008) üzenetére
grat
holnap jön meg az új procim
Astra F 1.6i
(#25010) raskolnikoff válasza kavicssli (#25007) üzenetére
Mesélj! epedve várom
csak szoftosan nehogy baj legyen
(#25011) raskolnikoff válasza tomyoy (#25009) üzenetére
Éljen!
Milyen proci lesz az? Egyébként nekem is lesz kis hardvervásárlás a héten...
Sátán: gratula! hol vizságztál? Ill milyen vizsgát csináltál?
(#25012) tomyoy válasza raskolnikoff (#25011) üzenetére
sempron le 1150 2ghz 
nemtudsz valami nagyon olcsó integrált vga-s lapot?mert e téren nem vagyok otthon...!
[ Szerkesztve ]
Astra F 1.6i
(#25013) raskolnikoff válasza tomyoy (#25012) üzenetére
Ja tééényleg...figyu engem marhára érdekelne hogy mit tud az az új sempron! Nem csinálnál vmi kisebb tesztet vele...esetleg van mihez hasonlítanod? Vagy akár egy régebbi sempronos PH teszt vmelyik benchmarkjával...
Dehogynem. Tapasztalatoket eddig közeli embertől nem hallottam, de ez a teszt vagy ez a teszt (bár ez inteles...) vagy ez! sztem hasznos. Egyik haveromnak van vmelyik 690es és teljesen jó neki...asszem x1250 van benne ami eredetileg vmi 9600xt magból buherált vmi de pl a far cry is egész jól megy rajta. Nézz utána a tesztbe!
[ Szerkesztve ]

Jó estét uraim! Hányadán állunk? 
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#25016) raskolnikoff válasza Winner_hun (#25015) üzenetére
Hehe...kis kocka
annak idején én asszem egyedül a Bánk Bánt nem olvastam el de a mai napig fogalmam sincs hogy mi az meg mi van benne...kicsit féltem is...
De vagy mákod lesz vagy nem...inkább az előzőben reménykedjünk
Töriből még rosszabbul álltam de ott könnyebbnek éreztem a vakerászást...aztán kihúztam azt a tételt amelyet életemben először tanultam meg még asszem harmadikban? És jó lett. Szószerint...
Egyébként hárman voltunk az osztályban akiket a tanárnő UFOkank hívott mert olyanokat találtunk ki...és nagyon föl is tudtuk vállani azt...

(#25017) raskolnikoff válasza lakisoft (#25014) üzenetére
Üdv lakisoft! Megint korán fekszel?
(#25018) tomyoy válasza raskolnikoff (#25013) üzenetére
jaja persze hogyne csinálnék
én is kíváncsi vagyok reája
köszi a linkeket!
Astra F 1.6i
(#25019) Winner_hun válasza raskolnikoff (#25016) üzenetére
Póttétel húzásra lehetőség csak októberben van...
(#25020) raskolnikoff válasza Winner_hun (#25019) üzenetére
Akkor ez is változott?! Nekünk asszem még 2 lehetőség volt. Az egyik srác 2 másikat húzhatott aztán küldték októberre. Cska azzal az a gáz hogy asszem egy helyen van az országban. Vagy már az se így van?
De lehet hogy csak egy pótot húzott?
[ Szerkesztve ]
(#25021) Winner_hun válasza raskolnikoff (#25020) üzenetére
Fogalmam sincs, hogy hogy volt régen. Most így van.
(#25022) lakisoft válasza raskolnikoff (#25017) üzenetére

nem ma gépszerelés van
... és még itt is akarok veletek lenni egy kicsit.
Újra elkezdtem wowozni is ... ááá volt egy kis kihagyásom de azóta újra nyomom ... lvl9 warrior
www.horgasztuning.hu - C&R 4eva - World Of Warcraft - Ingyen Cataclysm kieg frozen státuszú account tulajoknak infó privátban... :)
(#25023) raskolnikoff válasza lakisoft (#25022) üzenetére
Hát nem nagyon vagyok otthon wowban...tudod én csak olcsó játékokat veszek
Szerepjáték terén nekem utoljára Hellgate London volt amit bírtam is csak néha már az idegeimre ment hogy mindig visszaküldtek olyan helyekre amiket már feledtem volna aztán egyszer besokalltam és annyi volt. 
És mi jót szerelsz? Csak nem vetté vmi jóságot te is?
[ Szerkesztve ]
(#25024) lakisoft válasza raskolnikoff (#25023) üzenetére

vettem egy 160Gb-s HDD-t és eladom a WD raptorot és most particiót másolok.
tomyoy: majd nyomass egy kis tuningot rá
Most én is nézegetek CPU-kat, hogy vegyek 
raskolnikoff: Kecskeméti Főiskolán vizsgáztam, BME típusú volt a nyelvvizsga
Jah és közép C 
[ Szerkesztve ]
(#25026) raskolnikoff válasza lakisoft (#25024) üzenetére
Na erre én is gondoltam hogy eladjam-e a raptort...de aztán rendbejöttem anyagilag
Nekem már két 500as egy 160as meg a 74es raptor van eddig. DVD csak archívumban, egy éve szarok rájuk...most már a 750GBos vinyó kerül 21k-ba, legközelebb már abbe fektetem be a 20k-mat.
(#25027) raskolnikoff válasza Darth_Revan (#25025) üzenetére
BMEt nekem is mondták de nekem az ECL volt a legközelebb. A szövegértés elég necces volt: az egyik feladatot csináltam meg mert azt hittem majd szólnak amikor lehet lapozni a másodikra
aztán abból cska az utolsó 4 percben tudtam vmit alkotni és így lett 64%!
Épphogy...60 volt a minimum. Elég kemény volt...
És milyen procit veszel?

Éjszakás vagyok, igaz csak készenlétes.
Srácok, siratom a 250es samu vinyomat.
Ma délután bemondta az unalmast, pikk pakk egyik pillanatról a másikra.
Mintha nem kapna áramot, meg sem mukkan
Le is pihenek mérgemben. Jó éjt mindenkinek. 
"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."
(#25029) raskolnikoff válasza Pecc (#25028) üzenetére
Uhh..hát ez felettébb szar ügy...sentinellel érdemes ránézni olykor...bár lehet hogy nem az érte...
jó éjt! olcsón kapsz már vinyót, az adataidat meg (ha lehet
) majd bepótolod...
(#25030) lakisoft válasza raskolnikoff (#25026) üzenetére

lehet hogy nálam is marad majd a raptor még nem tudom! ... vaterára kirakom 25k-ért ha le ember aki megveszi akkor megválok tőle ha nem akkor marad ... nagyon a szivemhez nőtt!

cső! ha nem boldogulsz vele akkor szólj én szivesen megnézem neked! lehet hogy csak elektronika baja van és még javítható elektronika cserével.
(#25032) Darth_Revan válasza raskolnikoff (#25027) üzenetére
Notimba akarok venni, de hogy milyet még nem tudom...nem tudom eldönteni, hogy új szabványú (Penryn) 2.6Ghz-es procit 6mb L2 cache-el, vagy pedig régi szabványú (Merom) 3.0Ghzes (gyárilag OC-zve) procit 4mb L2 cache-el 
Szakmai részben nem merem megkérdezni, mert a végén nygma még meggyőz, hogy erőszakoljak bele egy E8400-ast, emrt az 4Ghz-en is tud menni

[ Szerkesztve ]

Jó éjt srácok! Mentem aludni! Végetért a szerelés - bocsi hogy most se voltam olyan sokat!
üdv
(#25034) raskolnikoff válasza Darth_Revan (#25032) üzenetére
Bazz de jó neked hogy még válogatni is tudsz..nekem 1.6os cerka van a notiba gondoltam már én is a cserére de ott van 2 másik desktop gép aztán minek?
nygma...ha már láttál csúnya arcképet...egyébként biztos mondja majd hogy tx2-t is rakj bele és "24/7" fog menni dejó
(#25035) raskolnikoff válasza lakisoft (#25033) üzenetére
Jó éjt! Úgy látszik nekem marad a játék ma estére...Szalai56 meg biztos felhőtlen időt fogott ki aztán nyomhatja a festőmercit reggelig 
(#25036) Darth_Revan válasza raskolnikoff (#25034) üzenetére
Nah én meg pont eladok egy Core 2 noti procit elég ócsó pénzért 
(#25037) raskolnikoff válasza Darth_Revan (#25036) üzenetére
Hogyé van az? Hol keressem? Apróba fönt van? Már nézem is...
ja boccs

[ Szerkesztve ]
(#25038) Darth_Revan válasza raskolnikoff (#25037) üzenetére
kezdetnek jó lesz az aláírásom is 
Azt létszíves mond meg, hogy pontosan milyen notid van
(Hogy megnézzem tudja-e kezelni)
[ Szerkesztve ]
(#25039) raskolnikoff válasza Darth_Revan (#25038) üzenetére
Na látod még ekkora barom is vagyok aszittem hogy komplett noti...ááááá
őőő megnézzem pontosan milyen vagy elég annyi hogy ASUS A6 series? Na a hátulján az van hogy A6RP
[ Szerkesztve ]
(#25040) Darth_Revan válasza raskolnikoff (#25039) üzenetére

Pontosan létszíves 
[ Szerkesztve ]
(#25041) raskolnikoff válasza Darth_Revan (#25040) üzenetére
Még pontosabban:
Model: A6R
MB ver: A6RP
A6RP - AP002
[ Szerkesztve ]
(#25042) szalai56 válasza raskolnikoff (#25035) üzenetére

Jó estét mindenkinek. Most jöttem be a reptéri útról, harapok kettöt és megyek az Andrássy útra. 
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
(#25043) raskolnikoff válasza szalai56 (#25042) üzenetére
Épp emlegettelek
Jó estét!
(#25044) Darth_Revan válasza raskolnikoff (#25041) üzenetére
Nem merek megesküdni rá, de szerntem ez tudja kezelni. Biztonság kedvéért azért rákérdezek.
Amugy ha tudja kezelni, érdekelne a proci?
szalai56: estét neked is 
[ Szerkesztve ]
(#25045) raskolnikoff válasza Darth_Revan (#25044) üzenetére
Hát ha van ki beszerelje...VGA téren nem tudod lehet-e vmit kezdeni vele?
bár ha ezt írják: Embedded ATI XPRESS 200 akkor nem hiszem...vagy le lehet aztat tiltani?
[ Szerkesztve ]
(#25046) Darth_Revan válasza raskolnikoff (#25045) üzenetére
Ha egy asztali gépet összetudsz rakni akkor egy notit se nehéz
Enyémből pl 10perc kiszedn a CPU-t. Legnagyobb gond max csak akkor van, ha a billentyűzet alatt van, de akkor is kb csak +2perces meló.
VGA-val max annyit tudsz kezdeni (ha erősebbé akarod tenni), hogy veszel külső VGA-t..de egy ilyen kb 100-150e Ft körül mozog 
[ Szerkesztve ]
(#25047) szalai56 válasza raskolnikoff (#25043) üzenetére

Emlegetett ..... megjelenik.
Nekem a ventitartó sérült volt a notimon, mégis kicseréltem a procit benne.
Azóta is megy.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
(#25048) raskolnikoff válasza Darth_Revan (#25046) üzenetére
Na haggyábékén
egyébként a maradék fél év gari miatt még inkább hagyom a francba az ilyen upgrade-eket...ebbe még csak most gondoltam bele.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok koran keltem ma is 
Legelso vonattal indulok Miskolcra 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]
(#25050) raskolnikoff válasza KMan (#25049) üzenetére
Csőőő! Nem mondod hogy most keltél?! Én meg még megyek épp gémelni...
[ Szerkesztve ]